نقل قول:
برای منم همینجوریه چطور تغییرش بدم کمک کنین
از کجا برنامه آپدیتشو بگیرم چون بازی های جدید رو نمیاره میگه باید آپدیت بشه :13:
نقل قول:
برای منم همینجوریه چطور تغییرش بدم کمک کنین
از کجا برنامه آپدیتشو بگیرم چون بازی های جدید رو نمیاره میگه باید آپدیت بشه :13:
کسی نیست کمک کنه؟
آپدیت داشبرد با عث می شه که بازی های جدید بیان؟
آقا یکی بیاد جواب بده بدجوری گیر کردیم
رجوع شود به پست آخر در صفحه قبل
نقل قول:
من اینو پارسال ریختم البته توسط یه مغازه دار.نقل قول:
امسال هم یه بار دیگه آپدیت کردم ولی این عوض نشد.کنسول رو باز کرد بعد زد به کامپیوترش و از این کارها دیگه.........
اگه تم بریزم کپی خورش از بین می ره؟
تم به کپی خور کاری نداره .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز جواب منو بده
الان بازی جدید میزارم میگه update not found کمک کن چکار کنم
از کجا آخرین آپدیت رو بگیرم بریزم تو فلش بعدش نصب کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو دان کنم بریزم تو فلش بعدش خودش نصب میکنه !؟
بعدش مشکلی تو بازیا نداره؟
این lt 2 یا lt3 که میگن چی هست؟
توضیح بدین
نقل قول:نقل قول:عزیزم اندکی صبور باشید !نقل قول:
بله شما اون رو دانلود کنید و بعدش از حالت فشرده خارجش کنید و بریزید توی USB تون و وصلش کنید به دستگاه - دستگاه رو خاموش روشن کنید عملیات آپدیت شروع میشه .
ولی توجه داشته باشید اگر فرمور درایوتون آخری نباشه (اگر اشتب نکنم LT3+) کپی خورتون میپره . پس قبلش مطمئن شید که فرمور درست و حسابی نصب دارید .
اگر مطمئن نیستید - هستند کسانی که شغلشون اینه - میتونید برید پیششون .
کپی خور چیه میشه توضیح دهید؟نقل قول:
فرمور رو از کجا متوجه شم درست هست؟
لامصب این مایکروسافت چی زده من توش موندم :27:
دستگاه شما انگولی شده که بتونه بازی های کپی رو اجرا کنه وگرنه میبایستی شما برای هر بازی ۷۰ یورویی پرداخت کنید .نقل قول:
فرمور هم در حقیقت سیستم عامل درایو دستگاه هستش که سر سیستم رو شیره میماله که نتونه دیسک کپی رو از اصل تشخیص بده .
راه فهمیدنشم اینه که ببرید بیرون بهتون بگن داستان چیه - خودتون بخواید بفهمید باید دل و روده کنسول رو بریزید بیرون و درایو رو در بیارید و وصلش کنید به کامپیوتر و ....
آها حالا فهمیدم :20:نقل قول:
پس باید بدم بیرون این کارو بکونن چون فک نکنم به لپ تاپ وصل شه :46:
سلام دوستان.
میگم نمیشه xbox رو اپدیت کرد یه جوری که کپی خور نپره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:20:
مرسی:46:
سلام من ابدیت کردم ولی وقتی بازی که میزارم بازی لود یا اجرا نمی کنه ولی موسیقی رو اجرا می کنه نرم افزار هم از سایت ایکس باکس گرفتم ممنون میشم کمکم کنید
سلام خواستم بدونم کنسول من 250gb اسلیم lt3هست بعد اینکه نتونستم با ps3 بازیای جدیدو بازی کنم گرفتم حالا سوال اینه که من 1هفته بازیهای 97%را باهاش بازی کردم و ریختمشون توی هارد این تا اینجا.سوال 1 :91/1/17 رفتم تست کانکشن لایوو زدم بعد از چند ثانیه گفت باید اپدیت بشی من ترسیدم ه کم بپره ایا میپره؟2 :اگه لایو که کانکت بشم چون روی هاردم بازیهای کپی 97% ریختم و امتیاز جمع کرد و در کل تاحالا باهاش کپی بازی میکردم بن میشم؟سوال 3:برای خریداری(marketplace) اسلحه و لباس بازیها و در کل خریداری لزومات بازیه که تفنگو و غیره هست کانکت بشم بازم بن میشم یا بن فقط تو لایو تشخیص داده میشم؟سوال 4:برای لایو با همون اواتاری که باهاش کپی بازی میکردم انلاین بشم خطر بن شدنم هست یا باید اواتار بسازم؟ شرمنده سوالام زیاد بود اگه میشه راهنماییم کنید...تو ps3 کاملا حرفه ایم اما الان تازه ایکس باکس خرید صفر کیلومترم
بازي هاي lt 2 به سيستم lt3 ميخوره؟؟؟؟
نه دوست من باید پچ بشه به lt3 با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه چیز جالب اما خیلی ضدحال...بچه ها مواظب باشید!!!همیشه قبل از خاموش کردن کنسولتون بازی را از درایور در بیارید من داشتم سایلنت هیل بازی میکردم و بعد کنسولو خاموش کردم بدن در اوردن دی وی دی!!!بعد که روشنش کردم هیچ بازییو رو لود نمیکرد دوباره خاموش روشنش کردم درست شد....پس همیشه دی وی دی رو در بیارید اگه کنسولتونو دوست دارید
سلام
دوستان من درحال بازی fifa12 بودم.وقتی اومدم تو داشبورد کنسول و دوباره وارد بازی شدم ازم آپدیت میخواد.
من No رو زدموحالا به نظرتون مشکلش چیه؟باید چکار کرد؟ممنون میشم راهنماییم کنید...
اقا یکی هست ابنجا؟ که بدونه اگر دستگاهیی که JTAG شده باشه بخوایم روش Dashboard جدید بریزیم میشه یا نمشیه ؟مشکلی ایجاد میشه واسش یا نه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه freestyle با Theme چه فرقی داره ؟
سلام
آقا کسی هست اینجا؟ که بدونه دستگاهیی که JTAG هست رو میشه به آخرین دوژن داشبورد آپدیت کرد یا نه ؟ مشکلی پیش نمیاد واسش ؟
یه سوال دیگه هم اینکه فرق freestyle با theme چیه؟
ورژن داشبورد شما چنده؟ فریم ور درایوتون چنده LT 2 یا LT 3 ؟نقل قول:
فریم ور درایو LT 2نقل قول:
ورژن داشبورد 2.0.13599.0
چرا یهو این مشکل پیش میاد با توجه به اینکه من live هم بازی نمیکنم....؟
من تا دو روز قبل با fifa12 و gears of war 3 مشکلی نداشتم.
دوستان من داشبوردم 2.0.13599.0 هست و چندتا سوال دارم :
1 . الان من روي دستگام LT2 رو دارم . داشبورد هم كه ورژنش بالاييه بازي هالو ريچ رو نميتونم اجرا كنم !!!!!! در صورتي كه يك سري بازيها مثل BLACK OPS رو الان حتي بدون پچ كردن اجرا ميكنم ! جالب اينجاست كه هالو ريچ رو هم با ABGX360 به هيچ وجه نميتونم پچ كنم !!!! كسي هم نيست تو تاپيك مخصوص پچ كردن بازيهي جواب بده !!!! ايراد از كجاست به نظرتون ؟؟؟
2 . ميخوام بدونم بعد از ورژن داشبورد من چه ورژني اومده ( نه آخرين ورژن داشبورد ) و اون ورژن حتما LT3 ميخواد ؟؟؟؟ يا با همين LT2 جواب ميده ؟؟؟؟ و اگر جواب ميده برام اون ورژن از داشبورد رو بذاريد شايد كارمون راه افتاد .باز هم تكرار ميكنم آخرين ورژ ن داشبورد رو نميخوام .
ديگه كلافه شدم ،همه جا رو زيرو رو كردم تو تهران ، هيچ جا بازي هالو پيدا نميشه . پچ هم نميشه بدبختي ! چه گلي بگيريم به سرمون ؟؟؟
اگه اپدیت رو قبول کنید دیگه بازی های XGD3 کار نمیکنه. ولی این حالت وقتی اتفاق میفته که یا به لایو وصل شی یا یه بازی جدید تو کنسول بزاری که توی دیسکش اپدیت جدید باشهنقل قول:
دستگاه من lt2 بود وهمه بازی هارو اجرا میکرد ولی فکر کنم از یه سی دی بازی آپدیت شد و الان برای بازی کینکتی این پیغامو میده :41:
راه حل چیست ؟
d: 2.0.14719.0 k: 2.0.14719.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من همین الان LT3 ریختم
آخرین ورژن داشبورد چی بریزم با LT3 مشکل نداشته باشه؟؟؟؟
LT+ 3 با اهیچ داشبوردی مشکل نداره حتی با اخرین ورژن . خیالت راحت اپدیت کن مشکلی ندارهنقل قول:
سلام دوستان. م بعد از 5-6 ماه میخوام برگردم لایو. آخرین داشبورد و lt3 هم دارم . حالا میخوام بدونم هیچ خطری منو تهدید نمیکنه؟ قضیه این دیسکای burnurmax چیه ؟ با این دیسکا میتونم با خیال راحت آنلاین بازی کنم؟
پیشاپیش ممنون . موفق باشید.
burnermax به یه سری از بازی ها میگن که XGD3 هستن و روی دیسک 100% و کامل رایت شدن و هیچ خطری توی لایو هم بازیکن رو تهدید نمیکنهنقل قول:
اما یه سری دیگه با اسم Truncate هستن که فقط 97% حجم بازی رو دیسک رایت شده به معنای اینکه ناقص رایت شده و به محض اینکه به لایو وصل شه فلگ میشه و بعد از مدتی هم بن میشه .
قیمت ها هم :
burnermax : از 4000 تا 6500
truncate : از 1500 تا 3000
بستگی به انصاف فروشنده داره که به کدوم قیمت بهت بده
با LT3 هم میتونی با خیال راحت لایو بزنی بدون هیچ خط بن شدنی
سلام دوستان لطفا به فریاد برسید.
من یه هفته نیست ایکس باکس گرفتم همه بازی ها را اجرا میکرد LT3 هم ظاهرا هست. بازی starwar را گرفتم وقتی دیسک را گذاشتم گفت برای اجراش باید آپدیت کنی همین کار را هم کردم بازی را هم اجرا می کنه اما وقتی بازی Forza Motor Sport4 را خریدم گذاشتم تو دستگاه پیغام This disc is unreadable, please clean with a soft cloth را میده یه بار بردم دیسک را عوض کردم فکر کردم برای خرابی دیسک است اما دوباره همین پیام را میده میشه لطفا راهنمایی بفرمایید برای چیه و چیکارش کنم بد جوری رو اعصابم است. راستی دستگاه گارانتی هم داره.
ممنون
کنسول شما هیچ مشکلی نداره بازی Forza 4 مشکل داره و باید نسخه Burnermax اونو بخرید اون دیسک هایی که شما دارید truncate هستند یعنی ناقص رایت شدن در نتیجه ارور میارننقل قول:
ممنون دوست خوبم از پاسخ شما،نقل قول:
اما این دیسک دوم رو که بردم تعویض کنم همونجا برام تست کرد رو یه Xbox داغون و قدیمی ران شد حالا برم بهش بدم ازم پس نمیگیره. یعنی می فرمایید چون دستگاه من جدیده روش جواب نمی ده.
مرسی از راهنمایی شما
راستی نامرد 10،000 تومانم پول گرفت گفت چون اصلیه و دوتا دیسک
... شما دادی واست LT+3 ریختن ، حالا بازی های XGD3 رو ( مثل Forza 4) فقط در صورتی میتونی بازی کنی که burner max باشن ... این که میگی رو یه دستگاه قدیمی اجرا شد به خاطر اینه که اون دستگاه LT +3 نبوده ...نقل قول:
مرسی از راهنمایی همه دوستان پس ربطی به پاک کردن کش کنسول نداره که اینکار رو بکنم تا ران بشه؟نقل قول:
همچنین دستگاهم پس فلگ نشده.
ببخشید اگر سئوال های بی ربط میکنم، آخه ناشی هستم. :31:
با سلام...
این بازی sniper elite 2 برای اجرا پیغام اپدیت داشبرد رو میده که چون من دستگاهم LT2 هست نمیخوام اپدیت کنم....
اگر این بازی را پچ کنم این پیغام دوباره ظاهر میشود یا خیر؟ چون نمیخوام فعلا LT3 بریزم....
بله این بازی به داشبورد جدید نیاز داره . با LT 2 فکر نکنم بشه اجرا کردنقل قول:
سلام دوستان
آخرین آپدیت داشبورد واسه درایور با فریمور LT2 کدومه؟؟؟
اگه داشبوردو آپدیت کنم fifa12 یا مث اینو میتونم مجدد بازی کنم؟
ممنون میشم زود جواب بدین.:20:
سلام اگه داشبوردو اپدیت کنی باید lt3 بریزی. واسه pes مشکلی نیست فکر نکنم واسه fifa مشکلی داشته باشه ...فراموش نکن که دیگه باید حتما lt3 بریزی چون بازیهای جدید مثل مکس پین و جدیدایی که میاد نیاز به فرمور lt3 دارن