مگه گیرت نیومد توی PC CENTER و پاساژ ملاصدرا؟!نقل قول:
از دالای بگیر...
WL-600g و DSL-N13
کد:www.dalay.ir
Printable View
مگه گیرت نیومد توی PC CENTER و پاساژ ملاصدرا؟!نقل قول:
از دالای بگیر...
WL-600g و DSL-N13
کد:www.dalay.ir
نقل قول:به نظر من سرویس وایمکس بگیرید یه کم گرونه اما خوبه 3گیگ رو ماهانه میده 15 تومن. اما دیگه به خط تلفن کاری ندارید و اینکه هر جا بخواید میتونید ازش استفاده کنید( دردسر رانژه و ثابت بودن خط و....)سرعت دانلودش هم تقریبا میشه گفت 15 تا 20 هست.نقل قول:
دوستان که از پارس انلاین سرویس شبانه میگیرن 256 یا سرعت خودشون رو اعلام کنن یا یه تست بگذارن الان سرعت شبانش افتضاح یه چیز اونورتر شده قبلا شبانه از 1 سرعت 110 تا 140 بود بعدش دیگه شد 50 به بالا نمی یومد از دوستام که 512 دازده داشتن هم پرسیدم گفتن که شبانه ما هم 50 رسیده یعنی 1 شب سرعت همه رو چه بالا چه پایین رو یک اندازه میزنن نزدیک ای صبح ساعت 4 حدودا به بعد سرعت دانلود مثل روزانه میشد یعنی 195 تا 210 جدیدا از 1 شب تا 6 صبح برای من که اینجوریه حول محور 30 می چرخه ولی روزانش همون سرعت همیشه گی هست روزانه هم به درد نمی خوره چون حجمش کم هست الان قیمت سرویس 512 سه ماه هر ماه حجم 1 گیگ 48 تومن و 256 سه ماه هر ماه به حجم 9 گیگ 48 تومن و 128 3 ماه هر ماه 24 تومن هر ماه 1 گیگ شما برای شهرتون به نمایندگی زنگ بزنید نه اینکه در سایت مشاهده کنید
از هر کجا می خواید بگیرید بگیرید ولی از شاتل نگیرید که وضعیتش بسیار خراب هست...
نقل قول:
چطوری خراب هست چون من متوجه نمیشم؟؟!!
من خودم شاتل دارم ولی خوب به همه توصیهمی کنم پارس آنلاین بگیرند
سرعت دانلودم هم در روز و هم در شب خوبه!!(در روز همیشه بالای 60 و در شب هم اکثرا بالای 50 )
البته قبلا هم زیاد گفته شده که مرکز به مرکز ممکن هست تفاوت وجود داشته باشه
نقل قول:
شاتل خوب بود ولی چند ماهی هست مشکلات گوناگونی پیدا کرده.
برای نمونه چه شب و چه روز و چه رایگان و چه غیر رایگان پینگ بالا رفته. پینگ بازی و .. که 250 بود الان رسیده به 600 و 800 و حتی شاید باور نکید به 1200 هم گاهی می رسه. هیچ گونه اقدامی هم برای زدودن این دشواری انجام نمی دن.
همچنین یک چیز دیگه اینکه شما ممکنه مسافرتی چیزی براتون پیش بیاد که برای نمونه 10 روز یا 20 روز نیاز نداشته باشید از اینترنت بهره ببرید. ولی شاتل پول یک ماه رو از شما کاملا می گیره.
یعنی موعد واریز شما اگر 1 ام هر ماه باشه و اگر تمدید شما بیفته برای 21 ام و توی اون 20 روز از اینترنت استفاده نکنید. سر روز 1 ام ماه بعدی اینترنت شما قطع می شه و باید دوباره پول بریزی به حساب. یعنی برای 10 روز هزینه ی کامل یک ماه رو پرداخت می کنی
پس از پرس جو و تحقیقات بسیار متوجه شدم که این جعل حدیثی بیش نیستاین نوع مودم ها فقط قابلیت شبکه سازی دارند و بس(البته واسه خودشون بس)نقل قول:
سلام. بچه ها من مودم دارم. adsl قطع بود بعد از 4 ماه ميخوام وصلش كنم. براي وصل فقط هزينه رانژه خط و هزينه حجم رو ميگيرن؟؟؟؟
هزينه ديگه نداره؟؟؟
رانژه چند در مياد؟؟ 10 تومان؟؟؟؟؟
از اون شرکتی که قبلا گرفتی سوال کن ببین از رانژخارج شده یانه اگر شده باشه ومودمت تنظیم نباشه رانژوتنظیم مودم میشه 15000نقل قول:
دیگه هزینه adsl داری که بستگی بخودت داره
مرکز مخابرات ولیعصر هستم در حال حاضر از شاتل سرویس ECO-512 دارم. سرعت دانلود در روزم حدود 60 هست اما در شب به زور به 30 میرسه
میگن سرعت دانلود شبانه پارس آنلاین خیلی بهتره حالا چه کنم
برم از پارس آنلاین بگیرم یا به امید درست شدن شاتل بشینم؟؟؟
شاتل که واقعا اوضاعش خیلی بهم ریخته است یکی از دوستانم پارس آنلاین داره میگه راضی هستم من خودم ندارم اونایی که دارن باید نظر بدننقل قول:
البته اینترنت ایران همش همینه هرجابری همین دنگ وفنگ را داره چون ما تحریم هستیم هیچ کاری هم از هیچ کس بر نمیاد هرکه هرچی میگه همش دروغه
اکو512
+هزینه یکماه
+ حجم ترافیک
+ قیمت
---------- Post added at 05:51 AM ---------- Previous post was at 05:47 AM ----------
دوستان سرویس اکو128بهتره یا ART1کدومش وچرا؟
آیا درسرعت هم تغییر داره یانه؟
این برای یکماه هست یاسه ماه؟
ART1 128kb/s 12GB 280,000 ریال
سلام
امروز صبح با شاتل یک تست گرفتم البته اکو 128 بدین ترتیب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من اشتراک پارس آنلاین 256 دارم (شهرک گلستان). اولا دانلود تا 200 کی هم میرسید تا اینکه چند وقت هست سرعت 20-30 تو شب هم که 0 یا 1 کی هست . برای چند تا از بچه ها هم گرفتم سرعت اونا خوبه . اکانتم رو روی سیستم یکی از بچه ها تست کردم(ملاصدرا) ولی سرعت خوب بود پس اشکال از خطم هست . پشتیبانی هم زنگ زدم گفتن مشکلی نیست . حالا چیکار کنم ؟!!
اگه رو سیستم دوستات مشکلی نبوده پس اشکال از سیستمت هست نه خط احتمالا تنطیم های مودمت به هم خوردهنقل قول:
دوستان عزیز سلام
تا کی می خواین با تکرار مشکلاتتون فقط وقت تلف کنین وقتش نیست که یه اقدامی بکنیم تا شرکت هایی مثل شاتل مجبور بشن به مشتری هاشون اهمیت بدن وبه اونا احترام بگزارن من نمی دونم ایا امکانش هست که اراء ثبت شده تو نظر سنجی رو تغییر داد اگه این امکان وجود داره ممنون می شم راهنمایی کنید تا با تغییر میزان رضایت مندی وتغییر شاخص نظر سنجی کاری کنیم که اگه کسی می خواد تازه سرویس بگیره گمراه نشه و اگه این امکان نیست از مدیران می خوام کاری کنند که امکان تغییر نظر سنجی میسر بشه هر کی هر چه به ذهنش می رسه بگه تا راهی پیدا کنیم برای جلوگیری از سوءاستفاده شرکت های اینترنتی از جمله شاتل
شما کدوم سرویسش رو دارین؟نقل قول:
اگه واقعا این طوریه که من همین الان برم پارس آنلاین
سلام دوستان
به نظر میرسه شاتل سرعت سرویس های اکو 128 رو به حدود یک سوم مقدار قبلی کاهش داده . در مورد سرویس های دیگه اطلاعی ندار م که ایا اونها هم تغییری رو احساس میکنن یا نه
نقل قول:
خوب من خیلی با نظر شما موافقم ولی چیکار میشه کرد!!
فعلا در کشور ما یک انحصار کثیف وجود داره و شرکت ها به واسطه یکسری حمایتهای عجیبی که معلوم نیست از کجا میشن هر کاری که دلشون می خواد می کنند
ضمنا بجز این چند شرکت دیگه در شیراز شرکتی نیست که اینترنت ارایه بده
کاش اینترنت هم یک چیزی مثل درس و مشق و مقاله و علم و دانش بود که خودمون با کمی سعی و تلاش بدستش میاوردیم و اینقدر منت یک عده .... را نمیکشیدیم
دوستان کسی در حال حاضر امین نت داره سرعت دانلودش چنده با128گلد؟
پیجها چطور باز میشه؟ قطعی داره یانه؟
-----------------------------------------------------------------
بنظرم میاد که شاتل خیلی شرکت افتضاحیه اصلا به درد نمیخوره
اونایی که در شیراز هستند اگر از یک شرکتی در شیراز(همه کارهاش توشیراز انجام میشه) بگیرند بهتره(مثلا امین نت) بدلایل زیر؟
+حجم ترافیک بخاطر بعد مسافت کمتر مصرف میشه
+اگر بخوای مسافرت بری زمان برات نگه میداره
+اون موقع که من داشتم سرویس 128گلد با 9گیگ ججم ترافیک 3ماهه 40000تومان دانلودش هم ر بین 30تا50بود
+ترافیکی اضاف بیاری برای ماههای بعدی ذخیره میشه
+ترافیک اضافی هر گیگ فکر کنم 4500تومن هستش
+128گلد را روی256میبنده
تنها عیبی که داره مقداری قطعیش زیاده
سرویس 256 ...نقل قول:
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
دوستان شیرازی این شرکت شاتل رو تحریم کنید ... پارس آنلاین هم قیمتش کمتره هم سرعتش بیشتره ... فکر نکنم دلیل دیگه ای وجود داشته باشه که از شاتل سرویس بگیرید .
دوستان سلام
کسی سرویس ART1 داره ؟ سرعتش چطوره (شب و روز ) ؟ آیا راضی هستید ؟
ارايه سرويس در مراکز وصال، پیشاهنگ، اکبرآباد و شهرک صنعتی شيراز
به اطلاع همهي علاقهمندان به استفاده از سرويسهاي اينترنت پرسرعت شاتل (+ADSL2) ميرسانيم كه اين شركت از هم اكنون آمادهي ارايهي سرويس ويژه ART و سرويسهاي اقتصادي ECO در مراكز مخابراتي وصال، پیشاهنگ، اکبرآباد و شهرک صنعتی در شهر شیراز خواهد بود. متقاضيان استفاده از اين سرويس در مراكز ياد شده، از هماكنون ميتوانند براي استفاده از اين خدمات اقدام فرمايند.
پیش شمارههای مراکز:
پیشاهنگ: 840 و 894
وصال: 750 و 751 و 752 و 753 و 754
اکبر آباد: 242
شهرک صنعتی : 774
کد:http://www.shatel.ir/fa/2010/05/shiraz-new-centers/
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
فروش ویژه بهاري گروه شركتهای شاتل از روز شنبه 25 ارديبهشت ماه 1389 آغاز و تا پايان 18 خردادماه ماه 1389 ادامه خواهد داشت. در اين جشنواره كليهي افرادي كه طي مدت ياد شده، هر يك از سرويسهاي ويژه و يا اقتصادي شاتل را به همراه مودمهاي زايكسل خريداري كنند، از يك ماه شارژ رايگان برخوردار خواهند بود.
این پارس آنلاین هم زیاد تعریفی نداره ها.من الآن از پارس آنلاین استفاده می کنم دیشب از ساعت 2 تا 2 ظهر امروز اینترنتم قطع بود.میخوام وقتی اعتبارم تموم شد برم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرمنقل قول:
دوستان شیرازی این شرکت شاتل رو تحریم کنید ... پارس آنلاین هم قیمتش کمتره هم سرعتش بیشتره ... فکر نکنم دلیل دیگه ای وجود داشته باشه که از شاتل سرویس بگیرید .
به نظرتون کدومش بهتره؟
اگه یه ادم تازه کار بیاد به این تاپیک سر بزن و بخواد سرویس واسه اینترنتش انتخاب کنه واقعا گیج میشه !!!
من که الان از شاتل استفاده می کنم حداقل از لحاظ کیفیت و سرعت مشکلی ندارم در حالی که چند تا از دوستان میگن سرعت شدیدا افت کرده ... ولی برای من که مرکز امیرکبیر هستم مشکلی نیست ! یا از لحاظ پشتیبانی تا حالا فقط یه مشکل پیش اومده که اونم خیلی سریع پیگیری کردن و حل شد ... صحبت های سایر دوستان هم درسته چون مشکلات یکی دوتا نیست ...
اما
جدیدا اکثر دوستان از پارس آنلاین راضی هستند و افراد کمی ناراضی !
من به شما پیشنهاد می کنم از شاتل یک ماهه بگیرید ، ببینید چطوری هست ! راضی هستید یا نه ... اگه اون خوب نبود برید سراغ یکی دیگه ! متاسفانه یه روند آزمون و خطا هست ... ! و تقریبا به نسبت مرکز مخابراتی متفاوت !نقل قول:
این پارس آنلاین هم زیاد تعریفی نداره ها.من الآن از پارس آنلاین استفاده می کنم دیشب از ساعت 2 تا 2 ظهر امروز اینترنتم قطع بود.میخوام وقتی اعتبارم تموم شد برم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم
به نظرتون کدومش بهتره؟
من با پارس آنلاین رکورد دانلود تو شب رو زدم (( 1گیگ از 1 تا 6 صبح))
قیمت های پار آنلاین همچنان رو به کاهش ..
این رو چند روز پیش یکی از نمایندگی های فروش گفت .
من تو یک شب 3 گیگ هم بعضی وقت ها بیشتر هم دانلود میکنم ...نقل قول:
نمیدونی قیمت ها چقدر کاهش یافته ؟
راستش من تا اول ماه سرویس ایتنرنت ام تموم میشه
از شاتل سرویس می گرفتم و راضی بودم چه به لحاظ سرعت و چه به لحاظ کیفیت
حالا سر دو راهی موندم که از همین شاتل بگیرم یا برم پارس آنلاین!!؟
راستی اگر بخوام برم پارس آنلاین باید دوباره هزینه رانژه را بدم؟
نقل قول:
بد نیست امتحان کنید !
بله ، هزینه رانژه خواهید داشت ...
پس بی دلیل نیست این شاتل تو نظر سنجی رتبه اش از همه بیشتره !!!!!!!!!نقل قول:
ارايه سرويس در مراکز وصال، پیشاهنگ، اکبرآباد و شهرک صنعتی شيراز
قابل توجه مدیران محترم : مگه تبلیغات توی تاپیک ها ممنوع نیست ؟
با همه مطالب فوق موافقم..!
این نظر سنجی خیلی وقته برقرار ! بد نیست یه نظر سنجی جدید ایجاد بشه تا آرا به روز بشه !نقل قول:
من آرت 1 دارم. سرعتم روی 21 ثابته. روز و شب و تعطیل و غیر تعطیل هم فرقی نداره. در مورد اینکه راضی هستم یا نه راستش چون من دو ماه پیش از اکو 128 اومدم روی آرت1 و یک دفعه سرعتم از 60 شده بود 21 اوایل خیلی شاکی بودم ولی الآن میبینم با توجه به حجم ترافیکش و رایگان بودن پنج شنبه و جمعه کاملاً به صرفه تر از اکو128 هستش.نقل قول:
کاملا موافق اگه کسی اقدام نکرد در اینده نزدیک خودم یه نظرسنجی جدید راه می ندازمنقل قول:
این نظر سنجی خیلی وقته برقرار ! بد نیست یه نظر سنجی جدید ایجاد بشه تا آرا به روز بشه !
---------- Post added at 04:38 AM ---------- Previous post was at 04:36 AM ----------
ممنونم من تصمیم دارم از اکو 256 کوچ کنم شاید ارت 128نمی دونم هنوز تردید دارمنقل قول:
من آرت 1 دارم. سرعتم روی 21 ثابته. روز و شب و تعطیل و غیر تعطیل هم فرقی نداره. در مورد اینکه راضی هستم یا نه راستش چون من دو ماه پیش از اکو 128 اومدم روی آرت1 و یک دفعه سرعتم از 60 شده بود 21 اوایل خیلی شاکی بودم ولی الآن میبینم با توجه به حجم ترافیکش و رایگان بودن پنج شنبه و جمعه کاملاً به صرفه تر از اکو128 هستش.
نقل قول:
من یک هفته است 128 اکو شاتل گرفتم.خطم فیبر نوری مرکز ولیعصر هست.
سرعت دانلودم تا 110 هم میرسه.(80 % زمان ها 90 هست)شب ها هم خیلی افت نداره(حدود 60-70 خیلی وقت ها هم 100)
سرعت دانلود 128 اکو چقدر باید باشه ؟
ببخشید خطم فیبرنوری هست یعنی چی ؟نقل قول:
من یک هفته است 128 اکو شاتل گرفتم.خطم فیبر نوری مرکز ولیعصر هست.
من هم تازه گرفتم سرعت ام هم نوسان داره ولي بيشتر از 20 - 22 و همين حدود نمي شهنقل قول:
18 گيگ داره خوب بهتر از Eco 512 هست با سه گيگ
ولي مشکلي که هست اينه که شما نمي توني همزمان هم دانلود کني هم وب گردي کني چون سرعت به درد وب گردي هم نمي خوره ديگه چه برسه به دانلود
و فکر کنم اکثرا اين 18 گيگ رو اضاف مي يارن
نقل قول:
یعنی خط تلفن که رانژه شده ، سیم مسی نیست ، فیبر نوری هست.
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
مگه مخابرات روی فیبر نوری هم به مشترکینش خدمات می ده ؟نقل قول:
یعنی خط تلفن که رانژه شده ، سیم مسی نیست ، فیبر نوری هست.
بله از نظر دانلود همزمان با وبگردی کاملاً حق با شماست. جالبه که من این ماه حدود 4 گیگ اضافه اوردم و با اینکه چند روزه که وارد دوره جدید شدم هنوز ترافیکم ریست نشده و داره از ماه قبل کم میشه. :21:نقل قول:
راستی حواستون باشه که حجم ترافیک آرت 12 گیگ هست و اگه بیشتر مصرف کنید هزینه اش روی صورت حساب ماه بعد کشیده میشه.