با گارانتی مایکروتل دقیقا چنده 16 گیگش؟نقل قول:
Printable View
با گارانتی مایکروتل دقیقا چنده 16 گیگش؟نقل قول:
ویندوز موبایل 6.5 رو کسی رو گوشیش نصب کرد؟
مزایا و معایبش رو میگید؟
ممنون
گارانتي اصلي ماكروتل، سفيدشو آورده؟
مشكل از رام نيست اين يه جور قابليته كه ميتونيد از settings به Motion Sensor برويد و بعد از بايين Etiquette را انتخاب كنيد و اونجا ميتونيد اين قابلبت را فعال يا غير فعال كنيد . يعني وقتي گوشي را برعكس ميگيريد صدا قطع ميشه .:11:نقل قول:
آخرین قیمتی که من دارم 16 گیگ با گارانتی میکروتل 570 هستشنقل قول:
خب وقتی میگه 24 گیگ , با گارانتی از این بهتر نیست !!!! من چیکار کنم که مایکروتل 24 گیگ رو گارانتی نمی کنه ؟؟؟؟نقل قول:
سلام من ورژن رام گوشیم رو به dzkh3 ارتقا دادم حالا مشکلش اینه که وقتی گوشی خاموش رو به شارژ بزنی یروشن میشه و بعد شارژ میشه - کسی میدونه ایراد از کجای کاره ؟ در ضمن این ورژن رام رو از سایت سامسونگ و کشور مالزی انتخاب کردم
اس ام اس هم دیگه نمیفرسته
الانمکه میخحوام رام رو به JVHK1 به روز کنم تو برنامه ادیتور ذخیره نمیشه و نمیتونم اپگرید کنم - جواب بدین لطفا
بله من زدم ، نتیجشم چند صفحه پیش نوشتم ، تنها خوبیش فضای خالی 97 مگ بود ، اما زیاد جالب نبود ، در واقع 6.5 هم نبود ، همون 6.1 بود ، ویندوز اچ تی سی بود که یه مقدار توش تغییرات داده بودن و آیکونهاش رو عوض کرده بودن ، چون 6.5 که عکسها و فیلمهاش رو زدن اصلاً یه شکل دیگست.نقل قول:
تاچ فلو هم به صورت فابریک روش بود ، از نرم افزارهای خود سامسونگ هم فقط تاچ پلیرو داشت ، اما حتی کانتکت جالب سامسونگ رو هم نداشت ، قفل صفحشم درست کار نمی کرد ، وقتیم آهنگ پخش می کردی تا صفحه خاموش می شد ، قطع می شه ، تاچ ویز هم نداشت ، حالت Divix ساپورت هم از بین رفته بود ، کلاً از حالت سامسونگ خارج شده بود و حس می کردی داری با یه گوشی HTC کار می کنی ، بخاطر مشکلاتش پاکش کردم ، به نظر ویندوز 6.1 با یرنامه های خود سامسونگ خیلی بهتره.
البته هنوز ویندوز موبایل 6.5 به صورت رسمی ارائه نشده و به گفته سایت GSMarena نیمه دوم سال 2009 عرضه می شه و قراره که روی گوشیهای HTC Diamond 2 و HTC pro 2 و یه گوشی LG بصورت فابریک نصب بشه و برای اولین بار عرضه بشه ، اما گفته شده که پس از عرضش همه گوشیهایی که از ویندوز موبایل 6.1 استفاده می کنن می تونن ویندوزشون رو به 6.5 ارتقا بدن.
علی جان شما منبعی نداری که تغییرات Wm6.5 رو نصبت به WM6.1 گفته باشه ؟؟؟ خصوصا تغییرات ریزش , من تصاویر و ... رو دیدم ولی دنبال تغییرات ریزش هستم اما منبعی ندیدم , زبان منبع مهم نیست اگر اطلاعاتی یا لینکی داری لطف کن و بزار !!!نقل قول:
امنيا براي تايپ نياز به قلم داره يا نه ؟ با انگشت ميشه راحت تايپ كرد؟
بله با نصب کی برد های تمام صفحه یا کیبرد های بزرگ که نصف صفحه رو میگیره میشه !!! این کی برد ها هم معرفی شده و برای تمام ppc ها قابل نصب هست !نقل قول:
البته نیازیم به نصب نیست ، چون خودش سه مدل کیبرد جدید تمام صفحه سامسونگ داره ، که برای حالتهای مختلفه و مخصوص تایپ با انگشته :46:نقل قول:
چیزایی جسته و گریخته از سایتهای GSMarena و چند سایت دیگه متوجه شدم ، یکی اینکه اینترنت اکسپلورر جدید روش نصبه که قویتر شده و تقریباً مثل Opera عمل می کنه و می تونه تمام صفحه پیج رو باز کنه و روش زوم کنه ، البته این اینترنت اکسپلورر روی همین ویندوزی که روی امنیا به اسم 6.5 زدم هم موجود بود. اما فیلمی که از 6.5 دیدم و روی HD تست شده بود ، زیاد جالب به نظر نمیومد ، اونم بخاطر سرعت خیلی پایینش بود ، نمی دونم اشکال از HD بود یا ویندوزش اما خیلی کند بود.نقل قول:
منوی استارتش هم به شکل لونه زنبود و 6 ضلعی شده.
قفلش هم تقریباً مثل مال iPhone شده و با درگ کردن باز می شه . و خیلی کاراش مثل پاسخ به تماس و ... هم با درگ کردن انجام می شه.
بیشترین تغییراتش کلاً فکر کنم توی ظاهرش باشه.
Today اسکرین هم مثل همین ویندوز موبایل معمولیه ، با این تفاوت که متحرک و زیباتر شده و می شه با حرکت انگشت یا قلم آیتم ها رو بالا پایین کرد.
شکل گردی چند رنگ لودینگ وسط هم شبیه مال ویستا شده ، که توی همین نسخه که من نصب کردم هم همینطور بود.
ضربدر بالا هم بزگتر شده ، کلاً سعی شده که جوری باشه که بیشتر بشه با انگشت روش کار کرد و نیازی به قلم نداشته باشه ، چون آیکونهاش هم بزرگتر شدن.
احتمالاً هم بخاطر رقابت با Mac این کار رو کردن ، اما با این سرعتی که من دیدم ، فعلاً نمی تونه با Mac رقابت کنه.
کلاً ظاهرش خوب بود ، اما اونقدری که فکر می کردم توش تغییرات ندادن ، مثلاً فکر می کردم مولتی تاچ بشه و کیفیت رنگ بالاتر بره که ظاهراً خبری نیست.
فقط یه فکری باید برای سرعتش بکنن ، چون با این سرعت اعصاب آدم خرد می شه تا باهاش کار کنه.
اینهم تیزر تبلیغاتیشه که یک سری امکاناتش رو هم نشون می ده :
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=HWa9R6A4oA8[/HTML]
سلام دوستان.من تازه عضو شدم.لطفا یکی کمکم کنه!
من نمی تونم چندتا فایل رو با هم برای کسی بلوتوث کنم.وقتی چنتا رو مارک می کنم گزینه بیم فایل غیر فعال میشه.باید چیکار کنم؟
خیر ببینید ایشاالله یکی کمکم کنه:27::40::11:
تعداد رنگ مهم نیست چند لمسی مهم بود که نگذاشته و کلآ فکر نکنم اونقدر ارزش داشته باشه کسی بخاد از 6.1 بره 6.5 مگر اینکه سرعتش بیشتر بشه و رم آزاد بیشتری بزاره. بخصوص واسه گوشیهایی که cpu , ram پایینتره مثل ویوا
نقل قول:
من نصب كردم. در حقيقت اينو براي htc زدن. رم بيشتري آزاد ميكنه. ولي يه اشكالي كه داشت اگه صفحه لاك ميشد به هيچ عنوان باز نميشه مگر هاردريست. من كه اومدم روي 6.1. به نظر من هنوز بايد صبر كرد تا نسخه نهاييش بياد. از رامهاي كوك شده ميتونيد استفاده كنيد. به نظر من بهتره.
ورژن 24 گيگ در حقيقت همون 16 گيگ هست با يه رم ميكرو اس دي 8 گيگ.نقل قول:
من 16 گيگ امنيا رو از طبقه هفتم علاءالدين خريدم 475 تومان. از همه جا ارزونتر. در ضمن دو هفته قبل خريدم. يعني 15 بهمن.
گارانتی ؟نقل قول:
نقل قول:
بدون گارانتي. بيمه حضرت اباالفضل!
با سلام به همه دوستان
من يک گوشی امنيا گرفتم ولی زبانش يونانی هست
من چتوری ميتونم زبانش رو به انگليسی تغيير بدم
پيشاپيش از شما متشکرم
ببخشيد من فنت فارسی ندارم و با برنامه تبديل فينگليش به فارسی مينويسم
اگر غلط املای داشت ببخشيد
شما باید از نرم افزار Resco Explorer استفاده کنید !!!! توی همین فروم بگرید هست !!!نقل قول:
موفق باشید
البته دو سه صفحه پیش هم جواب شما رو داده بودند ، اما باز هم من می گم :نقل قول:
برنامه اکسپلورر خود ویندوز یه مقدار ضعیفه ، و نمی تونه چند فایل با هم Send کنه ، برای همین معمولاً بجای اکسپلورر ، از برنامه Rosco Explorer استفاده میشه ، که هم قویتره ، هم چند فایل رو می تونی باهاش مارک کنی و بفرستی ، تازه نشونم می ده چند درصدش رفته و چند درصدش مونده.
..........
سلام. چرا هیچ کدوم از پلیر ها اکولایزر ندارن؟؟ خیلی باسش کمه! چه برنامه اکولایزر داره؟
Core Player داره .نقل قول:
خود تاچ پلیر هم چند تا پیش فرض داره.
کیست مرا یاری کند؟!
دوستان گرامی،
من برنامه های خوبی روی گوشیم نصب کردم و دلم نمیآد هیجکدومشون رو پاک کنم و الان شدیداً با مشکل فضای رم داخلی امنیا مواجهم.
کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه آدرس ذخیره SMSها یا AddressBook رو از روی رم داخلی گوشی به My Storage تغییر داد؟
همچنین، چطور میشه محل ذخیره فایلهای گرفته شده از طریق بلوتوث رو عوض کرد؟
از همه اعضاء بخصوص علی و مسیح عزیز درخواست راهنمایی و کمک دارم.
دوستان واقعا از این نحوه پست دادن عذر میخوا ولی خواهشمندم کسانی که میتونن و مایل هستن تو این تاپیک شرکت کنن فکر میکنم اگه جواب سوالات آخر تاپیک مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1 داده بشه دیگه نکته مبهمی باقی نمونه
این هم آدرس تاپیک
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298284[/html]
نمی دونم چجوری می شه اما چرا برنامه هاتو روی رم گوشی نصب کردی ؟نقل قول:
خب روی حافظه جانبی نصب می کردی که همچین مشکلی پیش نیاد.
نقل قول:
مقسی عزیز از راهنماییت.بله مشکلم حل شد.:10:
نقل قول:
سلام.از شما هم ممنونم عزیز.مقسی که توجه کردید.
جبران کنیم!!!:31:
کانتکتهای من که حدود 150 مورد هست که بعضیها هم عکس داره کمتر از یک مگابایت حجم رو میگیره و SMS هم خیلی کمتر. مشکل شما رو جا به جا کردن این دو تا حل نمیکنه. برای محل ذخیره بلوتوث هم از HC4 Inbox استفاده کنید.نقل قول:
کجای تاچ پلیر هست هر چی میگردم پیدا نمیشه!؟نقل قول:
این گوشی چرا انقدر افت قیمت داره؟ من 1 ماه پیش گرفتم تا الان 100 تومن ضرر کردم!! نمیدونستم ویندوز موبایل هم اینجوریه!!! وگر نه همچین غلطی نمیکردم!
دوست من همیشه گوشیهای گرون قیمت افت زیادی دارن . کاریشم نمی شه کرد.نقل قول:
دوست عزیز معلوم بود ارزون میشه. همون موقع هم داشت ارزون میشد در ضمن اون موقع اصلا با قیمت واقعی فروش نمیرفت.نقل قول:
تکنولوژی رو هر وقت خریداری کنی هم ضرر میکنی و هم سود
سود میکنی چون حالشو میبری و ضرر میکنی به خاطر پیشرفت سریع اون و جایگزینی تکنولوژی جدید تر که پیامد اون ارزون شدن قدیمی هاست.
من هم خودم 575 خریدم
دوست عزیزنقل قول:
از پاسخت ممنونم،
علت اینکه برخی برنامه ها رو رو رم گوشی نصب کردم این بوده که رو حافظه جانبی کار نمیکنن. مثلاً من برنامه بسیار عالی الذکر رو دارم که حدود 30 مگ از رم دستگاه رو اشغال میکنه و حتماً هم باید روی رم اصلی دستگاه نصب بشه.
در هر صورت مرسی.
سلام
از عکاسی Panorama خیلی خوشم اومد. اما متاسفانه در حالت پانوراما عکسها رو با سایز خیلی پایین میگیره. یعنی با سایز 320*240.
نمیشه با همون رزولیشن بالا عکس پانوراما گرفت؟(متاسفانه غیر فعاله)
از نرم افزاری چیزی نمیشه استفاده کرد؟
(راستی من هنوز نمیدونم کلید تشکر یا Thanks این فوروم کجاست و چه جوری کار میکنه، ببخشید!!)نقل قول:
از پاسخ سریع شما هم متشکرم.
البته کانتکتهای حدود 500 تاست که اکثر اونا هم با عکسه و فکر میکنم بیشتر از 4-5 مگ جا گرفته باشه! فکر میکنم جابجایی اونا تا حدودی موثر باشه.
در مورد SMS ها هم اگر چه جای زیادی نمیگیرن، ولی وقتی محبور میشی گوشیتو هارد دیست کنی ولی یادت رفته از اونا بکاپ بگیری، به این فکر میفتی که چی میشد اونا روی حافظه جانبی بود و باقی میموندن!!
اگه لطف کنی و آدرس برنامه HC4 Inbox رو البته با کرکش بدی، ممنون میشم.
نوچ ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گوشیهای سامسونگ و سونی اریکسون ، افت قیمت زیادی دارند !
مثالش هم HD ! ... هنوز ارزون نشده ...
من اون اوایل که P1 اومده بود رفتم به حدودا 500 تومن یکی گرفتم ، همون زمان یک P3400 تو ویترین بود که 400 اینا
قیمتش بود ...
چند ماه بعد P1 رو فروختم به 290 تومن ! ( الان نوش فکر کنم 260 اینا باشه ) ، اما الان که بیشتر از 1 سال از اون روز
میگزره ، P3400 همون حدود قیمته !