این عکس ها رو با دوربین چند مگا گرفتی ؟
Printable View
این عکس ها رو با دوربین چند مگا گرفتی ؟
نه آقا گوشی با تنظیمات پیش فرضه
فریم ورش 11
بچه یه مشکل:
من واسه بار اول تنظیمات GPRS رو روی ایرانسل با استفاده از کدش فعال کردم.همه تنظیماتش درست و بدون هیچ مشکلی با استفاده از اس ام اس فعال سازی که از طرف اپراتور برام اومد تو قسمت DESTINATION از منوی CONECTIVITY ثبت شد.
یعنی تو قسمت internet تنظیمات مربوط به اینترنتش، تو قسمت MMS تنظیمات مربوط به ام ام اس و تو قسمت uncategorized تنظیمات مربوط به ویترین ایرانسل اعمال شده بود.
ولی اشتباهی همراه با تنظیمات وایرلسم اونا رو هم پاک کردم.واسه همین دوباره کد gprs رو وارد کردم و دوباره اس ام اس حاوی تنظیمات واسم اومد، اما وقتی save کردم تنظیمات رو فقط قسمت ویترین اعمال شده بود و خبری از اینترنت و ام ام اس نبود.
به نظرتون مشکل از کجاس؟
حوصله ریست هم ندارم.
کمک pls.
thanx
من یه چند تا سوال از شما دارم در مورد این گوشی اگه ممکنه جوابمو بدید
1-من الان 5610 nokia دارم همه چیز در عرض یک سال خراب شد از lcd تا بدنه و جو ایستیکش میخوام ببینم این 5800 چطور هست حساس هست یا نه؟
2-این گوشی هنگ میکنه یا نه؟؟؟ اخه بعضی وقتا بعضی ها میگم این صفحه لمسی ها زود هنگ می کنن
3-من رفتم که این گوشی رو بگیرم اما یارو گفت مال فنلاند هست درسته؟(تو این سایت و چند سایت دیگه گفتن اصلا فنلاند وجود نداره فقط چین با مجار هستش یعنی یارو دارم از خودش در میاره؟؟؟
4-راهی هست بشه فهمید که اصل هست یا نه؟؟مثلا با نگاه کردن به یه قسمت یا یه منوی بشه فهمید؟؟؟
5-این gps همین طوری کار میکنه یا باید به اینترنت وصل بشه؟؟؟ اصلا تو کل ایران کار میکنه مثلا شهرستان ها؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
سلام دوستان
من یه 5800دارم و دوتا سوال دارم
1. چه جوری من می تونم دوربین جلوی این گوشی به عنوان عکس برداری استفاده کنم.
2.من چه طوری می تونم تاریخ این گوشی رو به شمسی برگردونم من چند تا نرم افزار روش نصب کردم اما جواب نداد من می خوام اگه می شه مناسبت هارو هم داشته باشه در ضمن من دوتا نرم افزار توهمین سالت دانلود کردم و به درد نخورد.اگه می شه کمکم کنید.
ممنون
دوربین جلوی گوشی با آپدیت جدید راه میوفته.نقل قول:
واسه تقویم هم باید برنامه نصب کنی یه روش هم داره ولی دنگ و فنگش زیاده اگه خواستی بگو آدرس تاپیکشو بذارم واست:46:
اگه میشه جوابمنو بده
سلامنقل قول:
والا منی که خیلی ایراد گیر و مشکل پسند هستم
برای دومین بار این گوشی رو خریدم !
کیبورد فیزیکی شاید نداشته باشه اما کیبوردی داره مثل چیدمان کامپیوتر
من که مثل فشنگ تایپ می کنم باهاش :31:
برنامه های اپگریدش هم بله همین حدود هست
نتیجه ی من سختگیر و پدر در آور گوشی : گوشی عالی هستش
حتی هنگ ازش ندیدم.
فریم ور اون گوشی هم همین بود ؟نقل قول:
تمامی تنظیمات رو پاک کنید و دوباره تمامی تنظیمات GPRS رو اعمال کنید.نقل قول:
نکته: برای من هم در قسمت uncat هستش
و هم در قسمت مخصوص خودش GPRS>
مهدی جاننقل قول:
من از دوربین جلو استفاده کردم !
برای من جواب داده روی ورژن قبلی.
من تا فردا میخوام بگیرم این گوشی رو لطفا بگید چی کار کنمنقل قول:
1- صفحه محکمی داره و به گفته ی شرکت و خیلی ها ضد خش
2- من که فشار میارم خیلی به گوشی هنگی در این گوشی ندیدم
3- نه فنلانی نیست اصلش چین و مجارستانه
4- اره سریال گوشی رو چک کنید
5- به اینترنت نیازی نداره و بله کار می کنه
6- پیشاپیش بهت تبریک میگم چون واقعا گوشی عالی هستش
7- کمی خداحافظ.
سلام دوستان
من شنيدم كه توي سري جديد اين گوشی lcd تغيير كرده
ايا درسته ؟ ميشه توضيح بديد ؟
ممنون
بلهنقل قول:
به نمایندگی اماراتش (اتصالات) زنگ زدیم گفتن آدرس بدین کارشناس بفرستیم!!! گفتیم بابا ما ایرانیم
خلاصه گفت آپدیدت کنید(البته از نحوه آپدیت رو از نصب برنامه تا آخر رو توضیح داد)
ولی متاسفانه آپ دیدت تا 20 درصدبیشتر نمیرفت 3بار تکرار کردیم
حالا موندیم چیکار کنیم نمایندگی ایرانش( متفرقه آوا اتصالات) میگه یه ای سی اه 50 تومن خرجشه !!
حسین جاننقل قول:
اول شما فایل اپدیت رو دانلود کن و نصب کن روی سیستم !
و از طریق برنامه فونیکس اپدیت کن گوشیتو !
شما که این گوشی رو داری میشه نقاط ضعف گوشی رو بگی؟
خیلی ممنون Tornado2800 که به من کمک کردی
ممنون دوست عزیز اگه میشه بزاریننقل قول:
گوشی من نیست مال دوستمه حدا رو شکر مال من سالمه من بهش گفتم نمی دونم گوشی کنه یا نه !؟نقل قول:
ولی بنده خدا خیلی بد شانسه !!
یعنی با این کار درست میشه؟؟
سلام
به نظر شما n81 ام را بدم 5800 بگیرم؟
بابا اون ان گیج داره این کار رو نکنیا !!نقل قول:
من میخواستم ان 81 بگیرم ولی نبود
البته فکر می کنم منظور حسین جان مربوط و بستگی به بازی خور بودن شخص داره !
چرا که من هر دوتاشو الا دارم N81 8gig و 5800 خریدم.
در اینجا لازم می دونم تجربیات چند ساله ی خودم رو در مورد این حرف شما بگم
من در ابتدا با x600 سامسونگ شروع کردم بعد به 7610 روی آوردم و سپس w800 و آنگاه متوجه 3250 شدم و ناگهان به فکر n81 اون هم از نوع 8gb اوفتادم تا اینکه قبل از عید به زیارت 5800 رسیدم و ایشون رو خریدم خلاصه اینکه دوستان به نظر من اگر بازی خور هستید یعنی اهل بازی هستید برید سراغ n81 8gb که به جز دوربینش(البته قسمت فیلمبرداریش عالیه من با فیلم هاش رو با وایرلس تلویزیون روی صفحه 37 اینچ دیدم عالی بود) ولی اگر اهل کلاس و زیبایی و همچنین نوآوری هستید برید سراغ 5800 البته مواظب باشید مثل من بعد از آپدیت فارسیش نپره بعد هم تو این انجمن بخواید خودتون رو بکشید آخرش هم بهت بگن خسته شدیم چقدر نحوه دوباره فارسی کردنش رو توضیح بدیم:2:
سلام به همگی
من در حال حاظر p990 دارم که بعد از هک کردن و برطرف کردن نواقص اون، کاملاً ازش راضی هستم
از دوستانی که 5800 دارن میخوام چند تا دلیل قاطع برای من بیارن تا قانع بشم p990 رو فروخته و 5800 بخرم، خصوصاً اگه بتونید سرعت این دو گوشی و کیفیت دوربین اونها رو بطور دقیق با هم مقایسه کنید ممنون میشم
ضمناً میخواستم ببینم که آیا این گوشی واقعاً مولتی تاچ هست یا این موضوع فقط یه شایعست؟
منظور من از نداشتن کیبورد فیزیکی این بود که برنامه های جاوا که نیاز به کیبورد دارند رو میتونه اجرا کنه.حالا از طریق تاچ یا کیبورد مجازی؟
این گوشی هک شده و میشه بدون ساین روش برنامه نصب کرد و یا فایلهای سیستمی رو دستکاری کرد؟
راستی اون گوشی که 5800 دوستم بود گفتم مشکل داره(دوربینش خاموش میشد رنگاوارنگ میشد) رفت گوشی ی که 1 ماه هم کار نکرده فروخت 230
یه سوال این 5800 توی بازی هایی مثل ماشین 3d چطوری باید بازی کرد این که کیبورد نداره پس چطوری بازی میشه کرد؟
گوشی من ۵۸۰۰ موقع نسب برنامه گارمین پیغام certificate error میده
چکار کنم.........
HELP
میخواستم جواب تمام سوال هاتون رو بدم اما به دلیل تحریم کردن یک سایت از طرف پی سی ورلد من هم از این به بعد می دونم چیکار کنم (واقعاً که شرم آوره):18::18::18::18::18:
کیبرد مجازی داره - بد نیستنقل قول:
دیروز یه 5800 نقره ای پک کامل (کابل usb دو سانت) فلاند (راست یا دروغ ) خریدیم 333نقل قول:
خیلی کم بود اگه هم بود وسایلش ناقص بود
یکی نیست جواب بده
5800 نقره ای هم داره مگه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور واسه ساین نبودن برنامه ای هست که می خواید نصب کنید.نقل قول:
یکی نیست جواب بده
آره:46::46::46::46::46::46::46:نقل قول:
برای ساین برنامه مگر نباید برنامه sec man را روی گوشی داشته باشیم
من نمیدونم برنامه ای که برای ساین بهش بخوره اسمش چیه?
با سلام خدمت دوستان عزیز
من به تازگی 5800 خریدم و میخواستم که گوشی رو آپگرید کنم :31: . فایل آپگرید رو از سایت نوکیا گرفتم . میخواستم بدونم آیا مشکلی احتمالی بوجود میاره ؟! بعد از آپگرید گوشی دچار مشکل نمیشه ؟!
ورژن فعلی گوشیم ورژن v 20.0.012 و rm-356 و تاریخ ورژن برنامه هم 26-01-2009 میخواستم از اساتید سوال کنم که آیا این برنامه ای که سایت نوکیا گذاشته از این ورژن فعلی که روی گوشی هست بالاتره ؟ و چه تغیراتی ایجاد میکنه ؟ و باز هم میپرسم گوشیم دچار مشکل نمیشه ؟
ممنون میشم نظرتونو سریع تر بدونم . با سپاس
دوست من شما اول پروداکت کد گوشیتو بگو تا دوستان بتونن چک کنن و جوابتو بدن ....
در ضمن گوشیتون فارسی هم داره ...؟
نقره ایش جدید اومده.البته بدنش نقره ای نیست.اون نوار آبی یا قرمز تبدیل شده به نقره ای + اون 3 تا دکمه ی پایین هم طرح روشون سبز و قرمز نیست و شده نقره ای و اون آویز موبایلش هم طوسی شده!!!نقل قول:
فقط همین.تو اخبار gsmarena هستش ولی یه خرده عجیبه اینقدر زود رسید به ایران
دوستان بازی برای این گوشی اومده؟؟؟؟اگه اومده فول سایزه؟؟؟ممنون دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاد باشی:40: