بچه ها من هنوزم منتظرم ! خيلي در اين خصوص اطلاعات ندارم ببخشيد اگه خيلي سئوالم پرته ولي اگه ممكنه يه كمكي به ما بكنيد ... ببينيم چه كار بايد كنيم !:11:نقل قول:
Printable View
بچه ها من هنوزم منتظرم ! خيلي در اين خصوص اطلاعات ندارم ببخشيد اگه خيلي سئوالم پرته ولي اگه ممكنه يه كمكي به ما بكنيد ... ببينيم چه كار بايد كنيم !:11:نقل قول:
ببين دوست عزيز تصاوير full hd واقعي فقط بلوري پليرها روي فيلم بلوري پخش مي كنند! دي وي دي پليرهاي كه رزولوشن تا فول اچ دي افزايش ميدن فقط خطوط افقي و عمودي را افزايش ميدن و كيفيت با تصوير واقعا فوا اچ دي خيلي فرق داره.نقل قول:
فقط هم پليرهاي كه خروجي HDMI داره اين كار افزايش تصوير SD به HD انجام ميدن.
نه نمی رسه.یه مثال براتون از همین شرکت پایونیر میزنم.بلوری پلیر مدل BDP-120 با قیمت 320 هزار تومن هیچ موقع نمی تونه کیفیت تصویر پلیر مدل DV-LX50 به قیمت حدود 380 هزار تومن رو داشته باشه.نقل قول:
بلوری پلیرها کلا پلیرهای گرونی هستند.و تقریبا قیمتی 3 تا 4 برابر یه دی وی دی پلیر هم سطح خودشون رو دارند.
برای گوش دادن به موزیک با بهترین کیفیت (...,MP3,Audio cd, Audio DVD,FLAC)، حتمن باید یک DVD Player خرید؟ آیا دستگاه دیگری برای اینکار نیست؟
سی دی پلیر هم هست ولی با توجه به اینکه شما از audio dvd هم میخواید استفاده کنید بهترین گزینتون همون دی وی دی پلیر هست.نقل قول:
از Audio DVD میشه براحتی صرفنظر کرد، زیاد مهم نیست، باقی فرمت ها بیشتر مورد نیاز هستند.
سی دی پلیر خوب و با کیفیت چه مدلی هست؟ قیمتشون در چه حدودی است؟
از 100 هزار تومان هست تا حدود 100 ميليون توماننقل قول:
شما تو چه رنجي مي خواي؟
100 میلیون :18:.نقل قول:
من 100 تا 200 می تونم هزینه کنم.
حالا سی دی پلیر چه شکلی هست؟
DCS هست.نقل قول:
پست مربوط به TEAC ببين آقاي برزين نوشتن.
[HTML]http://hometheater.blogfa.com/[/HTML]
من یه دی وی دی پلیر معمولی دارم که تصویرش به اندازه ی دیدن فیلم کفایت میکنه، ولی الان دنبال یه دستگاهی میگردم که بتونه انواع موزیک رو با کیفیت خیلی خوب پخش کنه، 100-200 می تونم براش هزینه کنم.
می خوام سر ماه اگه تونستم یه بلندگو و آمپ ردیف کنم یک پلیر با کیفیت بهشون وصل کنم.
تا اونجا که می دونم میشه دوتا پلیر به یه AV Reciver وصل کرد، اون قبلی رو میذارم برای فیلم یه پلیر جدید هم مخصوص موسیقی.
رفقا به نظرتون خوبه؟ یا اینکه کلن بیشتر هزینه کنم یه دی وی دی پلیر خوب که موزیک رو هم با کیفیت پخش کنه پیدا کنم؟
رایان نظر شما در این مورد چیه؟
آرتام جان جمع کردن یه سیستم جهت موسیقی و یا کامپوننت و یا hifi خیلی با جمع کردن یه سیستم سینمایی متفاوت تره.نقل قول:
شما زیاد ذهنت رو درگیر یه سی دی پلیر نکنه.همون dvd پلیر هم می تونه جوابت رو بده به چند دلیل:
اول اینکه یه سیستم hifi بلندگوی مخصوص خودش رو باید داشته باشه،آمپلی فایر مخصوص خودش،کابل مخصوص خودش و برای کسانی که از سیستم های گرون استفاده می کنند از آمپلی فایرهای لامپی و ترانزیستور و ... هم استفاده می کنند و در آخر از همه اینا یه سی دی پلیر مناسب.
لازم به ذکره سیستم های hifi از سیستم های سینمایی هزینه خیلی متفاوت تری رو می طلبه.
من نظرم اینه که شما از همون dvd پلیرت استفاده کن و پول بابت cd پلیر نده و یا اگر می خوای پلیر جدید داشته باشی یه dvd پلیر جدید و خوب بگیر مثل پلیرهای شرکت دنون که تو رنج 200 و خورده ای محصول خوب هم داره.
سلام دوستان
میخواستم بدونم اولا کدوم یکی از برنده ها dvd player بهتری دارند
من میخوام یا dvd player بگیرم یا blu ray
فلیپس و پایونر زیاد پیدا نمیشه میخوام بدونم LG چطوره؟؟؟
بلوری BD370-P ال جی چطوره؟؟؟؟ کسی قیمتشو میدونه؟؟ و توی رنج این بلو ری چه برندی با چه مدل بهتری هست؟
دی وی دی یا بلو ری چه پیشنهاد میکنید؟؟؟ لطفا قیمت بلوری رو هم بگید چون میخوام خیلی گرون نباشه
ممنون
سلام.
من میخواستم یه دی وی دی پلیر بگیرم ولی هیچ مارکی رو نمیشناسم در حدود 60-80 میخوام بشه اکثر فرمت های ویدیوئی هم پشتیبانی کنه اگه زیرنویس srt هم بخونه خوبه اگه میشه راهنماییم کنید.
سلام
میخوام یه dvd player بگیرم. نظرم روی سونی ns728hp/b هست. نمیدونم خوبه یا نه؟؟؟ کلا یه چیز میخوام که همه فرمت ها رو ساپورت کنه. در ضمن پلیری هست که mkv رو ساپورت کنه؟؟
در حال حاضر دی وی دی پلیری با قابلیت زیرنویس srt و فرمت mkv موجود نیست.
کلا محصولات ال جی تو پخش همه نوع فرمت از بقیه شرکت ها بهتر عمل می کنند.
سلام
یه دیویدی سام سی 9800 خریدم بعد به یه نماینده دیگه زنگ زدم گفت این مدل وجود نداره ؟؟؟!!!
فقط مشکلش اینه که اچ دی نداره
جالب اینجاست که نه باتری داشت برا کنترل و نه کابل رابط دیویدی
ولی دی کل نسبت به قیمت بد نیست
میخوام یه سونی هم بخرم به نظرتون چکار کنم
یه پلیر خانگی خواهشا معرفی کنید بین 60 تا 75 تومن که بیشتر فرمتهای تصویری رو پخش کنه طوری که نیاز به PC نداشته باشم واسه دیدن فیلمها . فرمتهای مثل MP4 و AVI (همه مدلش) و WMV رو عالی اجرا کنه و واسه زیرنویس هم فارسی و SRT رو ساپورت کنه و فلش که حتما میخوره .
هيچ دي وي دي پلير زيرنويس SRT پخش نمي كند!نقل قول:
مال خودم که الان میخوره . من این بالایی رو واسه کسی میخوام .نقل قول:
مال خودم SRT رو میخونه . البته انگلیسیشو . کافیه مثل PC همنام فایل تصویری باشه تا نشون بده . فقط نه فونتی و هیچ تنظیمی نداره .
منظورم فارسي بود!نقل قول:
ال جي دستگاه ارزون و خوبي
فرمت هاي استاندارد را هم خوب اجرا ميكنه.
درود،
سه تا مدل DVD Player هست که مشخصات معقولی به نسبت قیمتشون دارند (بین 95 تا 120 هزار تومان)... ظاهرا مشخصاتشون نزدیک به هم هستش، قیمتشون هم تو یه رنج هست، ممنون می شوم راهنمایی کنید کدام یکیشون بهتره و کلا خریدنشو توصیه می کنید. (هر کدام که توصیه می کنید لطفا دلیل توصیه تان را هم بگویید)
Pioneer DV420V
Pioneer DV-610AV
Philips DV5996K
سپاس فراوان
پايونر 610 امكان پخش DVD-Audio و SACD رو داره و خروجي 5.1 آنالوگنقل قول:
اما ديگه تو نمايندگي نيست! 420 دارن
در مورد فيليپس از پايونر فرمت هاي بيشتري را اجرا ميكنه اما تو صدا و تصوير مثل پايونر نيست.
با درود
یک دستگاه ضبط و پخش میخواستم که برنامه های تلویزیون را ضبط کنم و همچنین پلیرش برای پخش فرمتها خوب باشه
حالا اگه هار داخلی نداشت بتونه روی فلش مموری ضبط کنه
همچنین میخواستم بدونم روی پلیر های عادی USB دارند و فلش مموری میخورند امکان اینکه پلیر روی فلش ضبط کنه هست یا اینکه حتما باید دستگاه ضبط و پخش بخریم؟
چند مدل با قیمت بفرمایید ممنون میشم
نقل قول:
سلام . اینو یه نگاه بنداز ببین به کارت میاد یا نه .
فروشگاه هایپر مارکت هم داشتش قیمتشم حدود 280 بود فکر کنم . (البته اون مدل تو هایپر مارکت رو نمیدونم مثل این رکورد هم میکنه یا نه چون مدلشو دقیق ندیدم . اما قیافش که مثل همین بود اگه اشتباه نکنم )
تیونر دیجیتال داره . رکورد میکنه . 1 ترابایت هارد داره . امکانات شبکه و وایرلس داره . ورودی مموری کارت داره و غیره .
دستگاه کامل و خوبیه و به قیمتش میارزه به نظر من .
من خودم HD live خریدم چون رکورد و ----T برام مهم نبود و ترجیح میدادم هارد 1 ترابایت اکسترنال بگیرم که بتونم با خودم اینور اونور ببرم . اما این فکر کنم مناسب شما باشه
کد:http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_mediastation-hd-dvr-wireless-network-multimedia-recorder-1tb_57_0_17139__227.html
با درود و تشکر
من دقیقا دستگاهی میخوام که بتونه دیویدی و سی دی را پخش کنه یعنی دیودی پلیرم باشه و ضبط هم بکنه
حالا دو تا مسیله یا دو تا سوال دارم
- اگه یک پلیر ساده بگیرم که usb داشته باشه میتونم از طریق این پورت و اتصال یک فلش مموری ضبط کنم ( همچین مدلهای وجود داره ؟ )
- برای ضبط و پخش مدلهای خاصی را میشناسید که هم خوب باشند هم قیمتشون مناسب باشه ؟
با تشکر فراوان
سلام
دوستان عزیز... کسی هست که بدونه این DVD Player توشیبا که اینجا عکسشو گذاشتم چه مدلی هست و احیانا از قیمت و مشخصاتش خبر داره؟ بعضی جاها زدن مدلشو SD900 اما وقتی سرچ می کنی نتیجه چیز دیگه ای هست. (این مدل را تو یه سایت فارسی پیدا کردم)
اینم آدس سایتی که اینو توش پیدا کردم
کد:http://www.digionline.ir/Product.aspx?p=8398
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پلير براي 10 سال پيش هست و تنها مدل دي وي دي پلير هاي اند توشيبا! سفارش امريكانقل قول:
اين سايت كلاه بردار هست و مشخصات الكي ازش نوشته! يو اس بي مي خوره اين مدل؟ اصلا اون زمان فلش نيومده بوده!
اين دستگاها فقط براي فيلم هاي اصل هست و به سختي ديسكهاي كپي پخش ميكنند وخصوصا اگر خط داشته باشند.
از دوستانی که در مورد پلیر اطلاعات دارند خواهشمندم به سوال های من جواب بدننقل قول:
درود
یکی از دوستان دانشجو هست تو یکی از شهرستان ها... یه TV لامپی قدیمی داره اونجا می خواد یه پلیر سگ جون هم براش بخره از من پرسیده که چی بخره، من با توجه به تعریف هایی که دوستان تو این بخش از دو پلیر فیلیپس و پایونیر کردن این دو مدل رو بهش پیشنهاد دادم Pioneer DV420V ، Philips DV5996K
اول از همه اگه به این فکر می کنید که پلیر ارزون تر بخره،... منم بهش همین رو گفتم چون برای یه TV لامپی قدیمی خیلی فرق نداره که پلیرت چی باشه... اما ظاهرا می خواد وقتی تهران برگشت از پلیرش برای TV خونه استفاده کنه... اما سوال من.... با توجه به این که این TV لامپی دوست ما ورودی hdmi و اینجور صحبت ها رو نداره... این دو تا مدل قابلیت اتصال به TV های قدیمی رو دارن؟؟؟ (مدل و مارک TV رو نمی دونم چیه) در ضمن یه سوال دیگه اینکه TV های لامپی خیلی قدیمی تا اونجا که من یادمه سیستمشون PAL بوده بنابراین سوال اینجاست که این پلیرها می تونن سیگنال ها را تحت استاندارد PAL یا NTSC یا هر دو بفرستند؟
سپاس فراوان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا من می خوام یه دی وی دی پلیر جدید بگیرم، چی خوبه که کیفیت پخش موزیک خوبی هم داشته باشه؟ زیر 200.
رایان جان این دی وی دی های دنون کجا پیدا میشه؟ آیا فروشگاه آنلاینی هست که بتونم پیش از خرید مشخصات دنون های موجود در ایران رو ببینم.
می خوام یه چیزی باشه که یو اس بی هم بخوره و فقط مخصوص دیسک های اورجینال نباشد.
با سپاس.
Artam همونطور که تو پست های قبل هم می بینی منم برای یه بنده خدا دنبال چنین گزینه ای هستم... با اینکه برای یه TV قدیمی می خواد اما در عین حال می خواد بعد از 6 ماه که درسش تموم شد، یه پلیر خوب هم داشته باشه که وقتی برگشت تهران بتونه به lcd خونه وصل کنه... اما ظاهرا چه 100 هزار تومن بودجه داشته و چه 200 هزار تومن فرق چندانی نمی کنه چون مدلی بهتری نمی تونی با بودجه بین 120 تا 220 پیدا کنی... و باز هم بر می گردی سراغ همون گزینه های نزدیک به 100 و کمی بیشتر... در مورد DENON هم تا اونجایی که من می دونم باید بودجه ات رو تا 300 هزار یا کمی بیش از این افزایش بدی تا یه پلیر بدرد بخور گیرت بیاد... فعلا می تونی از این سایت اطلاعات کلی را بدست بیاورینقل قول:تا اونجایی که م می دونم این 3 سه تا مدل گزینه های خوبی هستند اما نمی دونم الان تو بازار هستند یا نه اما قیمتشون حدودا بین 95 تا 120 هزار تومن خواهد بود.کد:www.chare.ir
Pioneer DV420V
Pioneer DV-610AV
Philips DV5996K
راستی اگه گزینه بدرد بخوری پیدا کردی به منم بگو...
این Philips DV5996K رو کجا دیدی؟ اسمشو درست نوشتی؟ چون تو نت سرچ کردم جواب درست و حسابی نیومد.
دی وی دی فیلیپس از این بهترم تو بازار هست؟
داوود جان پخش MP3 و کلن موزیک رو کدوم بهتر انجام میدن؟نقل قول:
اطلاعات من در اين حد نيست كه بتونم در مورد كيفيت صدا نظر بدم!نقل قول:
دوستان حرفه اي بهتر به شما كمك كنند.
دوستان این دی وی دی یپلیر خوبه ؟ DVP-NS728H سونی
می خواستم بدونم اینا یا usb فیلم های با فرمت km را ساپورت می کنند ؟؟ زیرنویس رو چطور ؟ مارک بهتری اگر سراغ دارید بفرمایید
ببخشید یه P از اسم این مدل افتاده بود Philips DVP5996K صحیح است.نقل قول:
فکر می کنم این مدل از فیلییپس با اینکه دو سال یا کمی بیشتر از تولیدش می گذره اما جزء کامل ترین پلیرها تو رنج قیمت خودش باشه مضافا اینکه وقتی این PDF بالا را بگیری توش نوشته کد فارسی هم ظاهرا ساپورت می کنه که پایونیر همچین چیزی تو مشخصاتش نداشت. من خودم یه مدل دیگه ای از فیلیپس رو مدتی هست دارم که خداییش بد نبود ولی همه فرمت ها را کامل ساپورت نمی کرد ولی کارکردش خوب بود... حالا رو همین حساب، نظرم رو فیلیپس مثبته اما چون این مدل رو نداشتم نمی تونم تجربی اظهار نظر کنم همینطور پایونیر که مدل واقعا خوبی هست ظاهرا ضریب شکستگی صدا تو پایونیر پایین تر از فیلیپس هست بنابراین باید صدای بهتری تولید کنه اما فیلیپس را که تو ریویوها می خوندم جزء بهترین پلیرها از نظر خواندن بیشتر فرمت ها و طول عمر هست.کد:http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5996k_51/dvp5996k_51_pss_aen.pdf
این مدل از پایونیر که تو بازار فراوان هست قیمتش هم 95 تا 100 اما فیلیپس رو نمی دونم الان هم دارن یا نه اگه باشه که خوبه در هر حال بهترین کار اینه که بریم جمهوری ببینیم تو این رنج قیمت چه محصولاتی هست بعد یه تحقیق اینترنتی و در نهایت خرید...
این مدلی که شما انتخاب کردی مدل بدی نیست اما از طریق USB فقط MP3،JPEG،ِDivx را برایت پخش می کنه یعنی بیشتر مدل ها برای پخش فیلم از طریق USB محدودیت دارن... در مورد زیر نویس هم تا اونجایی که من می دونم خیلی نمی تونی رو پخش زیر نویس فارسی به صورت معمول حساب کنی.... در مورد برندهای دیگه هم باید بگم ممکن مدل های بهتری هم باشن ولی من ازشون اطلاع ندارم ولی دو مدلی که از فیلیپس و پایونیر تو همین صفحه معرفی شدن جزء بهترین ها تو رنج قیمتی خودشون هستند.نقل قول:
این چیزی که شما می خوای خیلی کم هستش چون برای بیشتر مردم کارایی نداره (وقتی DVD رو تو دستگاه می گذاری چه نیازی هست که دیگه از روی اون بریزی تو فلش؟ خوب از همون DVD یه کپی بگیر) در هر حال من چند تا مدل از پاناسونیک رو دیدم که ظاهرا باید به کار شما بیاد که لینکشو این پایین می گذارم ولی در مورد خوبی یا بدشون نمی دونم... خودتون باید تحقیق کنید.نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=591&smid=79
این دنون ها حتی 300 تومنی هاش هم یو اس بی و پورت اچ دی ام آی ندارند.
به نظرتون یک پخش کننده ی مدیا بگیرم کیفیتش پخش موزیک و MP3 خوب است؟ مثلن WD HD؟
بیشتر دنبال چیزی هستم که در پخش موزیک بهتر عمل کند و همینطور با یو اس بی بشه موزیک گوش کرد و فیلم های مختلف رو دید.
به نظرتون 610 پایونیر تو پخش موزیک بهتر از 420 عمل می کند؟
نقل قول:
سلام . به نظر من یدونه 420 بگیر + یدونه WD HD . من همین کار رو کردم و راضی هستم . یک هارد 1 ترا و یدونه هم 500 گیگ وصل کردم به WD و فیلم و موزیک رو با اون میبینم و از نظر کیفیت هم واقعا خوبه و راضیم . فیلم هایی هم که روی DVD دارم رو با پایونیر میبینم . حتی یک آرشیو هم دارم که اکثرا Divx و Mpeg و Avi هست و روی dvd رایت کردم رو هم با 420 میبینم و با کیفیت خوبی پخش میکنه .