سلام به همه دوستان من یه سرور از یه جا گرفتم ولی من یه مشکلی دارم نمیتونم آنلاینش کنم
قبلا چند بار این کارو کردم و با بچه ها بازی کردم ولی الان تو این نمیشه اگه کسی کمک میتونه بکنه لطفا بهم بگین و راهنمایی کنین
من همه توضیحاتو گذاشتم - ---- سرورش واقعا سروره ها ..................... ولی حیف که هرچی میزنم کسی نمیتونه بیاد تو بازی و میگه آفلاینه لطفا کمک کنید
خودش یه سری توضیحات داده که اینجا میذارم واسه بازی حرف نداره همه ins ها دروسته
3.3.5a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has been updated to the latest revision. (11259)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has been updated to the latest revision (335.11.37)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fixes
- Fixed the unkillable [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Added some additional scripts to to both trash mobs and bosses.
- Implemented database data for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
The encounter is now fully scripted.
- Fixed various vehicle capabilities for the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] encounter.
- Adjusted the loot tables of various trash mobs.
- Adjusted various trash mob spawns according to retail sniffs.
- Adjusted the respawn linking and equipment templates of various trash mobs.
- Added script to the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ability. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] encounter.)
- Adjusted the traps after the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] encounter.
- Adjusted various scripts in the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] encounter.
- Added script for the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Fixed the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 's landing times at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 's Lair.
- Added Line of Sight checks for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Fixed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Quest fixes
Spell fixes
- Fixed the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] quest.
- Fixed the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] quest.
- Implemented database data for the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] quest.
The quest is now fixed.- Set the correct creature relation for the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] quest.
- Added support for the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] quest.
- Added support for the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] quest.
- Fixed the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] spell.
- Fixed the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] spell.
NPC fixes
- Added various conversation scripts for creatures at Fort Wildervar in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Guards now do not evade when a target uses [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Fixed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Added script for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s.
- Added script for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s.
- Added script for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Added script for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Dungeon Finder fixes
- Dungeon bosses are now flagged for quicker look-ups.
Vehicle System fixes
- Optimized the way coordinates are sent to the client.
- Optimized the way the client handles non-movable vehicles.
- Optimized the way health percentages are calculated.
- Fixed the faulty packages sent when entering a vehicle.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] event fixes
- Fixed the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Fixed the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Fixed the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] achievement.
- Fixed the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] achievement.
- Fixed various spawns.
- Fixed various loot templates.
Misc. fixes
- Re-factored some pointless parameters.
- Optimized the group system
- Fixed the restoring of player dumps.
- Optimized the Global Cool-down system.
- Various internal code clean-ups.
- Various memory leak fixes.
- Various crash fixes.
- Various typo fixes.
Download version 7.9.5 -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Password: ilovejordy
------------------------
اینم توضیحات برای آنلاین کردنه که من چیز زیادی متوجه نشدم لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Making the repack public:Quote:
Please follow [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] if you wish to get your repack public.
It has been tested and confirmed working. So please read this before asking questions.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا منو راهنمایی کنید که آنلاینش کنم - navicate and SQLyog هم موجوده