Assassin's Creed Revelations تواین کامپیوتر خوب اجرا میشه؟
ram : 2gig
cpu :Intel Core®2 Duo 2.40 ghz
gerafic : nvidia geforce gt 8500
windows : seven 32bit
DirectX :9
batman arkham city رو بد اجرا نکرده
call of duty mv3 رو عالی
Printable View
Assassin's Creed Revelations تواین کامپیوتر خوب اجرا میشه؟
ram : 2gig
cpu :Intel Core®2 Duo 2.40 ghz
gerafic : nvidia geforce gt 8500
windows : seven 32bit
DirectX :9
batman arkham city رو بد اجرا نکرده
call of duty mv3 رو عالی
نقل قول:
بله خوب اجرا میشه
یه سوال فرض کنیم سیستم من اینه:
cpu:intel core i3 2100
vga:GTS250 1GB
ram:3.5 GB
آیا میتونم بازی GTA IV رو در رزولوشن 1600* و900 و تنظیمات گرافیک تا اخرش میتونم تا 50-55 فریم بگریم؟؟
آیا NFS:THE RUN با همون رزولوشن و تنظیمات گرافیک الترا تا 30 فریم رو بگیرم؟
کرایسی 2 چی؟اونم میتونم FPS بالا ازش بگیرم با تنظیمات متوسط و روزلوشن 1600 در 900؟
بـا ایـن سیسـتم Sims 3 اجـرا میشـه ؟! [ حتـی روی کم کـردن گزینـه های گرافیکی هم راضـی اَم ]
VGA : GeForce 7100 GS
Ram : 2
CpU : Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz
سلام
این دو مدل کارت گرافیک بازی فیفا 2012 pes را راحت اجرا میکنه؟ کدوم بهتره؟ و شما چه پیشنهادی دارید؟
8600 gt
8600gts
با هر دوش به راحتی میتونی بازی کنی....نقل قول:
بازی Quantum Conundrum روی ویندوز xp sp3 اجرا میشه؟
من چه جوری باید رزولوشون رو روی بازی تنظیم کنم منظورتون همون حالت های medium و . . . هستش ( کجا باید این کار رو انجام بدم ) :20:
سلام سیستم مورد نیاز بازی crysis3 منتشر شده؟
نقل قول:(Crysis 3 system requirements (minimum
- CPU: 2.8 GHz dual core processor, Intel Core 2 Duo or AMD Phenom X2 or better
- RAM: 2GB
- Graphics: DirectX 10 graphics card with 1 GB RAM, Nvidia 400-series or AMD Radeon 5000-series.
- Operating system: Windows Vista
- DirectX 9c sound card
- 16 GB free hard drive space
(Crysis 3 system requirements (recommended
- CPU: 2.4 GHz quad core processor, Intel Core i5 or better
- (RAM: 2GB (4 GB for 64-bit operating systems
- Graphics: DirectX 11 compatible video card with 1GB RAM, Nvidia GTX 500-series or AMD 6000-series or better.
- Operating system: Windows 7, Win 7 64-bit is preferred
- DirectX 9c sound card, dedicated audio card is preferred
- 16 GB free hard drive space
نه عزیز بازی هنوز حداقل feb 2013 میاد قانونا هم سیستم مورد نیازش حداکثر بین 15 تا 20 روز قبلش اعلام میشه!!نقل قول:
نمیدونم این رو از کجا گیر آوردی ولی بدون که کاملا فیک هست و مطمئن باش خود کرایتک هم تا بازی رو به طور کامل اپتیمایز نکنه نمیتونه بگه سیستم دقیق مورد نیاز این بازی چی هست!!نقل قول:
من هم رفتم دوباره سون نصب کردم که بعضی بازیها مشکل داشتن رفع بشه مشکلشون.
این سیستم منه:
win 7 32 bit
nVidia GeForce 9400 GT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم Battlefeild 3 رو میتونم با حداقل جزئیات اجرا کنم؟!(:31:)
من خودم امیدی ندارم ولی گفتم اگه میتونم برم دانلودش کنم.
خیلی ممنون
توی 600*800 در پایین ترین جزئیلت شانس بیاری حدود 20 میگیری...نقل قول:
خوبه خودت میدونینقل قول:
سلام
برای Darksiders 2 زده NVIDIA 9800 GT 512 MB حالا اگه NVIDIA 8500 GT 512 MB باشه قبول نیست ؟؟؟
cpu هم 3.0 dual core هست با 2 گیگ رم
Assassin's Creed: Revelations براش کند بود و جواب نداد
ممنون
دوستان گویا بازی Sleeping Dogs گرافیک خوبی داره واسه همین من و سیستم 2زاریم نگران شدیم و اینکه the amazing spider-man هم اومده میخوام بنظرم بازی جالبیه میخوام واسه اولین بار یکی از بازیهای مردعنکبوتی رو بازی کنم.نقل قول:
میکشه؟(:31:)
این بازی از نظر گرافیک اصلا سنگین نیست ولی گرافیک شما هم خیلی ضعیفه!نقل قول:
ببین دوست من شما شاید بتونی با این گرافیک توی 600*800 حول حوش 30 و شایدم توی 768*1024 حول حوش 20 فریم بگیری....
پس میشه گفت روی اعصابه و نمیشه بازی کرد درسته ؟
آره خوب 8500 واقعا کارت ضعیفیه ولی نه اینکه اصلا نتونی بازی کنی!نقل قول:
ولی همینطور که گفتم اگه رزولوشن و روون بودن بازی خیلی برات مهم نیست احتمالا توی 600*800 میتونی یه فریم قابل بازی کردن ازش بگیری...
شما هم والا لب مرزی:31: شاید بتونی توی 480*640 یا احتمالا 600*800 یه 25-20 فریمی ازش بگیری به شرطی که cpu_ت لااقل دو هسته ای باشه!نقل قول:
نه AC Revelations هم توی 600*800 بد نبود اما با صفحه 20 اینچ خیلی بد میشه ارزش بازی کردن از بین میرهنقل قول:
به نظرت Darksiders 2 چه جوری میاد برام ؟
دمت گرم جیگر
والا در کل میگم شاید ضرر نکنی چون بازی از نظر گرافیک خیلی سنگین نیست و همینطور که گفتم میتونی بهش امید داشته باشی(حتی فکر کنم اگه خیلی زیاد به فریم اهمیت ندی شاید توی 768*1024 هم بتونی اجرا کنی ولی خوب تا بازی رو نصب نکنی نمیشه به طور قطع گفت!)نقل قول:
در کل هم 3 تومن که بیشتر نیست ولی واقعا ارزش این سه تومن رو داره:46:
میگم این Dark Souls Prepare to Die Edition برای من چه جوری میاد ؟نقل قول:
Minimum System Requirements:
CPU: AMD Phenom II X2 545 3.0 Ghz - Intel Core 2 Duo E6850 3.0 Ghz
RAM: 2 GB
VGA: ATI Radeon HD 4870 - GeForce 9800 GTX+
DX: 9.0c
عزیز جان از من میشنوی یه فکری به حال گرافیکت بکن...راستش با این گرافیک حتی تصور اینکه ممکنه توی یه بازی چه فریم بگیری نیاز به یه ساعت محاسبات و درگیر احتمالات شدن داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم شما همون darksider 2 رو که گرافیکش ضعیف تر و بازیش هم عامه پسند تر هست و احتمالش هم هست که بهتر ازاین بازی فریم بگیری رو بگیری بعد نتیجه رو اعلام کن تا بعدا با توجه به اون به این بازیها هم برسیم....
سلام ،با cpu pentium 4 3ghz آيا ميشه pes2013 رو اجرا كرد ، آخه روي جلدش كه ديدم نوشته بود pentium IV ، اصلأ با اين cpu كدوم بازي فوتبال رو ميتونم اجرا كنم ، گرافيك رو هم ميشه پيشنهاد بديد ولي cpu رو نميتونم عوض كنم ممنون ميشم يكي جواب بده
با این cpu ممکنه توی بازی لگ و یا افت فریم زیادی داشته باشی ولی در کل حدس میزنم بالای 25-20 نگیری که واقعا برای بازی نظیر فوتبال خیلی پایینه ولی حداقل قابل بازی کردن هست...
گرافیک هم با این cpu-یی که شما داری مهم نیست فقط یه چیز باشه که dx9.c رو ساپویت کنه بقیه-ش دیگه مهم نیست!!
اگه pes2013 رو لگ زياد بزنه كه فايده اي نداره روي تنظيمات پايين هم همينطوره ؟. .. بازي هاي قديمي تر رو چطور مثلا pes2012 و فيفا 11 اينها رو ميتوونه بدون لگ رو جزئيات متوسط اجرا كنه cpu pentium4 3ghz
میتونید ببینیدنقل قول:
اگر سوسک و شیلتر شکن نداری :
نتیجه pes 2012 :
Pentium 4 3.00ghz
3gb ram
Hd4650 1gb
xp sp3
with fraps--high settings,1280*1024 resolution _25-30 fps
که با این رزولیشن نتیجه خوبیه و قابل بازی کردن با رزولیشن های پایین تره
نتیجه برای pes 2013 :
مثل بالا وضعیت خوبه
سلام .
مشخصات زیر مال سیستم منه. میشه پی اس و فیفا 2013 رو به راحتی روش اجرا کرد. در اجرای فیفا 12 مشکلی نداشتم.
سی پی یو : dual core - E6600 3.06 gh
رم 2 گیگ
کارت گرافیک : geforce gt 440
1 گیگ
بله قانونا نباید مشکلی داشته باشید....نقل قول:
سلام مشکلی که وجود داره اینه که چطور بفهمیم کارت گرافیک ما از حداقل و حد اکثر اعلام شده برای اجرا و نصب بازی بالاتره یا پایین تر؟بقیه آپشن ها کاملا واضحه مثل رم و سی پی یو ...ولی کارت گرافیک نه ،کسی میتونه راهنمایی کنه کارت گرافیک من nvidia geforce 310 m و ram 4 gig ,cpu 2.53 cori5 , در انتخاب بازی حتی با راهنمایی فروشنده هم دچار مشکل میشم و بعضی از بازی ها ی خریداری شده برام قابل استفاده نیست الان میخوام بازی های وf1 2012NBA 2K13 , رو بگیرم ممنون
اول بهتون میگم به پشت جلد یک بازی اصلا توجه نکنین و همیشه قبل از خرید بازی اطلاعات مربوط به حداقل سخت افزار مورد نیاز اون بازی رو از نت داشته باشید
الان چند راه دارید :
1.اگر بازی خیلی تازه و داغ هستش میتونید به سایت ها مخصوص مراجعه کنید و ببینید گرافیکتون توی اون بازی چه fps داره یک نمونه رو براتون میزارم مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یک سری از گرافیک های pc و لپتاپ رو داره
2.اگربازی داغ نیست (مثلا دو هفته از انتشار بازی گذشته) میتونید باسرچ کردن همزمان مدل گرافیکتون و نام اون بازی به اطلاعات خوبی مثل fps برسید
حتی اگر خوش شانس باشید میتونی توی سایت هایی مثل یوتیوب ببینید وضعیت اون بازی روی گرافیک شما چطوریه
سلام به شما دوستان میگم با کارت گرافیکgt610 1g ddr3 بازی فیفا13 اجرا میشه ؟رم کامپیوتر هم 4gوcpu3ghz هستش.سریع بهم بگید چون میخام این کارت گرافیک رو بخرم حتما.....ممنون
برید اینجا و مشاوره بگیریدنقل قول:
مشخصات کامل سیستمتون رو هم بگید مخصوصا مدل سی پی یو نه GHz
اونجا یک گفت و گوی جدید باز کنید کافیه و نیازی به چند گفت و گو و پست نیست
مدل کارت گرافیکم ati mobility radeon hd 5430 هست.
از بابت رم و پردازنده مشکلی ندارم ولی می خواستم بدونم آیا امکان اجرا بازی های جدید رو دارم مثلا need for speed جدید رو؟
میشه با این مشخصات سیستم چند تا بازی معرفی کنید ..ممنون
cpu = doual core- t4300- 2.10 ghz
ram =2g
graphic=512
مدل دقیق لپ تاپ مورد نیازه(مخصوصا نوع گرافیک) تا بهتر بشه نطر داد...نقل قول:
سلام
بچه ها بازی های جدید مثل AC3 و COD BO2 و Hitman روی ویندوز 8 قابل اجرا هستند؟
کسی مشکل نداشته تا حالا؟
نصب کنم ویندوز 8 رو؟
ممنون
خیر....خوب اینم مثل ویندوز seven یا xp که بازیهای قبل از اون مشکلی نداشتند!!!نقل قول:
بازی هیتمن absolution ایا خوب جواب میده اگه بخوام نصب کنم از نظر گرافیک روی لپتاپ y580
core i7 3610
gtx 660m
ram 8 1600