من تو 37 درصد گیر کردم
Printable View
من تو 37 درصد گیر کردم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
مشکلتون از کرک بازی هستش. منم این مشکلات رو داشتم.
من یادمه توی گلخانه گیر کردم هرکار می کردم جلو نمی رفت.هیچی جلوم نبود. با عوض کردن کرک دیدم که یه درخت جلوم بوده!!!!!!!!!:31::31::31: ضمنن قلابمم خراب بود مثل شما
با عوض کردن کرک بازی درست شد.
اگه خواستید بگین کرک رو براتون بزارم
خوب دوست عزیز میشه بگی کدوم کرک رو دانلود کردی.من یه کرک دانلود کردم که حجمش پایین 100 کیلوبایت بود.اون فقط کافیه؟
اگه بازیت نسخه ی boysteam هست این کرک رو بریزی حله:نقل قول:
اگه v1.0 هستی دومی و یا اگر ورژن v1.1 هست اولی روکد:http://gf.wiretarget.com/batman_arkham_asylum.htm
البته بازی رو باید از اول بازی کنید.
فرقی نمی کنه که ورژن boysteam باشه یا نه از همین کرک ها استفاده کنید.
نسخه boysteam یعنی چی؟ از کجا بفهمم کدوم نسخه هستش؟
خوب یکی از راحت ترین راه ها اینه که یه کلید سمت راست بکنی روی آکنون بازی و find target رو بزنی ببینی اسم پوشه ای که بازی توش هست چیه؟؟نقل قول:
برای من توی پوشه بازی یه فایل به نام BmStartApp داره منظور شما از boysteam اینه؟نقل قول:
خوب یکی از راحت ترین راه ها اینه که یه کلید سمت راست بکنی روی آکنون بازی و find target رو بزنی ببینی اسم پوشه ای که بازی توش هست چیه؟؟
منظور من توی پوشه ی بازی نیست دقیقا اسم خود پوشه ی بازی.نقل قول:
بازی شما 3 تا dvd هست؟؟؟
نه ماله منم boysteam بود با این درست شد. ببین وقتی بازی رو می خوای نصب کنی اگه آدرس جایی که بازی باید نصب شه عوض نکنی بازی توی یه دایرکتوری بنام boysteam نصب می شه.
اگه اینطوریه بهت پیشنهاد می کنم بازی رو با پچ 1.1 آپدیت نکن. برو این کرک بالا رو دانلود کن.حالا یا تو فولدر کرک خود دی وی دی هات یا اگه تو همین چیزی که دانلود کردی فایل msvcr71.dll و whysosrs.dll بود جفتشو توی system32 ویندوز و دایرکتوری binaries بازی کپی کنو راستش نمی دونم جفتش لازمه یا نه. ولی انقدر این حرفو اون حرف زدند به این نتیجه رسیدم تو جفتش بریزی مطمئن تره!
حالا فایل اصلی کرک BmStartApp.exe که دانلود کردی رو با همین فایل تو دایرکتوری Binaries بازی عوض کن
آخر سرم اگه بازیت ماله برادران boysteam هست این برادران تشخیص دادند بعضی از فیلم های بازی سانسور شه پس باید این کارو کنی تا بازیت ردیف و کامل شه:
برو تو فولدر بازی بعد برو تو فولدر Bmgame بعد برو تو Movies حالا بین این همه فایل می بینی 8 فایل آخر این فولدر یه o اولش داره این o حالا رو از اول اسمه بازی بردار. فقط فایل آخر آخری رو o1 رو از اولش بردار. پس 7 تاش o و آخریه o1 رو باید برداری
این کارا رو کردی از اول بازی کن و حرصم نخور!
مال من تو پوشه Binaries هست
ورژن 1 هم هست
بازی من برای مثال در این آدرس هستش :
E:\Program Files\BOYSTEAMPC\Batman Arkham Asylum\Binaries
و منظور من از پوشه ی بازی دقیقا همون پوشه ی اولی است که در بالا به رنگه قرمز مشخش شده.
این عکس هم گویای همینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دیگر مشخصه های ورژن BOYSTEAMPC اینه که 3 تا دی وی دی هست (بر عکس بقیه که یک دی وی دی 9 هستن)و patch v1.1 روش نصب نمی شه.
مال من اینه
C:\Program Files\Eidos\Batman Arkham Asylum
حالا باید پچ نصب کنم یا چیز دیگه
اینم از patch v1.1 که روی ورژن 1.0 بازی ریخته می شه.
کد:http://gamedaily.newaol.com/pub/batman_arkham_asylum11.zip
اینرو رو فقط روی ورژن هایی به جز BOYSTEAMPC می شه اینستال کرد.
(روی BOYSTEAMPC اررور می ده و میگه بازی batman روی کامپیتر شما نصب نشده)
در صورتی که موفق به اینستال این پچ شدید بعد حتما کرک ورژن 1.1 رو هم باید بریزید.
امید وارم مفید بوده باشه.
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
لزومی نداره که پچ رو بریزید کرک رو هم بریزید کافی.نقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه ولی حجمش خیلی زیاده :41::41:
ضمنن می تونید از کرکی که همراه پچ هست استفاده کنید.
برای من بازی 3 تا دی وی دی هست و بازی توی پوشه boysteam نیست.حالا یادم نمیاد اون موقع که می خواستم بازیو بریزم محل نصب بازیو تغییر دادم یا نه.حالا چون بازی نصب هستش نمیشه نگاه کرد که کجا بازیو میریزه و باید پاکش کنم دوباره بریزم.راهی دیگه نداره که بفهمم نسخه boysteam هست یا نه؟ اگه نباشه مجبورم دوباره نصب کنم. راستی ورژن بازی هم 1.0 هستش.نقل قول:
بازی من برای مثال در این آدرس هستش :
E:\Program Files\BOYSTEAMPC\Batman Arkham Asylum\Binaries
و منظور من از پوشه ی بازی دقیقا همون پوشه ی اولی است که در بالا به رنگه قرمز مشخش شده.
این عکس هم گویای همینه:
از دیگر مشخصه های ورژن BOYSTEAMPC اینه که 3 تا دی وی دی هست (بر عکس بقیه که یک دی وی دی 9 هستن)و patch v1.1 روش نصب نمی شه.
برو توی control pannel و بعد add or remove programs و بعد Batman: Arkham Asylum رو پیدا کن و یک بار روی اون کلیک کن و بعد روی قسمت click here for support information بزن و اسمی رو که جلوی publisher نوشته رو بخوننقل قول:
باید نوشته شده باشه boysteampc .
آقا اصلا از اول ریختمش:31: همون boysteam بودنقل قول:
الان دارم از اول میرم. راستی shahi-007 گفت که اون دو تا فایلو کپی کن و توی او پچی که شما گفتی فقط یه دونه از فایلها یعنی whysosrs.dll بودش.توی دی وی دی بازی هم هیچ کرکی نبود. مشکلی پیش نمیاد؟
منظورت فکنم از پچ کرک باشه؟؟نقل قول:
نه مشکلی پیش نمی یاد. من خودم از همین کرک استفاده کردم.
فقط حتما تمام محتویات پوشه ی کرک رو توی پوشه ی binaries بریز و تمام.
از همون اول بازی متوجه تغیرات در بازی می شی مثلا خیلی f روون تر می شه و جاهای بیشتری دیده می شه.
حتی مراحل بازی هم بیشتر می شن.
دوست عزیز شما هم نیازی به این پچ نداری می تونی با همون کرک v1.0 که گذاشتم بازی رو به راحتی تموم کنی.نقل قول:
در کل فرقی نمی کنه که boysteam باشه یا نه کرک رو بریزی حله.
البته شما می تونید patch v1.1 رو هم اینستال کنید ولی بدون اون هم می تونید بازی رو به درستی طی کنید.
اولش اشتباه فکر می کردم.
تموم شد. بازیه قشنگی بود. در کل ایده قشنگی داشت. گرافیکشم خیلی خوب بود
این پچ 1.1 چیکار می کنه؟
این پچ فقط و فقط PhysX رو به بازی اضافه میکنه.نقل قول:
نقل قول:
من که ورژن 1 بازی می کردم به وقتی PhysX اینستال نبود اصلا تو بازی نمی رفت؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی؟؟؟؟
---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 03:33 AM ----------
داستان خیلی قوی و شخصیت پردازی بسیار قوی داشت. تو کمتر بازی دیده بودم که چنین شخصیت پردازی انجام داده باشننقل قول:
بچه ها تو رو خدا کمک
من داشتم بازی میکردم اینجا گیر کردم باید دکمه f قابل قبول باشه و طناب رو پرت کنه ولی نمیکنه
همینجا رو یبار رفتم منتها چون وقت نهار شد خاموش کردم دوباره که اومدم دکمه کار نمیکرد.(بعد از نهار قبل از شروع بازی سری به قسمت challenge mode هم زدم که برای اولین بار بود)
چیکار باید بکنم؟اگه فایلی چیزی هست بزارید تا نصب کنم فقط نگید از اول باید برم که اصلا حوصلشو ندارم
فکر میکنم 11 درصد باشم.اگه راهی برای درست شدن نیست بگید درصد دقیقشو بگم اگه سیو دارید بزارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از تنظمیات هست...
Controller بازی رو تغییر بده جانم!:31:
دقیقا جایی گیر کردین که قلاب عمل نمیکنه و اینم به خاطر کرکه. (به احتمال زیاد اولین کرک)نقل قول:
یه کرک دومی برای بازی اومد (اصلاح شده) و همچنین بعدش کرک سوم (Reloded) که استفاده از کرک سوم متاسفانه اغلب مواقع ممکنه خطایی بده. دریافت کرک دوم از آدرس زیر:
در صورتی که اکانت افلاین نداشته باشین مجبورین بازی رو از نو برین.کد:http://www.forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=27557&d=1256142647
شما مشخصه که این بازی رو تجربه نکردین و گرنه میدونستین قضیه از چه قراره...نقل قول:
دقیقاً ... چون من به خواطر اینکه بازی Call of Duty MW2 رو بریزم مجبور شدم توی 3% بازی پاکش کنم ولی تا اونجاشم بازی قشنگی بود!نقل قول:
شما مشخصه که این بازی رو تجربه نکردین و گرنه میدونستین قضیه از چه قراره...
منظورتون از اکانت افلاین چی هست؟
حدس زده بودم مشکل از کرکم هستا !!!
راستی من الان همونجایی هستم که اسلحه سوم (همون کشنده اجسام) رو میگیره نمیشه سیو اونقسمت رو برام بزارید؟
کرکی که گفتید رو اگه بریزم باید بازی رو از نو برم؟
- منظورم پروفایل LIVE بود. اگه پروفایل LIVE ندارین برای درست کردنش تو منوی بازی کلید Home رو بزنین. بعد Create New Profile رو انتخاب کنین. در پنجره بعدی نوار عمودی رو بکشین پایین و Create a Local Profile رو انتخاب کنین. در پایان هم اسمتون رو وارد و تایید کنین.نقل قول:
- متاسفانه سیو اون قسمت از بازی رو ندارم.
- اگه پروفایل ندارین بایستی بسازین. در نتیجه سیو هاتون هم به ناچار میپره.
منم بالاخره این بازیو تموم کردم. بعد از اینکه این کرک بازیم درست شد بازیو سریع تموم کردم فکر سه چهار روزه بازی تموم شدش. من اولش فکر می کردم اون درصد که برای بازی نوشته برای کل بازی هست یعنی موقعی که بازی تموم بشه اون 100 درصد میشه ولی فکر کنم باید آیتمهای مخفی و چیزهای دیگه رو پیدا کرد تا صد در صد بشه.من اولش تعجب کردم چون اگه اینجوری بودش بازی خیلی طولانی بود و معمولا بازیهای سبک اکشن ماجرایی خیلی طولانی نیستش.
روند بازی به نظرم عالی بود و اصلا تکراری نبودش و از نظر داستانی هم بازی عالی بودش . قسمت های دیگه بازی هم عالی بودن.فقط غولهای بازی یکمی آسون بودن که البته نمیشه گفت این مشکل بزرگی هستش . در کل به نظر من یه بازی فوق العاده بودش. من اکثر سایتها که نگاه می کردم علاوه بر اینکه امتیاز خود سایت بالا بود امتیاز مردمی هم میانگینش خیلی بالا بود. به نظر من مثل پرنس که موقعی اولین شماره اون منتشر شد یه بازی به یاد ماندنی شدش این بازی هم همین شرایط رو داره. من سبک اکشن ماجرایی رو خیلی دوست دارم واقعا این بازی حقش بود که از بسیاری سایتها به عنوان بهترین بازی این سبک انتخاب شدش.
راستی دوستان کسی از شماره دوم بازی خبری نداره؟ مثل اینکه قرار هست شماره دوم بازی ساخته بشه. هر کی تاریخ انتشار اونو می دونه حتما بگه. همچنین یه سوال داشتم من این کاراکترها رو فقط نصفشون رو باز کردم کسی همه 42 تا رو باز کرده؟ شخصیتهای دیگه کی هستن؟
- ساخته میشه ولی تاریخ عرضه و جزییات هنوز درست وحسابی مشخص نیست.نقل قول:
- لیست Character Bios (در جدول از چپ بالا به راست...)
i
1. Batman
2. The Joker
3. Warden Sharp
4. Frank Boles
5. Killer Croc
6. Harley Quinn
7. The Penguin
8. Two-Face
9. Prometheus
10. The Great White Shark
11. The Ventriloquist
12. Professor Hugo Strange
13. Black Mask
14. Calendar Man
15. Bruce Wayne.
16. Oracle
17. Commissioner Gordon
18. Dr. Penelope Young
19. The Riddler
20. Catwoman
21. Bane
22. Jack Ryder
23. Maxie Zeus
24. Ra's Al Ghul
25. Killer Moth
26. The Ratcatcher
27. Firefly
28. Amadeus Arkham
29. Thomas Wayne / Martha Wayne
30. Alfred Pennyworth
31. Aaron Cash
32. Mr. Zsasz
33. Poison Ivy
34. Mr. Freeze
35. The Scarecrow
36. Scarface
37. Hush
38. Mad Hatter
39. Clayface
40. Humpty Dumpty
41. Tweedledum and Tweedledee
42. The Spirit of Arkham
نقل قول:
پس الان برای من هیچ راهی جز از اول رفتن وجود نداره؟
اگه بازی رو دوباره نصب کنم آیا کرکی هست که 100 درصد درست باشه؟ میتونید برای دانلود بزارید
کسی میتونه یه سیو از این بازی برای من بزاره؟
چند صفحه پیش کرک سالم این بازی هستشنقل قول:
من یه جایی گیر کردم
توی یه ساختمون هستم که گیاها اومدن تو ساختمون و فضا کاملا قرمزه
باید چیکار کنم
نقل قول:
باید خودتو با قرقره برسونی به آخر همون ساختمون جایی که زیر ناقوس سه تا مامور وایسادن
از اون پلیس سیه چهره بپرسی بعد ازا اینکه راهنماییت میکنه محل جدید در نقشه نشون داده میشه
فکر کنم باید موتور خونه رو از کار بندازی یا یک همچین چیزی ..........
یکی از قشنگترین های دنیای بازی ها است .دارای گرافیکی بالا و گیم پلیی عالی که داستام جالبی هم دارد.
اونجاش که جوکر داره با دوستاش فرار میکنه و حلت تو هم بده...
نمیتونی فرار کنی حتماً باید بزاری بگیرنت!؟
سلام دوستان.
بعضی جاهای این بازی باگ داره !
مثلا توی کانال ها قرقره نمینداره که بره بالا .
چی کار کنم؟
شاید نسخه شما باگ داره مال ما که اینطور نیست!!!