دوست عزیز اگه بتونی خلاصه ای از ترجمه ی فارسیشم بزاری خیلی ممنون میشم...اخه من انگلیسی اصلن بارم نیست......نقل قول:
دوست عزیز اگه بتونی خلاصه ای از ترجمه ی فارسیشم بزاری خیلی ممنون میشم...اخه من انگلیسی اصلن بارم نیست......نقل قول:
خلاصش اینه که سونی اریکسون گنده عظما زده ! :دی فروش سه ماله اول 50 درصد کاهش داشته و بالغ بر 340 تا 390 ملیون یورو معادل تقریبا 500 ملیون دلار ضرر کرده ! البته نتیجه آمار نهایی سه ماهه اول 2009 رو سونی اریکسون در تاریخه April 17 منتشر میکنه.(26 روز دیگه)
فکر نکنم واسه بقیه هم وضعیت خیلی بهتر از این باشه.وقتی نوکیا هم به این درد دچار شده،بقیه که از اون کلفت تر نیستن که.
خوب بحرانه اقتصادیه دیگه کل جهان .. فقط جایی که گریبانشو نگرفته ایرانه! از بس که کلفته ! :دی
اون هم واسه اینه که خدا رو شکر ایران تولید کننده نیست که جنسش رو دستش بمونه.
نقل قول:
وضع خیلی خرابه !!!
نوکیا که وضعش خیلی خرابه ولی مشکلش کمترهنقل قول:
چون سرمایه گذاری شرکتش
بیشتر برای خرید سیمبین و 2 تا شرکت تهیه نقشه دیجیتال و یه شرکت تخصصی شبکه بود
و چون رو تولید سرمایه نذاشته بود (که 100 البته بازارشئ از دست داد) الان گل نرفته سرش !!:31:
متاسفانه یا خوشبختانه ؟:13:نقل قول:
هرچی شما بگی.نقل قول:
متاسفانه یا خوشبختانه ؟
متاسفانه:میشیم مثل اونا.
خوشبختانه:میشه وضعیت حالا.
به این میگن سیاست بحران زدا !! آمریکا باید بیاد از ما یاد بگیره ! :دی
ایدو در کنار ایفون و البته سی 905
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت شد
خوبین دیگه؟؟:دی
W715
in package HPM-77, 8 GB M2™ card plus CCR-70 M2™ USB adapter
به نظر میاد کیفیت ال سی دیش در حد آیفون باشه آیدو !
w715 هم گوشی خوشگلیه .
اگه خاطرتون باشه یه عکس تو صفحه قبل از twIGGY
که تو دست بود،گذاشتم
3.2-Mp camera without AF, QVGA TFT screen and other features of mid-range phones
اینم 2 تا عکس لایو ازش:
آره والا.عروسکی هست.توی پکش هم مموری 8 هست دیگه بهتر تره.نقل قول:
w715 هم گوشی خوشگلیه .
مصطفی مثله اینکه این واکمنه twIGGY کنسل شده ... اگه نشده باشه فردا باید معرفی شه. به نظر چیزه باحالی میاد.
خوشگل هست... چیزه توپی هم میشه اگه ایراد های مسخره نداشته باشه (با توجه به سابقه گوشیهای اسن تیپی اس ای )نقل قول:
آره والا.عروسکی هست.توی پکش هم مموری 8 هست دیگه بهتر تره.
این که صد البته،فردا کامل مشخص میشه.اما بعید میدونم!این عکس های لایو تازه ازش لک شده
خوشگله حامد،قبول،اما از این کی پد هایی که دکمه هاش خیلی صافن و برامدگی مناسب ندارن خوشم نمی یاد:
کلا گوشی اسلایدر مخصوصا سونی اریکسون (مخصوصا باریکاش ) همینطوریند کی پدش تخته ! .. اگه بر جستگی داشته باشه ممکنه خط بیفتن.. ولی طبق معمول باید دکمه های نرمی داشته باشن.
نکته مهمش اینه که : منوش همون منو ی معروفههههه !!!! :31:
این سایت زیر عجب عکسهایی از کوکورو یا همون ایدو داره:
FONY.SK
پیچ گوشتی هم میدن باهاش:دی
آره پیچ گوشتی میدن بکنی تو صفحش ! :31:
من گفتم الدار چرت نمیگه .. مصطفی تو همون سایته آخرش دو تا عکسه که با آیدو گرفته ....fony.sk. ....سایز عکسها 9 مگاپیکسل هست با کیفیت آششششششششششغال !!!
الدار گفته بود رو آیدو دوربین 12 نیست ها ! بچه ها پریدن بهش ! :دی
خوب نمیشه انتظار داشت الان هم خوب عکس بگیره.باید پخته بشه.هنوز جا نیافتاده.دی..
جان حمید راه نداره.یه چیز مشخصه کوکورو خیلی ناقص بوده.با این حال به حاطر خیلی مسائل رو کردنش.مطمئن باش تا اواسط تابستون کامل میشه و بازار میاد...این که الان چه نقص هایی داره مهم نیست.وقتی ریلیز شد نباید نقص داشته باشه.شک ندارم این هم عین اکس وان همه رو سوپریز میکنه
====
اه بارسلونا 6 تا گل زده!!
حمید من کل گالری ایدوی سایت فونی رو دیدم.اون 2 تا عکسی که میگی کو پس؟لینک بده حمید
از کجا فهمیدی؟ بازم... (تو مجمع میگم بقیشونقل قول:
به نظر میاد کیفیت ال سی دیش در حد آیفون باشه آیدو !
الدار گفته بود اصلا دوربین نداره. همچین هم راست نمیگهنقل قول:
الدار گفته بود رو آیدو دوربین 12 نیست ها ! بچه ها پریدن بهش !
این پنش چرا اینقدر گندست؟
یا خدا !!!! سعید این چیه تو آواتارت ؟
خوب منم نگفتم بگیره.. داش حامد قشنگ معلومه ماژول تست رو گوشیه حتی سایزش 12 مگا نیست (اینو الدار گفته بود بچه ها سریع پریدن جر واجرش دادن :دی)نقل قول:
خوب نمیشه انتظار داشت الان هم خوب عکس بگیره.باید پخته بشه.
چرا همه گیر به من میدید من که حرفی نزدم ...از گوشی که هنوز رسما معرفی نشده چه انتظاری میشه داشت ؟ ... ولی مصطفی یادته من گفتم آیدو همون کاکوراست ...بهراد گفت نه اون جداست .. قشنگ تابیل بود .. کاکورا یادمه سه ماهه سوم یعنی Q3 قرار بود وارد بازار شه یعنی 6 ماه دیگه ! (وقت دارید پولاتونو جمع کنید ! :31:)نقل قول:
جان حمید راه نداره.یه چیز مشخصه کوکورو خیلی ناقص بوده.با این حال به حاطر خیلی مسائل رو کردنش.مطمئن باش تا اواسط تابستون کامل میشه و بازار میاد...این که الان چه نقص هایی داره مهم نیست.وقتی ریلیز شد نباید نقص داشته باشه.شک ندارم این هم عین اکس وان همه رو سوپریز میکنه
نقل قول:
حمید من کل گالری ایدوی سایت فونی رو دیدم.اون 2 تا عکسی که میگی کو پس؟لینک بده حمید
اون دو تا عکسی که از ایکس وان گرفته.کد:http://www.fony.sk/photos/sony%20ericsson/thumbs.php?dir=se_idou&page=7
نه بابا گفته بود دوربینش 12 نیست. پنش خیلی باحاله هاییییییییییی کلاسه ! :دینقل قول:
الدار گفته بود اصلا دوربین نداره. همچین هم راست نمیگه
این پنش چرا اینقدر گندست؟
خوب از عکس .. نمیشه بازم دقیق گفت چون اون مدیا سنترش ساه رنگه ماله آیفون منوهاش رنگ و وارنگه .. ولی احساس میکنم براتنس و کنتراستش در حد آیفون باشه ! :31:نقل قول:
از کجا فهمیدی؟ بازم... (تو مجمع میگم بقیشو
بابا تو هد تو هد 5800 با همون رزولوشن تو تاریکی آیفون رو پشت سر گذاشته بوده (بعلت رزولوشن بهتر)نقل قول:
خوب از عکس .. نمیشه بازم دقیق گفت چون اون مدیا سنترش ساه رنگه ماله آیفون منوهاش رنگ و وارنگه .. ولی احساس میکنم براتنس و کنتراستش در حد آیفون باشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شک نکنید که ایدو هم همین جوریه
به به!!
بروبکس بلاخره یه عکس از این آیدوو دیدیم !!
بابا وایستید تا وارد بازار بشه بعد بتوپید بهش !!
راستی کی میاد تو بازار ؟؟
در ضمن تنظیمات دوربین روی 9 مگاپیکسل هست !!:
شاید یارو یادش رفته روی 12 بذاره
این به این معنی نیست که 9 مگاپیکسلی هست !!
راستی بست پیک هم داره !!
اين هم چند تا عكس لايو ديگه از آيدو كه طبق گفته GSMarena محبوترين رتبه رو در ديتابيسش داره:
حامد شرمنده!!اما خبر بد هست که یکی یکی داره میرسه
(فارسی بگم دوستان گله نکنن:دی)
خبر فوری:
اقای Najmi Jarwala رو میشناسیدش؟
این اقا رییس سونی اریکسون توی امریکا هست.سرپرست سونی اریکسون توی امریکای شمالی هم هست
گویا به خاطر این شرایط پیش امده و 50 درصد ضرر سونی اریکسون توی کوارتر اول امسال، مصمم هست که تا اخر این ماه (اخر ماه مارس)استعفا بده!
میشه با دید مثبت هم به خبر نگاه کرد:
شاید با رفتن مدیر های قدیمی تر واومدن جدید تر ها
سونی اریکسون بتونه برنامه های نو و بهتری رو برنامه ریزی و اجرا کنه
و بتونه از این وضعیت در بیاد
خب گند زده بايد بره ديگه!:31: البته ريشه گند در سال 2007 زده شد كه se فقط گوشي رده پايين داد بيرون و رييس قبليشم كه اسمش نميدونم چي بود رفت!!!
خبر فوری 2:دی
ساری
همین الان دیدمش
اقای Minako Nakatsuma رسما اعلام کرده که هیچ برنامه ایی برای واگذاری سهام و رها کردن سرمایه گذاری مشترک سونی اریکسون ندارند و این مسئله اتفاق نخواهد افتاد:دی
ایول.عجب خبره خوبی......
خوشالمون کردی........
این یارو خودش میخواد استعفا بده ؟ بابا مرامشو عشق است ! :دی معلومه عشقه اس ای تو خونشه !
ولی مصطفی من دلم تاریکه ..میدونم بالخره اریکسون جدا میشه ..
اره خودش این تصمیم رو داره:دی
---
نمیدونم والله به هر حال بر و بچ اریکسون که خیال جدایی و واگذاری سهام رو ندارن همون طور که خبرش رو گذاشتم
بعضی خبرها پیرامون این مسئله رو این سایت گذاشته که البته توسط ایران قیلتر شدست:
کد:http://www.moconews.net
مشخصات گرافیک گوشی:
ظاهرا همون گرافیک 3 بعدی روی Palm Pre و Samsung Omnia HD هست:PowerVR SGX
Imagination’s technology could be seen
in many new platforms at the show this
year. As well as appearing in the new
Samsung Omnia HD, Sony Ericcson Idou
and Palm Pre there were several other
products based on SiRF Prima as well as
the hundreds of products already shipping with
Imagination inside. Along with all of this TI also
announced OMAP 4 at the show.
منبع:
================================================== ==============کد:http://www.imgtec.com/factsheets/with_imagination/issue3_09.pdf
این هم یه جای دیگه دیدم.امیدوارم درست باشه:
i got an information from my friend who work in SE internal , he said "at the moment, there is no real idou camera quality as long as there is no cybershoot or EXMOR logo on the back cover of idou"
it has 12MP CMOS sensor and 28mm wide-angle lens from EXMOR so it will be better than SE S001 picture quality"
and he also said:" maybe idou can record 720p video at least coz there is no QVGA or VGA resolution option for this 12MP EXMOR sensor type as long as idou has processor speed and storage are also capable of the same speed"
اگه این تیکه درست باشه من جای مسئولان سامسونگ باشم Omnia HD رو کنسل میکنم.نقل قول:
maybe idou can record 720p video
چرا؟اون هم که ظاهرا با همین مشخصات میتونه فیلم بگیره.
مرده آواتورتم.
پس اين همه امكانات omnia hd رو نديدي؟نقل قول:
صفحه 3.7 اينچ و oled و خازني كه ديگه نميخاد مثل اون پيچ گوشتي idou بكنيش توي lcd
16 گيگ مموري داخلي
proximity sensor
cpu 600+3d chipset
fm transmiter
digital compass
3.5 mm audio jack
stereo speakers
dnse 2 technology
...........
...........
...........
...........
بعدشم omnia hd پيش فروشش آغاز شده يعني مثل idou نيست كه se خودشو بكشه تا شايد تا آخر 2009 بياد بازار تا idou بياد سامسونگ 13 تا گوشيه high end جديد معرفي ميكنه
بعدشم گفته maybe معني لفظي كلمه شايد هست ولي معنيش اينجا يعني خدا كنه.حالا به احتمال 1% ممكنه 720p باشه ولي به احتمال 100% فرمتش 3gp هست
اگه من جاي مسئولان se باشم idou رو كنسل ميكنم