ببین برنامه های hp media smart کار میکنه یا نه. اگر دیدی کار نمیکنه برو هم driver و هم برنامه مدیا رو از سایت hp بگیر و دانلود کن. البته همه سری 12 ها این مشکلا رو دارن. واسه یک سریش firmwareجدید گذاشته، که برطرف میشه.نقل قول:
Printable View
ببین برنامه های hp media smart کار میکنه یا نه. اگر دیدی کار نمیکنه برو هم driver و هم برنامه مدیا رو از سایت hp بگیر و دانلود کن. البته همه سری 12 ها این مشکلا رو دارن. واسه یک سریش firmwareجدید گذاشته، که برطرف میشه.نقل قول:
درایور مربوط به صدا را پاک کن و دوباره تعریف کن من هم خودم این مشکل را داشتم.نقل قول:
سلام دوستان، من تازه یه dv6 1215 خریدم و احساس می کنم وقتی تو برقه جلوش یکمی برق داره. این عادیه؟ یا نه؟ من می ترسم یه موقع چیزی شه همه هاردم بپره.
بعد یه سوال دیگه من می تونم از رو اینترنت به ویندوز 7 آپدیت کنم؟ آخه تو اینترنت خوندم که مثل اینکه hp واسه لپتاپ هایی که بعد از june خریداری شده باشن اجازه آپدیت رایگان میده
این زمانی که من میگم از لحظه فشار دادن دکمه پاور تا لحظه ای هست که صفحه دسکتاپ ظاهر میشه . یه مدت هم که طول میکشه تا نرم افزارها اجرا بشن که اونو حساب نکردم . فک کنم اون حدود ثانیه طول میکشه .نقل قول:
dading جان
لپ تاپ بدی نیست نسبت به قیمتش . من اتو کد کار کردم مشکلی نداشت .دستورات متلب رو هم با سرعت قابل قبولی اجرا میکرد . در کل اگه با باتری و گرماش کنار بیایید از خریدتون پشیمون نمیشین . راستی کیفیت رنگ ال سی دیش مثه سونی نمیشه ( با سری SR مقایسه کردم )
ممنونم..اما وقتی پاک کردم..از کجا دوباره نصبش کنم؟؟نقل قول:
نقل قول:
عادیه.چون اکثر پریزهای ایران ارت ندارند این مورد طبیعی.
اجازه آپدیت رایگان نمیده بلکه دی وی دی را می فرسته به آدرس شما که البته طبق معمول ایران تو این لیست نیست.
این که شما میگه داغ میکنه یعنی به لپ تاپ اسیب میرسونه؟و اینکه چند ساعت باتری نگه میداره؟
اونطوری که شما از این لپ تاپ حرف میزنین ببخشیدا من احساس میکنم از این لپ تاپ خوشتون نمیاد و انگار لپ تاپ جالبی نیست من اینطوری از صحبت های شما متوجه شدم.نمیدونم درست متوجه شدم یا نه.اگر جز به جز مزایا و معایب این لپ تاپ رو بگین خیلی خوب میشه.ممنون میشم اگه سوالاتمو جواب بدین
دوست عزیز اگه منظورتون 1225 هستش که باید بگم حتما این ریویو رو بخونید (من این لپتاب رو دارم و یک ریویو ازش نوشتم ) :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4357222&postcount=11
بین 1225 و 2020 کدوم ارزش خریدن داره؟
من نفهمیدم قضیه ی این cpu ی 4 هسته ای 2020 چیه...!
یعنی چی 1.6 GHz و up to 2.8 ؟
یعنی 1.6 هست و با اور کلاک کردن به 2.8 می رسه؟
اگر cpu مدل hp 2020 واقعا 4 هسته هست چرا قیمتش از 1225 کمتر هست؟
باتشکر ...
قیمت پایین تر نیست!نقل قول:
این خاصیت تکنولوژی هست.
پردازنده هم به صورت خودکار OC میشه.
در این رابطه قبلا بحث شده (در تاپیک مشاوره خرید لپتاپ/مقایسه 2020 و 1225)
اقا مشکل من هنوز حل نشده..کسی نیست کمک کنه؟؟..من یک مدل dv6-1203 دارم..میدونید که دکمه های volume روی دستگاه به صورت لمسی هست و وقتی کم و زیاد میکنیم روی lcd نشون داده میشه!!..الان چند روزی هست که وقتی این کار را میکنم صدا کم یا زیاد میشه ولی روی lcd نشون داده نمیشه!!ایا تنظیم خاصی بهم خورده؟؟..درایور صدا را پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد.!!ممنون میشم کمکم کنید!!!
دوست عزیز..همه برنامه های media smart کار میکنه!!من درایور را دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد!!..راستی چطور میتونم frmware این مدل را دانلود کنم؟؟نقل قول:
:10::10::10:
درود دوستان
وایرلس لپ تاپ من روشن نمیشه
یکی از دوستان می گفت لپ تاپ های hp با بعضی از ویندوزهای اکس پی مشکل دارند و باید از یکی از منو ها فعال بشه
دوستان میدونن کدوم منو رو باید تغییر داد ؟
با سپاس فراوان
تو سایت رایانه همرا:نقل قول:
2020 قیمت : 1.550.000.000
1225 قیمت : 1.650.000.000
؟
؟
؟
سلام دوستان چند سال قبل لپ تاپ hp-compaq nx9030 گرفتم ازش خیلی راضیم واسه همین الان که میخوام یه دونه جدیدترشو بگیرم بازم می خوام اچ پی بگیرم .
سوالم اینه هنوزم hp-compaq با هم مشترکاً لپ تاپ تولید میکنند؟
حدوداً یک تومن میخوام هزینه کنم چی بخرم بهتره؟
من هم مثل شما سری compaq رو خیلی دوست دارم طراحی اش بسیار ساده ولی شیک هست و لپ تاپ های بسیار قوی ای هستندنقل قول:
بله تولید میشه و سری جدید با لوگوی جدید هم داره توی بازار فروش میره ... امکانات و کیفیت همانطور خوب مونده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت با گارانتی ایران اچ پی :
10,500,000 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Processor, operating system and memory Processor type
Intel® Core™2 Duo Processor T6400
• 2 GHz, Level 2 cache 2 MB Operating system installed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows Vista® Home Premium with Service Pack 1 (32-bit) Standard memory 3072 MB Memory layout (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB) Maximum memory Supports up to 8 GB DDR2 memory Internal drives Internal drives 250 GB Storage controller SATA Hard Disk Drive Hard disk drive speed 5400 rpm Optical drive type
Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Lightscribe
Create silkscreen-quality disc labels direct from your PC with LightScribe: Just burn, flip, burn. System features Memory card device
5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards Modem High speed 56K modem Network interface Ethernet 10/100BT integrated network interface Wireless technologies 802.11b/g WLAN Wireless capability Bluetooth® wireless networking External I/O ports
3 USB 2.0 (3rd shared with eSATA port), 1 HDMI connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 1 RJ11 modem connector, 1 headphone-out, 1 mic-in Display size 15.6" Diagonal High Definition HP LED Brightview Infinity Display Display resolution 1366 x 766 Graphic subsystem name NVIDIA GeForce G 103M
Video RAM Up to 1790 MB total graphics memory with 512 MB dedicated Webcam Webcam with integrated microphone Internal audio 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Speakers and microphone Altec Lansing® speakers
Keyboard 101 key compatible keyboard Power supply type 90 W AC Power Adapter Pointing device
Touch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down pad, volume control, mute button Battery type 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery Software Software - Productivity & finance Microsoft® Works and Microsoft® Office Home and Student 2007 60-Day Trial Version Pre-installed software Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader Optical drive driver software
Windows Media Player ; Windows Photo Gallery ; DVD Play ; Windows Movie Maker, Windows DVD Maker ; Cyberlink DVD Suite ; Windows Media Center Software included
Recovery partition (including possibility to recover system, applications and drivers separately); Optional re-allocation of recovery partition; Recovery CD/DVD creation tool; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 days live update); Notebook Help & Support Dimensions / weight / warranty Product weight 2.75 kg Product dimensions (W x D x H) 37.8 cm (L) x 25.2 cm (W) x 3.51 cm (min H) / 4.367 cm (max H)
Warranty 1 year, HP & 24 Month IRANHP
نه دوس عزیز منظورم 2020 بود
دوست خوبم مشکل خاصی نیست، و به نظر من راحت شدی. چون این برنامه تو حین بازی مشکل سازه. اگه بازم بش نیاز داری از سایت اچ پی لب تاپتو انتخاب کن بعد به بخش سافتور و ساپورت برو و این برنامه رو دان کن.نقل قول:
Quicktouch
دوست عزیز بهتره درایور مربوطه رو از سایت اچ پی دان کنی. با توجه به مدل لب تاپ و سیستم عامل.نقل قول:
پیروز باشید..
تشکر بابت راهنمایی خوبتوننقل قول:
نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپ تاپی که گفتی الان موجود نداره Compaq CQ60-207موجود بود اونم با پردازنده AMD اونطور که من میدونم AMD واسه کارهای گرافیکی توی کامپیوترهای دسکتاپ خوب جواب میده توی لپ تاپ چطور؟در کل پردازنده های AMDدر لپ تاپ نسبت به اینتل چه معایب و محاسنی دارند؟
از ریکاوری hp دوباره hp quich touch را نصب کن -باید درست بشه .برای پیدا کردن قسمت ریکاوری در سرچ استارت nویندوز ویستا تایپ کنrecovery> بعدنقل قول:
recovery manager> next>yes>next> hp quich touch
برای تغییر صدای کلید > control panel> quick touch
اين TV Tuner هاي اينترنال HP به هيچ وجه منالوجوهي (!! ) قابل استفاده در ايران نيستند؟؟
اصلا پیدا میشه که شما بخوای استفاده کنی؟
اگه رو مدلت هست امتحان کن اگه که یعنی نمیگیره!
با سلام
من بعد از مدت ها جستجو يه لپ تاپ با برند hp و مدل DV6-1390 خريدم. حالا در مورد اون يه چند تايي سوال دارم كه خوشحال مي شم كمكم كنين:
1- آيا من بايد اين دستگاه رو در سايت مربوطه رجيستر كنم؟
2- يه بار يكي از دوستام كه دستگاه dell خريده بود رفت تو سايتش و تو يه قسمتي شماره سريال دستگاهش رو وارد كرد كه اونجا هم تمام مشخصات دستگاهش رو چك كرد و هم اينكه مطمئن شد كه دستگاهش ok هست و مثلا ريفربيشد نيست! آيا براي hp هم يه همچين امكاني تو سايتش هست؟
3- براي ريكاوري گرفتن از دستگاه و تهيه DVD چه كارهايي بايد انجام بدم؟ ضمن اينكه بهتر نيست از DVD هاي Rewritable جعبه دار استفاده كنم كه داراي كيفيت بهتري هستن؟ راستي يه قسمتي تو هارد هست (تو پارتيشن D) به عنوان ريكاوري،اون چيه؟
4- بطور كلي كارهاي مقدماتي كه قبل از شروع به كار دستگاه جديد بايد انجام بشه چيه؟
5- دستگاه من مودم اينترنال نداره، براي تهيه مودم اكسترنال آيا بهتره از مودم دل استفاده كنم يا برند ديگه اي هم تو بازار هست؟ (قيمت؟)
6- بهتره هارد رو پارتيشن بندي كنم يا بزارم همون جوري بمونه؟
7- تو دستگاه من Office 2007 نصب هستش ولي وقتي مي خوام استفاده كنم كد 25 رقمي install رو مي خواد!! اين شماره سريال رو از كجا بايد بيارم؟!
ببخشيد كه سوالاتم يه كم زياد شد ولي از اينكه كمكم مي كنين قبلا از همتون تشكر مي كنم.
1- آيا من بايد اين دستگاه رو در سايت مربوطه رجيستر كنم؟
2- بهتره هارد رو پارتيشن بندي كنم يا بزارم همون جوري بمونه؟
3- تو دستگاه من Office 2007 نصب هستش ولي وقتي مي خوام استفاده كنم كد 25 رقمي install رو مي خواد!! اين شماره سريال رو از كجا بايد بيارم؟!
1-خودش ثبت شده فقط میتونی نگاه کنی چقدر از گارانتیش مونده
2-هارد رو پارتیشن بندی نکن چون رکاروری لب تاب توی درایو d هست و اگه پارتیشن بندی کنی از بین میره
3-آفیس 2007 بتا است یه آفیس دیگه نصب بکنش آخه من هم اچ پی دارم وسریال دادمش کار نکرد
باید از طریق آیکونی که که روی دسکتاپ هست افیس را فعال کنی که پس از فعال سازی یک نسخه 60 روزه اصل رو می تونی استفاده کنی.نقل قول:
پردازشگر ، سیستم عامل و حافظهنوع پردازشگرIntel® Core™ processor i7-720QM • 1.60 GHz, Level 2 cache 6 MB سیستم عامل نصب شدهGenuine Windows® 7 Home Premium (64-bit)حافظه استاندارد4096 MBحداکثر حافظهSupports up to 8 GB DDR3 memoryقالب قرار گیری حافظه(2 x 2048 MB)درایورهای داخلیحجم هارد دیسک داخلی500 GBنوع هارد دیسکSATA Hard Disk Driveسرعت هارد دیسک7200 rpmنوع درایو نوریLightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer supportخصوصیات سیستمدستگاه کارت حافظه خوان5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cardsارتباط شبکهIntegrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LANتکنولوژی بی سیم802.11 a/g/nقابلیت بی سیمBluetooth® wireless networkingپورتهای ورودی و خروجی خارجی4 USB 2.0 (4th shared with eSATA port), 1 HDMI connector, 1 eSata + USB connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, Expansion port 3, 2 headphones-out, 1 mic-in, 1 IEEE 1394, consumer IR, cable docking connectorواسطه ضبط ویدئوییIEEE 1394 FireWire® Interfaceدرگاه توسعه1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34)اندازه صفحه نمایش15.6” Diagonal High Definition HP LED Brightview Displayرزولوشن صفحه نمایش1366 x 768کارت گرافیکNVIDIA GeForce GT 230Mحافظه کارت گرافیکUp to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3خصوصیات فاکتورهای انسانیIntegrated finger print readerوب کمHP Pavilion Webcam with Integrated Digital Microphone.VGA low-lghtریموت کنترلHP Mobile Remote Controlاسپیکرها و میکروفونAltec Lansing speakersکیبوردFull size keyboard with integrated numeric keypadدستگاه اشاره گرTouch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down padنوع منبع تغذیه120 W AC Power Adapterنرم افزارنرم افزار - سرمایه گذاری و بهره وریMicrosoft® Works and Microsoft® Office Home and Student 2007 60-Day Trial Versionنرم افزارهای از قبل نصب شدهMicrosoft® Internet Explorer; Windows® Live Messenger, Adobe® Reader, Adobe® Flash Playerنرم افزار درایو نوریHP MediaSmart Suite; HP Total Care Setup, HP Total Care Advisor, HP ProtectSmart, Cyberlink DVD Suite ; Windows Media center ; Windows Mail, Digital Persona Fingerprint reader software ; HP Games Console with hours of free game play, Norton Online Backup (30-day trial)شامل نرم افزارRecovery partition (including possibility to recover system, applications and drivers separately); Optional re-allocation of recovery partition; Recovery CD/DVD creation tool; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 days live update); Notebook Help & Supportوزن / ابعادوزن2.88 kgوزن بسته بندی شده4.72 kgابعاد (عرض * عمق * ارتفاع)25.8 cm (L) x 37.85 cm (W) x 3.4 cm (min H) / 4.2 cm (max H)
این هم یه اطلاعات دقیق در مورد dv6-2020
موفق باشین
کد:[quote=adelkohan;4402134]
1
2- بهتره هارد رو پارتيشن بندي كنم يا بزارم همون جوري بمونه؟
3
1
2-هارد رو پارتیشن بندی نکن چون رکاروری لب تاب توی درایو d هست و اگه پارتیشن بندی کنی از بین میره
برای پارتیشن بندی میشه از فضای درایو C استفاده کرد تا درایو D دست نخورده بمونه-خود ویستا هم می تونه اینکارو بکنه اما با paragon هم میشه.
در مورد دی وی دی ریکاوری: باید جنس خوب باشه -و در اولین فرصت تهیه بشه -فقط هم یک بار اجازه تهیه اونها رو میده . ( RW ممکنه اشتباها کسی پاکش کنه !)
سلام
کسی dv6-2020 نگرفت؟
یه سوال : درسته که میگن اچ پی عمر مفیدش کمتر از سونی هست؟ به دلیل داغ کردن؟ یا اینکه فنش زود به صدا میفته ؟
برای کار با (3d max - cad -photo shop) میخوام....
اگه کسی گرفته یا اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنه..
سلام دوست عزیز.این مدل یکی از بهترینهاست من هم این مدل رو ایشالا برای خرید انتخاب کردم.
در مورد داغ کردنش باید به همه یه توضیحی بدم چون این اطلاع رو دیروز بدست اوردم.
داغ شدن لپ تاپ یک حسن است که شرکت اچ پی با ظرافت خاصی این کارو کرده.
چون فرم اچ پی فلز و این باعث میشه که گرمای داخل دستگاه رو به خود بگیرد و به بیرون انتقال بدهد و هم احساس میکنیم دستگاه داغ شده که اشتباه است فرم داغ شده و گرمای دستگاه رو به خود گرفته که این جز حسنش میشه که گرمای داخل رو به بیرون انتقال میده اگر دقت کرده باشین لپ تاپ های apple هم این مزیت رو دارن یعنی از فرم فلز استفاده شده و در واقع این فرم داغ میشه نه داخل دستگاه. پس شرکتهای اچ پی و اپل کاملا خلاقانه این کار رو انجام دادن. و این حسن نسبت به لپ تاپ های دیگه که از فرم پلاستیک استفاده میکنن میشه. چون تو اون لپ تاپ ها که احساس گرما نمیکنید اینه که این لپ تاپ گرما رو بطور کامل نمیتونه بفرسته بیرون بخاطر همین گرما داخل دستگاه میمونه و فرم هم زیاد داغ نمیشه و ما احساس میکنیم به به چه دستگاه توپیه که داغ نمیکنه.
و این هم بگم که فلز ظرفیت حرارتی بالایی داره و گرما رو تو خودش نگه میداره و ازین طرف به بیرون انتقال میده.
یه توضیح هم میخوام در مورد سرعت این دستگاه بدم و چرا با 1225 تفاوت قیمت داره؟؟؟؟
چون این دستگاه نسبت به dv6-1225 حدود 5 تا 7 سرعتش پایینتره شاید براتون عجیب باشه که 2020 با سی پی یو قوی تر و رم ddr3 چطور سرعتش پایینتره.من براتون توضیح میدم به این دلیل پایینتره که برنامه های موجود تو بازار همه با سی پی یو های 2هسته بیشتر مچ هستند و این سی پی یو 4 هسته تازه به بازار اومده و در اینده نزدیک بیشتر برنامه ها با 4 هسته ای خوب مچ میشن و همچنین رم ddr3 و بعد از یه مدت که به احتمال زیاد یه مدت کوتاه این قضیه سرعت بر عکس میشه یعنی اینکه 5 تا 7 درصد سرعت 2020 بالاتر میشه از 1225 و این یکی از دلایل اختلاف قیمت بین ای دو مدل بود.
اطلاعاتی که براتون گفتم یه کارشناس فنی و تخصصی لپ تاپ بهم گفته بود و به نظر من حرفای ایشون با عقل و منطق جور در میاد امیدوارم بدردتن خورده باشه ممنون میشم نظراتتون رو بگین.
یا علی
با درود.آن بظاهر کارشناس لپتاپ! که از او نقل قول کردید کاملاً از جزئیات دقیق معماری Nehalem M بی اطلاع بوده اند و نظریات صحیحی ندادند.متأسفانه بعضی ازدوستان نمی دانند که کارشناس تر از کارشناس لپتاپی که با او برخورد کردند در همینجا داشته و داریم...نقل قول:
برای پیشگیری از اطاله ی کلام به این صفحه که میگویم مراجعه کنید تا با دقت متوجه شوید که حتی 720QM از تمامی Penryn های دو هسته ای حتی از T9900 3.06GHz هم قویتر است.
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
از دوستانی که لپ تاپ HP 2020 دارند تقاضا می کنم سرعت cpu را با نرم افزار Fritz chess benchmark تست نموده و نتیجه را اعلام کنند.
با تشکر
سلام...دوستان من میخوام لپ تاپ dv3 2270 بگیرم...نظرتون چیه..؟ کسی با اون کار کرده؟؟
صفحه اون تاچ اسکرینه دیگه نمیدونم چطوریه..هاردشم 500- 7200 دوره..گرافیکشم اینتل 105..ممنون میشم در مورد کیفیت ال سی دی زیبایی دستگاه و کلا کیفیت لپ تاپ یه توضیحی بدین..مرسی..
سلام یه لب تاب خوب به من معرفی کنید
سلام اینم از در خواست شما:20:نقل قول:
perfomance relative to p3 1.0ghz (480 kilo nodes per second) d
Relative speed 12.06
kilo nodes per second 5789
در ضمن بر نامه های در حال اجرا media player و opera بوده
:8:
دستت درد نکنه زحمت کشیدی :40:نقل قول:
کیفیت صفحه نمایشش LED خوب هست ؟
با تشکر
شما چرا اظهار نظر اشتباه میکنینقل قول:
گرما عمر قطعات الکترونیکی رو کم میکنه
ابتدا گرما در سطح چیپ ایجاد میشه و بعد توسط سیستم piping و فن دستگاه گرما به بیرون منتقل میشه
اما بیمار یعنی چیپ الکترونیکی همچنان در گرما میسوزه
البته این حسن نیست که گرما به بیرون منتقل نشه اما حسن اینه که چیپ و ماردبرد دستگاه دچار کمترین فشار و در عوض بهترین کارایی باشند.که متاسفانه طراحی برد دستگاهای hp این موضوع رو تشدید میکنه
[quote=faquote]
این دوستمون میگه گرما را بیرون می ده .یعنی مثل پاشویه کردن بیمار می مونه که دستمال داغ میشه تا بدن بیمار خنک شه -حالا کجای طراحی اشتباهه.نقل قول:
اگه اشتباه بود همه دستگاههای اچ پی تا حالا مرده بودند (چیپ سوزونده بودند) تا حالا همچین چیزی شنیدید شما ؟
مال من که یک ساله کار میکنه بارها هم ساعتهای طولانی روشن بوده و کاری نشده فقط باید مسیر تهویه باز باشه روی سطح نرم نباشه که مسیر هوا بسته بشه.
کیفیتش خوبه شفاف ولی یه بدی که داره نور منعکس میکنه (منظورم اینه که خودت و توصفحش میبینی) که آدم کلافه میشه و زاویه دیدشم جالب نیست فقط از روبه رو رنگها طبیعینقل قول: