این ویژه ها دیگر قضیه اش چیه؟!؟!؟!؟ هیچ توضیحی هم نزاشتن!!!!!!نقل قول:
قیمت نامحدود رو هم حذف کردن....خدا بخیر کنه
بچه های نا محدود حواسشون باشه چون معلوم نیست چه خواب شیرینی باسمون دیدن:41:
Printable View
این ویژه ها دیگر قضیه اش چیه؟!؟!؟!؟ هیچ توضیحی هم نزاشتن!!!!!!نقل قول:
قیمت نامحدود رو هم حذف کردن....خدا بخیر کنه
بچه های نا محدود حواسشون باشه چون معلوم نیست چه خواب شیرینی باسمون دیدن:41:
از دوستان عزیز کسی هست که سرویس 128k نامحدود را به 256k نامحدود تغییر داده باشه ؟من چند وقت درگیر این مسئله شرکت داتک میگه فقط با ارائه مدارک شرکتی این کار امکانپذیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا من از کجا مدرک بیارم ؟ جون هرکسی دوست دارین راهنماییم کنید که چجور مدرکی را ببرم تا قبول کنند؟
در ضمن برادر من از پارس آنلاین با ارائه درخواست کتبی تقاضای 256K کرد (محدود دار) اونها هم فوری قبول کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا اونجا که من اطلاع دارم تو ایران از واسه خونه اجازه داشتن بالای 128 نمیدن و باید شرکتی چیزی باشی تا بهت بدن من خودم روزنامه رسمی شرکت پدرمو دادم به داتک تا قبول کردن که 256 بدن... در هر صورت من تو شرکت صبا نت دارم که واقعـآ سرویسشون عالیه تازه و اسه 3ماه 70تومن بیشتر نمیدیم!!!
اما اینجا تو خونه 256 نامحدود داتک دارم و بدبختیم اینه که هیچ شرکت دیگه ای این منطقه خراب شده رو ساپورت نمی کنه بجز داتک اونم از این قضیه سو استفاده می کنه و میگه فقط 256 به بالا واسه منطقتون مقدوره... احتمالآ دیدن اسمش جردن و فرشته و... گفتن راحت می تونیم بچاپیمشون... البته شاتل و آسیا تک هم اینجا سرویس میدن ولی یه 2سالیه که پورتاشون پلمپ شده داره می ترکه داتکم 6ماهه اومده تازه اونم با این مسخره بازیاش...
خدایش هرکی میاد خونمون میگه چقدر سرعت نتت گنده... واقعآ دیگه دارم کفری می شم...
زد2 جان یادته همین چند صفحه پیش گفتم که سالی که نکوست و....؟نقل قول:
الان همون قضیه شده
جالبه ها...
قیمت های نامحدود برداشته شده.فکر کنم میخوان کلا حجمی بدن و بیخیال نامحدود بشن
ماکه داریم کم کم به این مسخره بازی های داتک عادت میکنیم.جالب اینکه هرکسی هر غلطی توی این مملکت میکنه حتی یه نفر هم نیست بگو عمو خرت به چند
خدا به خیر بگذرونه
باز دوباره این داتک چه دلقک بازی میخواد از خودش راه بندازه
پ.ن:
برای اینکه بفهمیم داتک چه قصدی داره باید یکی زنگ بزنه.من کسی بهتر از مصطفی عشقی نمیشناسم.مصطفی یالا.کار خودته
دمت گرم یه زنگی بزنو این همه آدم رو از نگرانی در بیار
ایشالا داش مصطفی خبر بدی برامون نداشته باشه
داداش دلت خوشه هانقل قول:
برو خداروشکر کن که همین 256 پیزوری هم گیرت اومده
من دوستام تازه میخوان بعد از طرف مخابرات بهشون ADSL بده.هنوز هم هنوزه هیچ شرکتی اون طرفا پشتیبانی نمیکنه.فکر نکنی جای پرت میشینن.نه بابا خیابون پیروزی هستن
من یکی از دوستام فامیلشون از کانادا اومده بود ایران.این بنده خدا میخواسته از ایران ایمیل بزنه به شوهرش و بگه که حالش خوبه و یه سری عکس بفرسته:27:
دوستم میگفت تازه بعد از نیم ساعت به تونستیم صفحه یاهو رو باز کنیم و بعد از یک ساعت فقط تونست یه عکس اونم با ابعاد کوچیک بفرستیم:31:
این بنده خدا میگفت آمپرش چسبیده به سقف از سرعت کم اما ما نشسته بودیم میخندیدم
دوستم میگفت وقتی بهش گفتم ما تو ایران به این چیزا عادت داریم بیشتر ناراحت شد
تازه طرف میخواسته بیاد ایران زندگی کنه که مثه اینکه پشیمون شده بوده:31:
داداش این وضیعت ما
یه آمار کوچولو هم بدم و برم
توی پاکستان سرعت زیر 512 اصلا ندارن.512 دارنو 1 مگ و 2 مگ
بعد فکر میکنی قیمت 512 چند؟
25 هزار تومن
:2:
سلام ما 23000 تومان یکساله از داتک طلب داریم چند بار زنگ زدم گفتن باید بیای با مدیریت صحبت کنی!!!
حالا هم که کلا مبلغ بستانکاری رو از حسابمون تو سایت برداشتن!!!!
کوفتشون بشه...
ولی من دست از سرشون بر نمیدارم
یادت رفته باسه قضیه حذف تک کاربره ها نامه نوشیم و گفتیم اینکارو نکنن ولی مگر گوش کردن.... باعث شد خیلی ها منصرف بشن در ان مقطع.......نقل قول:
ان رفیقت بنظرم باحات مزاح کرده بود که بیاد ایران ان هم تو وضعیت فعلی........:31:
کلا داتک همیشه بهارش با حالگیری همراه است.....که البته شرکت های دیگر هم دارن اضافه میشن و تعجبی هم تو این هیری بیری نداره که نگرانی مسئول های این حوضه بیشتر به اینه که بیان سرور عکس و یا فلش رو مسدود کنن تا بیان به این موارد رسیدگی کنن .
رفیق باید از قدیم یک پرینت از صفحه بستانکاری می گرفتی و می رفتی بخش حقوقی ( که یک روز های خاصی هستن ) تا هزینه رو بهت بدن.نقل قول:
منم میگم دیگهنقل قول:
هردفعه یه بازی جدید درمیاره و کسی نیست نظارتی داشته باشه.نظارت تو مملکت ما در تمامی ادارت و ارگانها در حد حرف هست.اینو با اطمینان100% میگم.اینم بگم که نشانه پیشرفته بودن یه کشور فقط ساختن بمب و موشک و مینی ناوچه نیست
گفتم که فامیل دوستمون میخواست بیاد ایران زندگی کنه و دلش برای ایران تنگ شده بود که وقت اومده بود و یه مسیر رو 20 دقیقه ای رو 2 ساعته رفته بود و اینترنت هم اینجوری بود یه سری مسائل دیگه پشیمون شده که بیاد اینجا زندگی کنه
اره دیگه زد2جان
مسولین فقط بلدن روز به روز بلدن به سایتای بی ربط و باربط گیر بدن و قیلتر کنن و هی شکل صفحه قیلتر شده رو عوض کنن
این صفحه جدیده هم کاملا توهین به شعور کاربرا هست
میدونی چرا؟
چون با اینکار میگن شما بلد نیستید با اینترنت کار کنید.باید از سایتایی که ما میگیم دیدن کنید و شما شعور ندارید که بفهمید کدوم سایت خوبه و کدوم بد
خاک بر سر ما
درود
اگر كسي هست كه از پيام نور و يزدان پناه با داتك قرار داد داره بگه كه راضي هستش؟
من 128 و 256 حجمي براي اون دو تا منطقه مي خوام بگيرم.
البته فعلا پورت خالي نيست!:41:
البته تارنما ترجمه تحت الفظی کلمه WebSite هست، که البته بنظر من هم مسخره است چون اینجا در انگلیسی Web یه معنی دیگه می ده.نقل قول:
من صفحه فیل..ینگ جدید را ترجیح می دم، حداقل یه محتوایی داره، البته به شرط اینکه زمان load شدنش بیشتر از قبلیه نباشه.
راستی من از عید به این طرف ظهرها مشکل خاموش شدن چراغ Status دارم(شرق تهران)، کس دیگه ای این مشکلو پیدا نکرده؟
منم سمت شرق هستم و این مشکلو ندارمنقل قول:
سلام
سرعت سرويس هاي 128 حجمي داتك هم مثل چند تا از شركت هاي ديگه بيشتره مثلا 512 هست يا نه همون 128 هست.
در كل از داتك راضي هستين يا نه؟ من الان فن آوا دارم قبلا خوب بود ولي يكي دو ماهي هست كه مشكل پيدا كرده هم قطعي زياد داره هم سرعت را 128 ثابت كرده ميخوام ببينم داتك هم اينجوري يا نه (البته قيمت هاش كه از فن آوا كمتره)
به نظرتون از داتك بگيرم يا از آسياتك؟
پشتيبانيش چطوري خوبه يا نه؟
ممنون
سلامنقل قول:
من نداشتم حجمی اما فکر میکنمسرعتش همون 128 باشه
من در کل راضی هستم
داتک که قطعی نداره
من باشم از داتک میگیرم
پشتیبانی داتک خیلی خوبه.اصلا کارت به پشتیبانی نمیوفته
البته ممکنه در بعضی مناطق به مشکل برخوری اما در کل خوبه
دوستان پینگ داتک خوبه؟!
میشه چندتا تست بگیرید؟!
نمایندگی کرج نداره!:(
مبناي محاسبه دورههاي داتك چيه اول و آخر هر ماه (ميلادي يا هجري) يا اينكه 30 روز بعد از اولين اتصال؟
برا تمدید فقط اینترنتی باید پرداخت کنیم؟
بله...نقل قول:
برا تمدید فقط اینترنتی باید پرداخت کنیم؟
مگه اینکه بخواید پول بیش از 3 ماه رو بدید یا اینکه آشنا داشته باشید...
30 روز بعد از اینکه پول رو به حسابشون واریز کردید!نقل قول:
مبناي محاسبه دورههاي داتك چيه اول و آخر هر ماه (ميلادي يا هجري) يا اينكه 30 روز بعد از اولين اتصال؟
تریپ همه جا اینه!: دی
خيلي ممنون
متاسفانه فن آواي كلنگ اين طوري نيست. مبناشون ماههاي ميلادي هست.:13:نقل قول:
30 روز بعد از اینکه پول رو به حسابشون واریز کردید!
تریپ همه جا اینه!: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر شما این مال چه سرویسیه؟
به نظر من این ماله داتکه :دی ( از اون سوالا بودا !!! :دی )نقل قول:
چطور مگه ؟
خب من میخوام 2 باره 6 ماه بگیرم باید بریم شرکت؟ من به بانکامون زیاد اعتماد ندارم برا همین نمیخوام از نت پولو بریزمنقل قول:
جناب پروفسور چه سرویسی نه سرویس از کجا!!!!!!!نقل قول:
بروبچ از صبح تاحالا که 10 کیلو بایتی از سرعت دانلودم کم شده
برای کسی اینطوری نیست؟
مخلص شما ، بابا حالا خیلی مونده تا پروفسور بشیم تازه دکتریم :دی ( شوخی کردم مشخص نبود ؟ :دی )نقل قول:
سرعت به نظر میرسه برای 256 هست
با اين كه من از داتك ندارم ولي به نظر اين 128 حجمي بايد باشه.نقل قول:
من 4-3 روزه اینترنتم مشکل داره.سرعت دانلودم تقریبا 0 میشه یعنی حتی به 1K هم نمیرسه.نه از رپیدشر نه تورنت نه هیچی نمیتونم دانلود کنم.(قیلا سرعت دانلودم رو 30-31 بود)
البته این طرف عید کلا خیلی خراب شده.قطع میشه.سرعتش کم میشه.دانلود نمیکنه و ......
(اینترنتم 256 نامحدود از سرویسهای قدیم که 10 به 1 بودن هست)
چراغ مودم سبزه ولی کلا مثل وقتیه که اینترنت قطع میشه و چراغ قرمزه.البته صفحه های اکسپلورر رو میتونم باز کنم.سرعتش هم خوبه.
میشه یکی یه کمی کنه.این مشکل از کجاست؟از طرف منه یا اینکه شرکت پورتی رو بسته یا کلا شبکه اش مشکل داره یا چی؟
اگه کس دیگه ای هم از این مشکلها داره یه خبری بده
سرعت دانلود امروز من افتضاح بود...نقل قول:
بروبچ از صبح تاحالا که 10 کیلو بایتی از سرعت دانلودم کم شده
برای کسی اینطوری نیست؟
خواستم قسمت جدید lost رو دانلود کنم که فایلش 350 مگ بود...از بس سرعت پایین بود، رفتم 140 مگیش رو بگیرم...و خب این 140 مگ رو تویه 3-4 ساعت دانلود کرد!! (در حالیکه باید تویه 1 ساعت و نیم نهایت 2 ساعت دانلود میشد)
دیگه داشتم عصبی میشدم و میخواستم زنگ بزنم دعوا!: دی
باز خوبه برا ما اینطوری نیس! شما فکر کنم بهتره زنگ بزنید به پشتیبانی...نقل قول:
من 4-3 روزه اینترنتم مشکل داره.سرعت دانلودم تقریبا 0 میشه یعنی حتی به 1K هم نمیرسه.نه از رپیدشر نه تورنت نه هیچی نمیتونم دانلود کنم.(قیلا سرعت دانلودم رو 30-31 بود)
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن مشکل از مخابرات هست و موقتیه ولی زمانی مشخص نکردن برای رفع این قضیه.نقل قول:
(ما غرب تهران هستیم)
خب حالا چی؟ چند روز صبر کنم بعد زنگ بزنم غرغر کنم؟بعد از 2 سال 24ساعت دانلود کردن حالا 2-3 روز دندون رو جیگر گذاشتم.چقدر دیگه صبر کنم تا معلوم بشه قضیه چیه؟
(این مسئولای پشتیبانیش بس که با ادبن آدم روش نمیشه بهشون چیزی بگه.مخصوصا شیفت شبشون)
بعد مخابرات کلا به سرعت دانلود من چی کار داره!؟!:5:
البته نمیشه گفت که همش تقصیر ایناس
بیشتر مواقع هم تمام مشکلات از طرف مخابرات هست
اینام کاره ایی نیست
وقتی اینترنت انحصاری باشه همینه دیگه
به نظرم یه سوال از دوستی -اگر تویه منظقه خودتون دارید- بپرسید که اون هم چنین مشکلی داره یا نه؟ البته از یه شرکت دیگه باید سرویس بگیرن دوستتون...اگه اون هم مشکل داشت، پس مشکل از مخابراته..اما اگه مشکل نداشت، پس داتک مشکل داره...نقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن مشکل از مخابرات هست و موقتیه ولی زمانی مشخص نکردن برای رفع این قضیه.
(ما غرب تهران هستیم)
خب حالا چی؟ چند روز صبر کنم بعد زنگ بزنم غرغر کنم؟بعد از 2 سال 24ساعت دانلود کردن حالا 2-3 روز دندون رو جیگر گذاشتم.چقدر دیگه صبر کنم تا معلوم بشه قضیه چیه؟
(این مسئولای پشتیبانیش بس که با ادبن آدم روش نمیشه بهشون چیزی بگه.مخصوصا شیفت شبشون)
بعد مخابرات کلا به سرعت دانلود من چی کار داره!؟!:5:
بعد اینکه 2-3 بار زنگ بزنید بهشون...یعنی تویه شیفت های مختلف...بعضی مواقع یه شیفتشون کار آدم رو راه میندازه...
در اکثر مواقع ایراد از خودشونه...نقل قول:
البته نمیشه گفت که همش تقصیر ایناس
بیشتر مواقع هم تمام مشکلات از طرف مخابرات هست
اینام کاره ایی نیست
وقتی اینترنت انحصاری باشه همینه دیگه
مخابرات هر دقیقه روز که مشکل نداره!
سرعت دانلود از رپید افت شدید کرده برا باقیه هم همینطوره؟
به نظر من اینطوری هایی که شما میگی هم نیستنقل قول:
من خودم چندین بار شده که به پشتیبانی زنگیدم و گفتم چرا قطعه گفتند که اینترنت شما مشکلی نداره و اگه قطع شده به خاطر مرکز مخابراتیتون بوده که حتی چراغ status هم خاموش بوده
این مخابراته که انگولک میکنه.اگه فقط ایراد از داتک باشه شرکتای دیگه نباید مشکلی داشته باشن که گاهی اوقات همزمان با داتک مشکل دارن
نقل قول:پرسیدم از کسی که از شرکت دیگه داره،همچین مشکلی نداشتن.البته فعلا که درست شده!سرعت رپید هم خوبهنقل قول:
حالا مشکل از کدوم بود آخرش هم معلوم نشد
دوستان این داتک وضعیت پینگش (ping) چطوره ؟
من واسه XBL می خوام ...
با 128 ش میشه راحت لایو بازی کرد ؟
راستی یارو زنگ زد گفت به محل ما فقط ویژه میده . راست میگه یا خالی میبنده ؟
دوستان سرعتتون مشکلی نداره؟!
راحت تویه نت کار میکنید؟؟
سرعت داناودتون ار آپلود سنترها خوبه؟؟ ( بخصوص رپیدشیر )
منکه مشکلی ندارمنقل قول:
من سرعتم کم شده ، تماس گرفتم ، گفت اختلال داریم
شکر خدا مثل همیشه برقرار !
داش محسن شرمنده نتونستم جواب بدم !
ولی فردا یه سر کار دارم حتما اون موردی که گفتی را میپرسم و میام میگیم :)
سرعت که خوبهنقل قول:
ولی برای دانلود از رپیدشر باید از ساعت 8:30 -9 تا 5-6 بعد از ظهر رو بیخیال بشی .
تقریبا روزها نمیشه از رپیدشر دانلود کرد . بقیه سایتها رو نمیدونم
خودشون بهش میگن اختلال ... ولی خب :27: