بچه ها یک سوال؟ کسی از V P N همزمان با Adsl استفاده میکنه؟ از وی پی ان شرکت اینترنتی خودتون یا شرکت دیگه ایه؟ کیفیتش چطوره؟راضی هستید؟
متشکرم :11:
Printable View
بچه ها یک سوال؟ کسی از V P N همزمان با Adsl استفاده میکنه؟ از وی پی ان شرکت اینترنتی خودتون یا شرکت دیگه ایه؟ کیفیتش چطوره؟راضی هستید؟
متشکرم :11:
سلامنقل قول:
اره من همزمان با ای دی اس ال گاهی اوقات وی پی ان استفاده میکنم.
از شرکت نمیگیرم از کسی میگیرم
کیفیتش عالیه
راضی هم هستم
منم تو یک فروم وارز وی پی ان رایگان پیدا کردم و دارم استفاده میکنم... بد نیست هروقت نیاز بوده کارمو راه انداخته :دی
دوست عزیز
مواظب باش بعضی از این این ها وی پی ان نیست.بلکه ممکن است به اسم وی پی ان تمام هاردتو میگردن
این تستم الان گرفتم واسه انایی که به داتک گیر میدن.البته ظهر سرعت داغون بود الان اینطوری شده که میبینید
راستی مدیر محترم نمیخوایی تاپیک داتک رو باز کنی؟اگه باز نمیکنی یه تاپیک دیگه بزینیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها؟؟ نه مطمئنه....الکی که نیست:دی
مدیرعامل مخابرات: مردم مجبورند وضعيت اينترنت فعلي را تحمل كنند/نميتوانيم با ايجاد محدوديت براي ديگران به سود برسيم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3068390#post3068390
من اين طور كه شنيدم خود مخابرات مي خواسته Adsl بده ولي به دليل اين كه تكليفش روشن نيست كه خصوصي هست يا دولتي (در واقع دولتيه ولي وضعيت خصوصي سازي بعدي مشخص نيست)،نذاشتن كه Adsl بده !!! شايد اين كارا مي كنن تا كم كم جو رو آماده كنن تا وقتي خودشون Adsl بدن همه از خودشون بگيرن!!!!!!!!!
10 دقیقه پیش که من خواستم بیام اینترنت سکته کرد ظاهرش وصل بود ولی اصلا صفحه باز نکرد برای کس دیگر هم اینطوری شده؟
مال من صبح كه روشن كردم به اينترنت وصل بود ولي صفحات رو نميتونست باز كنه. الان بهتر شده.نقل قول:
ُسلام
من یه adsl 128 گرفتم سرعت دانلودش از 17 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشه نمی دونم مشکلش کجاس ولی پارسال به 46 کیلوبایت در ثانیه هم میرسید
نمیدونم confing چیه ولی بردم Confing کردم فکر میکنم از اون به بعد این طوری شد
اون پایین هم پیش 2تا کامپیوتره هم عکس یه مثلث اومده مثل عکس های پایین
اگه میشه راهنمایی کنید
اینم نوعی قطع شدن هست البته از طرف ای اس پی ولی در ظاهر وصل هست و دریافت و ارسال ندارهنقل قول:
امروز وسط بازی انلاین یهو دیدم هیچ بازیکنی نه حرفی نه بازی میکنن خلاصه خیلی سرکار رفتم:31:
شرکت که به یوزر خونگی --- نمیده باید از این شرکتای کوچیک یا شخص بگیری ماهی 3 تومن:5:نقل قول:
17 براي 128 خوبه. پارسال از يه شركت ديگه گرفته بودين؟ احتمالا 2تا كانكشن ساخته شده. برين به My Network Places بعد View Network Connections برين. اگه 2تا كانكشن بود اضافيش رو پاك كنين. اگر نشد يه ويندوز بريزين حل ميشه.نقل قول:
شما که اصلا قطعینقل قول:
وصل نشدی به نت حالا یا ip ست نکردی یا یوزر یوزر پسوردت مشکل داره خلاصه مشکل از کامپیوترته کارت شبکتو ست نکردی
تو قسمت استاتیوس بعد پراپرتیس و در قسمت اینترنت پروتوکل آدرس Ip رو چی باید بدیم؟!
یه سوال دیگه هم داشتم وقتی چراغ مودمم خاموش می شه باید مودم رو خاموش کنم و بعد 5 یا 10 دقیقه دیگه روشن می شه اما دیگه نمی تونم ادامه ی دانلود رو برم تو دانلود منیجر می زنه سرور عوض شده و باید از اول دانلود کنی می خواستم ببینم راه حلی داره که فایلایی که حجم بالایی دارن رو با وجود این مشکل دان کنم؟!
ممنون می شم راهنمایی کنید
نقل قول:
دوست عزیز اگر شما به اینترنت وصل هستید و کار میکنه و این علامت اون پایین هست هیچ مشکلی نیست با برداشتن یک تیک اون هم برداشته میشود. توکانکشنهای pppoe این هیچ خطا یا مشکلی نیست
سلام میخواستم نظرتون رو در رابطه با سرویس 512 اکو شاتل بپرسم خوبه بگیرم؟
منظورت dns هست؟ اگه بعله که باید از خود داتک بپرسی من یجا قدیم نوشته بودم گمش کردم.نقل قول:
اگه مودمو خاموش میکنی و بعد که روشن میکنی چراغ لینک روشن میشه که ایراد از مودمته ولی اگه خاموش نکنی مودم رو بذاری بمونه و بعد از مدتی چراغ روشن بشه اون دیگه به سرویس دهنده مربوطه نه تو برای دانلود هم هیچ کاری نمیشه کرد مگر این که از جایی دانلود کنی که رزیوم داشته باشه.
من اصفهانم و از سرویس اکو 512 استفاده میکنم از نظر سرعت دانلود واقعا خوبه تنها بدیش اینه که 2.5 گیگ براش کمه احتمالا مجبور شی 1 گیگ اضافه بگیری (من خودم تو این ماه تا حالا 2 گیگ اضافه گرفتم ):12:نقل قول:
(خيلي فوري)
كدوم يكي از دوستان دز مركز مخابرات جماران از داتك سرويس داره.
لطفاً از وضعيت سرويسش بگه توي اين مركز. سرعت دانلود صبح و شب، قطعي ها و...
تو داتك برام پورت خالي پيدا شده يه روز وقت دارم. :31:
نقل قول:
دمتون گرم فکر نمیکردم اینقدر قیمتا اومده باشه پایین!!!!!!!:8: البته همچین نباید خوشحال شیم چون از اون طرف شرکتا کیفیت سرویسو میارن پایین !!! مثله حرفی که خوده شاتل زد بهم!!
1.راستی این قضیه که شرکتا با بعضی مودم ها کار نمیکنن چیه؟ به شاتل زنگیدم میگه چون مودمت D-link هست ما فقط بهت خط میدیم خودت باید مودمو نصب کنی!!!! میگه سرعت دانلود با D-link رو خط ما میاد پایین .همچین چیزی هست؟
2.کسی طرفای اکباتان خط گرفته این طرفا چی خوبه؟ راستی فرق ART با ECO چیه؟
اينقدر ها هم پايين نيست دوست عزيز
بهتره خودت بري سايت هركدومشون ، قيمتاشون رو بررسي كني
1. حرف مزخرفی زده طرف....
ببین با هر مودمی که بخوای میتونی کار کنی فقط نصبش میوفته پای خودت و اینکه اگه یه روز مشکل پیش اومد به عهده خودته
2. قسمت اولو نمیدونم...قسمت دوم
تو سرویسهای ارت علاوه بر شبها روزهای پنجشبنه(ـتا اخر مهر)و جمعه رایگانه و اینکه میزان ترافیکش بالاتره
تو سرویسهای اکو قیمتها کمتره ترافیک کمتره و اینکه فقط شبها رایگانه
حالا بي خيال انگار كسي از جماران نيست. كلاً يكي از وضعيت 256 داتك بگه.
يعني يه داتكي پيدا نميشه؟؟؟؟؟! :41:
:11:
128 لايزر ، ساعت 22:46 ، روز 4شنبه ، 24/7/1387
فوق العادست
سلام بچه ها شما کسیو یا شرکتیو میشناسین که به من v p n بده؟
اره نمایندگی که من ازش adsl گرفتم گفت برات v*pn میدم اما ماهی 4 تومان باید بدی:13:نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2972062&postcount=258
اقا دمتون گرم پس از نظر شما مودم چی باشه فرزق نمیکنه؟ راستی نصب مودم سخت که نیس؟
بچه ها يه چيز ارزون چي خوبه ؟ كمترين و بهترين
پيشاپيش دمتون گرم
دوست عزيز مودم US Robotics و Planet مودم هاي خيلي خوبي هستند و يه مقدار گرون.نقل قول:
طريقه نصب خيلي ساده است.
من میخوام مودمd-link بخرم {چون ارزونه} میخواستم ببینم با اکثر شرکتها
سازگاری داره.
سلام خدمت همه
به کسایی که میخوان مودم بگیرن پیشنهاد می کنم
اول با شرکتی که دارن سرویس اینترنت رو میگیرن یه صحبتی کنن بعد مودم رو بگیرن (میل خودتونه)
مودم Lan نصبش کاری نداره
ولی Usb یه ذره سخته مخصوصا Planet
من خودم مودم Planet دارم usb و راضیم ازش 28 تومان خریدم
معمولا Planet مشکلی نداره با isp ها
Usb چون به خود کامپیوتر وصل میشه و اداپتور نداره درصد سوختنش بر اثر نوسان برق کمتره
ولی بعضی وقتها الکی قطع میشه
ولی Lan اینجوری نمیشه
البته اگه جای usb رو عوض کنید امکان داره دیگه قطع نشه
موفق باشید
همه مودمها با همه شرکتها سازگار
سلام
من مدل مودم ای دی اس الم tp-link td-w8910gاگه بخوام بفهمم adslاومده یانه وقتی مودم به خط وصل و مودم روشن چراغ adslباید چه عکس العملی نشون بده که بفهمم adslوصل شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا مطمئن هست یا نه؟نقل قول:
باید چراغ لینک مودم روشن بشه و بعد از چند ثانیه چشمک زدن ثابت بشهنقل قول:
سرویستون چیه از کدوم نمایندگی من دارم 512 شاتل میگیرم ولی اون به من v p n نمیده!:19:نقل قول:
آقا ميشه ارزون ترين سرويس دهنده adsl تو تهران رو بگيد؟ ممنون ميشم