اگه اسپليتر باشه پايين هر ورودي كوچيك نوشته line , modem و اينا
Printable View
اگه اسپليتر باشه پايين هر ورودي كوچيك نوشته line , modem و اينا
اول از دوستان تشکر کنم
بعد این splitter رو رویه خود adsl به من دادن و سه تا جای سیم داره که یکیش lan و دوتای اون سمتش phone و modem هست..
دقیقا هم رویه دستگاه نوشته adsl splitter
سلام دوستان .
من مودم ADSL -Dlik 322t دارم.خيلي راحت كانكت مي شدم .تو راهنماي اين مودم گفته كه اگر آي پي 192.168.1.1 رو تو آدرس بار اكسپلورر بزنيد راهنمايي مياد كه مي تونيد با اون سيستم رو راه اندازي كنيد.من اينكار رو واسه كنجكاوي انجام دادم و از اون روز ديگه كانكت نمي شه.امروز هم به خاطر يه مسئله ديگه دوباره ويندوز نصب كردم اما باز هم مشكل برقراره.فكر كنم مشكل از خود مودمه و تنظيماتش به هم ريخته.چطوري مي شه اين تنظيمات رو از بين برد.
قيمت يه دونه اسپليتر چنده؟ از کجا ميتونم بخرم؟
قمیتی نداره ، 3 _ 4 تومان بیتشر نیست ، اگه تهران هستید ، پایتخت ، بازار رضا ، پاساژ ولیعصر و این جور جاها دارن :10:نقل قول:
دکمه ریست رو 15 تا 20 ثانیه نگه دار تنظیم کارخونه میشهنقل قول:
دكمه ريست كجاست؟والا من هر چي نگاه مي كنم دكمه ريست رو نمي بينم.نقل قول:
احیانا پشتش یه دکمه که به سختی هم باید فشارش بدی یعنی یکم تو ممکنه باشه نیست ؟نقل قول:
سلام دوستان من تازه مودم گرفتم broakam و از طریق lan هم وصل شده ولی چراغ ethernet ثابت نیست و چشمک می زنه می خواستم بدونم عادیه یا مشکلی داره؟
و دیگه اینکه هر وقت از اینترنت خارج میشم باید مودم رو هم خاموش کنم و اینکه چه مدت باید روشن باشه؟و آداپتورش هم میشه همیشه به برق باشه یا باسد از برق خارج کنم؟
چراغ اترنت وقتی در حال تبادل اطلاعات از طریق اترنت باشه چشمک میزنهنقل قول:
از لحاظ روشن بودن مشکلی نیست ترانسم مشکل نداره تو برق باشه ولی وقتی استفاده نمیکنی خوب خاموش کنی بهتره
مودم من که 24 ساعت در حال کار شاید هفته ای چند ساعت خاموش بشه
سلام من ميخواستم adsl بگيرم اما يه سوال دارم اينکه اگه مثلا پارس آنلاين قيمت يکي از اشتراکاشو 13000 تومن اعلام ميکنه 3000 تومن آبونمان مخابران لعنتي و مفت خور رو توش حساب کرده يا اينکه مشترک خودش بايد 16000 تومن در ماه بده؟
بعد اينکه کسي از شرکت امپراطور adsl گرفته؟ کلا شرکتش معتبره هست يا نه ؟ با تشکر.
1 _ پایین صفحات معمولا قید می شه که به این قیمت ها باید 3 تومان اضافه کنید ، یا نه . مال پارس رو یادم نیست ، ولی هر آی اس پی ، پایین لیست قیمت هاش ، توضیخ داده کامل مبسوط :20:نقل قول:
2 _ نتایجی که از بحث کارشناسان :31: :دی پی سی به دست اومده اینه که این شرکت نماینده صبا هست و احتمالا نماینده های دیگه ، هر چند که خودش انکار می کنه ( عین مور و ملخ هم تبلیغ زده ، آمار من رو زده هر فرومی پا می ذارم ، تبلیغ داره قربونش برم :2: ) کلا توصیه نمی شه ، اگه خیلی اصرار دارید و می خواید سرویس هاش رو بگیرید ، عین صبا هست ، برید از خود صبا بگیرید ( منظورم این نیست که از صبا حتما بگیرید ها ، منظورم این بود که اگه می خواید این سرویس ها رو بگیرید ، برید از خود صبا بگیرید )
مرسی
یا حق
باتشکر از توضيحاتت چون امپراطور سرويس 10000 تومني داره من اصرار دارم ازش اکانت بگيرم. اما صبا رو تا اونجاييکه ديدم 10000 تومني نداشت.
دوستان کسی در این زمینه نمی تونه راهنمایی کنه؟نقل قول:
می خوام ببینم اگر مودم خرابه تا دیر نشده برم عوض کنم!
شما تنظیمات مربط به قسمت لن رو هم انجام دادی ؟نقل قول:
بله از طریق فایل راهنما که از سایت شاتل دانلود کردم همه تنظیمات رو هم انجام دادمنقل قول:
از طریق usb که وصل می کنم چراغ روشن میشه ولی از طریق لن نمیشه!
ببین درایور کارت شبکه رو هم نصب کردی؟ چون فکر میکنم مشکل از کارت شبکه باشه
درایور کارت شبکه رو هم یکبار دیگه نصب کردم ولی خبری نشد!
مکنه مشکل از سیم باشه ، احتمالش 0 که نیست :31: چک کنید :5:نقل قول:
بله ، دیدم ، حق با شماست ، فکر کنم که 3 تومان نوشته نشده ، قیمت صبا رو هم ببینید ، قیمت همون 10 تومانی هست که امپراطور زده ، با مالیات و 3 تومان ، شده 13 تومان ، الآن دیدم طرف آن بود ، خودت ازش سوال کن ، من احتمال می دم که 3 تومان باید بیاد روش .نقل قول:
البته ، اگه هم نیاد ، من اصلا به این شرکت خوشبین نیستم ، به خاطر 3 تومان ریسک نکنید ، حتی اگه 3 تومان از صبا هم گرون تر باشه ، برید از صبا بگیرید ( اگه سرویس هاشون رو می پسندید ) وگرنه به خاطر 3 تومان ریسک نکنید ، ازرش نداره ....
یا حق
مشکل از کابل نیست چک کردمنقل قول:
امروز مودم رو روی یک سیستم دیگه نصب کردم چراغ لن روشن شد
ممکنه مشکل از کارت شبکه باشه؟
کارت شبکه من onboard هستش و تا حالا ازش استفاده نکرده بودم
چطوری می تونم کارت شبکه رو تست کنم؟
خوب 100 درصد مشکل از کارت شبکه استنقل قول:
کارت شبکه یه وقت disable نیست
تو device manager ببین کارت شبکه نصب هست و dsible نباشه
تو بعضی بایوس ها کارت شبکه آن بورد پیش فرضش غیر فعال که باید از بایوس فعال بشه اینم چک کن ببین چی میشه
کارت شبکه disable نیستنقل قول:
توی بایوس هم هرچی در مورد لن بود رو enable کردم ولی ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم
سلام
مودم من که حدوده یکساله گرفتمش (LEVEL 1) این همیشه اولش یک ربع روشنه یعدش چراغ adsl قطع میشه دباره بعد 20 دقیقه وصل میشه دیگه قطع نمیشه ....
از اول همین جور بوده ولی الان یکی از دوستان همین مدل با همون سرویس دهنده این مشکل رو نداره...
اشکال از مودمه یا خط؟؟
احتمال زیاد از خط هست و بخاطر Noise هست .. Splitter نصب کردید ؟نقل قول:
سلام
مدوم Billion 5210 شاتل كيفيتش چجوريه؟
خوبه؟
بهتر چيه؟
اگه نویز باشه که هی باید قطع و وصل شه ... من فقط یه بار قطع میشم.نقل قول:
این برنامه رو ندارم . چی هست ؟؟؟
لینکشو بزاری ممنون میشم.
نقل قول:
اسپلیتر نرم افزار نیست یک قطعه است که بین خط تلفن مودم و گوشی تلفن قرار میگیره
سلام,علت این پیغام چیه؟بعضی وقتا که می خوام وصل بشم این پیغام میاد کانکشنم رو که عوض می کنم یا مدو رو خاموش روشن می کنم درست میشه علتش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من 2 تا سوال داشتم لطفا کمک کنین
یکی اینکه این عدد DNS Server برای همه شرکت های adsl
192.9.9.3
است؟ یا مال هر کجا فرق می کنه ؟؟ کسی ماله آسیا تک رو می دونه ؟
و یکی هم اینکه من یه مودم d-link دارم که هم usb می خوره هم lan می خواستم ببینم اگه اونو در یک زمان به 2 تا کامپیوتر وصل کنم ایرادی نداره و هر دو کامپیوتر می تونن با هم به نت وصل باشن و اگه می شه چه جوری می شه سرعت اینترنت ها رو کنترل کرد مثلا مال یکی رو تنظیم کرد از 5kb بالا تر نره بقیشم رو اون یکی کامپیوتر باشه (می دونین که اهل خانه همه طالب اینترنتن ;) :D)
DNS Server من با آسیا تک یه چیز دیگس.الان یادم نیست چون زدم رو اتومات.ولی این نبود
سلام
مدوم Billion 5210 شاتل كيفيتش چجوريه؟
خوبه؟
بهتر چيه؟
روی سیستم شاتل خوب جواب میدهنقل قول:
ولی ممکنه روی شرکتهای دیگه اذیت کنه
کلا بهتره یه مودمی بگیری که با همه شرکتها سازگاری داشته باشه
مثلا asuse am602
اها منظورتون همون نویز گیره :31:...نقل قول:
اوایل زده بودم الان نه چون فرقی نمیکرد
نقل قول:این اوتوماتش چه جوریه ؟؟؟ می شه یه خلاصه توضیح بدی ؟؟نقل قول:
دوستان دیگه هم لطفا کمک کنین ثواب داره :19: مشکل رو نقل قول کردم دوباره... پیلیز .. جون مادر بچه ...
توی قسمتی که میخای dns رو دستی وارد کنی زیرش زده اتومات دیگه.نقل قول:
به شرکت هم زنگ بزنی بهت dns میگن:10:
مرسی از راهنمایی
من زنگ زدم قسمت فروش می گه مال شما وصله زنگ بزنین قسمت پشتیبانی
زنگ می زنم پشتیبانی می گه رانژه نشدی
آقا یه نکته ای من چراغ dsl مودمم کامل روشنه
الان 10 روزی می شه که پیک اومده پولو برده
زنگم که می زنی یارو می خواد از سرش وا کنه می گه باهاتون تماس می گیرن
الان چراغ روشنه یعنی رانژه شده ؟
الان من نمی دونم یوزرم چیه موقعی که زنگ زدم پسوردو ازم پرسیبد ولی یوزرو نگفت
الان زنگ بزنم چی بگم ؟ به کدوم بخشش؟ کمک
بابا کمک کنین دیگه اقلا به یکی از این سوالام جواب بدین آخه
آقا یه مساله دیگه این چراغ statics هم روشنه رانژه شد یا نه ؟
یه چیزه دیگه وقتی می خوام مودم بریزم یه چیزی مثل این میاد میگه پر کن
گزینه های اولی شامل :کد:http://irapic.com/view/untitled.JPG-46089.html
pppoe pppoa dynamic ip static ip bridge
و گزینه دومی شامل :
LLC vc mux
از اینا کدومو بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اون VPI و vCi رو چی برنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایی خاک تو سر این مملکت که واسه گرفتن یه اینترنت انقدر باید جون بکنی ( البته مشکلات من از خودمه :دی )
نقل قول:
دوست عزیز این چیز هایی که شما اینجا مطرح کردی باید از شرکت مورد نظر بپرسی
بهترین راه هم اینه که مودمتو ببری واست تنظیم کنی
سلام.
بچه ها من میخوام adsl بگیرم
موندم یه مودم dlink بگیرم یا از خودشون مودم بگیرم؟
پارس انلاین میگه باید حتما از خودمون بگیرین.
به نظرتون چکار کنم؟
ممنون
داخل CMD هم میتونی اینو بزنی ipconfig/allنقل قول:
آی پی ها رو نشون میده