دنبال کی؟!؟!؟!؟ اون Enchanter ـه که میگم کنارش وایستاده تو کمپ. همون دوارف جوونه که ریش سبیل هم نداره!! (آخه دوارف بدون ریش سبیل خیلی کم پیدا میشه :31: )نقل قول:
اسمش هم یادم اومد. اسمش Sandal ـه. :20:
Printable View
دنبال کی؟!؟!؟!؟ اون Enchanter ـه که میگم کنارش وایستاده تو کمپ. همون دوارف جوونه که ریش سبیل هم نداره!! (آخه دوارف بدون ریش سبیل خیلی کم پیدا میشه :31: )نقل قول:
اسمش هم یادم اومد. اسمش Sandal ـه. :20:
اخ دقیقا منم مثل تو رفتم ولی چون شدیدا به green blade واسه الیستر نیاز دارم به جاش اول رفتم دنریم یه سری ماموریت زدم لول گرفتم coercion رفت بالا و حالا میرم ردکلیف . راستی اون یارو که بهت ادرس میده بری دزدی چه باحاله . یه پولی میگیره بهت میگه کجا بری . اگه بتونی بدزدی کلی کاسب میشی .به نظرم با rouge بری کلی پول توش باشه که تو هم گفتی 800 تا پول گرفتی . من اون دفعه که با واریور رفتم 500 تا یا 600 تا گرفته بودم . فعلا که دارم خوب پیش میرم .نقل قول:
آخه یه مشکلی پیش اومد واسه من وقتی رفتم تو ردکلیف. دیگه دیر شده بود و همون شب قرار بود حمله کنن به شهر. واسه همین اگه شهر رو ترک میکردم دیگه همه چی نابود میشد!! دیگه نتونستم برم جایی که لول بگیرم. :41:نقل قول:
حالا من اون شمشیره (اسمش Green Blade ـه؟) رو از دست دادم (واسه خودم میخواستمش چون وریورم دیگه) اما بجاش بعدش رفتم دنریم و از اون دوارفه شمشیر Gorim Sword رو گرفتم که هم دو تا سنگ میخوره هم دمیجش خوبه هم ضد دارک اسپاونه و تو Circle Tower بدردم خورد.
اون یارو خیلی باحاله. فقط حواست باشه دو جور ماموریت دزدی بهت میده. یه سری جیب زنیه یه سری هم باید بری دزدی که بعضیاش خیلی پول توشه. حالا نمیشد آدم خوب باشی ولی دزدی هم کنی؟ آخه انصاف نیست به Rogue انقدر پول میده. :19:
اولاش فکر کردم میخواد پول مفت بگیره ازم واسه همین یه مدت سراغش نمیرفتم ولی ناکس خوب بلد بود بازار گرمی کنه. دهنمو آب مینداخت با پولایی که وعده میداد. دیگه گولشو خوردم... امان از رفیق ناباب.... :31:
یه چیز جالب رو امروز متوجه شدم.
این دفعه که کارکترم یه Warrior / Templar هست لباس Templar رو (Knight Commander رو هنوز نخریدم) تن خودم کردم. میدونین که این لباس Massive هست. این بار استن Heavy ChainMail پوشیده که Heavy ـه.
با کمال تعجب دیدم با اینکه زره استن از همیشه ضعیف تره اما کمتر میمیره!! گفتم جریان چیه که بعد از خوندن مطالب موجود فهمیدم چیزی تو بازی هست به نام Threat که تعیین میکنه دشمنا بیشتر به سمت کی حواسشون پرت میشه و بیشتر به کی حمله میکنن.
یکی از چیزایی که این Threat رو افزایش میده نوع زرهی هست که تن هر کدوم از جنگجوهاست. هر چی سنگینتر و قویتر باشه بیشتر به سمتش جذب میشن. برای همین بیشتر به سمت من حمله میکنن. این یه موضوع منطقیه. همیشه خود ما هم سعی میکنم خطرناکترین و گنده ترین دشمن رو اول از همه از سر راه برداریم. (به استثناء میج ها که اسپل اونها هم Threat رو بسته به دمیجش خیلی بالا میبره)
یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه قابلیتهایی مثل Threaten یا Taunt هست که مخصوص وریوره. با اینکار Threat دشمنا نسبت به کسی که این قابلیتها رو استفاده کرده بیشتر میشه. این برای حفظ جنگجوها خیلی مهمه بخصوص واسه Tank Warrior هایی مثل من. یعنی کسایی که سپر دارن و زره سنگین میپوشن و جونشون زیاده.
با اینکه فکر میکردم وریور زیاد بهم نچسبه اما با کمال تعجب دیدم محور همه جنگ ها شدم من و حالا بجای ژانگولر بازی Rogue یا Mage دارم نقش یه فرمانده مدبر و قدرتمند رو برای همراهام بازی میکنم. حس خوبیه. :20:
این threat رو جدی میگی ؟ نمیدونستم . یعنی توی سیستم هوش مصنوعی بازی اینطوری طراحی شده که کسی که threat بیشتری داره بیشتر بهش حمله میکنن ؟ البته من خودم همیشه ضعیف ها رو از پا در میارم و بعدش میریزم سر غولشون . این جوری بهتر نیست ؟نقل قول:
منم تا حدودی موافقم کشتن ضعیف ها بهتره چون زودتر یه بخشی از حملات کم میشه؛البته باید به قدرت نیرو های دشمن هم توجه کرد چون بعضی اوقات یکی هست با هر ضربه نقش زمینتون می کنه.نقل قول:
نقل قول:مگه شوخی هم داریم؟! :31: این همه دربارش توضیح دادمااااااا. :19: آخه اگه اینطور نبود قابلیتایی مثل Threaten یا Taunt به چه درد میخورد؟ یا قابلیتای معکوسش مثل Disengage و Disorient ؟ :46:نقل قول:
در واقع دشمنا بطور معمول میرن سراغ کسی که سنگین ترین زره رو پوشیده یا قابلیتای خطرناک و مرگباری مثل Arrow of Slaying بهشون میزنه. منطقی ترم هست.
ببین...... مثلا فکرشو بکن یه پارتی بهت حمله کرده که یه گردن کلفت قرمز توشه و چند تا معمولی. اگه سریع با اسپل و قابلیت نریزی سرش با هر ضرب میتونه درب و داغونت کنه. در صورتیکه اون معمولیا ممکنه روت میس بشن یا کلا دمیجشون اینقدر نباشه. حالا بگذریم از اینکه اگه Ogre یا Golem یا Revenant یا امثالهم تو پارتیشون باشه که اونوقت دیگه شک نباید بکنی که اول بری سراغ قویه.
البته این همیشه درست نیستا. بعضی وقتا اگه معمولیا رو مرخص کنی بهتره. مثلا اگه Force Field یا Paralyze یا یه همچین چیزی داشته باشی و بزنی رو گردن کلفته و بری سراغ دور و بریاش بهتره. یا وقتی روگ بودم خودم میرفتم سراغ گردن کلفته و بقیه رو میفرستادم سراغ معمولیا. چون اکثر ضرباش روم میس میشد و منم با Dirty Fighting و Momentum دخلشو میاوردم. :20:
کلا بستگی به شرایط داره دیگه.
توی تلنتهای واریور یکی threaten هست و یکی هم درست پایینشه که هر دو تاش نوشته یه کاری میکنن . یکی نوشته دشمنا رو از یارات دور میکنه یکی هم دشمنا رو به سمت تو میکشونه . فرق این دوتا چیه ؟نقل قول:
وقتی به دشمن ضرب میزنی یه مقدار به انگیزش برای جنگ با تو اضافه میشه. حالا اگه Threaten فعال باشه این مقدار دو برابر میشه. ولی Taunt یه قابلیته که وقتی میزنیش همه دشمنایی که دور و برت هستن انگیزشون برای حمله به تو چند برابر میشه.نقل قول:
معمولا Threaten واسه غولا بهتره و Taunt برای وقتی خیلی تعداد دشمنا زیاده. ترکیب جفتشون با هم تقریبا باعث میشه به هر کی دست بزنی بلافاصله بیاد سراغت.
این قابلیت ها بیشتر بدرد Tank Warrior میخوره. یعنی وریوری که سپر داره و جونش زیاده. اگه اینا رو واسه استن یا اگرن بزنی مرگشون حتمیه. قوی هستن ولی دفاع خوبی ندارن برعکس الیستر.
Dragon Age II
پس از موفقیت بزرگ Dragon Age: Origins شركت BioWare مجبور شد ادامه ای بر این بازی در نظر بگیرد. این بار تمام نكات موفق افزایش یافته و نكات منفی اصلاح شده اند. Dragon Age II بیش از یك Patch برای بازی اول است. یك داستان كاملا جدید وجود دارد و یك شخصیت اصلی و محوری در این شماره است كه به یكی از قوی ترین و مهم ترین افراد دنیای Dragon Age تبدیل می شود. در اینجا دو داستان كاملا جدید وجود دارند و داستان بر مبنای یك اصل كلی پیش می رود. تهیه كننده بازی می گوید: "این یك داستان است كه در دل یك داستان دیگر روایت می شود، برای مثال Assassin's Creed در رابطه با الطیر در قرون وسطی نیست، داستان این بازی در رابطه به شخصی به نام دزموند است كه در آینده قصد دارد از گذشته خود بیشتر بداند". در DA2 داستان هاوک (Hawke) شخصیت اصلی بازی توسط یك مرد مو بلند كه بر تاج و تخت نشسته گفته می شود و برای زنی به نام کاساندرا (Cassandra) این داستان را تعریف می كند. او بنا به دلایلی قصد دارد راجع به هاوک اطلاعات كسب كند. تهیه كننده بازی می گوید: "چیزی كه شما بازی می كنید، گزافه گویی از داستانی واقعی است. این افسانه شما است، شما اصلی ترین شخصیت در Dragon Age هستید و به قدرت رسیدن هاوک باعث می شود كل تاریخ Dragon Age دگرگون شود".
بر خلاف Assassin's Creed، بازی بعضی مواقع در زمان هایی به وقوع می پیوندد كه تمام اتفاقات كلی داستان به وقوع پیوسته و خیلی آشكار است. برای مثال در یكی از مراحل راوی در روایت داستان هاوک بیش از حد اغراق می كند و خواهر او بتانی (Bethany) در حضور کاساندرا می گوید كه این مزخرف است و خودش داستان واقعی را روایت می كند. بنا به گفته BioWare بازی در یك بازه زمانی بیشتر از Origins و تقریبا نزدیك به 10 سال اتفاق می افتد. همچنین تهیه كننده DA2 می گوید: "شما نتایج كارها و تصمیمات خود را خیلی زودتر خواهید دید و این طور نیست كه نتیجه یك تصمیم آنقدر دیر اتفاق بیفتد كه شما كلا یادتان نیاید كه این اتفاق بر مبنای چه كاری به وقوع پیوسته است". گرافیك و جلوه ظاهری بازی هم ارتقاء یافته اند. بر خلاف تفاوت های نسخه PC با كنسولی Origins اینبار تمام نسخه ها شبیه به هم هستند و كلا جهت گیری هنری گرافیك تغییر كرده است. مبارزات هم به طور كلی از اول طراحی شده اند. خیلی از ما سیستم توقف كردن بازی و انتخاب كردن تاكتیک بعدی در نسخه قبل را دوست داشتیم، ولی بسیاری هم بودند كه كمتر با این سیستم مبارزه ارتباط برقرار می كردند. تهیه كننده بازی می گوید: "با Dragon Age II ما این قابلیت را به شما می دهیم كه همانند یك ژنرال فكر كنید. ولی از طرفی این قابلیت را هم به شما می دهیم كه همانند یك Spartan بجنگید".
در یكی از نمایش ها هاوک و بتانی در حال مبارزه با دشمنان هستند. حملات خشن هاوک باعث می شود دشمنان از وسط نصف شوند و یا پای خود را از دست بدهند. خشونت DA2 خیلی بیشتر و جالب تر از قبل كار شده است. تهیه كننده می گوید: "اگر نخواهم وارد بخش فكر كردن مثل یك ژنرال بشوم، مجبور به این كار نیستم. شما مجبور نیستید از مكانیزم توقف و انتخاب نوع حمله استفاده كنید و نكاتی جدید در بازی وجود خواهند داشت كه مسلما عاشقشان خواهید شد". شما در DA2 نه تنها می توانید شخصیت خود را طراحی (Customize) كنید، بلكه توانایی این كار روی هم تیمی هایتان را هم دارید. در مورد سیستم مهارت ها در DA2 باید گفت یك سیستم درختی وجود دارد كه هر مهارت به چند رشته تقسیم می شود و با طی كردن مراحل بیشتر این قسمت ها به طور خاص پر می شوند و در نتیجه مهارت شما در بخش های مختلف ارتقاء میابد. ارتباط برقرار كردن با هم تیمی ها و مردم اطراف هم فرق كرده است. یكی از بزرگترین تغییرات، وجود صدای مخصوص برای شخصیت اول است كه خیلی زنده تر و طبیعی تر از شخصیت خاموش Origins است. معامله كردن و تعویض وسایل با هم تیمی ها خیلی طبیعی تر و ساده تر شده و به طور كلی شخصیت پردازی و حضور هم تیمی ها خیلی پر رنگ تر و زیباتر از قبل است.
انتخاب دیالوگ ها هم بر مبنای لحن گفتاری چیده شده كه باعث می شود خیلی راحت تر و آن طور كه می خواهید با دیگران صحبت و ارتباط برقرار كنید. تهیه كننده بازی می گوید: "اگر من لحن طئنه آمیز را در دیالوگ های خود استفاده كنم، شخصیت من از نظر رفتاری و لحن صحبت به این مورد سوق پیدا می كند و حتی در اولین برخورد با مردم دیگر، قبل از این كه دیالوگی برای انتخاب كردن داشته باشید، خود هاوک با لحن نیش دار بحث را آغاز می كند". سازندگان می گویند: "یكی از مهم ترین كلیدهای اصلی داستان خانواده است كه خیلی برای هاوک مهم است. این بازی ای نیست كه در آن شخصیت اصلی كنار ساحل از خواب بیدار شود و در حالی كه فراموشی گرفته به دنبال سرنوشت برود. ما می خواستیم یك داستان واقعی داشته باشیم كه واقعا حس وطن پرستی و علاقه به خانواده داشته باشد". در نهایت باید گفت Dragon Age II هیچ یك از نقاط قوت نسخه قبل را از دست نداده و حتی آن ها را ارتقاء داده و با خلق نكات مثبت بیشتر از همین الان نوید یك عنوان موفق دیگر از BioWare را می دهد.
منبع:کد:http://www.pardisgame.net/story-489-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%D9%83-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C.html
فقط امیدوارم تو DA2 نیان مثل Mass Effect 2 کارکتر اصلی رو یه شخص ثابت بذارن. من ME2 رو دو بار کامل و چند بار هم نصفه نیمه رفتم ولی همیشه شخصیت و رفتار Captain Shepard یجور بود. زیاد باهاش حال نمیکردم.
تو Dragon Age خوبیش اینه که کارکترت رو خودت میسازی و پیش میبری و بر خلاف Mass Effect این داستان نیست که تو رو جلو میبره.
تو Mass Effect قیافه، رفتار، برخورد با دوستان و کلا روند بازی برگرفته از داستان بود. چه یه آدم مودب و متشخص بودی چه یه آدم بی ادب و شرور، همه باهات یه جور برخورد میکردن چون کاپیتان و فرمانده بودی.
ولی تو Dragon Age کل قیافه، رفتار و برخورد با دوستان، نحوه تصمیم گیری که حتی بعضی جاها نتایج خوبی نداره و کلا اشتباهه همه و همه دست خودمونه. رفتارت با دیگران بازتاب کاملا منطقی توی رفیقات داره و بعضی جاها مجبور میشی برای ناراحت نشدن اونها تصمیمت رو بر خلاف میلت عوض کنی.
فقط آرزو میکنم DA2 تبدیل به نسخه دیگه ای از ME2 نشه. نمیگم ME2 بد بود. باهاش حال کردم و چند بار هم از اول شروعش کردم ولی آزادی عمل DA رو نداشت.
این دیالوگ رو کاملشو بالاخره پیدا کردم، کلا وین که تو پارتیتون بود همه بهش تیک مینداختن خیلی باحال بود.
دیالوگ برگزیده ی من از دیالوگای میان راهی (خدای این نوع دیالوگا Oghren)
Wynne: Why do you occasionally refer to Alistair as a "little pike-twirler?"
Oghren: Why? Has the little pike-twirler taken offence?
Wynne: It's just a curious description.
Oghren: Curious? (Snorts) Bah, it's entirely true. What, you haven't seen him twirling his pike? Goes at it when he thinks no one's watching. Knocks about in the trees like there's no tomorrow. Caught him just the other day. Blushed all the way down to his navel, then couldn't find his shirt. I swear he's going to hurt himself one of these days, the way he works that thing.
Wynne: I don't want to hear this anymore, do I?
Oghren: I keep telling him, pikes are for sticking things at long range, aye? Horses and such. Not for twirling like a sissy-girl.
Wynne: Wait, you're talking about an actual pike? Like a spear?
Oghren: Obviously. What else would I be talking about?
Wynne: I can't imagine
اینم یکی دیگه :
Oghren: So, you're not tossing yourself at the boss?
Wynne: Excuse me?
Oghren: It seems like every other woman in the band is tossing herself at the boss feet first. It's like a sodding noble's birthday party here.
Wynne: Oh, no. The Grey Warden is a little young for me. Both of them are.
Oghren: Need someone with a little more experience, I guess, right?
Wynne: I suppose.
Oghren: Well, you know where to find me
اینا رو خودم تو بازیم دیدم... بقیشونم که ندیدم میرم پیدا میکنم : دی
من برای اولین باره که شاخه Precise Striking رو دارم میدم. همیشه فکر میکردم بی مصرفترین قابلیت های وریوره! ولی الان میگم واقعا برای Tank Warrior لازمه.
Precise Striking که 10% سرعت ضربه ها کمتر میکنه ولی 10 تا Attack میده. واقعا میارزه. دیگه کمتر میس میشه.
Taunt رو تازه دارم تجربه میکنم. فوق العاده اس. یعنی وریور با سپر و شمشیر اگه اینو نداشته باشه بدرد نمیخوره. همین الان تو اورزومار هستم. اون قسمتی که باید بری Jarvia رو بکشی. البته هنوز به خودش نرسیدم. موریگان و سگ و للیانا رو با خودم بردم. ظاهرا باید پارتیم ضعیف باشه بخاطر جون کم للیانا و موریگان ولی با کمک همین Taunt تا حالا نذاشتم یه خراش رو پوستشون بیفته.
میدونین که تو این قسمت تعداد دشمنا زیاده و اکثرشون هم Rogue هستن که خیلی سریعن. تا میان یه ضرب به للیانا یا موریگان بزنن Taunt ـشون میکنم میان میریزن سر من. خودم هم که با str 40 / con 22 / dex 26 (البته لول 14 هستم فعلا) شدم مثل دیوار. حتی یه بطری هم نخوردم.
فعلا اون دو تای بعدی رو ندادم ولی باید اونا هم خوب باشن. مثلا Disengage وقتی جونتون میاد پایین اگه بزنین همه کسایی که داشتن لت و پارت میکردن بیخیالت میشن و میرن سراغ بقیه. هنوز امتحانش نکردم البته.
آخریشم که دیگه کولاکه دیگه....:46:
ادیت: ترکیب Taunt با Force Field هم خیلی جالبه ها. همه میریزن سرت و با Force Field هیچ کاریت نمیتونن بکنن. یه جاش داشتم میمردم بس که زیاد بودن. Taunt هم زده بودم. سریع موریگان Force Field ـم کرد یه چند ثانیه ای سر کار بودن. تا اون موقع هم سه تای دیگه کلیشون رو داغون کردن. :20:
اون قسمت جنگل هست که باید Zathrian (رئیس الف های دیلیش) رو با Witherfang (رئیس گرگینه ها) روبرو کنیم. همیشه اینجا یکی از سخت ترین قسمت ها واسه من بود.
اگه بخواید بر علیه Werewolf ها باشید که زیاد سخت نیست چون خود زاتریان پدر همه رو در میاره. البته خوب سختیش که سخته ولی تقریبا مثل بقیه جنگا میمونه.
ولی اگه بخواید بر علیه Zathrian وارد عمل بشید کار خیلی سخت میشه. چون تمام گرگینه ها رو Paralyze میکنه بعد چند تا Shade و Ent دنبال خودش راه میندازه که چون خودش هم از اون میج های لول بالاس پدر صاحاب ما رو در میاره.
ولی میدونید ایندفعه چقدر راحت دخلشو آوردم. در عرض 10 ثانیه زاتریان داغون شد!!!! :18:
حالا بپرس چطوری؟ گفتم که این دفعه Templar دارم میرم. همون اول جنگ یه Cleanse Area زدم (قابلیت دوم تمپلار) و تمام گرگینه ها بهمراه خود Witherfang آزاد شدن و ریختن زاتریان رو چپ و راست کردن! :31:
و اما نکته اخلاقی ماجرا:
از این به بعد اگه خواستین این قسمت رو بر علیه زاتریان رد کنین و خودتون تمپلار نبودین الیستر رو با خودتون بیارید. البته به شرطی که Cleanse Area رو بهش داده باشید.
اون قسمت که خیلی سخت بود واسم . این تاکتیک رو هم میدونستم ولی حیف که cleanse area نداشتمنقل قول:
کلا قسمت Ruins جنگل واقعا سخته. پر غوله. یه دراگون توشه. یه Arcane Horror که همش جابجا میشه. کلی Revenant و پر از Undead و Werewolf. حالا جالبیش اینه که سری اول که بازی کردم و یه Two-Hand Warrior بودم اولین جاییکه بعد از Lothring رفتم همینجا بود. عذابی کشیدم که نگو. :19:نقل قول:
اخه ادم عاقل بعد از لوترینگ مستقیم میره پیش الفهای به خون تشنه ؟ اون ارل ایمون بدبخت دایی خونده الیستیر داره میمیره بعد میری پیش الفها . من اولش فقط خواستم برم عیادتش که دیگه موندگار شدم :31:نقل قول:
دفعه اول بود که بازی رو میرفتم. کف دستمو که بو نکرده بودم. بعدشم آرل امون عموی الیستره اونم نه عمو خونده... عموی واقعی الیستر و کیلن. :46:نقل قول:
رفقا blank vellum و wolf pelt به چه کاری میان
برای باز کردن چست ها چه skill ای رو زیاد کنم؟
این ده برابر مس افکت جزئیات داره.روانی کرد!:)
عموش نیست . داییشه . uncle دایی هم میشه . در ضمن هیچ وقت الیستیر نگفت ارل ایمون uncle منه و میگفت uncle شاه cailen . پس چون نسبتی با الیستر نداره میشه دایی شاه کیلن .نقل قول:
جفتشون فروشین. البته بعدا یه ماموریت میگیری که ازت Wolf Pelt میخواد که اونم باید تازه باشه. برای همین همه رو بفروش و وقتی ماموریته رو گرفتی برو یه گرگ بکش و پوست تازه ـش رو بده به طرف.نقل قول:
برای باز کردن درها و صندوقهای قفل هم قابلیت Lockpick رو باید ببری بالا که فقط مخصوص Rogue هست (للیانا داره اینو). علامتش هم قفله.
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
میدونم Uncle چی میشه ولی اگه درست به حرفای الیستر گوش بدی میفهمی ماجرا رو.نقل قول:
الیستر برادر ناتنی شاه کیلنه. یعنی بابای کیلن و داداش آرل امون با یکی از خدمتکارای قصرش.... بله دیگه..... اونوقت الیستر به دنیا میاد.
وقتی میری تو ردکلیف همون اول الیستر همه چی رو واست تعریف میکنه وقتی هم گردنبند مادرشو میدی بهش بقیه ـش رو واست میگه.
بابا دقت کن به حرفاشون خوب........:31:
من که دیگه از اونجا گذشت ولی من جایی ندیدم الیستر بگه عموم ارل ایمونه . اگه عموش باشه پس بن تیگن هم عموش میشه . جور در نمیاد که بن تیگن عموی شاه باشه .نقل قول:
تو که ماشاا... هزار بار از اول شروع کردی... یه بار دیگم روش. اگه ایندفعه از اولش رفتی یادت باشه الیستر رو با خودت ببری ردکلیف. فکر کنم فقط دفعه اول که میری این حرفو میزنه. بعدشم وقتی میرین تو Chantry و با بن تیگن روبرو میشه یا بعد از جنگ که کنار آسیاب بادی با زن آرل برخورد میکنه ببین چیا به هم میگن.نقل قول:
بعدشم تا حالا از خودت نپرسیدی چطور الیستر شاه میشه؟ اصلا علتش چیه که تو Landsmeet اینقدر آرل امون ازش پشتیبانی میکنه؟
بگذریم حالا.....
من الان رسیدم به New Heaven و میخوام برم تو.... میدونم سخته بخصوص اون drake ها و اون Arcane Warrior ـه و خود Kolgrim. این دفعه استن / للیانا و وین رو با خودم بردم. یوزاریس هم دست استنه. فکر نکنم زیاد اذیت بشم.
بابا تو که دیگه حرفه ای شدی این همه رفتی . چرا اذیت بشی ؟نقل قول:
قضیه الیستر رو هم ول کن . هر کارش هست به ما ربطی نداره
راستی بیا ببین rouge ام چی شده . راست میگفتی . یه لشکر رو حریفه . defence اش شده 112 . هیچکی نمیتونه لمسش کنه حتی . تازه هوز evasion رو نگرفتم . اون که دیگه همش میشه جاخالی .
البته واسه Armor یکی پیدا کردم توی مارکت توی pearl بود که یه کم از اون ارموری که گفتی بهترینه واسه rouge ضعیفتره ولی بازم خوبه . تا اون جا دووم میاره . کلا 5 تا به دکس اضافه کرده و 11 تا به def
کدوم آرمور رو میگی؟ نکنه Shadow of Empire رو میگی؟ اون که تو Market نیست. اگه این نیست که بگو ما هم بدونیم. تو Pearl که فروشنده نیست. نکنه دست گل آب دادی تو Pearl؟! :31:نقل قول:
نمیدونم . نه اسمش هست shadow leather armor . خودم هم نمیدونم . دفعه اول که بازی کردم نبود . فکر کردم پچ 1.04 نصب کردم اومده . از پچ نیست ؟ یکی هست فروشندهه شبیهه یه demon زنه . سه تا ارمور خوب داره دوتا واسه rouge که فقط قیافه شون فرق میکنه و یکی واسه mage . اسلحه هم اسلحه های انچنانی هم نداره .نقل قول:
در ضمن توی pearl که بری دیگه باید یه کاری بکنی و بیای بیرون . همین جوری که این همه راه نیومدم :31: . ولی من کلا چون للیانا باهام بود نشد جلو خانومم ... کنم .
جالب شد... میشه درباره این فروشندهه بیشتر توضیح بدی؟ کجاست دقیقا؟ شبیه Desire Demone ـه؟!؟!؟!؟!؟! مگه میشه؟ نکنه مودی چیزی ریختی؟نقل قول:
ای بی حیا.... خوب این همه کار میشه کرد اونجا... چرا آخه؟ شرم بر تو باد... :31:
راستی یه چیزی... البته خودم امتحان نکردم هنوز ولی میگن اگه با للیانا لاو باشی و با اون زنه که Duelist رو آموزش میده حرف بزنی و Persuade داشته باشی (که چون روگی داری) میتونی کاری کنی که............... :18: اگه راست باشه که هزار دفعه دیگه هم که شده میرم تا ببینم چی به چیه. :21:
نه فکر نکنم بشه . یه زمانی گفته بودم rouge برداشته بودم . اون توی easy بود . persuade ام تا ته بود و Cunning بالا داشتم . ولی بهش گفتم تاثیر نداشت .نقل قول:
باورم نمیشه این دفعه Kolgrim رو اینقدر راحت کشتم. قبلش لول که گرفتم War Cry رو دادم (مال Champion ـه) و بهش که رسیدم همون اول یه Holy Smite زدم تو ملاج یکی از میجا. بعدش Taunt بعدشم War Cry. بعد رفتم سراغ اون یکی میجه و اونم مرخص کردم. بقیه هم فقط داشتن زور بیخود میزدن و هیچ کاریم نمیتونستن بکنن. یکی دو تا ضربشون هم که بهم خورد وین سریع حالمو جا آورد. :31:
البته قسمتای دیگه بخصوص اون تیکه که 3 تا drake میان یه کم سختم بود. یه بار لود کردم البته ولی بازم با زور Glyph of Paralysis و بمب و Holy Smite ردش کنم. استن هم که یوزاریس داشت. ولی الان خوش دارم میج بیاد جلوم بفهمن واسه چی مردم تداس این تمپلارهای شریف رو گماردند بر سر این میج های خدانشناس. :31:
برای اونایی که نمدونن بگم War Cry (بدون آپگریدش) 10 تا از اتک همه کسایی که دور و برت هستن کم میکنه. ترکیبش با Taunt فوق العادس. عملا از کار میندازشون.
انصافا بازی به این باحالی من تا حالا نرفته بودم. این همه مدته دارم بازی میکنم با کارکترهای مختلف. هنوز که هنوزه دارم چیزای جدید توش یاد میگیرم. تنها بازییه که اینقدر رفتم ولی واسم تکراری نشده.
تازه Awakening هم مونده.... دم Bioware گرم. :8:
heaven رو کی رفتی ؟ من میخوام heaven رو اخر سر برم . بعد از ارزامار . ببینم این دفعه چی میشه . این دفعه خیلی غول شدم واسه خودم . با اینکه رو نرماله ولی از اون ایسی دفعه اولم بیشتر حال میده .نقل قول:
فقط اورزمار مونده (اونم Deep Roads). دنریم هم که قسمتاییشو که فعلا میشد رفت رو رفتم.نقل قول:
لول 17 هستم اگه اشتباه نکنم. راستی گفتی روگ رو ول کردی پس بالاخره چی داری میری؟!
نه همون روگم . الانم لول 13 هستم و توی berilican forest دنبال سفیددندان :31:نقل قول:
اوه اوه. جنگلش بخاطر اینکه Boss زیاد داره سخته. اون Revenant ها رو چی کار میخوای بکنی؟ واقعا کشتنشون سخته و حتما باید استراتژی خوبی برای کشتن خودش و اسکلت های دور و برش داشته باشی.نقل قول:
اون یارو Arcane Horror ـه که هی جاش عوض میشه هم سخته. یه تیکه ـش هم هست که پر اسکلته و همه جاش تله های آتشین داره. اونجاشم خیلی سخته. تکون میخوری اونقدر آتیش از در و دیوار و سقف و زمین در میاد که پنداری در جهنم همی میگردی. :31:
فقط یه نکته بگم بهت که مجبور نشی بخاطر حرف رفیقات خلاف نظر خودت عمل کنی. اگه میخوای به زاتریان کمک کنی وین و للیانا رو با خودت نبر وگرنه خیلی سنگین تموم میشه واست. یه دفعه بخاطر همین حاج خانم وین با اینکه میخواستم سپید دندان (:31:) رو نابود کنم مجبور شدم برم سر وقت زاتریان. آخه آدم اینقدر فضول.... بزرگتره که باشه تجربه اش بیشتره باشه. مثلا من گری واردنما. همش این حاج خانم باید نظرشو تحمیل کنه. اگه به حرمت موی سفیدش نبود.......... :31:
---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------
راستی فلمث رو چی؟ نرفتی سر وقتش هنوز؟ من یادم رفت برم. الان میرم سراغش و اون قسمت بعدی هون و های دراگون رو میذارم واسه بعد. یخورده که از Deep Roads رو رفتم دوباره میام سراغ هون.
جاگرنات رو که گرفتم . فقط یکی از اون Revenant هاش سخت بود . همون که تو جنگل اولیه است .نقل قول:
کلا سختهای توی جنگل واسه من که rouge بودم یکی همین بالایی که گفتم . دومی اون blood mage ها که مربوط به mage,s collective هستش . arcane horror هم که خدا به داد برسه . توی easy هم جلوش کم اوردم . مشکلم نداشتن تمپلاره . الیسر هست ولی واسش قابلیتهای تمپلار رو نگرفتم . جوونی کردم . فکر نکنم بشه ردش کرد . اه کاش میشد یه تلنتی یا اسکیلی چیزی رو undo کرد . پشیمونم از اینکه تمپلار ندارم .
اون دوتا بالایی رو هم واسه همین واسم سخت بود که توش mage داشت .
سلامنقل قول:
حالا که لول 13- 14(یا شایدم بیشتر) شدی رو میج اصلا و ابدا نباید مشکل داشته باشی
من اصولا میج میبینم خوشحال میشم چون راحت ترین Mob واسه کشتنه! یه Mana Clash میزنی 4-5 تا میج با هم یه جا میمیرن!اصلا اسپلای تمپلار بدرد نمیخورن فقط واسه Mental Resistance شما یکمی خوبه... ولی حالا این مانا کلش رو رو باسای اصلی که میجن بزن جونشون 1/4 میشه... آدم احساس میکنه چیت زده!
من چون خودم میج بودم این اسپلو واسه خودم گرفتم (البته من هیلر بودم اسپلای قیلیش + Death Syphon برام خوب کار میکرد) موریگان رو جاهای دیگه قوی کردم ولی یه سرچ بزنید میبینید همه میگن این اسپل از مهم ترین اسپلای Nuker Mage ! پس حتما واسه موریگان که حرفش اینه باید بگیرید...
شما Rogue برداشتی؟ سعی کن اگه آرچری Scattershot رو هرچه زودتر بگیری یا اگه خودت نیستی واسه للیانا بگیرش که اینجور موقع ها خیلی بدرد میخوره (Archer تو Awakening یه AoE وحشتناکم میگیره، تروی که ناتانیل (تو پارتی Awakening) تبدیل میشه به دمیجر اصلیتون...)
راجع به اونم که گفتی چطور میشه اسپلا برگردوند یه مد هست که به Respec Mos معروفه و خود بایو هم تاییدش کرده، طوری که عدا هم تو Awakening یه Tome قرار داد که دقیقا کار همین مد رو میکنه و این مد هیچ مشکلی با DLC ها هم ایجاد نمیکنه. تو Readme همه چیشو توضیح داده پس من بیشتر نمیگم.
پ.ن : دیشب بعد از صحری Witch Hunt دانلود شده بود تقریبا دو ساعت بود تمومش کردم، تا آخر امروز میام میگم چی شد و آخرین اتفاقی که برای واردن میفته چیه... دیگه میره تا DA2...کد:http://social.bioware.com/project/469/
(البته خیالتون راحت تو اسپویلر میذارم هرکی خواست بخونه!:31: میگم چی شد که دوستانی که شاید نتونن اینو دانلود کنن هم از آخر کار واردن با خبر بشن)
منم موافقم. سختترین Revenant همون اولیشه. اونم بخاطر موقعیت استراتژیکی که داره و اون میج بی پدر که همون اول Paralyze میکنه. بقیشون هم سخت هستن ولی نه به این سختی.نقل قول:
اون Arcane Horror هم نکته ـش رو فهمیدم. شانسی البته. وقتی به اون پلتفرم ها نزدیک میشی سریع در خلاف جهت عقربه میره تو پلتفرم بعدی. حالا اگه کارکتری تو همون پلتفرم باشه دیگه جابجا نمیشه. من خودم تو یکی از پلتفرما داشتم اسکلت میکشتم که الیستر رفت سراغش. Arcane Horror هم جابجا شد اومد کنار من. تا اومد به خودش بیاد مرخصش کردم.
اگرم اینطوری نشد حتما با آرشری بزنش. بخوای نزدیکش بشی کارت تمومه.
این undo کردن تلنت ها من خوشم نمیاد. بی مزه میکنه بازی رو. ولی بدون تمپلار به مشکل میخوری با میجا. Mana Clash هم خیلی توپه و قبلا هم گفتم بیشترین دمیج رو تو بازی میزنه ولی بازم Holy Smite چون stun میکنه من باهاش احساس راحتی بیشتری میکنم.
اون Malificar های بیشرف که اعصابمو خورد کردن. خود من تا وقتی Mental Fortress رو ندادم نتونستم حریفشون بشم. آخرم رفتم الیستر رو هم آوردم دو تایی داغونشون کردیم.
منم تا خودم با تمپلار نرفته بودم همینو میگفتم.نقل قول:
اولا تمام ضربه های تمپلار مانای میج رو میسوزونه.
دوما Cleanse Area هر چی buff روی رفیقات باشه پاک میکنه. اگه طعم Misdirection Hex رو چشیده باشی قدر این اسپل رو میدونی.
سوما Mental Fortress ده تا mental resistance میده که معادل بعضی آیتم ها و رینگ های گرونه.
Holy Smite هم محشره. شرط میبندم نکته اش رو نمیدونی. این اسپل قدرتش با Willpower میره بالا. بعدشم با Mana Clash خیلی فرق داره. اولا هم به میج دمیج میزنه هم به همه اطرافیانش. بعدشم خود کسی که این اسپل روش خورده stun میشه تمام دور و بریاشم پرت میشن. فقط هم روی میج کار نمیکنه. واسه همه دشمنا میشه زد. ولی اگه روی میج بزنی دمیجی که به میج و اطرافیانش خورده با مانای از بین رفته میج جمع میشه و دمیجش خیلی بیشتر میشه.
یه دفعه برو خودت میفهمی.
ایول عجب باحاله پس این تمپلار ؟نقل قول:
راستی ایا حتما باید تمپلارمون سپری باشه ؟ اگه از دونوع دیگه باشه سخت میشه ؟ یعنی مثلا استن رو تمپلار کنم :27:
نه. بایدی نداره. من چون تا حالا با سپر نرفته بودم از طرف دیگه الیستر هم تمپلار بود همینجوری انتخابش کردم. وگرنه هیچکدوم از قابلیتاش به سپر ربطی نداره.نقل قول:
تازه اگه فکرشو بکنی چون با هر ضرب مانا رو میسوزونه با دو تا اسلحه خیلی بهتره.
من خودم هم موافقم استن رو تمپلار کنیم چون بطور معمول استن Mental ـش خیلی پایینه ولی من اکثرا بهش Berserker رو میدم چون هم دمیجش رو میبره بالا هم اگه لول دوی berserker رو بدی جونش توی جنگ نسبتا سریعتر پر میشه.