سلام
یعنی چی که تو ایران نمیشه؟ با ف ی ل ت ر ش ک ن هم نمیشه؟
لایسنس های سایت های ایرانی مثل همین ایران ستاپ چند ماهه میتونن رجیستر کنن؟
آنتی خوب مثل آواست ، سبک و قوی غیر از نود32 سراغ دارین؟
Printable View
سلام
یعنی چی که تو ایران نمیشه؟ با ف ی ل ت ر ش ک ن هم نمیشه؟
لایسنس های سایت های ایرانی مثل همین ایران ستاپ چند ماهه میتونن رجیستر کنن؟
آنتی خوب مثل آواست ، سبک و قوی غیر از نود32 سراغ دارین؟
سلام.نقل قول:
بله من هم N تا پ|ر|و|ک|س|ی سرور رو تست کردم اما حاصلی نداشت.
متاسفیم که دیگه نمیتونیم مثل سابق از این آنتی ویروس خوب و کاربرپسند استفاده کنیم.
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان جایگزین استفاده کنید.
سلام
واقعا خیلی بد شد که نمیشه دیگه از آواست دوباره مثل قبل استفاده کرد..
آنتی آویرا به صورت فری هست یا اونم چند ماهه باید رجیسترش کرد؟
با سلام خدمت شما....... :11:نقل قول:
شما از ورژن 7 آواست استفاده مي كنيد؟
اگه منظور شما از اينكه گفتيد فري نيست كد ثبت فعال سازي نرم افزار بوده كه توي قسمت MAINTENANCE و بعد REGISTRATION (يا اگه آنتي ويروستون فارسي هست از قسمت نگهداشت و بعد ثبت) و يا بخش registration information (اطلاعات ثبت) با راست كليك روي آيكن نوار وظيفه آنتي ويروس، اطلاعاتي در اين باره وجود داره....
اما در مورد آپديت همونطوري كه دوستان عرض كردن اين آنتي ويروس با محدوديت ها و مشكلاتي مواجه شده.... كه دقيقا اين همين مشكلي بود كه من داشتم و توي صفحه قبلي عنوان كردم.........
كه البته با كمك اون دوست عزيز تونستم به هر شكلي كه بود يك آپديتي روي نرم افزار انجام بدم. 1-120813 :20:
همونطوري كه اون عزيز گفتن ... در صورتي كه از سرويس سا*ك س استفاده مي كنيد با وارد كردن اطلاعات سرويستون به آنتي ويروس و معرفي پر...سي مي تونيد هر طوري كه هست آپديتي روي نرم افزار انجام بدين در غير اين صورت من هم مثل ساير دوستان پيشنهاد مي كنم كه از يك آنتي ويروس ديگه استفاده كنيد. :14:
من البته بعد از معرفي پر...سي به آواست براي اينكه بهتر روند آپديت نرم افزار رو زير نظر بگيرم آپديت رو به صورت دستي انجام دادم راستش آپديتي كه من داشتم چندين بار در ميانه راه در ارتباط با سرور مورد نظر با مشكل مواجه مي شد ولي ظاهرا هر بار بخشي از فايل ها دانلود و آپديت انجام مي گرفت.... تا اينكه پس از چندين بار بالاخره اطلاعات نرم افزار هم ارتقا يافت. (حالا شايد برا من مشكل ارتباط با سرور وجود داشته --- شايدم مربوط به اينترنت و يا سرويسي س اك سي بوده كه استفاده مي كردم ولي به هر حال انجام شد.)
آنتي ويروس اويرا نسخه مجاني داره (البته من نصبش نكردم تا بحال:31:) اين طور كه من شنيدم آنتي ويروس خوبي هم هست و در مطالبي و نظر خواهي هايي كه در مقايسه اين دو آنتي ويروس در نت خوندم معمولا كاربران اين دو آنتي ويروس نسبت به اون يكي هم نظر مثبتي داشتن... يعني كاربرايي كه ازآواست استفاده مي كردن ( يا قبلا استفاده مي كردن) از اويرا هم ابراز رضايت مي كردن و بلعكس....
هر چند كه در مورد آپديت اويرا هم با اخبار بدي مواجه شده بودم ولي اين طور كه از چند نفر از دوستان پرسيدم (فعلا) مشكلي نداره... :20:
موفق باشيد...
سلام
ممنون از اطلاعاتتون، من امروز آویرا رو نصب کردم و بعد حدود یه ساعت آپدیت شد.
نسخه فری البته...
تو اسکن اولیه سیستم 14 تا ویروس گرفت و امیدوارم کرد، خدا کنه مثل آواست خوب باشه، بازم ممنون از راهنماییتون.
آواستی هم که من قبلا نصب کرده بودم ورژن7 بود...
من الان یکساله که اواست رو نصب کردم
الان هم اینترنت سیکوریتی 7 رو دارم
همیشه هم به راحتی اپدیت می شه
البته با چیز پی ان
منم قصد دارم اويرا رو ويندوز 7 (يا 8) كه به زودي مي خوام نصب كنم امتحانش كنم، البته در مورد اين ويندوز XP كه الان دارم، چون تا بحال از اويرا استفاده نكردم و چندان با كاركرد و فعال سازي و.... آشنايي نداشتم اولويتم رو آپديت آواست قرار دادم كه خوشبختانه ميشه گفت موفقيت آميز هم بود. :12:
فقط اميدوارم كه اويرا در آپديت به سرنوشت آواست دچار نشه (كه به نظر من احتمالش زياد هست):44:
درود بر شما دوستان....موفق باشيد :11:
منم 2-3 سال بود ازش استفاده میکردم و واقعا ازش راضی بودم، ولی ورژن جدیده که همون 7 باشه رو که نصب کردم دیگه آبدیت نشد و منم مجبور به تعویض شدم.نقل قول:
ولی واقعا کارش درسته، شاید یه مدت دیگه دوباره نصبش کردم...:31:
Avast Internet Security 7.1 License 13/6/2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها من موفق شدم آواست اینترنت سیکوریتی رو نصب کنم و لایسنس تا 2014 بهش بدم و آپدیت هم کردم به وسیله چیز+پی+ان...
اول خود برنامه رو از لینک زیر دان کنید: (به جای خطهای تیره s o f t g o z a r بنویسید) پسورد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد لایسنس ها رو از لینک زیر دان کنید:
مراحل نصب هم راحته اول برنامه رو نصب و ریستارت کنید/بعدش فایل AVAST XP ZeNiX رو اجرا کنید و بعدش هم از لایسنسهایی که قرار دادم رو یکیشو اجرا کنید
من اولین لایسنس تو پوشه AIS Keys رو اجرا کردم تا ژانویه 2014 درست شد/بعد از همه این مراحل با چیز+پی+ان وصل شید و به راحتی آپدیت کنید حالشو ببرید!
درود دوستان
من 2-3 سالی بود که آواست استفاده میکردم.
اولین باری که نصبش کردم، عاشق امکانات اینترنت سکوریتیش و قیافه جذابش شدم؛ همینطور کاربر پسند بودنش و آپدیت شدن بی دردسرش...
اما از چند ماه پیش که قضیه تحریم و این چیزا پیش اومد، هر طور خواستم آواست رو نگه دارم، نشد!
تنها کاری که به نظرم خوب اومد، استفاده از gdata بود که از موتور آواست و بیتدفندر استفاده میکنه.
در کنار gdata. فایروال کومودو هم نصب کردم.
اما هیچکدوم از اینا، جای آواست رو برای من پر نکرده. امیدوارم! یک روز دوباره بی دردسر ازش استفاده کنم...
سلام.نقل قول:
من بعد از کلی ور رفتن با برنامه پ.ف تونستم راهی پیدا کنم که بشه بدون وارد کردن آی پی بصورت دستی در آواست اونو آپدیت کرد
بحث و گفتگو در مورد ابزارهای عبور از ف|ی|ل|ت|ر ممنوعه.
با این حال شما میتونید یه فایل آموزشی با فرمت PDF آماده کنید و مطالب آموزشی رو اونجا بیان کنید.
همچنین هدف از آموزش رو "روشی برای آپدیت آواست" عنوان کنید تا اشتباه برداشت نشه.
با تشکر.
چیزی که من نوشته بودم دقیقاً روشی برای آپدیت آواست بود نه آموزش عبور از ف|ی|ل|ت|ر ، به هر حال من بزودی فایل آموزش رو بصورت pdf در سایت قرار میدم ، امیدوارم این بار مورد اشکال واقع نشهنقل قول:
این هم آموزش آپدیت برنامه آواست با استفاده از برنامه پ ر و ک س ی ف ا ی ر که قولش رو داده بودم. این فقط تنظیم برنامه برای آپدیت آواسته و آموزش عبور از ف ی ل ت ر ی ن گ نیست
سلام.ممنون از آموزشتون.خیلی دنبالش بودمنقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه جواب داد! :27:
key avast internet security
اگه درست درمون آپديت بشه و اذيت نكنه بهترين آنتي ويروسه :)
دوستان عزیز مخابرات هر منطقه دل بخواهی این آنتی ویروس را بستند و ربطی به ISP ها ندارد زیرا کلا" اینترنت مخابرات با فی فی هم کارنمیکند و از یک ISP در چند منطقه بعضیها میتوانند آپدیت کنند و بعضیها حتا با ساسا هم نمی توانند و سایت اوست بطور کامل باز است !
سلام من وا فای سیستمم مشکل پیدا کرد هر کاری کردم درست نشد بعد رفتم تو device manager قسمت وایرلس حدود 20 تا از این اخطار بود avast firewall ndis filter miniport (با شماره های مختلف) هر کاری کردم نه disable شد نه uninstall و مجبورشدم انتی ویروس رو حذف کنم تا درست بشه حالا چه کار کنم که این اتفاق دوباره نیافته (دوبار این اتفاق افتاده) در ضمن انتی ویروسم هم نسخه اخر هست و یه نکته ای قبلا (3 4 ماه پیش) انتی ویروس روزی 3 4 بار اپدیت میشد ولی الان حدود یک ماهه که نسخه اخر رو نصب کردم اپدیت نشده تا دیروز که اپدیت شد (ممکنه به اون ربط داشته باشه؟؟)
درود...
اوست هم به جمع آنتی ویروسهای محافظ فیسبوکـ اضافه شد
سلام دوستان من یکبار avast رو نصب کردم و بعد پاک اما دوباره نمیتونم نصب کنم
مشکل از کجاست
ورژن 7 رو دانلود و نصب کنیدنقل قول:
نقل قول:
تا ریخ سیستم رو چند ماه برگردون درست میشه، بعد از نصب دوباره تاریخ رو درست کن
درود
میخواستم بدونم میشه فقط از آنتی ویروس این برنامه دانلود و استفاده کرد ؟!
من از فایروال دیگه ای استفاده میکنم و هر نسخه ای که از این آنتی ویروس گرفتم همگی به همراه فایروال بوده که با فایروال که من استفاده میکنم تداخل شدیدی ایجاد میکنه.
حالا میخواستم بدونم توی نسخه های جدید این برنامه آنتی ویروس تنها و خشک و خالی :31:وجود داره ؟!
اتفاقا بهترین کار اینه که فقط از آنتی ویروسش استفاده کنید چون رایگان هست و نیازی به کی و کرک و این چیزها ندارهنقل قول:
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید
ممنون
از نظر آپدیت کردن که مشکلی نداره ؟! منظورم آپدیت انجین آنتی ویروسه .
ویرایش
رفیق این که نسخه 30 روزه است :31: این یکی رو چکارش کنم ؟!
ما باید در موقع نصب نسخه رایگان رو انتخاب میکردین نه پرو !:sq_6:نقل قول:
راستی یادم رفت بگم که آپدیت هم با وی پی ان و چیزشکن ممکنه :دی :(
البته الان که همه ما این چیزها رو داریم خوبش هم داریم !
راستش موقع نصب گزینه ای نبود که آنتی ویروس رو بصورت پرو یا رایگان نصب کنم !!!
میشه بگین کدوم مرحله همچین چیزی مطرح میشه ؟! من که هر چی نگاه کردم همچین چیزی ندیدم !!!
همون صفحه اول Setup عنوان شده که این نرم افزار رایگانه ( Free Antivirus )
سلام، ورژن رایگان هم رجیستر نیاز داره...با یک آدرس ایمیل(هر آدرسی...) اونو ثبت کنید ...
اگر در حالت آنلاین اذیت کرد آدرس واقعی بهش بدید و از طریق آفلاین ثبت کنید تا فایل رجیستر به ایمیلیتون ارسال بشه...
اوست یه آپدیت کوچیک منتشر کرده که مهمترین ویژگی اون سازگاری کامل با ویندوز 8 هست
آنتی ویروس آواست بدون چیز پی ان آپدیت نمیشه؟
خیر متاسفانه ....نقل قول: