Mojtaba007 جان این سوالمون را هم جواب میدادی
نقل قول:
این رقص پای رونالدو مثل نسخه های قبلی کند هست یا نه یک کار جدید از سوی کونامی هست و رقص پای جدیدیه؟؟؟
Printable View
Mojtaba007 جان این سوالمون را هم جواب میدادی
نقل قول:
این رقص پای رونالدو مثل نسخه های قبلی کند هست یا نه یک کار جدید از سوی کونامی هست و رقص پای جدیدیه؟؟؟
خدایی نمره این بازی به نره شما چنده ؟؟؟؟
فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:به نظرم فرقی نکردهنقل قول:
ولی حرکت رونالدینهویی اش خیل خوب شده عزیز
حرکات رونالدینیویی چیه؟؟؟؟
منظورت حرکات خود رونالدینیو هست یا حرکاتی که کریس رونالدو از رونالدینیو تقلید می کنه؟؟؟؟
منظورم حرکاتی که کریس رونالدو از رونالدینیو تقلید می کنه بود
ایول، کرسپو. :8: اما حیف که باتی گل عزیزم نیست!!!!!!!! :13::13:نقل قول:
اگه فقط و فقط قرار باشه با صفحه کلید انجام بشه، افتضاحه! :13: باید هم با صفحه کلید بشه هم با جویستیک. نه اینکه، بخوان ابروشو درست کنن، بزنن چشمشم کور کنن!!! :19:نقل قول:
7/5..........................نقل قول:
براي آمدن Pes ، همچنان صبر مي كنيم ...
نه اونی که توی 2008 بود چیز جالبی از کار در نیومده بودنقل قول:
2008 خیلی مسخره بود ، چون
1 - تمام تیم به سر خوردن افتاده بودن . هر توپی میگرفتی باید سر میخوردی ،انگاری بازی سرسره بازی بود
2 - یک نفر مثل تورام عین لودر تمام تیمتو جمع میکرد
3 - تمام شوتهای زاویه بسته هانری و اتوو گل میشد
4 - هرچی به دروازه بان شوت میزدی راحت جلوی پای خودت یا روی سرت میوفتاد ( حتی اگر تو یک نفر بودی و اونا 11 نفر )
بدون استثنا به تو میرسید
5 - اگر قرار بود به یک نفر که نزدیکت بود پاس میدادی ، به اخرین نفر تیم پاس میداد ، پاس درست رو باید بی خیال میشدی
6 - تو هر بازی اگر 20 توپ به نفع تو اوت بشه ، 5 تاشو برای حریف میگیره
7 - توپ لکه سفید رنگی در بازی بود که به ندرت میدیدیش
8 - با هر تکلی بازیکن میوفته و خطاست و کارت زرد
9 - سانتر کردن براش تعریف نشده بود ( باور کنید نتونستم یک بار درست و حسابی از کناره ها سانتر کنم )
موقع ضربه آزاد که اصلا نمیشه سانتر کرد
10 - وقتی مثلا باچلسی تو زمین حریف میخای اوت بندازی ، فرضا اگر جوکول قراره بندازه ، موقع پرتاب میبینی که دروگبا برگشته عقب و تری جلوتره ، جوکول هم به طرف تری وایساده
11 - پای بازیکن معلوم نیست و تکل و پاس و شوت معلوم نیست چی جوری میره
12 - با هانری از زمین خودتان با فشار دادن دگمه جلو به سمت حریف ، به صورت خطی موازی با خط طولی زمین میتوانی سرعت رو بگیری و بدون مزاحمت کسی حرکت کنی و فقط پویول میتونه اونو بگیره که اونم هم تیمیته
13 - اگر با دروگبا بخوای حرکت طولی خود رو سریعا با یک استارت سریع به یک دریبل مورب تبدیل کنی، دروگبا توپ رو در عرض 3 ثانیه از پشت پاش به جلوش میندازه و در این موقع هر چی بازبکن تیم حریفه رو سرت میریزه . اینجاست که میگی اه ، این چه دریبلی بود
14 - یکی داره به سمتت میاد ، تو نقشه یک مدافع رو انتخاب مینی که سریع ببری جلوی پاش ، قبل از انتخاب بازکن میبینی که ایشان سریعا از مهاجم حریف رد شده و تو هم باید یکی دیگه رو ببری
15 - مدافع اخر همیشه از هافبک ها جلوتره حتی اگر گزینه ثابت رو براش انتخاب کرده باشی
16 - یک بازیکن حریف میاد گوشه ، میخای یکی رو ببری بگیریش ، بدون فشار دادن مربع ضربدر ، میبینی که تمام تیمت میاد به سمت اون ، اونم راحت با یک بغل پا توپ رو پاس میده بالا و تمام تیمت جا میمونه
17 - با توتی وقتی از نیمه زمین خودت وارد نیمه زمین حریف شدی ( وصیت من به شما ) ، حتی اگر 2 نفر هم تو دروازه بود ، بازم هم بشوت چون 100 درصد میره گوشه دروازه
من که هنوز دارم نسخه pes6 رو بازی میکنم . شما هم با اینا هم نظرید ؟؟؟؟؟؟
پیمان جان تمام این ایرادها در این نسخه بر طرف شده
مطمئن باش
عکس کاکا - شوچنکو - رونالدونقل قول:
شرمنده بقیه رو نداشتم
KAKA
SHEVCHENKO
C.RONALDO
جوابنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1:کاملا مخالفم...همچین چیزی ندیدم تا حالا...یک REPLAY از این حرکت بذار
2:تقریبا موافقم...ولی نه کل تیم
3:تمام شوتها نه ولی حد متوسط رو میشه قبول کرد....البته فقط هنر و اتوئو نبودن
4:مخالفم...خیلی از شوتهای من رو درست حسابی دفع کردن
5:مخالفم...شاید شما اصول پاس دادن رو بلد نبودی (البته ببخشید)
6:اینو هستم...مثلا اشتباهات داوریه
7:مخالفم...توپ کاملا در بازی مشخص بود
8:مخالفم....من با تکل میتونم توپ رو جمع کنم....حتی وقتی دروازه بانم جا میموند با تکل توپ را در میاوردم یا توپ حریفو میزدم
9:اتفاقا سانترها خوب بود و باید قلقش دستت بیاد....نیاز به کمی تمرین داشت
10:اینو خوب نگرفتم چی شد؟؟!!!
11:کمی تا قسمتی ابری باهات موافقم
12:اینم تقریبا باهات موافقم....ولی من با نستا و زامبروتا به راحتی میگیرمش
13:بله...این دیریبلش کمی اذیت می کنه...سرعتش کمه
14:مخالفم...شما باید بسته به وضعیت بازیکنان اونها رو برای مقابله با یار حریف انتخاب کنی...شما باید نزدیکترین بازیکنتون رو که به حریف نزدیکه برای توپ گیری انتخاب کنی...بهتره از بازیکنانی که روبروی حریف ایستادن استفاده کنی
15:کاملا مخالفم...من مدافعانم فقط با FORMATION من تغییر وضعیت میدن...و عشقی کار نمی کنن
16:اینم مخالفم...نحوه توپگیری رو توی قسمت شماره 14 گفتم
17:اینم مخالفم...من خودم راه دور زیاد شوت میکنم...حتی با بازیکنان دقیقتر و شوتزن تر از توتی ولی همچین چیزی ندیدم
و در آخر بهتر شما توی شیوه بازیتون کمی تغییر بدین...ایراد از شیوه بازی شماست
البته در یک سری موارد درست می گفتید
ولی ادم بهتره سر سری به بازی نگاه نکنه و سعی کنه قابلیت های خودش رو بالا ببره
این هم یک پچ جدید برای بازی...
GamingAccess Community Patch 3.0 Ready!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک:کد:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15534
دمو بازی منتشر شد؟ زمان انتشار بازی که به تعویق نیفتاد ؟
pes 2008 ضعفهایی داشت اما به این شوری هم که پیمان جان گفتن نبود...
در pes 2009 شوچنکو هنوز در چلسی هست؟
اگه میشه یک عکس هم از پائولو مالدینی،پویول و توتی بذارید...
بله دمو منتشر شده....تاریخ عرضه هم به تاخیر نیفتاده
شوچنکو در نسخه اصلی بازی توی میلان هست
این هم مالدینی و پویول:
MALDINI
PUYOL
فاشيست اون سر خوردن ها رو مخالف نباش راست ميگه خيلي سر مي خوردن اگه شما سر نمي خوردي احتمالا هميشه با تيم قوي بازي مي كني و از تكنيك تو سر توپ زدن استفاده نمي كني. اگه بازيكنت ستاره نباشه اصلا نمي توني تو سر توپ بزني و موقع زدن هم سر مي خورده عين بچه 7 ماهه مي خوره زمين. فكر كنم توي دمو برطرف شده باشه در ضمن كدوم حركت رونالدينيو يي؟
من تو دمو فقط مي تونم زيداني و يه پا دو پاي ساده بزنم همينطور رقص پا من موندم چرا دريبل زدن تو پيس اينقدر محدود هست؟
نقل قول:
خوب اين پچ حالا چيكاره هست؟
ممنونمنقل قول:
ولی منظورم این نبود که برای این بازی زحمت کشیده نشده . ولی همین طور که میبینید اکثر بچه ها بازم دوست دارن که نسخه 6 رو بازی کنند . آپشن فایلش هم به روز تو سایت میاد gamingaccess
من به قول بچه ها گفتنی از همون اوایل با میکرو و سگا هم فوتبال بازی میکردم
من حتی فوتبال 94 سگا رو هم یادمه که اون مواقع کلی با اون حال میکردم
در مورد اون اوت هم ( اشتباها به جای دروگبا نوشته بودم اتوو ) منظورم این بود که باید دروگبا جلوتر باشه و تری عقب تر و قاعدا جوکول هم باید برای دروگا بندازه ، ولی در تمام موارد بازیکنی که مهاجمه عقب تره
منم میگم ان شا الله تو این نسخه حداقل کمی از ایرادات برطرف بشه
ظاهرا داداش مجتبی که دمو رو بازی کرده میگه این جوریه
من حرفه ای نیستم ، ولی متوسط هم نیستم
من وقتی با داداش کوچیکم میشینیم چلسی بارسا بازی میکنیم ، گاهی در یک بازی 10 دقیقه تعداد گلهامون از 15 تا تجاوز میکنه ، خب اگر کمی اونو بهتر بسازن باعث میشه به واقعیت بیشتر نزدیک باشه
ناسلامتی داریم 1000 تومان بابتش پول میدیم:27:
توي تاپ پلير بازي كردني بيشتر حال ميده من الان داشتم توي تاپ پلير بازي ميكردم اصلا بازيكناي خودمم بهتر كار مي كنن. خيلي جالبه. فقط از يه مسئله تعجب مي كنم كونامي كه اينقدر با تكل مشكل داره ميتونست اصلا تكل رو برداره حتي تكل هاي صحيح رو هم خطا اعلام ميكنه بدتر از اون كارتزرد ميده داور من گفتم هيچ اسمارتي نداره داور و يه باگ هست براي بازي هر تكلي باعث ميشه كارت زرد بگيري استثنايي هم وجود نداره فوق العاده ضد حال هست واقعا اميدوارم خيلي زود اين مسئله به كونامي ابلاغ بشه و توي فول ورژن تصحيح بشه چون اينجوري تكل رو بايد فراموش كرد يه كلام ختم كلام تكل زدي بعدش كارت زردت رو ميگيري آخه و اما و چرا هم نداره دكمه دايره = دريافت كارت زرد = باگ
خب دوستان من از کسانی که نسخه دمو رو بازی کردند چند سوال داشتم:
1)آیا زمانی که یک تیم با اختلاف یک گل جلو هست و همچنین میزبان نیز هست زمانی که از دقیقه 85 بازی رد میشیم تماشاگران بازی شروع به سوت زدن می کنند عین بازی واقعی تا جو رو خراب کنند و داور رو مجبور به این کنند که سوت پایان بازی رو زودتر بزنه؟؟؟
2) آیا زمانی که به اواخر بازی نزدیک میشیم تیمی که با اختلاف یک گل جلو هست شروع به وقت تلفی میکنه ؟ مثلا توپ رو ببره یک گوشه و نگه داره.
3) گزارشگر بازی بهتر شده یا نه؟
4) اگر یادتون باشه تو Pes 6 وقتی یک بازیکن خطا میکرد و مستحق کارت بود وقتی داور بازی رو ادامه میداد بعد اینکه توپ به بیرون میرفت داور می اومد و کارت زرد رو نشون میداد اما این قابلیت در ساکر 2008 کاملا حذف شده بود. آیا در این نسخه 2009 این قابلیت بام اصلاح شده یا نه؟
ممنون میشم این سوالات رو جواب بدید.
خدمت شما عرض کنم که میگی اکثر بچه ها 6 رو بازی میکنن ....آخه 9 کجا و 6 کجا!!!!!!!!111111نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خدمت شما عرض کنم که در مورد داوری..........
یه موردی هست امکان داره تکل صحیح باشه اما خشن .؟؟
بعدم کی میگه همه تکلهارو کارت میده .!!!!!! نه اصلا اون توری نیست
چرا اونطوريه هر تكلي بزني و خطا باشه 100% كارت ميده.
1- نه اصلانقل قول:
2- نه عاديه مثل اوايل بازي
3- تو دمو كه گزارش نداره
4- نه داور دست به جيبش خيلي خوبه جابجا كارت زرد ميده. حتي براي خطاهايي كه مستحق دريافت كارت زرد نيستي با كمال تعجب كارت ميگيري
در كل سوالات شما اينه كه بازي طراحي هوشمند داشته باشه ولي در جواب بايد بگم فيفا اينطوريه و كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده. توي فيفا وقتي عقبي حريف وقت كشي ميكنه.(07 و 08 هم بود اين مسئله) و داور كاملا از كارتها هوشمندانه استفاده ميكنه. اگه تكل از پشت بكني وشديد باشه مستقيم قرمز ميده اگه بازيكن بخواد تك به تك بشه هر مدلي خطا كني روش قرمز ميگيري مثل واقعيت.(اين نشون ميده داور اسمارت هست و روي يه برنامه نويسي خاص نميره) PES 2009 اگه به بازيكن حريف كه داره ميره تك به تك بشه از پشت هم تكل بزني طبق معمول كارت زرد ميگيري در صورتي كه بايد اخراج بشي. و جالبتر از اون اگه بدون تكل روش خطا مي كني اصلا كارت نميگيري در حاليكه اين جا هم بايد اخراج بشي. اينا همگي تو فيفا رعايت شده. واسه همين ميگم كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده
سلام ... من با سیستم زیر اگه cpu چند بخرم می تونم بازی رو رو high بازی کنم (روون) ؟؟
graphic : GeForce 8600GS
ram : 1 gig
با تشکر .....
کراسر جان قرار شد اسمی از فیفا توی این تاپیک برده نشه
فیفا هم بازی کاملی نیست و خودش پر از ایراده
در کل کسی اینجا اسم فیفا نیاره و کسی هم توی تاپیک فیفا اسنی از pes نیاره
کاری نکنید که تاپیک دوباره قفل بشه
لینک رو که وارد کنی خودش نوشته که پچ چکار می کنهنقل قول:
در ضمن طریقه نصبش رو هم نوشته
ايشون سوال پرسيدن منم بهش جواب دادمنقل قول:
وقتی بازیکنای تیم مقابل هم تکل میزنن داور بهشون کارت زرد نشون میده ؟نقل قول:
بله متاسفانه خيلي داور از كارت زرد استفاده ميكنه. شورش رو در مياره بازي رو آسيايي قضاوت مي كنه
وضع ضربات ازاد در بازی چطور هست؟
در pes 2008 وقی پشت توپ کسی مثل رونالدینو و یا کاکا قرار میگرفت توپ گل شدنش قطعی بود و واقعا ستم بود!
الان وضع ضربات ایستگاهی چطور هست؟
والا من هميشه گفتم پيس بازي كردن من تعريفي نداره اصلا لم گلزني از روي ضربات ايستگاهي هم دستم نيست اصلا نميدونم چطوري ميشه زميني بودن يا هوايي بودن يا كاتدار زدن رو چه طور ميشه تنظيم كرد واسه همين نميتونم گل بزنم الان كه داشتم بازي ميكردم با رونالدو 2 تا افتاد دستم كه نتونست گل كنه. ولي اشكال از منه چون ضعيفم تو اين بازي. دست خودم نيست نميتونم از بازي كردنش لذت ببرم. دستم اصلا بهش عادت نداره
یه سری انگار اینجا با هم هماهنگ کردن که بیان تعریف فیفا رو بکنن! واقعا جای تاسفه این رفتارهای ... بابا شما که فیفا دوست دارید برید توی تاپیک خودش انقدر تعریف کنید که خسته شید، اینجا جای کساییه که حالشون از بازی مضحک فیفا به هم می خوره! یه میلیون بار هم بهتون تذکر داده شده که اسم فیفا رو نیارید ولی فایده نداشته متاسفانه!
در مورد تکل باید بگم که من با شما مخالفم. من توی یه بازی 1 کارت زردم نمی گیرم. باید بگم دوستان بلد نیستن تکل صحیح بزنن. همین طوری ور داری تکل بزنی، شما مطمئن باش تو دنیای واقعی هم کلی اخراجی میدی!
واسه همینم هست که حریف خیلی کم کارت می گیره، در واقع باید با زیرکی مجبورش کنی که کارت بگیره، و گرنه تکل صحیح می زنه و کارتی هم نمی گیره!
من فکر می کنم اگه 1 گیگ رم اضافه کنی، بتونی روی High بازی کنی. با یه CPU دو هسته ای هم کلا مشکلی نخواهی داشت.نقل قول:
خیلی بهتر شده. این یکی از نواقص بزرگ 2008 بود، حتی بازیکنای گمنام هم راحت کاشته گل می کردن. اما حالا خیلی بهتر شده.نقل قول:
البته بازیکنای بزرگ مثل آنری یا جرارد احتمال گل کردنشون زیاده، منتها یه چیز خوب دیگه که اضافه کردن، اینه که موقع کاشته، می تونی یه بازیکن رو ببری بذاری روی خط و من خودم اینطوری جلوی گل شدن خیلی کاشته ها رو گرفتم. توی 2008 بازیکن رو هر کاری می کردی جلوی گل شدن توپ رو نمی گرفت.
اتفاقا توی این بازی ضربه ازاد زدن خیلی راحت تره
فقط کمی تمرین میخواد......ضربه ازاد زمینی رو میتونی با فشار دادن جهت پایین و زدن دکمه سانتر بزنی (همون دکمه ای که باهاش تکل می زنیم)
البته زمینی درصد گل شدنش کمتره
من تازه دمو رو نصبیدم و کلی حالیدم
الان دیدم چنتا پچ برای دمو گذوشتید
خواستم ببینم اگه این پچ آخریو دانلود کنم پچ های قبلی رو هم شامل میشه؟
پچ ها هر كدوم كار خاصي انجام ميدن اون پچي كه من گذاشتم خيلي باحالهاز اون استفاده كن
مرسی........نقل قول:
مطمئن باش ژاپن تو تکنولوژی از هیچ جا کم میاره .......
.................................
نیمدونم برای بار چندمه که هی بنده میگم و کیه که گوش کنه !
جناب krauser برا ی چندمین بار از شما خواهش میکنم دیگه اسم فیفارو نیار .............:5:
هر کی میخواد در مورد فیفا حرفی بزنه میتونه بره تاپیک فیفا ...........فک کنم فیفا هم تاپیک داره ...!!؟
نقل قول:
فکر با 3.2 هم بتونی
ولی دو هسته ای بگیری بهتره واسه همه جور بازی مناسبه
من 4.6 دارم
اه.گوگل بوی اینجا کسی نمیگه فیفا خیلی بهتره(یا کم)اینجا از پی ای اس که ایراد میگیرن شما میگی از فیفا دارید طرفداری میکنید.یعنی چون تاپیک پی ای اس هست نباید ایراد گرفت و کسی نظر خودشو بگه؟چون تاپیکه پی ای اسه.بله کاملا حق با شماست باید فقط خوبیهاشو گفت:47:
خب بعد از pes6نقل قول:
pes 2008 اومد دیگه :46: