سلام به همگی
آخر من نتوستم گوشی رو فارسیش کنم
لااقل کمکم کنید که فارسی تایپ کنم
Printable View
سلام به همگی
آخر من نتوستم گوشی رو فارسیش کنم
لااقل کمکم کنید که فارسی تایپ کنم
کسی بلد نبود
دوستان امروز فهميدم بدون در پشت گوشي نميشه اف ام فرستاد:دی
اين طور كه معلومه در پشت انتن هستش
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه گوشیت فارسی تایپ میکنه برو اونجای که اس ام اس میفرستن
دکمه option رو بزن برو اونجایی که نوشته writing language
اگه زبان فارسی رو داره انتخاب کن فارسی مینویسه
دوست عزیز برای اضافه کردن زبان فارسی به قسمت نحوه آپدیت گوشیها مراجعه کن.نقل قول:
باید پروداکت کد فارسی رو پیدا کنی و بعد با nss تغییر پروداکت بدی.
راه دیگشم استفاده از نرم افزارای فارسی نویس هست که به قسمت برنامه های کاربردی برین
اونجا پیدا میکنین.
دوستان كسي بلده والپيپر رو تمام صفحه كنه تو گوشي؟
:20:میشه دانلودشو خودتون واسم بزارید؟ :46:
هر چی میگردم پیدا نمیکنم:41:
درضمن از اف ام ترنزمیستر چجوری باید استفاده کرد؟
باید ترنسمیتر رو روشن کنی یه موج اف ام انتخاب کنی.حالا اگه یه گیرنده رادیو تو فاصله نزدیک بهت باشه و روی همون موج اف امی که انتخاب کردی باشه،اگه آهنگ بزاری از رادیو پخش میشه.بهتره موجی که انتخاب میکنی شبکه ای از رادیو نباشهنقل قول:
درضمن از اف ام ترنزمیستر چجوری باید استفاده کرد؟
یه نرم افزار بودش این کارو می کرد ... ولی برای اینکار اون عمس تو منو ها هم قرار می گرفت ...!نقل قول:
دوستان كسي بلده والپيپر رو تمام صفحه كنه تو گوشي؟
سلام
جهت اطلاع دوستان:
اگه گوشیتونو با روش HelloOX هک کرده باشید و آپدیت کنید;
پچ Open4All هنوز کار میکنه پس به فایل ها دسترسی دارید (سیستمی)
پچ installserver قبلی کار نمیکنه و باید آخرین نسخه رو 1.1 رو تست کنید.
پچ c2z هم اگه استفاده میکردید باید دوباره بسازیدش و استفاده کنید
نکته خیلی مهم : این هک به مو بنده: دی اگه گوشیتونو هارد ریست کنید هک میپره و دیگه هک نمیشه...!! در مورد مستر ریست اطلاعی ندارم.
شاد باشید:40:
سلام
بچه ها یه راهی لطفا" بهم بگین که بشه در حالت silent که عکس میگیری صدا و نور فلش زدن گوشی نیاد
فوریه عجله دارم
تو تایپک N73 ME لینک برنامه رو برات گذاشتم ... یه برنامه میخوای نباید همه جا اسپم بدی که ... بخش درخواست نرم افزار داریم تو این فروم ...
دستت طلا
عجله دارم فوریه
بازم سلام...
دوستانی که ورژن 30 این گوشی رو دارند یه سر به این تاپیک بزنند...تست هک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
راست زیاد وقت خوندن صفحات رو نداشتم!
ورژن گوشی رو چه جوری میتونیم بفهمیم؟؟
لطفا منو در مورد هک کردن و نصب n'gige راهنمایی کنید که به کدوم انجمن و تاپیک واسه این موضوع برم
ممنون از تمام دوستان عزیزم
برو بچ n78 بدو بدو که براتون یه سوپرایز دارم
چراغ قوه برا گوشیتون
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4015307#post4015307
سلام ...نقل قول:
برای اطلاع از فریمور گوشیت این کد رو وارد کن : #0000#*
برای هک گوشیت به این تاپیک برو :
بعد از هک گوشیت برای نصب کلاینت ( اجرا کننده ) N-Gage II به این تاپیک برو :کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
دوستان می خواستم ببینم نوکیا برای این گوشی صدای فارسی درست نکرده ؟ (مثلا برای استفاده در قسمت message reader برای پشتیبانی از مسیج های فارسی)
نقل قول:
همه گوشی من مشکی رنگ هست . نوار دور مشکی هست . این مدل به صورت limited edition تولید شده است .
کسی اینجا نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان می خواستم ببینم نوکیا برای این گوشی صدای فارسی درست نکرده ؟ (مثلا برای استفاده در قسمت message reader برای پشتیبانی از مسیج های فارسی
ehe ehe
اگر درست کرده باشه رو فریمور فارسیش میزاره. فکر نکنم.نقل قول:
کسی اینجا نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یه گوشی n78 رو آپدیت کردم ورزن30 اما حالا هیچ فایل sis روش نصب نمی شه برنامه های جر روش نصب می شن
چی کار کنم؟
دوستان من از چند تا از مغازه های اینجا ( شمال ) قیمت گرفتم عجیب در غریب بود
Nokia N78 == 240 T
با این قیمت می ارزه یا بیام تهران دنبالش ؟
دوست من با آپدیت کردن هک گوشی میپره و باید دوباره گوشیتون رو هک کنید تا بشه نرم افزار روش نصب کنید ..نقل قول:
منم از شمال خريدم!نقل قول:
دوستان من از چند تا از مغازه های اینجا ( شمال ) قیمت گرفتم عجیب در غریب بود
Nokia N78 == 240 T
با این قیمت می ارزه یا بیام تهران دنبالش ؟
قيمت 225 البته بهش گفته بودم به شرطي كه رامم 128 باشه كه بودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. تو گالری من عکسان باز نمی شه. کسی از دوستان می دونه باید چیکارش کنم ؟ خاموش روشن هم کردم نشد.
سلامنقل قول:
عکسهایی که توی فون مموری باشه رو هم باز نمیکنه؟
از توی فایل منیجر باز می کنه ولی از توی گالری باز نمی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان شاید راه حل بهتری بدونن. اما احتمالا با reset to factory setting درست میشه.
phone setting/general/factory sett
این کاری رو که شما گفتید وقتی می خواستم انجام بدم می گه رمز رو بزنم. رمز چیو بزنم ؟نقل قول:
اگه تغییر نداده باشید 12345 هست...نقل قول:
ممنون یونس جان جواب داد. ولی مشکل من حل نشد :(
یه بار با کدنقل قول:
#7370#*
مستر ریست کن... البته کلیه پیام ها و حافظه گوشی پاک میشه...
شاد باشی:40:
سلام .من این version 30.014 رو آپدیت کردم . مال خودم 13.054 بود و 123MB حجم دانلودم شد ...
1- به هر حال می خواستم بدونم که توی این آپدیت چه چیزی تغییر کرده ؟؟؟
2- بعدش من برنامه هام .sisx اکثرا لصب نمی شه . چی کار کنم ؟؟؟
3- یه برنامه هک که به این ورژن بخوره صراغ دارید ؟؟؟
ممنون
بلد نیستم ک یونس جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یه بک آپ گرفت ازشون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با پی سی سوئیت میشه بکاپ گرفت .نقل قول:
اگه دوستان مطمئن هستند که جواب می ده این کارو بکنم.نقل قول:
من با کامپیوتر هم فرمت کردم ولی نشد :41:امکان داره که توی حافظه گوشی ویروسی چیزی افتاده باشه ؟
نه بعید میدونم از ویروس باشه.نگران نباش خیلی از اشکالات شبیه این با مستر ریست درست میشه.اینم احتمال خیلی زیاد درست میشه با مستر ریست.نقل قول:
بکاپ بگیر. بعد توی صفحه اصلی (Stand by) کدرو وارد کن. بعد ازت security code میخاد(1235).بعد ریست میشه.
ایشالا درست میشه :46:
با خودگوشی یه بکاپ بگیر ... بعد مستر ریست کن ... اگه نشد هارد ریست کن ... 100% درست میشه ..نقل قول:
ممنون دوستان. من مبتدی هستم تو این چیزا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا می شه توضیح بدید که چطوری یه بک آپ بگیرم، چطوری مستر ریست یا هارد ریست کنم و چطوری اون بک آپ رو برگردونم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]