تا 100-120 تومن هم میتونم پول بدم....(میخوام یه چیزی باشه که دوباره نسخه بعدی که اومد با مشکل مواجه نشم)نقل قول:
Printable View
تا 100-120 تومن هم میتونم پول بدم....(میخوام یه چیزی باشه که دوباره نسخه بعدی که اومد با مشکل مواجه نشم)نقل قول:
شما سوالتونو در قسمت سخت افزار بگیننقل قول:
من نسخه ی xbox360 رو گرفتم واقعا جالبه و زیباست.
میدونم دوست عزیزنقل قول:
میخوام بدونم چه کارت گرافیکی برای این بازی مناسبه....
اونجا هم میرم برای تخصصیتر سوال کردن
این سوالم هم هنوز کسی جواب نداده
. آیا امکانش هست که بازیکن تو محوطه جریمه اقدام به تمارض کنه؟؟(خودشو بندازه زمین به هوای پنالتی؟؟؟)
ببخشيد يك سوال در فوت بال هاي ديگر توپ رو دنبال ميكرد با X ولي تو 09 چه دكمه يي است ؟
نقل قول:
آیا امکانش هست که بازیکن تو محوطه جریمه اقدام به تمارض کنه؟؟(خودشو بندازه زمین به هوای پنالتی؟؟؟)
سوال جالبی بود من هم تو همین فکر بودم که آیا میشه تمارض کرد یا نه.ولی یکی دو باری که برای من داورها پنالتی گرفتن خیلی مشکوک بود یعنی با یه برخورد بازیکنم خودشو می نداخت رو زمین و داور هم پنالتی می گرفت.اول فکر کردم خودم شستی رو زدم بعد دیدم نه فکر نم داور اشتباه کرده.که این یعنی هیجان بیشتر و بازی هم بیشتر طبیعی به نظر می رسه
نه نه
منظورم اینه که بازیکن خودشو بندازه زمین و داور به دلیل تمارض به بازیکن کارت بده..
یادمه تو Pes این قابلیت داشت
30 تومن ديگه بذار روش خيال خودتو ما را هم راحت كن يه 8600 gts بگيرنقل قول:
تا 100-120 تومن هم میتونم پول بدم....(میخوام یه چیزی باشه که دوباره نسخه بعدی که اومد با مشکل مواجه نشم)
الان 150 تومنه!
نخواستي مي توني همين 8600 gt را بگير كه 100 تومن بيشتر قيمت نداره
سلام رفقا:
میگم کسی خبر نداره فیفا09 برای ایکس باکسهای ریجن جی کی ریلیز میشه؟؟
من نمی دونم چرا این پچ unlock برای من کار نمی کنه در ضمن fifa_09_santiago_bernabeau_patch هم همین طور نصب میشه ولی توی بازی نمیاد پچ رسمی fifa هم هصلا نمیاد روش دابل کلیک که میکنم یه صفحه سیاه میاد ولی سریع میره ..... help me
منم دانلودش کردم. ولی ارور Oops رو رفع کرد!منظور از آنلاک پچ ، پچ آنلاک ارور Oops بوده که آقای کراوز وقتی اونو گذاشتن نوشتن پچ آنلاک Fan Shopنقل قول:
کسی جواب نداد؟؟نقل قول:
بازی تو نسخه ی xbox 360 یک شاهکار به تمام معناست.
سلام میشه چند تا عکس از بازی فیفا در ایکس باکس بزارینقل قول:
ما که ایکس باکس نداریم باید چی کار کنیم
میگن کاری نمیشه کرد که بدن بازیکنان یه کم گنده تر بشه
خیلی لاغرند
صفحه اول هست..........نقل قول:
سلام میشه چند تا عکس از بازی فیفا در ایکس باکس بزاری
برای ps2 هم اومده ؟
آره.آخه قرار بود همه با هم بیان دیگه:46:نقل قول:
سلام؛نقل قول:
لطفا فایل کیجن و پسوردش رو بزارید.:31::19::11:
سلام...
این فیفا منو بدجور کلافه کرده!!!
بعد از اینکه یه دور کامل بازی کردم و قهرمان لیگ شدم و کلی تغییرات به وجود آوردم و بازیکن خریدم وقتی میخوام برم دور دوم لیگ رو شروع کنم error زیر رو میده!!
if you believe you have received this message in error please contact customer service
اینجور که من فهمیدم این DVD که خریدم مشکل داره و کامل نیست و تو این error میگه باید با بخش فنی تماس بگیرید!! میخوام بدونم احتمالش هست که DVD که خریدم ناقص باشه ؟
علاوه بر این تورنمنت رو هم نمیتونم باز کنم اونجا هم error میده!!!!
چندبار يه چيزو ميگي؟؟؟؟
_
دوستان فيفا خيلي سر تره از pes 2009.....
من الان بازش كردم pes 2009 رو اصلا مثل فيفا نيست
یه تاکتیک بگین چطوری شوتهای تک به تک را گل کنیم؟؟
میشه منصفانه مقایسه شون کنیدنقل قول:
اقا من خداییش طرفدار هیچکدوم نیستم...نقل قول:
اکثر نسخههای فیفا رو بازی کردم و تنها فقط نسخه 2008 PES رو بازی کردم
اما مقایسه این دو بازی:
1. داور و کمک داور که فقط میدون...ولی در pes داور واقعا داوری میکنه ینی وقتی خطا میگیری همون لحظه میادو دستش را به عنوان خطا بالا میگیره و یا کمک داورا در pes وقتی اوت میشه پرچمش را بالا میبره یا وقتی افساید و یا کرنر دقیقا با پرچم نشون میده
2. از لحاظ گرافیک فکرکنم فیفا بهتر کار کرده
3. تماشاگرا هم به نظر میاد بازم ضعیف کار کردن هوش مصنوعیش هنوز خیلی کمه....من وسط زمین داشتم پاس میدادم یه دفعه تماشاگرا چنان جیغ و داد کردن که هرکس نمیدونست فکر میکرد که گل شده یا یه موقعیت خطرناک(تو همین فیفا09)
4. از لحاظ روان بودن بازی فیفا خیلی روان تره
5. توپها در فیفا طبیعتر هستن.....توپها در pes خیلی غیرواقعی هستن
6. تعداد تیمهای لاینسن در فیفا بیشتره از pes هستش
7. آخرین نقل و انتقالات در pes لحاظ نشده ولی در فیفا فکر کنم انجام شده باشه(معمولا اینطور بود)
===========
در کل من از pes بیشتر خوشم اومده
دوستان یه تجربه بهتون بگم برای اونایی که وقتی بازی رو اجرا میکنن مثله حرکت آهسته هستش..
سعی کنید از اخرین نسخه sp3 استفاده کنید
من قبلا روی همین سیستمم نسخه 2008 رو که اجرا میکردم حرکت اهسته بود ولی بدون هیچ تغییری فقط با اضافه و اپدیت اون به سرویس پک3 به خوبی داره اجرا میشه فقط چون الان کارت گرافیکم ضعیفه وقتی تصاویر از جلو نشون میده سرعتش کم میشه که اونم مطمئنا با کارت گرافیک جدید که طی 1-2 هفته اینده میخرم حل خواهد شد.....
در ادامه باید گفت که گیم پلی فیفا خیلی خیلی بهتر از pes هستشنقل قول:
من که بعد از یه بازی تو pes کلا پاکش کردم البته این نظر شخصی منه
ولی حیف.واقعا.این فیفای نامرد تا ابد واسه pc نکست نمیشه.همش ما رو میذاره تو خماری.من از بس بازی کردم دیگه خسته شدم.گیم پلی فرق چندانی نکرده و اگر زیاد بازی کنی تکراری میشه.اول کار برام جدید بود ولی بعد 1 هفته دیدم فرق نکرده!فقط چون 1 ماه بود08 بازی نکرده بودم جدید بود واسم.فقط بر خورد ها بهتر شده.گزارشگر،ویدئوها،تماشا یا،منیجر مود...................همشون همونن.شاید تغییرات جرئی داشته باشن.خیلی خمارم.خسته شدم دیگه از بس ea بازی تکراری داد.لعنت به تو.ea.
خوب منم تو قسمت چهارم گفتم که فیفا خیلی روان ترهنقل قول:
منظور من روونیش نبودنقل قول:
منظورم این بود که اصلا بازی پیس شبیه فوتبال واقعی نیس بازم میگم این نظر منه و نمی خوام دوباره بحث های قبلی رو شرو کنم
چقدر بازیهای کرک شده فیفا مزخرفه...
بسته مکملی, کرکی , پچی چیزی نیومده که بوسیله اون جوی استیک درست کار کنه؟نه تکل میکنه نه دروازه بان میاد جلو نه...(البته با جوی استیک)
ميدونين pes هم بد نيست ولي من از ديشب نرفتم حتي ترش ديگه.....منوهاش خيلي آخه بد هستش!!!
فيفا خيلي شيك و راحته.
البته ديگه حرفي نزنيم و مقايسه نكنيم تا مثل دفعه قبل نشه
به نظر من گیم پلی فیفا قشنگ هست اما به نظرت قدیمی نشده؟الان چندین ساله که فیفا همون بازی رو با تغییرات کمی میده به بازار.امسال هم من بعد از یک هفته فیفا برام تکراری شد.فقط برخوردها بهتر شده.اینو قبول نداری؟:46:نقل قول:
چرا اینقدر منو کوچیکه؟(فکر کنم مشکل از منه!)
کد:http://www.free2upload.com/img008/pusj9g00ost97f034she.jpg
کد:http://www.free2upload.com/img008/nxcbmco7dug2gt9kiy6.jpg
سلام دوستان
نمیدونم فقط مال من اینجوریه یا همش همینجوریه توی بازی دسته اصلا تنظیم نیست و از تو آپشنم تنظیم نمیشه
اگه میشه یه پچی چیزی بدید که اینو درست کنه
مرسی
كلا ماله همه دوستان اينقدر كوچيك هست ... يك پچي هست كه ميريزيد و تنظيم سايز مي كنه براتون ، كرك فيفاي شما هم مشكل داره و در تورنمنت و فصل دو منيجر به مشكل بر مي خوريد ( اگر كرك درست باشه ، دقيقا جاهايي خالي هست دور تا دور تصوير پر مي شود.)نقل قول:
===================================
براي دريافت پچ و .... به
مراجعه كنيد ، و براي حل مشكل دسته مي توانيد به تاپيك بالا و همچنين تاپيك اصلي گيم پد كامپيوتر مراجعه كنيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268467
باسپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوها برای من درست نمایش داده میشه.رزلوشن را به 800در 600 تغییر بدید احتمالا درست میشه.
ولی فیفای شما هم با گیم پد درست جواب نمیده؟
تکراری بودنشو قبول دارمنقل قول:
مشکل از کرک بود که درست شد...نقل قول:
جواب میده.
نخیر بازم منو کوچیکه...نقل قول:
درست نشد که نشد...
میریم سراغ کرک بعد...
با سلام و تشکر
خواستم بدونم گیم پد کلیدی نداره که همون کاره شیفت سمت چپ صفحه کلید رو بکنه چون همونطوری که می دونید کاربرد زیادی تو فیفا داره دروازه بان رو موقعه کرنر میکشه جلو دریپل می زنه و ...
ممنون میشم جواب بدین؟؟؟؟؟؟//