دوست عزیز من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم !!نقل قول:
با عوض کردن 2 تا dvd بازی درست شد!!
خدایی خودمم موندم dvd بازی خراب بود بعد تو بازی ارور directx میداد!!!:13::18:
Printable View
دوست عزیز من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم !!نقل قول:
با عوض کردن 2 تا dvd بازی درست شد!!
خدایی خودمم موندم dvd بازی خراب بود بعد تو بازی ارور directx میداد!!!:13::18:
يكي بگه بمن اينجا چه كار كنم..
اين صفحه اول بازيه منه
ميرم تو solo ... newgame.. dificaletly رو اجرا مي كنم هيچ كاري نمي كنه..كار خاصي بايد بكنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين جا مي ايسته
دوستان قبلا هم اينجا گفتن. اگه تو منوي بازي ميره و موقع شروع load كردن مراحل طول ميكشه اين مشكل به خاطر فيلمهاي اول مراحل هست كه بايد فولدر video رو delete يا rename كنن.
نسخه هاي دو و چهار كه infinity ward ساخته بود خيلي راحت و بدون هيچ مشكلي نصب و اجرا ميشد ولي اين يكي متاسفانه ساخته treyarch هست و هزار جور مشكل در زمان load كردن و اجراي بازي داره.
نقل قول:
يعني اگه rename كنم حله؟؟؟
حل نشد...هيچ جا نوشته play نمياد
اينم صفح دوم ...rename هم كردم
خوب اين ظاهرا ربطي به فيلمها نداره چون جايي گير نميكنه و صفحه سياه نميمونه.نقل قول:
واسه من تا سومین مرحله درسته ولی بعد از اینکه تانکهای دشمن نابود میشه و یارم رو میکشن یه نمایشی نشون میده (که مرحله تموم شده) ولی بعد از نمایش فیلم وقتی صفحه start میره صفحه سیاه میشه و error direct x میده یعنی dvd مشکل داره؟نقل قول:
سلام ،
بچه ها یه مشکلی
من وقتی آیکون setup رو انتخاب میکنم یه پیغام میاد که نوشته نداره فقط عدد 1158 رو می نویسه.یه راهنمایی کنید ممنون میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كي تو فكر ماست تو اين دنيا
؟
نقل قول:لصفا سيستمتون رو مينيويسين احتمالا شايد سيستم نميكشهنقل قول:
بالاخره مشکل ما هم حل شد ! ولی یه چیزی رو من بارها پرسیدم کسی جواب نداده ! من بخوام بفهمم که بازی چند فریم در حال اجراست باید چکار کنم ! منظورم همین بنچ مارکهایی که میزارین که مثلا چقدر سی پی یو استفاده شده و چند فریم و .....! شنیدم توی تنظیمات کارت گرافیک ولی دقیقا کجاست ؟!
گرافیک من 4850 512
برای دیدن فریم میتونی از برنامه fraps استفاده کنی .
خوب کاشکی یه توضیحی هم میدادی که چطوریه و لینک دانلود و ...!
من با مرحله ی که می خوان برن برلین رو تسخیر کنن مشکل دارم
یه بار هم بازی رو پاک کردم و از اول نصب کردم ولی تو لودش میمونه !
به نظرتون چه ایرادی داره ؟
راستی تا صفحه 140 هم مرور کردم اینو گیر آورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیو کامل بازی
(واسه کسانی که مثل من حوصله ندارن 30 صفحه بگردن !!!)
نقل قول:
http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=24718
بازی جالبی خوشم اومد . خیلی شلوغه !
خیلی میگفتین بده که !!!
اونقدر تریف بدیشو شنیدم حتی نصب هم نکردم ولی دیروز نصبیدم عالی بود !!!
خیلی خفن بود
خوب ظاهرا شما راهی نداری جز اینکه روی دکمه ok کلیک کنی!:20:نقل قول:
من كه مشكلم رو حل كردم...هر كي تو اين مسله گير بود بگه بهم
این پست پاک شود.....................................
من این بازی رو تموم کردم ! موقع پرچم زدن یه یارو از پشت بهش تیر میزنه ! چقدر حال گیری میشه ! ولی در کل خیلی بازیش سریع تموم شد ! راستی این بازی یه مرحله ترسناک هم داره . عین اویل باید زامبی بکشی !
دوستان عزیز بنده توی مرحله 12 موندم... یک قسمتی که پشت یک در چوبی می مونیم و همه مثل چی وایساده هستن پشت در و من هر کاری می کنم در باز نمیشه.
دوستانی که تموم کردن یک لطفی کنند ما رو نجات بدن ، چند روزه می چرخیم پیدا نمی کنیم چیه قضیه.
ممنون میشم.
خواهشا زودتر
مرسی
نقل قول:
دو نفر جلوی در وایسادن و فرماندتون سمت چپ اگه باگ نگرفته باشه یه کم صبر کی سه تایی درو باز میکنن
البته از در یه کمی فاصله بگیر که بتونن درو باز کنن.
یا علی
اینجوری من یادم نمیاد کجایی ! یه عکس بگیر تا جوابتو بدم .
سلامنقل قول:
شما همون اول که وارد اون گودال بزرگ میشی یه بسته ی مهمات میبینی (یکی دیگه هم وسطای همون گودال بزرگ هست ) که میتونی از اونجا بمب برداری.
کلا سه تا سنگر هست که داخلشون توپ های جنگی قرار داره شما هم نمیتونی بری توش.
باید داخل هر کدوم یکی از اون بمب ها بندازی بعد یکی از همراهات میره در رو براتون باز میکنه:31:
مرحله تموم میشه ...:40:
ببخشید دوستان چرا این بازی تو بعضی سیستم ها کار نمی کنه اما تو بعضی کار می کنه؟
می گن به خاطر کارت صوته ، درسته؟
به خاطر سیستم صوتی مودم هست که روی کارت صدا تاثیر میزاره و اینجوری میشه . بازیهای جدید چند تاشون اینجوری شدن مثل sh:hc ... با غیر فعال کردن صدای مودم درست میشه این مشکل.نقل قول:
از دوستان کسی میدونه که پچ های ورژن 1.2 با حجم 498mb و 1.3 با حجم 62mb چه تاثیراتی بر بازی دارند؟
ببينيد دوست عزيز از اونجايي كه كلا COd يه بازي صرفا آنلاين هست و سنگل پلير مثه يه تمرين ميمونه براي آنلاين پلي كل سرمايه گذاريها روي اين بازي اعم از پچ ها روي مود آنلاين هست در واقع شما اگه آنلاين بازي مي كنيد مجبوريد دانلود كنيد در غير اينصورت لزومي نداره براي سينگل پلير اين پچهاي اضافي رو داشته باشيد گرچه شايد تغييراتي هرچند جزئي توي گيم پلي داشته باشهنقل قول:
ببخشید این یازی چند مرحله داره ؟
من الان مرحله 14 هستم رسیدم به یک جایی دقیقا جلوی یک ساختمان خیلی بزرگ که هر کاری می کنم کلی نیرو میاد ، هر چی می کشیم تموم نمیشن . می خواستم ببینم اینجام کاری باید کرد.
مرسی
دقيق يادم نيست ولي 15 16 مرحله اي هست با يه مرحله زامبي كه بعد اتمام بازي مياد.نقل قول:
توي برلين هستي يا چين؟
برلین هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
باید خودتون رو به بالای پله ها برسونید نزدیک یکی از ستون ها که میشید ستون میریزه و ادامه ی بازی رو مشاهده خواهید کرد:31::40:
سلام
آقا من 1 هفتست اینجا موندم نمیدونم باید چیکار کنم
فکر میکنم اسم مرحلش Relentless هست
کد:http://i40.tinypic.com/2mnhowx.jpg
اینجا دیگه مرحله تموم شده . برای من فکر کنم خوده سربازها رفتند یه طرف دیگه ( به صورت دمو ) و مرحله تموم شدنقل قول:
این زامبی که دیگه cal رو از بین بردند تو call of duty از این چیزا نبود !!!!
این شرکته Treyarch بلد نیست درست کنه اون از شماره سه اینم از این !!!!
گیم پلی این نسخه مشابه با نسخه قبلی هست فقط اگه خود شرکت Infinity Ward چیز جدیدی ارائه بده در کل این نسخه
چیزی واسه گفتن نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امسال قراره بسازه mw2 رونقل قول:
اون ژاپن بود نه چین
نقل قول:
call of duty جديده... واقعا تقليد شده و مرحله هاش تقريبا تكراريه... با ورژن هاي قبلي.. فقط گرافيك عوض شده.. ولي در كل بازي عاليه هست .. به far cry2 ولي نميرسه
والا من هر کاری میکنم هر جا میرم اتفاقی نمیفته میشه شما save این مرحله رو برام بزارید ممنون میشمنقل قول:
البته خيلي با هم قابل مقايسه نستند سري COD و Far Cry چون يكي خطي هست و ديگري اوپن ورلد و جرياناتشون فرق مي كنه. ولي براي من هم بهترين و خاطره انگيز ترين بازي فاركراي 2 هست و بين تمامي بازيهاي اول شخص فاركراي 2 رو دوست دارم بعد كريسيس و بعد كال آف ديوتي 4نقل قول: