نقل قول:
آقا میشه تست کنید که برنامه ی Gravity که برای Twitter استفاده میشه، روی 6220 نصب میشه یا نه؟
اگه کسی تا حالا استفاده کرده، بگه لطفا. مرسی.
تست نکردم ولی اگه بزاری برات تست میکنم
نقل قول:
نمی دونم شما حواستون به خط های سبز دوربین بوده.من شنیدم که اگه گوشی رو آپدیت کنی,خط های سبز از بین میره.این حرف راسته؟
راستی میشه تو 6220 باتری n82 رو جا زد؟n82 بود یا n81؟
بهتر میشه ولی درست نمیشه
بله میشه
n82
نقل قول:
سلام 6220 من یه دفعه قفل کرد باتریش رو دراوردم از اول گذاشتم درست شد اما دیگه انتن نداره دلیلش چیه؟ چطور حل میشه؟
گوشی رو چه حالتیه
شاید آفلاین باشه
یه بار بین آفلاین وحالت عمومی سوئیچ کن درست میشه
اگه نشد گوشی رو به تنظیمات کارخونه ببر
نقل قول:
سلام
دوستان من توی فیلمبرداری با گوشیم یه مشکلی دارم . وقتی شروع به فیلم برداری می کنم هر چند ثانیه یه بار تصویر گیر میکنه ! یعنی تصویری که داره ظبط می کنه هر چند ثانیه یه بار هی ثابت میشه ! البته مموری گوشی مال خودش نیست و یه مموری دو گیگ روش هست .
مشکل چیه ؟
مشکل از مموریتون هست
محل ذخیره رو ببرید رو حافظه داخلی میبینید که درست میشه
برای حل اساسی رو باید یه بار فرمت بشه
نقل قول:
سلام
چرا کسی جواب سوال های بچه ها رو نمیده ؟ من هم یه مشکل داشتم.
بعضی وقت ها یک ارور میاد که حافظه گوشی پر شده و باید بعضی فایل ها رو پاک کنم. اما کاملا دروغه :دی
هم مموری و هم گوشی جای خالی دارند. مموری که 2 گیگه و حالا حالا ها پر نمیشه . گوشی هم که چیزی روش نمیریزم که پر بشه. همه به مموری ریخته میشوند.. فکر کنم با تنضیمات بشه این مشکل رو حل کرد. من بلد نیستم. اگه میشه راهنمایی کنید.
گوشی ویروسی هم نیست.
بببخشید
شما احتمالا برنامه ای نصب کردید که مشکل ساز شده
برنامه های اضافی رو پاک کنید
یه روشی بود که باهک برنامه هایی که رو گوشی خوب نصب نمیشند یا بعدا خوب پاک نمیشن رو حذف میکرد .اگه پیدا کردم برات میذارم
یاعلی