نه داداش ناراحت نشدم, اینکه میگم سنگینه نسبت به اویرا بود! یعنی اویرا یه کم سبکتر به نظر میرسید...نقل قول:
سیستم من بدون انتی هم ایمن هست همیشه تمیز نگه میدارم مشکل از سیستم نبود داداشی:40:
نه داداش ناراحت نشدم, اینکه میگم سنگینه نسبت به اویرا بود! یعنی اویرا یه کم سبکتر به نظر میرسید...نقل قول:
سیستم من بدون انتی هم ایمن هست همیشه تمیز نگه میدارم مشکل از سیستم نبود داداشی:40:
نقل قول:منظورتون اینه که شما از ایمن استفاده میکنین دیگه ؟:31:نقل قول:
سیستم من بدون انتی هم ایمن هست همیشه تمیز نگه میدارم
خوبه دوست من ،
آویرا هم اذیت نمیکنه انصافا ، ولی از نقصهاش به نظر من یکی Web protection هست که خیلی از پهنای باند استفاده میکنه
ولی نورتون حقیقتا کاری به پهنای باند نداره حتی با استناد به Firewall قوی که داره.
حجم آپدیت های آویرا کمتر هست و سریعتر انجام میشه.
سرعت بالا اومدن نورتون از آویرا بیشتر هست
آویرا برای فعال سازی خیلی آسون تر هست تا نورتون
عملکرد نادرست هردو در مقابله با کرک های ساین نشده که مشکلی هم ندارن هنوز یک مسئله ای هست که متاسفانه وجود داره بین آنتی ویروسهای الان ، فقط مکافی عملکرد خوبی داره.
Data Source برنامه ی نورتون از آویرا سنگین تر هست ، ولی حتی با این حساب سریع اجرا میشه.
دسترسی به سایت نورتون در جهت استفاده از امکانات برای ما ایرانی ها با محدودیت مواجه میشه
برخورد هیچ یک با ویروسهای سالیتی و ویروت های پیشرفته درست نیست و پاک سازی نمیشه و فقط پاک میشه یا آخر EXE آسیب میبینه
Take Care:40:
این تایپیک کل کل کردنه ؟
ما چیزی دستگیرمون نشد
تایپیک انتی ویروسه یه سوالی پرسیدم یه کاربری فکرکرد با عصبانیت پرسیدم یا ناراحتم گفت کل کل توجه نکن تایپک مقایسه انتی ویروس هست اینجا :11:نقل قول:
سلام.نقل قول:
ببخشید منظور از Data Source دقیقا چیه؟
سلامنقل قول:
مسعود عزیز خوبی دادا.
دیتا سورس ، میتونه شامل : دیتابیس ، فایلهای معمولی کامپیوتری یا سیر داده باشه که به دو صورت دیجیتال و آنالوگ هستش،
ولی اکثرا دیجیتال هستش.
تعریف ساده ترش هم به جایی میگن که داده ها رو تولید یا آدرس دهی میکنه.
همین شامل مثلا آپدیت نورتون میشه که از آویرا سنگین تر هستش که با این آپدیت های زیاد تر و سنگین تر باعث میشه که
نیز ، دیتابیس نورتون از آویرا سنگین تر بشه.
دیتابیس زیرمجموعه ای از دیتا سورس هست.
در حیطه ی آنتی ویروسها ، دیتابیس همون فایلهای آپدیت هستش.
سلام به همه دوستان عزیز
نتایج مربوط به قسمت دوم Whole Product Dynamic Tests از شرکت AV-Comparatives مربوط به ماههای آگوست تا نوامبر سال 2011 دیروز منتشر شد.قسمت اول این گزارش که مربوط به ماههای مارس تا ژوئن سال 2011 است قبلا منتشر شده بود.
در مورد Whole Product Dynamic Tests وتاریخچه آن من قبلا در تاپیک زیر توضیح دادهام :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6530878&postcount=1605[/HTML]
برخلاف تست مربوط به Dennis Technology Labs تستهای شرکت AV-Comparatives به مراتب از نظر تعداد نمونه و گستردگی تست برتر بوده و بنابراین ایراد اساسی این گونه تستها یعنی کم بودن تعداد نمونهها در مورد تستهای انجام شده توسط این شرکت کمتر صدق میکند.تعداد نمونه ها به صورت زیر است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست بر روی سیستم عامل Windows XP SP3 بدون هیچ آپدیت اضافی انجام شده است و تعدادی نرمافزار مستعد ایرادهای امنیتی مانند Internet Explore 7 وAcrobat Reader 8 و Sun Java 6 و Microsoft Office 2003 روی سیستم قبل از تست نصب شده است تا شرایط دنیای واقعی تا حد امکان بازسازی شود چون در دنیای واقعی اکثر کاربرانی که به اینترنت وصل میشوند از این ترکیب استفاده میکنند.
این تست به صورت روزانه در طول چند ماه گذشته انجام شده است و نتایج هر ماه را به صورت جداگانه می توانید در آدرس زیر دنبال کنید:
[HTML]http://chart.av-comparatives.org/chart2.php[/HTML]
نرمافزارهای امنیتی شرکت کننده در این تست و ورژن هر کدام را در جدول زیر میتوانید مشاهده کنید:
برای انجام این تست آخرین نسخه هر نرمافزار امنیتی نصب و آپدیت شده است و برای اینکه هر نرمافزار امنیتی بتواند از تمامی امکانات و تکنولوژیهای وابسته به ارتباط اینترنتی خود (مانند Cloud Protection و URL/File Reputation Filtering ) استفاده کند در تمامی طول تست اجازه ارتباط با اینترنت به نرمافزارهای امنیتی داده شده است.برای این تست باز هم برای بازسازی شرایط دنیای واقعی از تنظیمات Default (یا به قولی تنظیمات کارخانه :31:) برای هر آنتیویروس استفاده شده است چون اکثر کاربران پس از نصب دست به تنظیمات آنتیویروس خود نمیزنند.
همانطور که میدانید قصد اصلی اینگونه تستها این است که تا حد امکان تمامی توان نرمافزارهای امنیتی در مقابله با تهدیدهای واقعی موجود در شرایط کنونی اینترنت را بکار بگیرند.لذا برای انجام این تست پس از نصب هر آنتی ویروس و آپدیتهای لازم از طریق مرورگر به یک سایت حاوی فایل یا اسکریپت آلوده فعال و واقعی مراجعه شده است .
اگر آنتیویروس از طریق URL Filtering جلوی مراجعه به سایت را بگیرد سیستم از آلودگی نجات یافته است ولی اگر آنتیویروس در این مرحله نتواند جلوی تهدید را بگیرد در مرحله بعد حین دانلود فایل آلوده یا اجرای اسکریپت آلوده در آن صفحه وب فرصت دارد تا جلوی آن را بگیرد ولی اگر بدافزار بتواند از این دو سد نرمافزارهای امنیتی عبور کند و فایل آلوده وارد سیستم شد در مرحله بعد آنتیویروس می تواند از سایر تکنولوژیهای خود مانند On-Access /Behaviour /Reputation-Based Protection استفاده کند.
اگر در طول انجام تست در هر کدام از مراحل نرمافزار امنیتی برای تصمیمگیری از کاربر سوال کند گزینه پیشنهاد شده توسط نرمافزار امنیتی (حتی اگر نادرست باشد) انتخاب شده است.
اگر نرمافزار امنیتی در هر کدام از مراحل به صورت اتوماتیک بتواند جلوی تهدید را بگیرد وسیستم آلوده نشود امتیاز کامل را می گیرد ولی اگر تصمیم گیری به کاربر واگذار شود چه سیستم آلوده شود چه نشود به نرمافزار امنیتی نصف امتیاز داده شده است و اگر بدافزار بتواند بدون هیچگونه واکنشی از طرف آنتیویروس سیستم را آلوده کند.هیچ امتیازی به آن تعلق نمیگیرد.
جدول نتایج به شکل زیر است:
مواردی که با Blocked مشخص شدهاند مواردی هستند که نرمافزار امنیتی به صورت اتوماتیک جلوی بدافزار را گرفته است و سیستم آلوده نشده است و نرمافزار امنیتی امتیاز کامل را گرفته است.موارد User Dependent مواردی هستند که تصمیم گیری به کاربر واگذار شده است (و سیستم یا آلوده شده یا نشده است) و نصف امتیاز به نرمافزار امنیتی داده شده است و در نهایت موارد Compromised مواردی است که سیستم بدون هیچ واکنشی از آنتیویروس آلوده شده است.در قسمت Protection Rate هم امتیاز حساب شده و میزان شناسایی کلی هر نرمافزار امنیتی را میبینید.
مرحله بعدی تست بررسی موارد مثبت کاذب است که به همان اندازه اهمیت دارد.مثبت کاذب به مواردی گفته می شود که آنتیویروس یک فایل یا آدرس سالم را آلوده معرفی میکند. متاسفانه اکثر دوستان عزیز تنها به میزان شناسایی یک نرمافزار امنیتی نگاه میکنند و به این نکته توجه نمیکنند که میزان شناسایی بالا بدون توجه به تعداد موارد مثبت کاذب ایجاد شده ارزش زیادی برای یک کاربر عادی ندارد. طراحی نرم افزاری که میزان شناسایی بالایی داشته باشد زیاد سخت نیست (حتی یک کاربر عادی آشنا به برنامهنویسی هم می تواند یک برنامه کوچک طراحی کند که همه فایلهای اجرایی را آلوده تشخیص دهد و میزان شناسایی 100 درصد داشته باشد :27:) ولی چنین برنامهای موارد مثبت کاذب فراوانی خواهد داشت که استفاده از آن را بسیار مشکل میکند. بنابراین برای سنجش عیار و مرغوبیت یک آنتیویروس اندازهگیری موارد مثبت کاذب اهمیت فراوانی دارد.بهترین و مرغوبترین نرمافزارهای امنیتی آنهایی هستند که میزان شناسایی بالا را با کمترین میزان موارد مثبت کاذب دارند.
در جدول زیر تعداد موارد مثبت کاذب را در این تست می بینید:
همانطور که میبینید AVG کمترین میزان موارد مثبت کاذب و Webroot با مجموع 81 مورد بیشترین میزان موارد مثبت کاذب را دارد. نورتون به صورت تحسینبرانگیزی میزان موارد مثبت کاذب خود را نسبت به تست چند ماه گذشته کم کرده است. تعداد متوسط موارد مثبت کاذب 12 عدد بوده است و آنتیویروسهایی که تعداد موارد مثبت کاذب آنها از این تعداد بیشتر بوده است از رتبه آنها کم شده است. و بالاخره جدول نتایج با در نظر گرفتن موارد مثبت کاذب به شکل زیر است:
آنتیویروسهایی که با ستاره مشخص شدهاند آنهایی هستند که به خاطر موارد مثبت کاذب رتبه آنها پایین آورده شده است. توجه داشته باشید که با توجه به تعداد نمونهها آنتیویروسهایی که در هر گروه قرار دارند از نظر آماری تفاوت معناداری با هم ندارند و قدرت محافظتی آنها یکسان در نظر گرفته میشود.
در نهایت بار دیگر بر اهمیت این تست برای کاربران تازهواردمان که بدنبال انتخاب یک نرمافزار امنیتی مناسب هستند تاکید میکنم.تستهای Whole Product Dynamic Tests بهترین تستهای موجود هستند که واقعی ترین نتایج را در مورد قدرت آنتیویروسها نشان میدهند.تستهایی که با روشهای قدیمی انجام میشدند ( مانند On-demand Comparative و Retrospective Comparative ) دیگر مشتری چندانی ندارند و حتی بعضی از شرکتهای آنتیویروس دیگر در آنها شرکت نمی کنند چون نشاندهنده قدرت نرمافزارهای امنیتی مدرن فعلی نیستند. اگر بدنبال یک نرمافزار امنیتی مناسب میگردید به نتایج این تستها دقت کنید و با در نظر گرفتن نتایج تستهای مربوط به Performance یک نرمافزار امنیتی مناسب را انتخاب کنید.
دانلود فایل:
ارادتمند :11:کد:http://s2.picofile.com/file/7221640214/AV_Comparatives_Whole_Product_Dynamic_Tests_2011_Part_2.pdf.html
دوستان Comodo كه جديد اومده اصلا رنكينگ و rating براش وجود نداره ؟؟
آخه من از nod32 استفاده ميكردم اما كم كم ديدم ديگه به درد نميخوره و خلاصه اومدم دنبال يه چيز جديدتر ... تو امتيازات كه سمانتك بالاتر هست اما اصلا باهاش حال نميكنم چند سالي نورتون نصب بود هم سنگين بود هم :2: !!!شايد حالا خيلي بهتر شده باشه اما خاطرات بد ميمونه ديگه !! avira هم كه نسخه licence original اون تو دانشگاهمون نصب هست مثل آبكش ميمونه :21: همه سيستم ها ويروسي هستن !!! QuickHeal رو هم تست نكردم تا الان ... panda و trendmacro هم قبلا چيز خاصي نبودن الان ديگه خبر ندارم ... خلاصه ممنون ميشم يه مقايسه هم واسه كومودو بزاريد به نظر چيز خوبي هست !
اینو تست کننقل قول:
Emsisoft
دوست عزیز بهتر بود این سوال رو در تاپیک زیر میپرسیدیننقل قول:
پیشنهاد میکنم نورتون 2012 رو حتما امتحان کنید شاید خاطرات بدتون به خاطرات خیلی خوبی تبدیل بشه :31:
نورتون 2011 و 2012 با ورژن های قبلی اصلا قابل مقایسه نیستند
پیشنهاد بعدی من هم این است که کمودو رو هم حتما امتحان کنید :31: البته اگر کاربر حرفه ای هستید و حال و حوصله سوالات HIPS رو دارید , در مورد تست هم فایروال کمودو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صد درصد حملات رو دفع کرده است , البته تست proactive ولی آنتی ویروسش در تست ها چندان موفق نبوده ولی تجربه شخصی من میگه که برای امنیت یک سیستم خانگی کفایت میکنه
فوق العاده false alert زیادی داره جوری که واقعا حاله ادمو بهم میزنه.نقل قول:
سلام
برای اطلاع دوستان عزیزی که می خواهند قدرت شناسایی آنتیویروس Comodo را با دیگر آنتیویروسها چک کنند.
تست زیر که در فوریه 2011 توسط شرکت AV-Comparatives انجام شده است به علت برخی مناقشات بین شرکت سازنده Comodo و AV-Comparatives برای عموم منتشر نشد ولی از آنجایی که در این دوره و زمانه چیزی مخفی نمیماند شما هم اکنون می توانید نتایج مربوط به این آنتی ویروس را ببینید و با بقیه در همان تست مقایسه کنید(به میزان موارد مثبت کاذب دقت کنید:31:):
البته باید توجه داشته باشید که این تست تنها میزان شناسایی آنتی ویروس Comodo را به صورت On-Demand نشان میدهد و نشاندهنده همه قدرت این آنتیویروس نیست. نقطه قوت اصلی این آنتیویروس HIPS قدرتمند آن است که متاسفانه در این تست به کار گرفته نشده است.
شرکت AVC هم که هر چند ماه یکبار میزان شناسایی و قدرت پاک کنندگی و نیز Performance آنتیویروسهای مختلف را تست میکند آخرین بار Comodo را در سه ماهه دوم 2011 روی ویندوز XP تست کرده است که میتوانید نتایج را در آدرس زیر ببینید.
[HTML]http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/quarter-22011/[/HTML]
موفق باشید.:40:
لطفا انتی ویروسی را به من معرفی کنید که قدرتمند باشه از هر لحاظ به کرک ها و پتچ ها گیر نده هوش مصنوعی قوی داشته باشه تا بتونه کرک های واقعا ویروسی را بگیره کار باهاش راحت باشه فایرووال خیلی قدرتمندی داشته باشه از قرنطینه بشه براشون ویروس ارسال کرد برام مهم نیست سبک باشه یانه سند باکس داشته باشه کامل باشه امکانات زیادی داشته باشه
اگه بشه ارزان باشه چون اورجینال میخوام بگیرم پشیمون نشم سریع اسکن کنه بدون اجازه فایلی رو حذف نکنه ممنون میشم بهم چندتا انتی ویروس معرفی کنید این امکانات رو داشته باشه
از کدوم سایت های خارجی معتبر میشه آنلاین سریال نامبر معتبر برای آنتی ویروس ها تهیه کرد ؟
eset
kaspersky
avira
comodo
bitdefender
avast
mcafee
symantec
ممنون
سلام . آقا کاسپر توی ایران نمایندگی داره . می تونی سریال معتبر بخری ، یه 60 تومنی میشه اینترنت سکوریتیش .....نقل قول:
:20:
از اینجا بگیرمعتبرتره خودم قبلا خرید داشتم:نقل قول:
:11:
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
NortonInternetSecurity =گیر میده به کرک ها اما اونایی که واقعا مشکل دارن.بابت فایروال و قدرت و هوش هم خیالت راحت.نقل قول:
norton.bullguard.trendmicro.bitdefender
سایت خارجی سرا غ نداشتید ؟ مشکل خرید از سایت خارجی نیست چون با خرید فکر کنم فقط لایسنس رو میده دیگه و نرم افزار باید دانلود بشه
از سایت خود آنتی ویروس خریداری کنید , البته ایران خرید انلاین تحریم است , فرقی هم نداره که شما از سایت خود انتی ویروس خریداری کنید یا سایت های داخلی مثل دورانتاش یا ایران ستاپ هر دو سریال معتبر بهت میدن که میتونی داخل سایت آنتی ویروس خریداری شده ثبتش کنی و خیالت راحت باشهنقل قول:
با خرید از سایت خود آنتی ویروس یک بسته شامل لایسنش و خود نرم افزار برات ارسال میکنند البته برای ایران .... ؟ فکر نکنم !
الیته از سایتی مثل آمازون هم میتونید خرید کنید که تخفیفات خوبی داره
دورانتاش چون از خارج از ایران وارد میکنه پک انتی ویروس رو ارسال میکنه:11:نقل قول:
خب قیمت های ایران بالاتر از سایت های خارجی هستش درسته ؟ با اینکه من میتونم با چند روش خوب مستقیم از خود سایت خارجی لایسنس رو خریداری کنم و نرم افزار رو از سایت اصلی دانلود کنم این روش بهتر نیست ؟
کسپر اینترنت سکوریتی 2012 سه کاربره رو سایت آمازون 26 دلار گذاشته ایران سایت نمایندگیش 93 دلار زده !
سلام
اگر مقدار تبادلات پولی شما بالا است و به ویژه اگر با بانکهای خارجی طرف حساب هستید پیشنهاد من این است که تا حد امکان از اینترنت برای اینکار استفاده نکنید یا اگر چارهای برای اینکار ندارید از سیستم عامل ویندوز (به ویژه از ویندوز XP و سایر ویندوزهای 32 بیتی ) استفاده نکنید و از سیستم عاملهای لینوکس به ویژه آنهایی که نیاز به نصب ندارند ( و بنابراین امکان آلوده شدن آنها به بدافزارها تقریبا در حد صفر است ) استفاده کنید مخصوصا که اکثر آنها را می توانید با قیمت بسیار پایین از بازار ایران خریداری کنید یا به صورت رایگان از سایت شرکت سازنده دانلود کنید.
اگر اصرار به استفاده از ویندوز دارید کارهای بانکی خود را از روی کامپیوتر اختصاصی (مثلا لپتاب اختصاصی خودتان) با ویندوز 7 - 64بیتی که کس دیگری به آن دسترسی ندارد انجام دهید. همه وصله های ویندوز را نصب کنید از نرمافزارهای با خطر نفوذپذیری بالا مانند Adobe Reader و Sun Java استفاده نکنید.از اکانت با اختیارات Administrator به هیچ عنوان استفاده نکنید. از اینترنت اکسپلورر 9 یا آخرین نسخه فایرفاکس یا کروم استفاده کنید.
از یک اینترنت سکوریتی (نه یک آنتیویروس و فایروال مجزا) با میزان شناسایی Real Life بالا مثلا نورتون , Bitdefende یا F-Secure یا کاسپرسکی استفاده کنید و حین انجام کارهای بانکی از امکانات ویژه آنها برای اینکار ( مثلا Safe Zone یا Virtual Keyboard ) استفاده کنید.
و حتما یک نرمافزار اختصاصی برای جلوگیری از سرقت آنلاین مانند Zemana AntiLogger,Quaresso Protect On,Trusteer Rapport Emerald در کنار اینترنت سکوریتیهای فوق استفاده کنید چون هیچکدام از اینترنت سکوریتیهای ذکر شده به صورت کامل در برابر بدافزارهای حرفهایی که برای سرقت آنلاین استفاده میشوند ایمن نیستند.
برای اینکه بیشتر متوجه منظورم شوید به تست زیر که چند ماه پیش توسط گروه MRG در همین مورد انجام شد نگاهی بیاندازید(اگر وقت شد این گزارش را بعدا به صورت کامل تقدیمتان میکنم یا اگر یکی دیگر از دوستان زحمت ارایه آن را بکشد که لطف بزرگی کرده است):
موفق باشید.:40:کد:http://s2.picofile.com/file/7229577197/Banking_Report_2011_Final_WM.pdf.html
با تشکر از توضیحات دوست خوبمون ، فقط در تکمیل جواب ایشون باید بگم برای عملیات بانکی حتما مرورگر خودتون رو روی in private یا همون ناشناس بذارید تا هیچگونه ردپایی از شما باقی نمونه .نقل قول:
در حالت in private همه افزونه ها از کار می افتن . اما اگه خیلی خیلی می خواین امنیت رو رعایت کنید به مسیر control panel سپس به internet options سپس به تب privacy برید و تیک گزینه .......disable toolbar and رو بردارید ،
تا در حالت in private افزونه ها فعال باشند ( مثل anti phishing در بیتدفندر ) . :20:
ممنوننقل قول:
من اکثرا از کروم استفاده میکنم این تنظیمات رو توش پیدا نکردم
راستش سایت کمودو یه اینترنت بروزر داره نظرتون درباره اش چیه ؟
Comodo Dragon Internet Browser
Improved Privacy over Chromium
Easy SSL Certificate Identification
Fast Website Access
Greater Stability and Less Memory Bloat
Incognito Mode Stops Cookies, Improves Privacy
Very easy to switch from your Browser to the Dragon
---------- Post added at 03:13 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------
نقل قول:
شدیدا ممنون بابت جواب خوب و کاملتون
حالا میشه بگید این برنامه های نرمافزار اختصاصی برای جلوگیری از سرقت آنلاین رو از کجا میشه تهیه کرد و کدومشون بهتره ؟
اینترنت سکوریتی در نهایت کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
سیستم عامل اوبونتو چطوره برای اینکار ؟ میشه سیستم عامل رو با نرم افزار vmware نصب کرد و برای کارهای اینترنت از این طریق وارد اینترنت شد ؟
بازم ممنون
---------- Post added at 03:15 AM ---------- Previous post was at 03:13 AM ----------
فلسفه این آنتی ویروس های رایگان چیه ؟ چه فرق هایی با پولی هاشون دارن ؟ آیا قابل اعتماد هستن و کدوم هاشون ؟ البته این برای استفاده شخصی پرسیدم
AVG Anti-Virus Free Edition 2012
Avast Free Antivirus
Avira Free Antivirus
comodo
اگر قصد خریداری دارید میتوانید از سایت شرکت سازنده خرید کنید.نرمافزار مناسب بسته به نوع سیستم عامل شما فرق میکند ولی به طورکلی بر اساس نتایج تستی که گذاشتم همان سهتایی که اسمش را گذاشتم از بقیه بهتر هستند.خود من از Zemana AntiLogger استفاده میکنم.نصب و استفاده از آن بسیار راحت است و تداخلی با نرمافزارهای امنیتی موجود روی سیستم ندارد.هر چند نسخه 64بیتی آن در حال حاضر نسبت به نسخه 32بیتی کارکردهای کمتری دارد ولی شرکت سازنده قول داده است در نسخه 2 این کمبودها را جبران کند.نقل قول:
حالا میشه بگید این برنامه های نرمافزار اختصاصی برای جلوگیری از سرقت آنلاین رو از کجا میشه تهیه کرد و کدومشون بهتره ؟
این بسته به سختافزار سیستم شما و نیز میزان مهارت شما یا کارکنان شرکتی که در آن کار میکنید در استفاده از کامپیوتر و ... فرق میکند ولی از آنجا که ظاهرا قصد خرید دارید در کل از نظر امنیتی باز بر اساس تستها آن چهارتایی که اسم بردم نسبت به بقیه برتریهایی دارند .هر کدام برای خودشان مزایا و معایبی دارند ولی در کل از نظر امنیتی نیاز شما را برطرف میکنند . پیشنهاد من این است قبل از خرید اول از نسخه تریال استفاده کنید و با هر کدام که راحت بودید همان را خریداری کنید.نقل قول:
اینترنت سکوریتی در نهایت کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
علت اینکه من گفتم از آنتیویروس با فایروال مجزا استفاده نکنید این است که برای انجام کارهای بانکی سیستم امنیتی شما باید تا حد امکان یکپارچه باشد .اجزای یک سوییت امنیتی سطح بالا طوری طراحی میشوند که بدون تداخل کنار هم کار کنند و نقایص همدیگر را پوشش دهند ولی استفاده از فایروال و آنتیویروس مجزا همیشه خطر تداخل و ایجاد حفرات امنیتی را بدنبال دارد.
بسیار مناسب است از بین لینوکسهایی که من دیدهام این یکی نسبت به بقیه کاربر پسندتر است به ویژه که نسخه بدون نیاز به نصب آن (LiveCD ) هم در بازار وجود دارد. هر چند گزینه های دیگری با ظاهر و امکانات متفاوت مانند Knoppix و Mint هم در بازار ایران وجود دارند.استفاده از این LiveCD ها امنترین گزینه برای انجام کارهای بانکی در حال حاضر است.نقل قول:
سیستم عامل اوبونتو چطوره برای اینکار ؟
اگر منظورتان استفاده از لینوکس در محیط مجازی داخل سیستم عامل ویندوز است من استفاده از این روش را توصیه نمیکنم شما با این کار بسیاری از مزایای امنیتی استفاده از لینوکس را بیاثر میکنید.نقل قول:
میشه سیستم عامل رو با نرم افزار vmware نصب کرد و برای کارهای اینترنت از این طریق وارد اینترنت شد ؟
نقل قول:
1- در کروم از گزینه incognito window استفاده کنید .
2- آنتی ویروس های رایگان فقز آنتی ویروس اند و اینترنت سکوریتی و فایروال ندارند .
اما آنتی ویروس های رایگان شرکت مایکروسافت ، کارشناسان معتقدند چون ویندوز زیر دست مایکروسافت هست و این آنتی ویروس های رایگان هم از این شرکت ارائه شده ، خیلی می تواند با بقیه فرق داشته باشد .
نقل قول:
ممنون
راستش چند تا نرم افزار مهم دارم تحت ویندوز هستش
و یک نرم افزار مهم تر برای ارتباط با بانک که اونم فقط تحت ویندوز هستش وگرنه حتما تمام سیستم رو پاک میکردم و تحت لینوکس میکردم اما الان مجبورم ویندوز 7 - 64 بیتی داشته باشم با یک پک امنیتی
حالا با این وضع چطوری میشه از live -cd اوبونتو استفاده کرد اگر بخام ویندوز هم داشته باشم ؟ یعنی میشه روی همون سیستمی که ویندوز داره از این سی دی استفاده کرد ؟
اگر میشه یه نگاهی به مرورگر کمودو بندازین ببینید اینقدر که تعریف امنیت و سرعتش شده به درد این کار میخوره ؟
بازم تشکر
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
نقل قول:
یعنی این آنتی ویروس ها که گفتم به درد سیستم خونگی نمیخوره ؟
اینترنت سکوریتی اویرا چطوره ؟ توی نمایشگاه الکامپ نمایندگیش لایسنسش رو رایگان داد تا نرم افزارش رو از سایت اصلیش دانلود کنیم و با این لایسنس استفاده کنیم نظرتون درباره این چیه ؟
من الان روی سیستم فایروال کمودو + آنتی ویروس رایگان مایکروسافت دارم که باید اینارو پاک کنم فکر کنم تا اون رو نصب کنم درسته ؟
یه سوال در مورد کیبرد مجازینقل قول:
آیا از این کیبرد مجازی خود ویندوز 7 هم میشه استفاده کرد ؟
یا کلا نرم افزاری هستش که کیبرد مجازی داشته باشه تا پسورد ها و کارهای مهم رو با اون انجام داد ؟
ممنون
سلام دوست عزیز:11:نقل قول:
حالا با این وضع چطوری میشه از live -cd اوبونتو استفاده کرد اگر بخام ویندوز هم داشته باشم ؟ یعنی میشه روی همون سیستمی که ویندوز داره از این سی دی استفاده کرد ؟
شما به راحتی میتونین از ورژن Live لینوکس روی هر سیستم عاملی استفاده کنین ، باید از طریق اون بوت کنین فقط
فایروال کومودو خوب هست جدیدا آرای خوبی رو بدست اورده ، ولی فقط به عنوان فایروال ازش استفاده کنین،نقل قول:
اگر میشه یه نگاهی به مرورگر کمودو بندازین ببینید اینقدر که تعریف امنیت و سرعتش شده به درد این کار میخوره ؟
این برند هم مدتها داشتم ، خوب بوده امنیتم برقرار بوده ، ولی به عنوان فایروال قبولش ندارم نسبتا ولی برای شناسایی ویروسها خوب هستنقل قول:
اینترنت سکوریتی اویرا چطوره ؟ توی نمایشگاه الکامپ نمایندگیش لایسنسش رو رایگان داد تا نرم افزارش رو از سایت اصلیش دانلود کنیم و با این لایسنس استفاده کنیم نظرتون درباره این چیه ؟
به نظر من فایروال کومودو رو نگه دارین ، Microsoft security essential یه سری نکاتی بگم دربارش ، این نرم افزار امنیتی دارای قابلیت شناسایی Malware خیلی خوبی هست ، داشتم و نتیجه ی شناسایی هاش قابل قبول بوده ،نقل قول:
من الان روی سیستم فایروال کمودو + آنتی ویروس رایگان مایکروسافت دارم که باید اینارو پاک کنم فکر کنم تا اون رو نصب کنم درسته ؟
و دیگه اینکه این نرم افزار از نقاط ضعفش نداشتن فایروال هست ، قابلیت اسکن چندجا رو به صورت همزمان ندارین ، فقط یکجا رو میشه در آن واحد باهاش اسکن کرد ، در حال آپدیت نمیشه اسکن کرد و حتی Real protection کاملا خاموش میشه ، آپدیت هاش معمولا خیلی طول میکشه ،
امکانات خیلی ساده و ابتدایی رو داره ولی همونطور که گفتم قدرت شناسایی بالایی داره
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
نقل قول:
در مورد کیبور مجازی از on screen keyboard خود 7 میشه استفاده کرد مشکلی نداره
مهم اینه که شما چیزی رو با کیبورد تایپ نکنین تا درصورت وجود هرگونه Key logger دستتون رو نشه
شما اگه KIS رو داشته باشین خودش یک کیبورد مجازی خیلی خوب داره ، که ایمن هست ، به صورت کلی میگم که اگه همین KIS رو درکنار کومودو داشته باشین ترکیب خوبی میشه
سلام امین جان من چند تا سوال داشتم
1.ترکیب KAV با Comodo Firewall ترکیب خوبی هست؟
2.ترکیب KIS و Comodo که شما گفتین مشکلی ایجاد نمیکنه؟
3.کلا برای ایمنی نسبتا کامل ترکیب KAV ,Comodo Firewall ,Super Antispyware free ترکیب خوبی هست؟
4.آیا میشه کنار اینا MalwareByte Anti Malware هم نصب کرد؟
5.آیا نصب USB Disk security یا Autorun Virus Remover در کنا ترکیبات بالا نیازی هست؟
6.درصورت نصب MalwareByte Anti Malware یا Super Anti spyware Pro در کنار ترکیبات بالا آیا بهتر است گارد انها (Real time protection ) فعال باشد یا نه؟
ممنون
ممنوننقل قول:
کسپر رو دو سال پیش نصب کرده بودم خیلی سیستم رو سنگین کرده بود و اذیت میکرد هنوزم اینطوریه ؟
Comodo Internet Security Complete 2012 چطوره ؟
با نصب این ترکیبی که گفتین لازمه که anti malware و آنتی اسپم هم نصب بشه ؟ میخام چیزی باشه باشه کامل باشه اما زیاد سیستم رو سنگین نکنه و لازم نباشه در کنارش آنتی اسپم و آنتی malware و این چیزا هم نصب بشه
ممنون بابت جوابهای کاملتون
نقل قول:√ بله هیچ مشکلی نداره و خوب هست ، فایروال کومودو به اندازه ی کافی قوی هست و جایگزینی برای ISنقل قول:
1.ترکیب KAV با Comodo Firewall ترکیب خوبی هست؟
√ در اصل نباید اینطوری نصب کرد ، ولی مشکلی هم ایجاد نمیکنه یعنی تداخلی با هم ندارننقل قول:
2.ترکیب KIS و Comodo که شما گفتین مشکلی ایجاد نمیکنه؟
√ بسیار عالی ! البته بگم ورژن SAS رو باید Professional نصب کنین نه freeنقل قول:
3.کلا برای ایمنی نسبتا کامل ترکیب KAV ,Comodo Firewall ,Super Antispyware free ترکیب خوبی هست؟
√ یا SAS یا MBAM هر دو رو نصب کنین کار اضافه هست.. ولی با نتایجی که من اخیرا دارم میبینم مث اینکه MBAM داره از SAS سبقت میگیره!نقل قول:
4.آیا میشه کنار اینا MalwareByte Anti Malware هم نصب کرد؟
√ خیر شما KAS یا KIS رو داشته باشین تمام نیاز های مربوط به autorun تون برطرف میشه !نقل قول:
5.آیا نصب USB Disk security یا Autorun Virus Remover در کنا ترکیبات بالا نیازی هست؟
√ من که همچین کاری نمیکنم ! چون معمولا سیستم رو میخوابونن ، من فقط بعد از هربار کار با اینترنت یکبار با SAS اسکن انجام میدم و تروجانهایی که گرفتم رو پاکسازی میکنمنقل قول:
6.درصورت نصب MalwareByte Anti Malware یا Super Anti spyware Pro در کنار ترکیبات بالا آیا بهتر است گارد انها (Real time protection ) فعال باشد یا نه؟
نقل قول:تقریبا ! خوب باید سیستمتون هم کشش اون رو داشته باشه ، در غیر این صورت نبودش بهتره !نقل قول:
کسپر رو دو سال پیش نصب کرده بودم خیلی سیستم رو سنگین کرده بود و اذیت میکرد هنوزم اینطوریه ؟
شما نیازی بهش ندارین ، دارین ؟نقل قول:
Comodo Internet Security Complete 2012 چطوره ؟
دو تا ویژگی اضافه داره : یکی اینکه وقتی لپ تاپ دارین داده های Transportation همگی Encrypt میشن روی حالت Wi-Fi و دیگری هم اینکه میتونین از داده هاتون به صورت آنلاین پشتیبانی بگیرین در یک جای محفوظ تا سقف 10 گیگ
در کل همون توزیع Comodo internet security pro بهتر هست
بله حتما ، خیلی ضروری هست ، داخل هر ترکیبی این ها رو نصب کنین ، MBAM یا SAS رو داشته باشین.نقل قول:
با نصب این ترکیبی که گفتین لازمه که anti malware و آنتی اسپم هم نصب بشه ؟ میخام چیزی باشه باشه کامل باشه اما زیاد سیستم رو سنگین نکنه و لازم نباشه در کنارش آنتی اسپم و آنتی malware و این چیزا هم نصب بشه
موفق باشین√
همانطور که دوست عزیزمان قبلا گفتند این LiveCD ها نیازی به نصب ندارند یعنی شما سیستم عامل را از روی CD یا DVD اجرا می کنید و از این فقط در موارد انجام کارهای بانکی به صورت آنلاین استفاده میکنید کافی است CD یا DVD را وارد درایو CD یا DVD خود کنید تنظیمات بایوس را برای بوت از CD یا DVD تغییر دهید و سیستم عامل لینوکس بدون نصب در عرض چند دقیقه در خدمت شما است.شما در این حالت میتوانید به اینترنت وصل شده به سایت بانک مورد نظر وارد شوید و کارهای بانکی خودتان را با خیال راحت انجام دهید و پس از اتمام کار CD یا DVD را خارج کرده و دوباره به ویندوز برگردید.:27:نقل قول:
من از این مرورگر استفاده نکردهام و نمیتوانم نظری در مورد آن بدهم ولی از آنجا که این مرورگر تازهکار بوده و تا کنون به صورت کامل تست نشده و عیب و ایرادات آن مشخص نشده من ترجیح میدهم در انجام کارهای حساس از آن استفاده نکنم.نقل قول:
منظور من از کیبورد مجازی کیبوردی است که از API ویندوز برای وارد کردن دادهها استفاده نمیکند.بعضی از شرکتهای امنیتی مانند کاسپرسکی آن را همراه نرمافزارهای امنیتی خود ارایه میدهند.ولی برای این کار لازم نیست از نرمافزار دیگری استفاده کنید اکثر بانکهای معتبر در سایت خود کیبوردهای مجازی را برای استفاده مشتریان عرضه میکنند که میتوانید از آنها استفاده کنید.نقل قول:
یه سوال در مورد کیبرد مجازی
آیا از این کیبرد مجازی خود ویندوز 7 هم میشه استفاده کرد ؟
یا کلا نرم افزاری هستش که کیبرد مجازی داشته باشه تا پسورد ها و کارهای مهم رو با اون انجام داد ؟
کیبورد مجازی ویندوز از نظر امنیتی تفاوتی با کیبورد فیزیکی ندارد و برای وارد کردن دادههای حساس از آن استفاده نکنید.
در ضمن برای اینکه این تاپیک از بحث اصلی آن منحرف نشود اگر سوال دیگری در این زمینه دارید در تاپیک زیر مطرح کنید:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453830[/HTML]
موفق باشید:40:
امین جان دوباره سلام
بازم ممنون که زود جواب دادی
1.اگه Real time Protection برای SAS مهم نیست پس چه دلیلی داره که از نسخه Professional اون استفاده کنم؟
2.آیا فعال بودن Real time protection این دو برنامه (SAS ,MBAM) اختلالی با انتی ویروس به وجود نمیاره؟
بچه ها
چرا تو تست av-comparatives هیچ وقت اثری از Comodo نبوده؟؟؟
راستی دوستان
سایت معتبری هست که آنتی اسپای ور ها رو مقایسه کنه؟؟؟
و سوال اخر اینه که دقیقا این Windows Defender چیه و قدرت و شناساییش در چه حده؟
ممنونم
1.چون میدونه که شانسی در مقابله رقباش نداره وگرنه بهترین سایت برای رقابت خودنمایی ونبلیغه.نقل قول:
3.یک انتی ویروس ویندوز است که اصلا بدرد نمیخوره و بهتره کلا غیر فعالش کنین.
آخ آخ بیا این سری این تاپیک رو ندیده بودم و کلی دارم دیر جواب میدم ببخشید !نقل قول:
1- نکته ی خوبی هست ، آخه این ورژن رو به راحتی میتونی بگیری و کرکش کنی ، و امکاناتش هم فعال هست ، و بعد میتونی قابلیت Real time protection ش رو برداری ، ورژن free رو دیدم یک بار پانل برنامه فرق میکرد کلا !
2- نه مشکلی نیست ، یه جورایی میشه نخود نخود هر کی رود خانه ی خود !
Take Care:40::40:
چون این سایت برای هر تست بیش از 30 هزار دلار از شرکت کننده دریافت میکنه.نقل قول:
برای همین از بیش از 60 شرکت امنیتی تعداد محدودی در این تست شرکت می کنند.
به قول یکی از شرکت های امنیتی، ما پول خود را صرف تحقیق و توسعه می کنیم تا وارد ایمقایسه ها شویم.
سلامنقل قول:
دوست من میشود خواهش کنم منبع یا منابعی را که بر اساس آنها این مبلغ را گذاشتید به ما هم نشان دهید.تا آنجا که من میدانم AVC برای انجام هر تست 1500 یورو و برای انتشار آن برای عموم 500 یوروی دیگر میگیرد (مجموعا 2000 یورو برای هر تست).
تنها دلیلی که خیلی از شرکتها در این تست شرکت نمیکنند(یا آنها را به آن راه نمیدهند:46:) نه مبلغ انجام این تست (که برای یک شرکت تولید کننده نرمافزارهای امنیتی با گردش سالانه دهها یا حتی صدها میلیون دلار بسیار اندک است) بلکه نتایج بسیار ضعیف آنها در این تستها است که برای شهرت و اعتبار آنها مضر است.
در مورد Comodo هم این مورد صدق میکند.من نتایج تست انجام شده توسط AVC را برای اینترنت سکوریتی این شرکت را در پست زیر گذاشتهام:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6728861&postcount=1692[/HTML]
و برای اینکه از مسایل پشت پرده عدم انتشار این تست با خبر شوید به تاپیک زیر سری بزنید تاپیک را بخوانید و خودتان قضاوت کنید:
[HTML]http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=312965[/HTML]
نه دوست من.نقل قول:
اگر به نتایج باشه باید در تست های مشابه شرکت های تست کننده یک آنتی ویروس نتایج مشابهی بگیره در حالی که نتایج در شرکت های تست کننده کاملا متفاوت است.
برای نمونه در AV-TEST برنامه های BullGuard و F-Secure بیشترین شناسایی رو داشتن پس چرا BullGuard که از موتور بیت دفندر هم استفاده می کنه در این تست شرکت نمی کنه؟
یا اینکه شرکت هایی مانند WEBTROOT و PCTOOLS و K7 و SOPHOS و McAfee هر بار در av-comparatives شرکت می کنند که آخر شوند؟
من یک سوال می کنم چرا av-comparatives از نظر شرکت های امنیتی چندان پذیرفته شده نیست؟
برای اثبات این موضوع تنها کافیست به شرکت های بزرگی که در این تست شرکت نمی کنند ایمیل بفرستید!
اما تنها می خواهم نظر شما را در این مورد بدانم
با سپاس