سلام...
دوستان من یه ماهی هست که اومدم تبریز (دانشجو هستم)
میشه بگید از کدوم شرکت بگیرم بهتره الان ؟
آخه خودم هم نمی دونم چندتا شرکت هست
Printable View
سلام...
دوستان من یه ماهی هست که اومدم تبریز (دانشجو هستم)
میشه بگید از کدوم شرکت بگیرم بهتره الان ؟
آخه خودم هم نمی دونم چندتا شرکت هست
نقل قول:
سلام.
برای شما در همه مراحل زندگیتتون، آرزوی موفقیت میکنم.
من خودم فعلا هماراسیستم رو پیشنهاد میکنم. نه اینکه تبلیغ باشه هااااااا.
اصلا این جور حرفا نیست.
شاتل بهترین کیفیت رو داره . . .
و هماراسیستم هم از شرکتهای دیگه بهتره. چون اینترنت مفت میده دست مردم . . .
512 برای سه ماه با محدودیت 5 گیگ رو میده 30 تومن. هزینه راه اندازی هم 10 تومن.
البته اسم این سرویس +128 (صد و بیست و هشت پلاس) هست.
ولی اونطور که بوش میاد، باید تا 10 روز دیگه سرویس ها و تعرفه ها تغییر پیدا کنن.
موفق باشید :40:
--------------------------------------
راستی! BIZIMT جون، این تعرفه ها پس کی تغییر پیدا میکنه؟
یه ماه گذشتاااااا.
اه اه
شاتل 2:30 قطع بود تا اینکه 4 شد و دیدم وصل نمیشه خوابیدم
واقعا که ...
به نظر منم فعلا شاتل همارا و صبا خوبه ( صبا رو فقط شبانش رو میگم )
جدینقل قول:
من که رفتم 3 ماهه تمدید کردم شاتل ....
یعنی به صورت 1 ماه و پول 3 تا 1 ماه رو دادم ...
نه بابا!نقل قول:
کل تبریز اونطوری بود . . . به همارا و شاتل ربطی نداره . . .
هر وقت که از تهران میخواهند در لیست پیلترینگ تغییری ایجاد کنند، اونطوری میشه.
جالب اینجاست که تمام سایتهای صدا و سیما به راحتی باز می شدند. (چون نمیخواهند در اونا تغییر بدند)
حتی اینترنت ایرانسل هم کار نمیکرد . . .
همچنین زمانی که از پیلتر شکن استفاده میکردم، همه سایتها به راحتی باز میشدند؛ بدون استثناء . . .
عجب :18:نقل قول:
بابا شورش رو دراوردند ...
مثلا که چی با این کار باعث شدند که ما نتونیم سایت قیلتر رو باز کنیم
همه هم باز میکنن
از همین الان اعمال میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
میبخشید دوستان، معادل ریالی این تعرفه ها چقدره؟
ضمنا میخواستم بدونم ایا همارا از خودش مجوز پاپ داره یا ریسلره؟
ممنونم :11:
هر ytl فکر کنم حدود 600 تومن بشه ( دقیق نیست نمیدونم 500 تا 700 بگیر)نقل قول:
کلا تعرفه ترکیه عالیه به زودی هم شنیدم پرسرعتر میخوان بکنن
اگه اشتباه نکنم هر1 YTL حدود 800 تومان هست.مثلا 14ytl حدود 11200 تومان هست.نقل قول:
ممنون:40:
از همه دوستان مذرت میخوام و شما ..نقل قول:
الان دیدم قیمت رو 755 هست ....
هیسسسسسسس!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همارا سیستم جز یکی از شرکتهای پاپ هست. ولی اسمش در بین اون 11 شرکت معرفی شده نیست . . .
(به دلایلی که اینجا نمیشه گفت)
البته خودشون میگن 1 Mb/s ( اینجا یوزر جدید +128 داریم بیاد گزارش بده )نقل قول:
تا 10 روز دیگه :18:
اگه صبا مشکلی نداسته باشه ( قطعی و . . .. ) سرویس 128 3 ماهش از سرویس مشابه همارا مقرون به صرفه تره ( از هر لحاظ ) :27::10:نقل قول:
نه اتفاقا دارن خوب کار میکنن :21:نقل قول:
نمونش هم سایت PT که چند وقت بوود ----- بوود الان درست شده ! :27:
چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟نقل قول:
چرا اسمش اونجا نیست ؟
موفق باشید !! :27:
یه تست جدید گرفتم ببینید : :8:
مشخصات سرویس :
provider : Hamara System
Speed : Kb/s384
Max DownLoad Speed : 48 KB/s
Average downLoad speed : Up to 47 KB/s
Max Upload Speed : N/A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه بین بچه ها جنگ و خونریزی ! :18: نشه از اینجا هم تست میزارم : :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم تست پینگ :
Reply from: 85.185.3.20 RTT: 359ms TTL: 239ms
Reply from: 85.185.3.20 RTT: 361ms TTL: 239ms
Reply from: 85.185.3.20 RTT: 363ms TTL: 239ms
Reply from: 85.185.3.20 RTT: 360ms TTL: 239ms
Reply from: 85.185.3.20 RTT: 367ms TTL: 239ms
Reply from: 85.185.3.20 RTT: 361ms TTL: 239ms
Reply from: 85.185.3.20 RTT: 364ms TTL: 239ms
Reply from: 85.185.3.20 RTT: 364ms TTL: 239ms
:11::31::5:
سلام.
به به تاپیک عزیز.
به به دوستای گلم :MaSoOd - tohidkh -alizshah عزیز .
خوبید ؟ خوشید ؟ خوب خدا رو شکر.
گفتم به یاد آن روزگاران بازم بیایم اینجا یه سری بکشیم.
میبینم خیلی یواش جلو میرین.
ب هر حال : MaSoOd جان ترکوندی بابا . عجب تسهای کاملی گذاشتید.
سلام علیکم
کجایی پس بابا
همه منتظرن بیزیم ت پروژش رو تموم کنه و بیاد ادامه ی درس هاش رو بگه !
آه اره شرمنده اصلا درس یادم رفته بود.
خوب بزارین این خبر رو دم صبحی بگم تا فکرو خیال اینترنت پرسرعت از ذهنتان پاک بشه.
همانطور که می دانستید تعرفه اینرنت جدید رو تعریف و 1 ماه فرصت جهت ارئه داده بودند. متاسفانه شرکتها نه تنها به اتفاق این قانون رو اجرا نکردند بلکه ان را یک دروغ و کاری نشدنی اعلام و طی نامه های مکرر به سازمان نتیجه شد : هیچی برید همون کاری که می کردید رو انجام بدهید. یعنی فعلا خبرایی در مورد کاهش نخواهیم داشت.
دیگه اعصابم خورد شد. همش تصویب و منحل کردن تصویب. شورش رو دیگه دراوردند. یه کشو.ر به این بزرگی نمیتونه اینترنت درست حسابی یده. ما هم که کفکیرمون ته دیگ خورده و اون اینترنت پرسرعتی هم که داشتیم پر .
یکی به من یک ارزام بخش بده . مجبورم از راه های زوری اینترنت کش برم ها ها ها ها ها ... بای
این کار پیش بینی می شد که شرکتا بزنن زیرش
وقتی من دارم با فلان قیمت به مشتری سرویس میدم و اون هم راضیه ( شایدم مجبوره ) چرا باید قیمتا مو کاهش بدم ؟ !
حالا که اینترنت کت و کلفت نداری بیا با هم بریم تو یه شرکتی اداره ای که بالای 10! مگابیت اینترنت داره مدیر شبکش بشیم / چطوره ؟
11
روتر هکینگ ؟ . . . .. . .
چی بگم.
مدیر شبکش ؟ به این راحتی ؟
تازه اگر به اینترنت هست راههای زیادی می باشد که می توان بهش دست یافت. الان در ضمن کدوم شرکتی هست که 10 mb داشته باشه و ما بشیم مدیر شبکش ؟
فوقش مخابرات ویا isp میشه که اونم دیگه حالم بهم میخوره. یه دست بالاسرت هست و امر و نهی کنه این رو کن اون رو کن چرا نشد و ... میدونی استرس داره. کار باید استرس نداشته باشه اروم باشه . وقت مهم نباشه .
ok یکیش 11 هست . میبینی اصلا نمیتونم راه نفوذش رو پیدا کنم روش خیلی کار کردند. (محرمانه - با تمبر مخفی)
به نقل از يكي از دوستان:نقل قول:
پتروشيمي 30MB
من یه هفته اس گرفتم سرعتش همون 60 و خورده ای واسه دانلوده.نقل قول:
آخرشم آرزوی اینترنت پرسرعت رو به گور می برم ! :41:
Mb یا MB ?نقل قول:
به نقل از يكي از دوستان:
پتروشيمي 30MB
عزیزیزان من که گفتم این رژیم ریشه ای مشکل داره و نمیخواد مردم بیشتر از 128 استفاده کنه
میگم بریم ترکیه ؟ :31: در اولین فرصت 5 تا سرویس 4 mg نامحدود میگیرم :31: lol
یه سئوال از Bizimt تجهیزات فیبر نوری اسمشون چیه ؟؟؟ قیمتش چنده ؟
اصلا صحبت اینا رو نکن
استغر الله / باید یکی دو میلیون پیاده بشی / بی خیال شو
حالا اگه مساله فقط پول بوود میشد با زدن یک بانک حلش کرد ولی مشکل اینجاست که هزار تا اما و اگر داره ( مراحل اداری . . . + مشکلات اداری . . )
اینم چندتا سایت برای تست سرعت اینترنت:
کد:http://www.speakeasy.net/speedtest/
کد:http://us.mcafee.com/root/speedometer/
ممنون:40::40:کد:http://tech.msn.com/speedtest.aspx
چندتا دیگه میشناسم اگه خواستید بگید.
بابا کی خواست چیکارکنه :27: فقط میخواستم بدونمنقل قول:
پس Bizimt بی زحمت بگو چجوری یه ماهواره هوا کنیم :27:(قضیه موشک فرستادن کشور خودمون میشه )
وای وای وای ماشاالله ....
از سیم معمولی رسیدی به فیبر و ترکیه و حالا هم رسیدی به موشک پرتاب کردن ؟نقل قول:
alizshah
خوب اگر می خواهی موشک پرتاب کنی می تونید به یکی از کشورهای سازنده سفارش بدی و از یک پایگاه فضایی بفرستید فضا.
فقط موشک رو فرستادین یه نگاه کن ببینی فقط اهنالاتش نرسه ب فضا یه گل و یه بره و خروسی هم بفرست تا تو فضا مستقل بشن . چیه آهن میفرستی فضا.
در ضمن به من ربطی نداره صحبتهای سیاسی و .... .
شما ها همه فرمانبرین هر چی بگن باید اطاعات کنید. همون 56 هم از سرتون زیادیه . چرا توهین می کنید؟
آخه تو تبریز چی مونده که حالا بیان adsl 128 به بلا بدهند؟
ولی عزیزم اگر واقعا مشکل سرعت داری در adsl یهپیشنهاد ! ؟
با چند تا از دوستان مثلا 5-6 نفری هر چه بیشتر بهتر اینترنت ماهواره ای بگیرین. در کنارش هم adsl 64 محدود داشته باشی ها نفری یک شب کار کنید ، آخر شب یه چیزی حدود 5گیگ دانلود خواهید داشت.
ولی این کار هم سخته و هم ترسناک.
تا 5 سال دیگه هم پهنا میشه 3 برابر و میگن اون زمون دیگه به همه جوابگو خواهیم بود. (نوه و نتیجه).
ولی تحلیلگر سیستم بودم ها عجب موفق بودم تو کارام . هزینه خوبی هم داره.
میگن ytl شده 600 و خورده ای ؟؟؟؟؟ ! اگر موقعیت کاری مناسبی داشت میرفتم اونجا.
یا حق.
با سلام به همشهرياي عزيز
من اين سوال رو در تاپيك سخت افزار هم مطرح كردم ولي اينجا هم افراد حرفه اي وجود دارن و هم به سرويس دهنده هاي شهرمون بيشتر واقف هستن راستي فكر كنم از همارا بخوم بگيرم واما سوال:
نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
سلام به همه عزيزان
من مي خوام ADSL بگيرم حالا سوالم اينه كه چطوري مي تونم هم روي لپ تاپ و هم روي كامپيوتر ميزي اينترنت داشته باشم البته همزمان بودنشون مهم نيست فقط لپ تاپ رو بصورت بي سيم با برد زياد مي خوام تا بتونم از اتاق نشيمن و.. هم استفاده كنم حالا سوالم از اساتيد اينه كه چطوري مي تونم اينكار رو بكنم و ايا حتما بايد از مودم وايرلس استفاده كنم؟يا با همون مودم يو اس بي و يه تبديلي چيزي هم ميشه اينكار رو كرد و اگه مودم وايرلس بخوام بگيرم چي رو پيشنهاد ميديد (يكي از دوستام U.S.Robotics رو پيشنهاد داده حدود 100 تومن نظرتون چيه؟از اين بهتر هم داريم؟) و اگه از شركت سرويس دهنده نگيرم وا زبيرون بگيرم مشكلي كه پيش نمياد؟نصب و راه اندازيش كار مشكليه؟
ببخشيد اگه سوالام زياد شد ولي ممنون مشم اگه راهنمائيم كنيد
سلام. در مورد چطور وصل کردنش من اطلاعی ندارم.نقل قول:
ولی با شرایطی که گفتید، میدونم که باید وایرلس بخرید.
مودم (USR (U.S.Robotics با سیستم های شاتل سازگاری نداره . . .
D-Link خودش بدک نیست. همچنین SMC ؛ هر دوتاشونم خوبن. قیمت هر دو چیزی حدود 85000 تومن هست.
هیچ شرکتی نمیگه که باید مودمو از من بخری! پس هیچ اجباری نیست . . .
تنظیمات مودم کار خاصی نداره؛ اگه بخواهید خودتون کاری انجام ندید، روزی که میرید اشتراک بگیرید، مودم رو هم ببرید تا براتون تنظیم کنند (رایگان).
در مورد سوال اولتون، حتما دوستان دیگه جواب خواهند داد . . .
من دقیقا همین کارو کردم. یه مودم وایرلس دی لینک خریدم (DSL-2640T)نقل قول:
الان با lan به دو تا پی سی وصله با وایرلسم به لپ تاپ تازه 4 تا lan داره.
سرویسمم از همارا گرفتم. مودمو بخر ببر واست کانفیگ بکنن. البته خیلی راحته خودتم می تونی بکنی.
بله؛نقل قول:
چون مطمئن نبودم چیزی نگفتم در این باره؛
مودم های وایرالس پورت لن بیشتری دارن. و میتونند همزمان چندین سیستم رو ساپورت کنند.
من کوچیکه اساتید هستم-به خصوص توحیدخان- اما این یه قلم آخری رو شرمندم، درست نیست.نقل قول:
الانه من با usr به شاتل وصلم.
راستی هزار پُسته شدنتون مبارکه :31: :11:
سلام .نقل قول:
از حسن انتخاب شما از این تاپیک برای سئالاتتان سپاسگذاریم.
برای لپ تاپ که بخواهید در همه مناطق منزل شاید هم بیشتر استفاده نمایید مودم وایرلس باید داشته باشید.
اما مودم وایرلس برای انتقال مستقیم و مستقل پیشنهاد میشه وگرنه می توانید یک مودم ارزان در حد 30 تومن هم بگیری و 30 تومن هم یک کارت وایرلس برای کامپیوتر رومیزیتان که زمانی ک کامپیوتر روشن هست از طریق کارت اینترنت رو منتقل کنه بع اطراف به صورت بی سیم. اما به نظر من یک مودم وایرلس بسیار بهتر و کارایی تر هم خواهد بود.
U.S.Robotics یکی از آن بهترین مودم ها می باشد اگر اصل باشد یا واضحتر بگیم چین نباشه. هر چند تمامی قطعه های موجود ساخت چین هست.
همه مودمها شبیه یکدیگر هستند و 80 درصد آنها با چیپ یکسان اما با مارک و رنگ و شکل دیگری هستند. از این رو شما در روی امکانات هک شده روی جعبه اکتقا کنید مثلا برد - امنیت - پروتکل و .... .
خلاصه تر این که شما فقط روی برد کلیک کنید چرا که همه عین هم هستند. بهترین مرجع برای خرید یک قطعه میتونه اینترنت باشه و یا فروشگاههای اصل و معتبر و دارای نماینده گی فروش آن محصول.
با تشکر .
okنقل قول:
ای بابا! شما لطف دارید دوست گلم :10:نقل قول:
چه جالب! چون یکی از دوستانم اخیرا USR خریده؛ نمایندگی شاتل هم همکاری نمیکنه. البته بالاخره تونسته با مودم وصل بشه. ولی صد تا مصیبت اومد سرش . . .
در ضمن، از شرکت کردن تون در بحث، و نظر دادن تون ، همچنین تبریک تون متشکرم. :27:
موفق باشید :11:
نه عزیز هیچ مودمی غیر از خود مشکلات مودم و تبلیغات فروش نمیتونه با یک isp منطبق نباشه.نقل قول:
مودم (USR (U.S.Robotics با سیستم های شاتل سازگاری نداره . . .
....
ماجرای گوشی موبایل و isp . مودمهایی روکه گفتن تو فلان شرکت نمیشه بگید ببینیم کودوماش هستن ما هم یاد بگیریم. :41: غیر ممکنه .
شاتل همکاری نمیکنه ؟نقل قول:
خیلی بد هست از یک isp .
بعضی مودمها هستمد که حتی خود کارمندان اون شرکت نحوه تنظیمشرو نمیدونن و بلد نیستند و برای همین میگن نمیشه و ساپورت نیکنن و .... .:8:
از همه عزيزان كه محبت كردن و پاسخهاي كامل و صميميشون رو دادند تشكر ميكنم امروز ميرم بازار تا يه مودم بگيرم بعد ميرم همارا تا كار اينترنت رو راه بندازم راستي چتد روز طول ميكشه كه راه بيفته؟(منطقه وليعصر)از خود همارا بگيرم يا از اين نمايندگي فروش كه تو محلمون داره؟
از همه عزيزان كه محبت كردن و پاسخهاي كامل و صميميشون رو دادند تشكر ميكنم امروز ميرم بازار تا يه مودم بگيرم بعد ميرم همارا تا كار اينترنت رو راه بندازم راستي چتد روز طول ميكشه كه راه بيفته؟(منطقه وليعصر)از خود همارا بگيرم يا از اين نمايندگي فروش كه تو محلمون داره؟
برید به دفتر اصلی واقع در بالاتر از چهارراه باغ شمال . . .نقل قول:
حداکثر پس از 48 ساعت، میتونید از اینترنت پرسرعت استفاده کنید.
دوستان قطعی داشتن ؟
من یک ساعته که قطع بودم
راستی بچه ها من دیگه تحمل ای وضعیت اینترنت ایران رو ندارم :(
هی قطع میشه و هر چی هست به باد میره 2 gb از دست دادم دیروز
این مسعود خان کجاست چند روز نیست
یه نیم ساعتی ما هم قطع بودیم و زندگی نمی کردیم :d