اینو که ترم های قبل هم نوشته بود..تو آزاد هم تلفن گویا میگفت اگه تا دوهفته نریزید درساتون حذف میشه اما خوب تا ته ترم هیچ اتفاقی نمی افتاد !نقل قول:
Printable View
اینو که ترم های قبل هم نوشته بود..تو آزاد هم تلفن گویا میگفت اگه تا دوهفته نریزید درساتون حذف میشه اما خوب تا ته ترم هیچ اتفاقی نمی افتاد !نقل قول:
سلام
من می خوام در ازمون ارشد فراگیر پیام نور شرکت کنم.
میخوام بدونم دفتر چه ثبت نام ازمون ارشد فراگیر پیام نور از کی شروع به توزیع میشه .
با تشکر
2 تا درس عمومی جدید اضافه شده .جریان چیه؟
تفسیر موضوعی نهج البلاغه و فرهنگ و تمدن اسلامی
این دو تا توی لیست ارائه دروس نبودند حالا که ترم هفتم هستم توی لیست دروس انتخاب واحد گلستان هستند.
چه خاکی به سرم بریزم من همه ی عمومی ها رو پاس کردم . اینها رو چه کار کنم؟
اينا تازه اضافه شدن . مگه نميتوني الان پاس كني
آخه به چه حسابی؟ اگر درسی قراره اضافه بشه باید از ترم اول بگن نه اینکه هر وقت میلشون کشید. پس ما تا کی توی این خراب شده بمونیم؟نقل قول:
تازه دیشب اخبار گفت درسی به اسم دفاع مقدس هم اضافه میشه . 6 واحد فک کن!!!:2::19:
دفاع مقدس براي اونايي كه تازه شروع مي كنن اضافه مي شه
سلام دوستان
خسته نباشيد
من خودم دانشجو مترجمي دانشگاه دولتي هستم ولي ميخوام در كنار رشتم ، وكالت پيام نور رو هم بخونم
ميشه راهنماييم كنيد كه چه كتابايي بايد بخونمو زمان ثبت نام واسه كنكور پيام نور كي هستش؟
مسئله ي مهم فقط كتابايي هستش كه بايد بخونم
خيلي خيلي ممنون ميشم
درضمن ميخواستم بدونم هر ترم حدودا چقدر در مياد؟مقدار پرداختيش
كسي ميتونه بهم بگه كه پيام نور اهواز رشته ي وكالت داره يا نه؟
بازم ممنون
معاون آموزش و سنجش دانشگاه پیام نور از ثبت نام دوره های جدید فراگیر پیام نور در آبان ماه و برگزاری آزمون این دوره در اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد.نقل قول:
به گزارش خبار پیام نوردکتر معتمدی معاون آموزش و سنجش دانشگاه پیام نور گفت : مقدمات ثبت نام دوره های جدید فراگیر پیام نور در آبان ماه سال جاری فراهم و آزمون این دوره در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود.وی عنوان کرد :کلیه واجدین شرایط برای این منظور باید آبان ماه همزمان با توزیع دفترچه ها جهت ثبت نام اقدام کنند. معتمدی همچنین گفت در دوره های فراگیر دانشجویان با یکدیگر رقابت نمی کنندبلکه بر اساس یک آزمون ملاکی پذیرش می شوند یعنی کسانی که حدنصاب لازم را در این آزمون کسب کنند، به عنوان دانشجو پذیرفته می شوند؛ معاون آموزشی پیام نور حدنصاب نمره در دوره کارشناسی فراگیر را معدل 12 و حداقل نمره 10 از هر درس و در مقطع کارشناسی ارشد معدل 14 و کسب نمره 12 از هر درس اعلام کرد.
ممنونم دوست عزيز
ميشه لطف كنيد بگيد از كجا ميتونم منابع رو هم پيدا كنم؟
چه كتابايي رو بايد مطالعه كنم؟
هر رشته یا گرایشی که مورد نظرتونه می تونید منابعش رو اینجا ببینیدنقل قول:
کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=ea7c703a-d0f6-4ed1-b1af-e3d863ee0021
عزیز دل شما باید جمعا فکر کنم 21 واحد عمومی پاس کنی .نقل قول:
اگه همه عمومی ها را پاس کردی دیگه نیازی نیست اینا را پاس کنی .
قائم مقام دانشگاه پیام نور گفت: نتیجه آزمون های کاردانی به کارشناسی، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد فراگیر فردا یا پس فردا اعلام خواهد شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، محمد مهدی فداکار در نشست خبری گفت: بیش از300 هزار نفر در این آزمون ها شرکت کرده اند که نتایج آن امروز قطعی می شود.
وی درباره زمان ثبت نام دوره های جدید فراگیر نیز افزود: در این باره تا آبان تصمیم گیری خواهد شد.
قائم مقام دانشگاه پیام نور با بیان این که به هیچ موسسه آموزشی سهمیه فراگیر پیام نور اختصاص داده نشده است اضافه کرد: دوره های آموزشی فراگیر فقط در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور برگزار می شود.
وی تصریح کرد: تاکنون به هیچ یک از موسسات آموزشی برای برگزاری این دوره ها مجوزی داده نشده است.
فداکار افزود: با این حال برخی موسسات نه تنها برای برگزاری کلاس های آموزشـــی تبلیغات بلکه با مراجعه به برخی سازمان ها عنوان می کنند که برای ورود دانشجویان خود به دانشگاه پیام نور حدود 30 درصد سهمیه دارند.
قائم مقام دانشگاه پیام نور گفت: برخی از این موسسه ها برای برگزاری دوره آموزشی دکترای فراگیر نیز تبلیغ کرده اند در حالی که دوره دکترای فراگیر در این دانشگاه برگزار نمی شود و دانشجویان این مقطع تحصیلی فقط از طریق آزمون انتخاب می شوند.
وی افزود: این موسسه های آموزشی بر اساس سرفصل های سال های قبل دانشگاه آموزش می دهند در حالی که امکان تغییر در منابع در آغاز هر سال تحصیلی وجود دارد.
فداکار با اشاره به این که دانشگاه پیام نور این موضوع را پی گیری قضایی می کند؛ بر لزوم اطلاع رسانی مناسب از رسانه های جمعی دراین باره تاکید کرد.
فداکار تصریح کرد: پارسال دوره های امادگی فراگیر پیام نور در مراکز و واحدهای این دانشگاه و با هزینه ای بسیار کمتر از موسسه های اموزشی برگزار شد و این دوره ها امسال نیز برگزار خواهد شد.
فداکار درباره افزایش شهریه های ثابت دانشجویان این دانشگاه نیز گفت: بر اساس مصوبه هیئت امنای دانشگاه هر سال باید حدود 15 درصد به این شهریه ها افزوده شود اما میزان افزایش در سال های گذشته معمولا کمتر از این میزان بوده است.
وی در پاسخ به سئوالی درباره برگزاری دوره های مجازی در این دانشگــــاه نیز گفت: امکانات این دوره ها در کنار دیگر دوره هایی که در دانشگاه درحال بــرگزاری است قرار مـی گیرد.
قائم مقام دانشگاه پیام نور به دسترسی دانشجویان به کتاب های معرفی شده دانشگاه اشاره و تصریح کرد: تلاش کرده ایم کتاب هایی معرفی کنیم که در بازار یافت شود یا انتشارات دانشگاه ان را منتشر کرده باشد.
وی اضافه کرد: همچنین از گروه های آموزشی خواسته ایم در صورت معرفی یک کتاب با ناشر و نویسنده آن برای تامین تعداد مورد نیاز کتاب هماهنگی لازم را داشته باشند.
کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=65770
سلام . از قبولی های جدید کسی مهندسی IT ثبت نام کرده؟
چند واحد درس دادن؟
هزینه اش چقدر شد؟
سلام.
این تبلیغاتی که تو خونه ها میندازن و مینویسه پیام نور ، چه جوری هست؟ چه موقعی امتحانش هست و کی به دانشگاه میشه رفت؟
سلام
آقا قضیه ی این که میگن اگه کلاس نری امتحانات "ده هفتم" حساب میشه چیه؟
لطفا تفاوت نشستن سر کلاس با اینکه نریم سرکلاس رو توضیح بدین(به غیر از اینکه سر کلاس بودن چیز خوبیه و این حرفا :دی)
ممنون
دوستان من بخاطر بدهی نتونستم انتخاب واحد کنم
راهی هست که فایل رو برام باز کنن؟
اگه نری سر کلاس دیگه نمره سر کلاسی نداری (همون 6 نمره)نقل قول:
سلام
آقا قضیه ی این که میگن اگه کلاس نری امتحانات "ده هفتم" حساب میشه چیه؟
لطفا تفاوت نشستن سر کلاس با اینکه نریم سرکلاس رو توضیح بدین(به غیر از اینکه سر کلاس بودن چیز خوبیه و این حرفا )
ممنون
به همین خاطر نمره پایانی رو در "ده هفتم"ضرب میکنن اون میشه نمره سر کلاسیت
سلامنقل قول:
همونطور که میدونید امتحانای ترم پیام نور از 14 هست،اگه شما سر کلاس حاضر بشید،استاد از 6 نمره یه نمره ای بهتون میده ولی اگه حاضر نشید سر کلاس،استاد نمره ای از 6 براتون رد نمیکنه پس نمره ای که از 14 میگیرید ضربدر ده هفتم میشه که نمره اتون از 20 بدست بیاد.
شما باید برید با امور مالی دانشگاهتون صحبت کنید.نقل قول:
دوستان من بخاطر بدهی نتونستم انتخاب واحد کنم
راهی هست که فایل رو برام باز کنن؟
یکی از دوستای خودم هم پول رو نداده بود و فایل رو براش بسته بودن،پول رو ریخت و باهاشون صحبت کرد و فایل رو براش باز کردن.
با این حساب اگر نمره ی کلی رو 14 بگیریم و استاد هر نمره ای رو به عنوان مستمر بده که از 20 رد میشه!!!!!نقل قول:
سلام
همونطور که میدونید امتحانای ترم پیام نور از 14 هست،اگه شما سر کلاس حاضر بشید،استاد از 6 نمره یه نمره ای بهتون میده ولی اگه حاضر نشید سر کلاس،استاد نمره ای از 6 براتون رد نمیکنه پس نمره ای که از 14 میگیرید ضربدر ده هفتم میشه که نمره اتون از 20 بدست بیاد.
میگن کاری از دست ما بر نمیادنقل قول:
شما باید برید با امور مالی دانشگاهتون صحبت کنید.
یکی از دوستای خودم هم پول رو نداده بود و فایل رو براش بسته بودن،پول رو ریخت و باهاشون صحبت کرد و فایل رو براش باز کردن.
فقط تهران میتونه فایل رو باز کنه
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
مال من 153 هزار تومن شد. 15 واحد
من تو گلستان در قسمت تکميل و تاييد اطلاعات شخصي دانشجو اطلاعاتم رو تایید کردم
دیگه نمیشه تغییر داد؟
چرا؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه استاد نمره بده که فوقش 6 میده و میشی 20 و اگر هم نمره نده ضربدر ده هفتم میشه و باز میشه 20.
چجوری حساب کردید که بالای 20 شد؟
یا نمره استاد یا ضربدر ده هفتم.
خوب هر چه زودتر برید با پیام نور مرکز صحبت کنید.نقل قول:
میگن کاری از دست ما بر نمیاد
فقط تهران میتونه فایل رو باز کنه
دوستان قسمت ثبت نام دوباره فعال شده ولی نمیدونم چرا میزنه زمان ثبت نام شما مشخص نیست!!!1
سلام
کسی پیام نور IT یا کل زیر شاخه های کامپیوتر هست که ترم 2 یا بالاتر باشه ؟
به من پیغام خصوصی بده کلی سوال دارم؟
ممنون
آهانقل قول:
چرا؟؟؟؟؟
اگه استاد نمره بده که فوقش 6 میده و میشی 20 و اگر هم نمره نده ضربدر ده هفتم میشه و باز میشه 20.
چجوری حساب کردید که بالای 20 شد؟
یا نمره استاد یا ضربدر ده هفتم.
پس یا نمره ی استاد و اون 14 نمره یا اینکه 10 هفتم
حالا من باید چه جوری یکی از اینا رو انتخاب کنم؟
دوستانی ک انتخاب واحد نکردن !!فایل دوباره باز شده
استاد انتخاب میکنه!نقل قول:
آها
پس یا نمره ی استاد و اون 14 نمره یا اینکه 10 هفتم
حالا من باید چه جوری یکی از اینا رو انتخاب کنم؟
البته اگه با استاد صحبت کنی شاید باهات کنار بیاد
حالا که بحث شهریه داغه من سوالمو دوباره بپرسم..تا حالا شده کسی شهریه رو بعد از ثبت نام و تاریخ مشخص شده دیر بریزه و مشکلی پیش نیاد ؟!
این وبلاگ رو نگاه کن ، از بچه های پیام نوره . ایمیل یا کامنت بهش بده ببین جوابتو میدهنقل قول:
کد:http://samy007.blogfa.com/
من ترم گذشته رو بعد از مهلت دادم و هم ترم تابستان رو.نقل قول:
وقتی دی بدی سایت گلستان موقع حذف و اضافه برات غیر فعال میشه و فقط قسمت فرم واریز شهریه کار میده
وقتی شهریه رو بی 48 الی 72 ساعت بعد خودکار سایت باز میشه( بدون مراجعه به پیام نور).:31:
اینو چه موقعی انتخاب میکنه؟نقل قول:
استاد انتخاب میکنه!
البته اگه با استاد صحبت کنی شاید باهات کنار بیاد
فکر میکنم با شرایط موجود همون 10 هفتم سیستم بهتری باشه
کسی تجربه ای اگه داره بگه لطفا
فرصت واریز شهریه تمدید شد
قابل توجه دانشجویان گرامی :
آندسته از دانشجویان ورودی قدیم (قبل از نیمسال اول 89-88) که موفق به انتخاب واحد نشده اند (هیچ گونه درسی را ثبت نکرده اند) ، از تاریخ 07/07/1388 لغایت 11/07/1388 می توانند نسبت به انتخاب واحد خود در نیمسال اول 89-88 اقدام نمایند. مهلت پرداخت شهریه این دسته از دانشجویان حداکثر تا تاریخ 19/07/1388 خواهد بود.
ثبت نام ورودی های جدید از کی تا کی هستش ؟
5 تا 12 مهرنقل قول:
ایول :31:نقل قول:
پس یعنی من 3 روز قبل از حذف و اضافه بریزم که تا اون موقع برام باز بشه دیگه ؟
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون دوره هاي فراگير كارشناسي ناپيوسته (كارداني به كارشناسي)، كارشناسي و كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور سال 1388 ميرساند بر اساس برنامهزماني پيش بيني شده فهرست اسامي پذيرفته شدگان دوره هاي مذكور به شرح ذيل بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشانيقرار ميگيرد.کد:www.sanjesh.org
1- نتيجه آزمون دوره فراگير كارشناسي ارشد روز شنبه 11/7/88
2- نتيجه آزمون دوره فراگير كارداني به كارشناسي ناپيوسته روز يكشنبه 12/7/88
3- نتيجه آزمون دوره فراگير كارشناسي روز دوشنبه 13/7/88
کد:http://www6.sanjesh.org/Payam/1388/880708_01.php
این کار جواب میده. مطمئن باش.نقل قول:
ضمنا تا 19 مهر مهلت پرداخت شهریه را تمدید نموده اند.:27:
سلام
شايد فكر كنيد از كره مريخ اومدم ولي خوب اشتباه كرديد :27:
من تازه خدمتم تموم شده قبل خدمت دو تا واحد داشتم كه تازه پاس كردم
ديپلم فني دارم
براي رفتم به پيام نور بايد چيكار كنم ؟
ميتونم رشته خودم كامپيوتر رو ادامه بدم يا انتخابهاي ديگه رو دارم؟
كمي درباره پيام نور توضيح بديد خوبه يا بد
تا چه مقطعي داره
ممنون ميشم كمي راهنمائي كنيد اطلاعاتم كم هست
واسه رفتن به پیام نور باید از طریق ازمون سراسری اقدام کنید .نقل قول:
اما واسه رفتن به فراگیر پیام نور میتونید یک رشته که توی فراگیر امتحانش برگزار میشه را انتخاب کنید و امتحان بدید و معدل مورد نظر را کسب کنید و دانشجو بشید .
اما به نظرم باید برای امتحان دادن توی فراگیر مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید .
البته دقیق خبر ندارم ولی فکر کنم باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشی .
باز دوستانی که فراگیر هستند بهتر میتونند راهنمایی کنند.
ممنون از جوابتون
كسي از دانشگاه پرديس كرج ميدونه
آگهي داده بدون آزمون اين چيزا دانشجو دانشگاه پيام نور بشيد
اگر تو سراسري شركت كنم با چه رتبه اي ميشه تو پيام نور شركت كرد البته هدفم اگر سراسري شركت كنم پيام نور نيست
هزينه اش چطوري هست ترمي چند
پيشاپيش ممنون