مال من که گارانتیه امرتات داره 1,600نقل قول:
یک مودم اکسترنال کوچیکم داره
مال من که گارانتیه امرتات داره 1,600نقل قول:
یک مودم اکسترنال کوچیکم داره
اگه عین آدم باشن خوبه . آخه اینطوری نیستنقل قول:
به نظر من ارزش نداره به خاطر ی خورده پول از گارانتی بگذری !
اومدی و روز بعدش خراب شد ! از کجا معلوم ! اون موقه است که ضد حال میخوری ناجور !
دلت به حال کل پولی که میدی بسوزه نه اون ی ذره برای گارانتی میدی !
مودم هم داره
من یه گوشی خردیم تو گارانتیش همه چیز رو خارج از کارانتی میدونست
آقای hossein_dig
نظرتون راجه به این پست چیه :
نقل قول:
سلام
اول می خواهم نظر دوستان رو راجع به این مدل و کانفیگش بپرسم :
Dell XPS M1530
CPU : Core 2 Dou 2.5 ----- 9300 6 MB cach
RAM : 4GB
VGA : 1.5 GB 8600 GT 256D
Hard : 250+ GB
باتری 9 cell
قیمت : 1,700,000
از نظر قدرت وکیفیت چطوره یعنی ارزش این پول را داره
اگر گارانتی تا 40 تومن باشه برای 1 میلیون هزینه ای نیست و داشتن بهتر از نداشتن هستنقل قول:
اما همه چیز بستگی به نگه داری خودتون داره ... ضربه نخوره و فشار بهش نیاد و شانس داشته باشید مشکل خاصی در مونتاژ و ساخت نداشته باشه ، مشکلی هم توی یک سال پیش نمیاد
نقل قول:
اینجا این مدل زیر 800 تومن نیست حداقل حدود 1 میلیون هست با گارانتی های متفرقه !
ببین میتونی از کف قیمت حدود 900 تومن شروع کنی از سری های NR و N که قوی هستند و با کیفیت خوب تا سری 14 ینچی CR که خیلی قوی تر با سی پی یو core2 و رم 2 و هارد 160 به بالا ... همه هم چینی هستندنقل قول:
اینم بگم برای بازی هیچ کدوم از اینها بدرد نمیخورند و برای کارهای مولتی مدیا و خانگی و اداری مناسب هستند
هر چند شما سونی واییو رو انتخاب کردی ولی به نظمر با بودجه 1.200 از میان HP و dell و Asus انتخاب های فوق العاده ای داری
NR 160E/W حدود 950.000 تومان
NR 290 حدود 980.000 تومان
NR 385 حدود 1.000.000 تومان
و سری های CR که حدود 1.220.000 چند مدل هستند
فقط به نوت بوک dell سری latitude مثل D830 با کانفیگ های قوی فکر کن ... این سری بسیار مقاوم اند ... انواع پورت ها رو دارند و از لحاظ قدرت هم بسیار خوب از آب در آمدند قیمت هم حدود 1.300 تا 1.600 هستنقل قول:
نقل قول:
اتفاقا ACER مزخرف ترین نوع مانیتور رو داره و بهترین مانیتور که لپ تاپ و دسکتاپش عین هم باشه همون سونی هست ... ترکیب رنگ زنده و شفافیت فوق العاده ای داره که هیچ مانیتوری نداره
مشخص هست که مانیتور لپ تاپ اذیت نمیکنه چون :
1- پاور کمتری داره بهمین دلیل ماکزیمم روشنایی اش مشخص شده است
2- مقدار کنتراست و نسبت کمتری داره
البته اینکه اذیت میکنه یا نه بیشتر یک توهم هست ...
اگر در مورد PC هم سوال دارید لطفا به بخش مربوط به خودش در سخت افزار مراجعه کنید نه اینجا
متشکر
آره تو ایران گرون تر از این در میادنقل قول:
ولی خوشم اومد از لپتاپ اش ! سونی هم دلش واسه مردم سوخته :5:
خیلی وقته پروژه ارائه لپ تاپ ارزان و با کیفیت داشته
این برای کارهای اداری و خانگی و دانشجویی فوق العاده است
البته توی مملکت بجز ایران
اگه لطف کنی ی لپ تاپ سونی با اون مشخصات که گفتم معرفی کنی
ی نمونه هم اچ پی با همون قیمتی که گفتم
تو 2 3 پیچ قبل هست:41:
چرا که نهنقل قول:
از نظر قدرت وکیفیت چطوره یعنی ارزش این پول را داره
CPU یه خیلی قوی داره ... اینو مطمئن باش
ولی در مورد رم و کارت گرافیکش بگم ... اگه بازی خوری Gforce 8600 و Ram 3 GB مناسب تره ... چون گرافیکت که 256 MB هست ... بقیش رو باید Shear کنی .... از این جهت ممکنه رمت کم بیاد ... اگه بازی خور نیستی همین خیلی عالیه
پلیز لینک پستتتون ...نقل قول:
من نمی دونم این سوال جاش اینجا هست یا نه! اما کسی جایی رو برای فروش قسطی لپ تاپ Hp میشناسه؟ البته یک سایتی هست که نمی خوام لینک بدم که تبلیغ بشه ولی مشکل اینجاست که اونی که من میخوام یعنی dv 2855 رو نداره!
آقا كسي نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
من بين اين 2 مدل موندم
اگه توي اين مايه ها سوني هم چيزي داره ممنون ميشم بگيد
خوب تا همین حدود قیمتا ی خورده بالا پایین تر ی سونی آمریکایی خوب با این مشخصات که گفتم معرفی کنی بهم ممنون میشم !نقل قول:
( کور2دو 2 به بالا ،
رم 2 گیگ ،
گرافیک هم در حدی باشه که بشه باهاش کارای گرافیکی معمولی و ی خورده بازی کرد
وب کم
وایرلس قوی
فینگر پرینتر
(HDMI , Reader
بلوتوس هم نبود مشکلی نیست :20: معمولا سونی ها ندارن(غیر از اون گروناش:11: )
و اون مدلی که از اچ پی مد نظرته که عالیه تو این قیمت بگو !
:11:
خیلی ممنوننقل قول:
آیا با توجه به اینکه سری sz پوت HDMI و پورت DVI رو ندارند باز هم پیشنهاد شما همین مورد .در ضمن آیا از دیگر برندها با LCD 13.3 اینچی این دو پورت رو دارند ویا این پورت ها مختص سری خاصی از لپ تاپ هاست.
من عضو جدید اینجا هستم، اول از REGISTERED USER به خاطر راهنماییهاشون تو این تاپیک تشکر می کنم.
بعد یک سوال در مورد لپ تاپ با حداکثر پول 1.8 میلیون تومن داشتم.
ترجیحا 14 اینچی باشه به خاطر قابلیت حمل و نقل و ضمنا کوچک نبودن LCD برای کار متوالی. لپ تاپ رو برای کارهای مهندسی مثل MATLAB,Autocad می خوام. البته برای کارهای روزمره و سرگرمی هم مناسب باشه. کارهای گرافیکی و گیم هم نمی خوام.
hp dv 2860 به نظر خیلی کامل میاد با شرایط زیر (قیمت 1,560,000 با گارانتی ایران hp):
C2D 2.5 Ghz T9300,6 MB cache,4 GB Ram ,320 GB HDD, Geforce 8400 up to 1407 MB mermory (128 MB dedicated)
ولی نمی دونم به همه این امکانات احتیاج دارم یا مثلا بهتره یه VAIO با باتری بهتر و گارانتی بهتر مثل امرتات یا ایران رهجو با CPU 2.1 Ghz مثل ابنها بخرم:
VGN-CR37 G,CD2 2.1GHz,3 MB,2 GB ram, 250 GB HDD, ATIX2300, 895 MB, 1,610,000 iran rahjoo
VGN-CR490 NCB,CD2 2.1GHz,3 MB,2 GB ram, 250 GB HDD, Intel X3100, 358 MB, 1,480,000 emertat
چون فکر می کنم گارانتی ایران hp مثل قبلیا نیست!! ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
ضمنا xps 1330 هم با مشخصات dv 2860 هست تو همون رنج قیمت ، فقط 13 اینچه ولی خیلی سبک تر، تو چند تا پست های قبلی دیدم که میگن ممکنه مشکل سخت افزاری و LCD پیدا کنه. البته فکر کنم گارانتی dell (مثل امرتات) بهتر باشه، شما بین این دو تا (xps 1330, dv 2860) کدوم رو توصیه می کنید؟؟
بازم مرسی :31:
همه فروشگاه ها الان دو درصد کار میکنند .... جای خاصی نیستنقل قول:
نقل قول:
کی گفته باتری Vaio بهتره ؟ اول دل و بعد اچ پی از لحاظ باتری قوی ترند
گارانتی هم امرتات همون سرویسی رو میده که مثلا ایران اچ پی میده همه شبیه هم
سری CR با قدرت محاسباتی اش و قطعات خوب اما سیستم نرم افزاری داغونی داره (وقتی یک ریکاوری ساده با 100 تا ارور 5 ساعت طول کشید متوجه میشی) و همچنین گرافیک ضعیف که کلا قابل مقایسه نیست با سری جیفورس 8000
بهترین همون HP 2860 هست که انتخاب کردی و قوی ترش نیست در همه زمینه ها سری های DV2000 سر هستند توی 14 اینچی
پورت HDMI پورتی مولتی مدیا هستو بیشتر روی دل و اچ پی سری FZ و CR سونی هست و بودنش اهمیت زیادی نداره چون کاربردی ندارهنقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیز REGISTERED USER
بنده به یک laptop احتیاج دارم که رم بالا وcpu نسبتا خوبی داشته باشه
خودم بهsony vaio nr 330 علاقه دارم اما هر کی یک چیزی میگه
از بین sony hp dell
شما یک مدل را معرفی کنید که من اون رو انتخاب کنم
بیشترین کار من هم استفاده از نرم افزارهای برنامه نویسی و استفاده از 2 سیستم عامل در laptop میباشد.
با تشکر
یک سال بعد:41:
شما اگر دو سیستم عامل میخوای استفاده کنی و نیاز به همه درایور ها با تمام مشخصات داری ، پیشنهاد میکنم از سری inspiron 1550 دل و inspiron 1525 یا vostro 1500 انتخاب داشته باشی ... رنج قیمت با سی پی یو و رم بالا از 1 میلیون تا 1.300 هستنقل قول:
مثلا :
DELL 1520
2.0-2MB-FSB800
1024
120
DVD RW
15.4 WXGA
358
DOS
2.8
poland
BT/Web cam/6Cell/
9,200,000
یا
Vostro 1500 2.0-2MB-FSB800
1024
160
DVD RW
15.4 WXGA
8400 Geforce
Vista-B
2.8
poland
/BT/Web cam/
9,850,000
اینها انتخاب های خوبی هستند و تقریبا همه یک کیفیت و ساخت لهستان هستند
به سی پی یو ، کش و بایش دقت کن ... اگر کش 4 مگ انتخاب کنی حداقل 50 تا 70 هزار تومان میره بالاتر
اما همان کش 2 مگابایت هم برای بارنامه نویسی کارت رو راه می اندازه
هرچند من بودم بهت میگفتم سری 14 اینچی HP رو انتخاب کن برای برنامه نویسان مناسب تره :
Hp pavilion DV 2840
2.0-2MB
2G
160
DVD RW
14.1 WXGA
895 Geforce
Vista-H 2.5
CHINA
/BT/WebCam/Remote/
11,350,000
لپ تاپ قوی و بسیار مناسبی هست ... و مناسب از هر جهت برای برنامه نویسان
ببین من پست هات رو جا انداختم ... همه اون سوالات مربوطه رو اینجا نقل قول کن تا ببینم چی بوده جریان :31:نقل قول:
با تشکر از شما
چند سوال دیگه هم داشتم
پس sony چی شد ؟؟؟؟؟
آیا واقعا اول dell بعد hp ........
اگه میشه چند تا سایت معرفی کنید که بهترین ها را معرفی کند
البته منهای برنامه نویسی به طور کل کار با نرم افزار می باشد و کار کشیدن از لپ تاپ .
منظور از تمام درایورها لازم است یعنی چی؟؟؟؟؟
آیا این مدل های بالا که ذکر کردید مشکل باطری ندارند که؟؟؟؟؟
با تشکر
واقعا سری NR سونی قوی هست ؟ خیر ... سی پی یو به نسیت سایر نوت بوک ها ضعیف هستنقل قول:
اینجا گفتم :
سایت فقط خارجی معتبر هست و هیچ سایت ایرانی تخصصی ندارم جز انجمن های P30Worldکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2608179&postcount=1651
با سلام
من بین انتخاب های dellinprion 1525 و dell vostro1500 ,hp pavilion DV 2840 گیر کردم
به نظر شما چون من میخواهم سیستم عامل عوض کنم به طور مداوم
کدام یک بهتر است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نظر داغ کردن و باطری کدام بهتر است hp یا dell
راستی sony و ibm این وسط پشه میپرانن دیگه؟؟
با تشکر از این که سوال های بنده را خیلی زود جواب میدهید
مدل و مارکش رو میشه معرفی کنیدنقل قول:
ممنون :20:
نقل قول:
نوشته شده توسط REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک سونی ها معادلش همون جیفورسه !!! یعنی چی ؟ نمیشه اینطور مقایسه کرد گرافیک گرافیکه
تا 1.300 سونی چینی هست که قوی نیستند و سی پی یو ضعیفی دارند
میتونی سراغ سری های AMD Turion X2 اچ پی بری ... قوی و عالی و قیمت مناسب
خوب تا همین حدود قیمتا ی خورده بالا پایین تر ی سونی آمریکایی خوب با این مشخصات که گفتم معرفی کنی بهم ممنون میشم !
( کور2دو 2 به بالا ،
رم 2 گیگ ،
گرافیک هم در حدی باشه که بشه باهاش کارای گرافیکی معمولی و ی خورده بازی کرد
وب کم
وایرلس قوی
فینگر پرینتر
(HDMI , Reader
بلوتوس هم نبود مشکلی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معمولا سونی ها ندارن(غیر از اون گروناش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و اون مدلی که از اچ پی مد نظرته که عالیه تو این قیمت بگو !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه لپ تاپ که قیمتش حدود 1 میلیون باشه میخام
سبک باشه و قابل ارتقا باشه و زیبا هم باشه بد نیست
امکانات اصلی مثل cpu,ram,hard هم عالی باشه
با تشکر
سلام REGISTERED USER عزیز
یه درخواست ازت داشتم
اگه میشه لطفا دسته بندی لپ تاپ ها رو مثل همون DELL که تو صفحه 1 توضیح دادی تو یه فایل Zip بذار تا بتونیم دانلودش کنیم
آخه اینقدر این صفحه ها زیاد شدن که هر چی توشون میگردی قاطی میکنی
من گشتم ولی دسته بندی شرکتهای دیگه رو ندیدم. اگه میشه مثل DELL تو صفحه 1 دسته بندی کن .
من لپ تاپ دل وسترو 1310 رو پیشنهاد میکنم فوقالعادست.نقل قول:
cpu:2.5 core 2due 6mb cash
2 gig ram
vga 8400 g-force
display :13.3 "
webcam2mp+bt+lan+wifi+1394(i-link)modem-external
قیمت 1320
بدون گارانیتی
درضمن لپتاپ ها بجز رم و هارد غیرقابل ارتقاء هستن مثل cpu
قیافه 1310 رو میتونی بسرچی .بد نیست سادست ولی ...
در ضمن شما هم چه توقع های از ریجستر یوزر دارید خودتون نمیخاید زحمت بکشید ؟!
دوستان من یه لپ تاپ دیدم تو پارسیان
می شه لطف کنید بگید می یرزه یا نه؟
VOSTRO 1500
CPU:Core 2 Dou 2.5
Cache:6MB
RAM:4GB
HDD:250GB
VGA:GeForce8600
ODD:DVD/RW
LCD:15.4
O/S:DOS
OTHER:WIFI/web came/BLUETOOTH + bag
قیمت:گارانتی بین المللی:1330000
گارنتی مهرگان: 1380000
با سلام
من بین انتخاب های dellinprion 1525 و hp dv6700 گیر کردم
به نظر شما چون من میخواهم سیستم عامل عوض کنم به طور مداوم
کدام یک بهتر است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نظر داغ کردن و باطری کدام بهتر است hp یا dell
با تشکر از این که سوال های بنده را خیلی زود جواب میدهید
سلام آقای ریجستر من میخواستم بپرسم که اختلاف قیمت لپتاپ در بانه با قیمت هایی که اینجا عنوان میشه چقدر هست و همچنین من می تونم از چین هم تهیه کنم ویا از دبی درمورد اختلاف قیمتها صحبت کنید آیا لپتاپها ی ساخت چین با برند هایی مثل دل اچ پی و ... کیفیت پایینتری دارند چون اکثر بازار چینی هستند من در حدود نهصد هزار می خوام خرج کنم باتوجه به اختلاف قیمت تهران و بانه یا چین یا دبی چه پیشنهاداتی دارید البته من اگر از چین تهیه کنم از طریق یکی از آشنایان که جنس وارد می کنه میتونه بدون عوارض گمرکی واسم بیاره
سلام آقای ریجستر من میخواستم بپرسم که اختلاف قیمت لپتاپ در بانه با قیمت هایی که اینجا عنوان میشه چقدر هست و همچنین من می تونم از چین هم تهیه کنم ویا از دبی درمورد اختلاف قیمتها صحبت کنید آیا لپتاپها ی ساخت چین با برند هایی مثل دل اچ پی و ... کیفیت پایینتری دارند چون اکثر بازار چینی هستند من در حدود نهصد هزار می خوام خرج کنم باتوجه به اختلاف قیمت تهران و بانه یا چین یا دبی چه پیشنهاداتی دارید البته من اگر از چین تهیه کنم از طریق یکی از آشنایان که جنس وارد می کنه میتونه بدون عوارض گمرکی واسم بیاره