سلام اقیانوس جون (ببخشید اسمتونو نمیدونستم)نقل قول:
اگه منظورتون صدای خرت خرت و تلق و تلوق کردن روی دست اندازها و عموما در رانندگی شهریه
یه راهکار هست که من خودم روی پارس چند سال پیش تست کردم و جواب داد
اون لاستیک دور دربهای ماشینتون رو کاملا با دستمال نمدار پاک کنید و بذارید خشک بشه بعد با وازلین یا پارافین که نظر من بیشتر روی پارافین هست روی لاستیک ها بکشید ,کلا تمام صدا بر طرف میشه اگر مشکل ریگلاز نداشته باشه که با تعاریفی که کردید از ماشینتون فکر میکنم با همین کار برطرف میشه.
البته هر چند مدت یکبار مثلا هر یکمها یکبار این کارو انجام بدید چون اگه خاک بگیره لاستیک ها دوباره مثه الان صدا میده
برای ریگلاژ هم اگه خودت میخوای انجام بدی باید اون زبانه ای که روی بدنه هست را با دست محکم بگیری که اصلا از جای اصلی خودش تکون نخوره بعد با اچار ستاره ای پیچهارو یکم شل کنید و با جابجایی حیلی کم در جهتی که فکر میکنید در راحتتر بسته میشه (با توجه به شرایط خودش)جابجا میکنید ,البته اصلا بتون پیشنهاد نمیکنم خودتون این کارو بکنید چون بعضی اوقات بر اثر بی دقتی افتضاح ببار میاره ,نمونش خودم که یکبار کلی سر این قضیه گرفتار شدم دست آخر هم مثه اولش نشد (باور کنید سر همین در ماشینو فروختم)
باید بدید صافکار ماهر و مجرب براتون این کارو انجام بده البته به فنی بودن خودتونم بر میگرده خیلیها بهتر از صافکار اینکارو انجام میدند
سبز باشید