ببخشید اسیاتک تو نیشابور هم نمایندگی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه نداره یک شرکت خوب معرفی کنید که تو ایجا باشه و تعرفه هاش رو بگید.خیلی فوری هست چون تا یک ماه دیگه میخوام بگیرم.
ممنون میشم
Printable View
ببخشید اسیاتک تو نیشابور هم نمایندگی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه نداره یک شرکت خوب معرفی کنید که تو ایجا باشه و تعرفه هاش رو بگید.خیلی فوری هست چون تا یک ماه دیگه میخوام بگیرم.
ممنون میشم
شرکت زیاد است
شما پیش شماره شهرستان و مرکز مخایبرات را وارد کنید خودش میزنه
من هم آسیاتک دارم خوزستان
ازش راضی هستم ولی اگر شبانه رایگان داشت( مثل صبانت ) واقعا عالی میشد .
سلام بچه ها یه سوالی این مودم آسیا تک روی ویستا 64 بیتی نصب میشه اگر میشه چطوریه
یه سری به سایت آسیاتک بزناگر اون جا درایورشو گذاشتن که هیچ در غیر این صورت باید از مودم lan استفاده کنی.کد:www.1844.ir
سلام..نقل قول:
snr خط ام شد 25... یارو گفت از طرف ما مشکل نیست و احتمال زیاد از طرف خودتونه.. مثلا سیم کشی ساختمون مشکل داره.. الان من زنگ بزنم مخابرات بیان ببینن ممکنه حل بشه موضوع ؟
آقا من رفتم مخابرات خط بخرم . ميگم ميخوام خط PCM نباشه بعد رفتم پيش مدير گفت ديجيتالي از مركز انتخاب ميشه ما نميدونيم چيه. شانسي هستش. گفتم خوب براي ADSL ميخوام گفت كه خيلي ها گرفتن مشكل نداشتن. گفت PCM مشكل نداره خط هاي ما استاندارد هستش ولي شركتهاي ADSL ميرن دستگاههاي استوك ميارن براي همين با PCM جواب نميده و نويز ميندازه.
حالا من خط خريدم تا فردا بيان وصل كنن ببينم چي از آب در ميادش. ولي عجب جامعه اي داريم . خيلي باحاله. اون از شركتهاي اينترنتي اينم از مخابرات. اگه دستگاهاشون استوك هست اجازه كار ندن به اينا. مگه قرارا نبود خود مخابرات ارائه بده
این چه مسخره بازی ایه که آسیا تک درآورده؟
روزی 10 بار میگه فلان روز به آخر اعتبارتون مونده.
مگه خودم نمیدونم که چپ و راست یاد آوری میکنن.
آدمای الاف نشستن سیستم راه انداختن...
بچه ها میدونید اگه بخوایم از پولی که تو وضعیت مالی اسیاتک باقی مونده استفاده کنیم باید چیکار کنیم ؟ مثلا الان 3000 تومان همانطور که تو عکس میبینید تو ذخیره مالی دارم حالا میخوام با استفاده این یه گیگ حجم بخرم باید چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره به خدا، دهنمون رو نموده ! :31:نقل قول:
دوستان
مودم یو اس بی دارم میخوام روی اون یکی کامپیوتر هم از همین آسیاتک نت داشته باشم باید لن بخرم واسه 2 تا کامپیوترم؟ یا یکی؟
کلا speed وضعیتش چی میشه در صورت شبکه شدن؟
کسی نمیدونه؟نقل قول:
باید زنگ بزنی و درخواست بکنی
یا این که از قسمت فاکتور ، یک فاکتور جدید بسازی
کسی میدونه . این نمایندگان شهرستان ها برای شارژ کردن محدودیت حجمی از کدوم قسمت سایت آسیا تک وارد یوزر خودشون میشن ! (اوژانسیه)
من میدونم وارد یک سایتی میشن و یوزر و پس خودشون رو میزنن ولی نمیدونم چه سایتی !
رئیس کدوم مرکز همچین حرفی زده :31: برو بهش بگو شما که میرید بورد PCM میخرید و یه خط رو به 16 نفر میفروشین فکر اینجاش رو خم بکنید الکی تقصیرو گردن بقیه نندازیننقل قول:
اینو از خودشون پرسیدی یا خودت توی مودم دیدی، اونا بعضی وقتا دقت نمیکنن و امارو اشتباهی میدن با وضعیت تو احتمال پایین بودن SNR زیادهنقل قول:
چه مدلی ؟ اگه lan و usb باشه میتونی همزمان استفاده کنی به شرطی که کارت شبکه روی یکی از سیستم ها داشته باشینقل قول:
سلامنقل قول:
کلا باید یه مودم بخرید
بعضی مودم ها چندتا جای اتصال داره
بعضیام یه جای اتصال لن داره یکی یو اس بی مثل Asus 602AM
سرعت هم اگه همزمان دو تا سیستم روشن باشه و استفاده کنه بین دو تاش تقسیم میشه
اگه هم یکی خاموش و دیگری استفاده کنه سرعت عادیه
کلا مثل اینه که سرعت رو دو قسمت کردین
آقا از تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم باید چیکار کنم سریع به مادرم گفتم اومدن خط رو وصل کنن یه ÷ولی بده بگو PCM نباشه اونام 5 هزار تومان گرفتم ردیفش کردن الان مشکلم حل شد خدا رو شکر.نقل قول:
بچه ها سرعت اینترنت من خیلی بالاست این الان برای فن آوا هستش البته نمایندگی بتانت پهنای باندش زیاده از دوستم میگیرم الان برای من سرویس 1 مگابایت 3 گیگ رد میکنه بعد 256 نامحدود میده سرعت دانلودم روی 40 هستش تازه تو شب که بیشتریا مجانی استفاده میکنن. چون ساعت 2 تا 7 صبح مجانی هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این سرویس رو گرفتم ماهی 40 هزار تومان
هرکی خواست بگه براش ردیف کنم. رفیقم به فن آوا کلک رشتی میزنه این سرویس ها رو میده اونا نمیدونن
خودشون گفتن.. البته الکی نبود زنگ زدم گفتن صبر باید بکنید یه 10 دقیقه!نقل قول:
10 دقیقه - 15 دقیقه بعدش خودشون زنگ زدن خونمون ( اولین بار بود غیر زمانی که میخواستم سرویس بخرم از اسیا تک زنگ زدن خونمون) ... بعدش هی میگفت مودم رو خاموش کن روشن کن که تو دستگاه خودش مطمئن بشه مال منو میگه نه کاربرای دیگه! از یارو خوشم اومد.. اولین بار بود یکی تو اسیاتک یه کم فنی رفتار کرد!
تو تنظیمات مودم خودمم فقط یه جا low و high داره دقیقا ننوشته !
بچه ها من الان سرویس 128 حجمی دارم فردا تموم میشه میخوام این ماه نامحدود بگیرم الان رفتم شارژ کنم زد این تبدیل سرویس مجاز نمیباشد!
مشکل چیه ؟
زنگ بزن پشتیبانی برات درست میکنن تو سیستم . (فاکتور باز میکنن )نقل قول:
تو فقط پرداخت میکنی .
مسخره ها خوب مثه ادم بذارن خودمون ایجاد کنیمنقل قول:
پهنای باند مرکز بهشتی دو برابر شد :5:
نقل قول:
اینو من دارم حس میکنم:
با چه سرویسی همچین پینگی گرفتی؟!نقل قول:
یه تست با لندنم لطف میکنی بگیری.
نقل قول:
512
لندن چیه؟
یا خدا !
با 512 تو کویت 314 پینگ داده ؟!!!
1 سال پیش با 256 من راحت با لندن 300 میگرفتم !
هیچی پس فاتحه آسیاتکم خوندست.
پینگ هر روز و هر ساعت بالا پایین میشه چه برسه به یه سال
سلام شما اسیاتکی ها چرا این قدر ساکت تشریف دارید
من نیاز به اینترنت نامحدود پیدا کردم .
حالا هم فن اوا هستم الان همه چیز عالیه عالیه به جز محدودیت حجمی که تاز مانی که شبان خوب کار می کرد مشکلی نبود اما الن دیگه شبانم شده دیال اپ می خوام برم نامحدود بگیرم این جایی که هستم کرج فن اوا نامحدود نمی دن باید ای اس پی عوض کنم تصمیم دارم از نماینده اسیاتک تو کرج سرویس بگیرم
سرعت هم برام مهم نیست
می خوام نامحدود باشه کل هفته رو بزارم برای دانلود (نامحدود یعنی همین دیگه؟)
سرعت هم زیر 10 نیاد و قطعی هم کم باشه
الان اینمواردرنگی رو کسایی که از اسیا تک سرویس نامحدود گرفتن به خوبی دارن؟
یکم راجع به سرویس نامحدودش توضیح بدید.
من فقط به خاطر نامحدود ول می کنم میام اسیا تک ها!
چه جوره؟
به پست شما جای دیگه هم جواب دادم اما بازم واسه بقیه بگم که اسیاتک فعلا فقط توی تهران و چند تا شهرستان (غیر از کرج و ...) نامحدود داره
با سلام
مودم من corecess 3112 ug مدل usb هست و از خود آسیاتک گرفتم درایور این مودم روی سرویس پک 2 xp به راحتی نصب میشه ولی روی sp3 نمیتونم درایورش رو نصب کنم
کسی راهی بلده این مودم رو روی sp3 نصب کنم؟
تو سایت اسیا تک اخرین درایور احتمالا باید باشه.
بچه ها یه سوالی دارم...
من سرویس 1 ماه حجمی سرعت 512 دارم... 2 روز دیگه اعتبارم تموم میشه... میخوام یه 3 ماهه 9 گیگ 512 بگیرم.. خواستم بدونم لازمه به آسیا تک زنگ بزنم بگم میخوام سرویس رو این کنم یا همون تو سایت فاکتور صادر کنم تغییر کنه مشکلی نیست ؟؟
آسیاتک 64 نامحدود نداره؟ (یا نامحدود شبانه؟)
جایی رو سراغ ندارین نامحدود 10 تومن داشته باشه؟
نه نیازی نیست
کسی اینجا تا به حال corecess 3112 ug رو روی سرویس پک 3 نصب نکرده؟نقل قول:
کارهای اینا که حساب کتاب نداره......من همون خدماتم رو که تمدید میکنم بازم زنگ میزنم.....به نظرم زنگ بزنی بهتره...فوقش یارو میگه ممنون....پیگیری میکنیم...همیننقل قول:
من سرویس 1 ماه حجمی سرعت 512 دارم... 2 روز دیگه اعتبارم تموم میشه... میخوام یه 3 ماهه 9 گیگ 512 بگیرم.. خواستم بدونم لازمه به آسیا تک زنگ بزنم بگم میخوام سرویس رو این کنم یا همون تو سایت فاکتور صادر کنم تغییر کنه مشکلی نیست ؟؟
ما که بعد 2سال و اندی از آسیاتک اومدیم بیرون و رفتیم شاتل
سرویس 128 نامحدودش واقعا به صرفه نیستش 28هزارتومن بابتش داد
حجمیش هم به درد من نمیخوره
رفتم شاتل