فون مموریتون رو خالی کنید.نقل قول:
می تونید حتی فرمت یا اپدیت هم داشته باشین.
برنامه های در حال اجرا رو ببندید
فون مموریتون رو خالی کنید.نقل قول:
می تونید حتی فرمت یا اپدیت هم داشته باشین.
برنامه های در حال اجرا رو ببندید
چرا Ponit هایی که تو ONE گرفتم توی N-Gage Apllication وارد نمیشه؟
اصلا" Point Pickups بازی ONE چیا هستند؟
نمیدونم ..... از یونس بپرس ..... برای من که اضافه میشه ....:20:نقل قول:
توی story آخرین مرحله ی هر جایی که توش بازی میکنی ، با توجه به نوع بازی(ایزی یا مدیوم یا هارد) بهت پوینت میده ....
تو versus هم من یکبار پوینت گرفتم .......:دی
منم دوبار تو ایزی ونرمال تموم کردم ولی فقط یه پوینت دارن شاید اصلا بستگی به رنکت داشته باشه....
یا مثلا اگه پروفکت زیاد بگیری...
My Games=>options=>view my profile=>point pickups
تو اين مسير واسه هر بازي رو نشون ميده چه انگيج پوينت هايي داره
مثلا بريد رو بازي one و آپشن رو بزنيد و مسير رو بريد ميفهميد چي به چيه
salam va mer30
2 ta soal dashtam 1-file n gege va pachesh ro gooshie man nemitoone bekhoone
2-tooye shakheye c man fili bename sys vojood nadare le copy konam
gooshim n95 8gb
mer30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم:پارسی تایپ کن.
دوم:با چه فایل منیجری داری باز میکنی؟اگه با منیجر گوشی بخوای ببینی شاخه ی SYS وجود نداره چون فقط محتویات فولدر Data رو نشون میده.اول X-Plore بریز بعد 0 رو بزن همشو تیک بزن میبینیش.
با سلام.
در تاپیک های مختلف ه انجمن های مختلف سخنان ضد و نقیضی در مورد نصب ngage 2 روی موبایل n82 با فریمور 3 شنیده ام.
یک کلام و لطفا" تحقیقا" بگویید بالاخره روی n82 با فریمور 3 و خورده ای این کلاینت ngage2 نصب میشود و قادر به بازی کردن روی این گوشی با این فریمور هستیم یا خیر ؟! (اول یک جواب بله/خیر بدهید بعد لطفا" راه نصب و نیازمندیهای آنرا برای گوشی n82 با فریمور 3 معرفی کنید)
*** دلیل تاکید من روینام و فریمور گوشی ؛ بخاطر دقیقتر بودن پاسخ شما دوست عزیز است ***
اولا" فریمور 30 نه 3 .......:دی:11:نقل قول:
بازیهای n-gage روی ورژن 30 ان82 نصب نمیشه .......
چون این ورژن هک نمیشه و هک کردن گوشی برای نصب بازیهای کرک شده n-gage ضروری هست .....
فعلا" هم راهی برای هک کردن این ورژن نیومده .....:41:
مال من مشکل داشت و اصلا پوینت نمیداد! یه دوستی به اسم x_ray7 تو انگیج که تو پی سی هم هست بهم گفت که بازی رو حذف و نصب کنم! منم همین کار رو کردم و درست شد. الآن 115 پوینت گرفتم!
بازیهای ان گیجم دیگه اجرا نمیشه.
Game not found on memory card.
دفعه دوم که Start Game رو می زنم(از Home ) می خواد کانکت بشه به اینترنت. از قسمت My Games که بازی رو انتخاب می کنم:
Are you sure you want to delete One?All game data will be lost.
چی کار کنم کمک کنید؟
در ضمن مموری رو فرمت کردم . مستر ریست هم کردم بازیها رو از اول نصب کردم ولی درست نشد:41:
گوشیت ان95 8گیگ هست ؟؟؟نقل قول:
احیانا" وقتی بازیها در حال اجرا بودن ، گوشیتو وصل نکردی به کامپیوتر ؟؟؟
دوستان ، چرا فیفا 09 اجرا نمیشه؟
ارور Kern - Exec 3 میده! (درست نوشتم؟)
گوشیت RAM کم میاره ......نقل قول:
از این روش استفاده کن :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3207682&postcount=21
دوستان.من وقتی فایل ngage رو میخوام نصب کنم.مثل یه فایل متنی باز میشه مشکل چیه؟
دوستان.من وقتی فایل ngage رو میخوام نصب کنم.مثل یه فایل متنی باز میشه مشکل چیه؟
تمام این کارها رو کردم ولی بازم مشکل داره.:42:نقل قول:
اگر کلاینت N-Gage رو نصب کردی. برای نصب بازی اگر پسوندش n-gage. بود اونو توی پوشه توی مموری کارد که اسمش n-gage هست کپی کنی . حالا اگه برنامه کلاینت رو اجرا کنی خودش بازی رو نصب می کنهنقل قول:
اگر هم کلاینت رو نصب نکردی باید نصبش کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه مشكلي نداره...كلاينت رو از سايت انگيج دانلود كن..نقل قول:
بعد بازي كه ميخواي رو دانلود كن (تريل) بعد كه نصبش ردي از تو بازي گزينه buy game داره...از همون جا ميخري...ميتوني از سايت اصلي هم خريداري كني...:46:
باز ميشه؟؟؟؟:18:نقل قول:
شما چي كار به اون فايل داري؟ فقط كپي كن تو e/ngage بعد كلاينت رو اجرا كن خودش نصب ميكنه...
مشكلات رو هم در تاپيك خودش مطرح كنيد..:46:
من وقتی میخوام N-gage installer رو نصب کنم نمیشه این پیام رو میده:
cannot istall. Device is not compatible with N-Gage
کمک کنییییییییییید
سلام.نقل قول:
بله 8گیگه.
من یادم نمیاد دیشب چی خوردم. فعلا که کلی اعصابم خورده. انقدر دوست و آشنا و ملت تو مترو و اینور اونور به این One حیرت زده می شدن که آخر چشم زدن.
گوشيت چيه ؟نقل قول:
هك كردي يا نه ؟
ببینید دوستان...نقل قول:
من وقتی میخوام n-gage installer رو نصب کنم نمیشه این پیام رو میده:
Cannot istall. Device is not compatible with n-gage
کمک کنییییییییییید
یه مطلب مهم...
اکثر ارورها و اشکالات نصب کلاینت وهرچیز تو مرحله مقدماتی مربوط به راه اندازی ان گیج اینه که تو تاپیک نصب همه کارا رو مو به مو انجام ندادین یا با دقت انجام ندادین منم خودم یه مدتی مثل شما بودم .....
پس همگی یه بار به اون تاپیک رید وخواهشا دقت کنید ببینید کدوم مراحلو نرفیتی یا اشتباه رفتید...
یا حتی واسه خودتونم اگر راه میانبری چیزی زدید اشتباهه ...نمونش واسه هک کردن گوشی گید که من مثلا فلان برنامه ی هک که دارم پس این رحله رو نمیرم چون همین باعث فلج شدن مراحل بعدی میشه....
سلام آقا یونس من گوشیم ان82 هست و میخوام گوشیمو آپدیت کنم به ورژن 30.0.019 میخواستم بدونم بعد از آپدیت کردن بازم میتونم بازی ها رو نصب کنم یعنی ورژن جدید با کرک کردن و پتچ هاش مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟بازی ها فول اجرا میشه؟؟؟
با تشکر
سلام:20:نقل قول:
خب اينجا يه فرضيه درست ميشه::46:
طبق ديده ها و شنيده هاي من شما اگه شما گوشيتونو در ورژن 20 هك كنيد و بعد به 30 آپديت كنيد همچنان گوشي هك ميمونه...:8:
البته من مطمئن نيستم..:41:
ولي اگه ريست كنيد (يعني گوشي به صورت عادي باشه و هك نشده باشه) و بعد آپ كنيد ديگه به هيچ وجه نميتونيد گوشي رو هك كنيد يا به عبارت ديگه انگيج رو نصب كنيد...:13:
یعنی اصلا به صلاح نیست گوشی رو آپدیت کنم
ممنون
50-50 هست ديگه...اگه ريسكشو ميكني كه آپ كن ممكنه هك بمونه...ولي به هرحال از من به تو نصيحت اگه خواستي حتما" گوشيتو هك كن بعد يه بك آپ بگير و بعد آپ كن...به هيچ وجه هم مستر ريست نكن تا هك نپره...:46:نقل قول:
اقا n-gageII بهتره يا n-gageI ؟
اصلا بهترين نسخه n-gage چيه؟
N-gage II بهتره ..... چون گرافیکش بهتره ...... بازیهای بهتر و جدیدتری داره ......نقل قول:
کلا" 2 نوع n-gage داریم ..... یکی n-gage I که نسلش منقرض شد ....... :دی ...... یکی هم همین n-gage II .......:5:
همه مراحل رو رفتم بازم نشد
دوست عزیز بازم نشدنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
شما گوشيت چيه؟ ضمنا" مراحلي رو كه طي كردي قدم به قدم اينجا بگو تا بهت بگم مشكل كجاست...:46:
اون حل شد
يه مشكل ديكه
اول كوشي رو با كد و مموري رو در رم ريدز و كوشي فرمت كردم
با secman هك كردم
نصب ميكنم سوالاتي ميبرسه يه كم بر ميشه بعد unable to install ميده
گوشیم n73 هستش
N73 v3.0704.1.0.1
نقل قول:نقل قول:همرو تويه پست ميگفتي بهتر بود...نقل قول:
پس فرمت كردي بعد كه خواستي سكمن نصب كني ارور ميده؟ عجيبه..با روش 9,3 هكش كن...راهه ديگه اي نيست..:46:
دوستان ورژن ان 85 من 10 هستش.
میتونم هکش کنم؟؟
یه برگه تو جعبش داره که رجیستریشن کد توش هست
من اگه این کد رو واسه یکی از اون 15 بازیش بزنم بعد از اینکه گوشی هک یا ریست یا هر اتفاق دیگه ایی واسش بیفته اون رجیسترم از کار میفته؟
تست کن ببین هک میشه یا نه ......نقل قول:
به به....مباركه داداش...چند گرفتي؟نقل قول:
الان رو گوشيت كلاينت (اجرا كننده) انگيج هست؟ بازي چي؟ هيچ بازي نصب نيست؟ من شنيدم yamake نصبه...
مطمئني اون كد واسه بازي خاصي نيست؟؟