واسه چی نخرم؟؟؟
Printable View
واسه چی نخرم؟؟؟
شرمنده ها مجبورم پست اسپم بدم آخه گوشی جواد (خز) میشهنقل قول:
واسه چی نخرم؟؟؟
نه مهدي جان تا جايي كه من ميدونم تغييري نميكنه...البته اگه تقلبي نباشه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سوال یونس جان و بقیه ی دوستان :
هندزفریتون چیه ؟ من هندزفیری گوشیم طی یک ارتباط تنگاتنگ سوخت ، میخوام ببینم اگر مال 95 رو بخرم دکمه هاش کار میده یا نه ؟
لیست خریدای 82 :
شارژر همراه / باطری یدکی
قاب کریستالی / قاب فابریک
هندسفیری
fm transmitter
and more
آره جواب ميده...نقل قول:
يادت نره نقد شارژر فندكي...:31:
اگه FM Transmitter گير آوردي مارو بي خبر نذار...:10:
من که نفهمیدم چی گفتید:41:نقل قول:
منظورتون چیه؟؟
نقل قول:FM Transmitter چی هست ؟نقل قول:
هیچی بابا دوستومو منظورش این بود که نخر چون گوشی داره خز میشهنقل قول:
من که نفهمیدم چی گفتید
منظورتون چیه؟؟
که فک کنم شوخی کرد
شما اگه خواستی بخر
امیدوارم تونسته باشم منظورم را درست گفته باشم
نه بابا این گوشی مگه میشه جواد بشه:46:نقل قول:
مرسی You:10:
سلام...نقل قول:
شما میتونی از طریق موجای اف ام اهنگای گوشی خودت را با وصل دستگاه مخصوص اون به شارز فندکی ماشین
از طریق ضبط ماشین گوش کنی وصدا بسیار رسا وبی نویز هست......
این دستگاه واسه ان 82 اکسترنال هست ولی رو خود ان 78 وجود داره که یکی از خوبیاش هست.....:10:
FM transmitter که رو N78 هست،اینه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز اینترناله نه اکسترنال (توی خود گوشیه و نمی تونی ببینیش و همیشه همراهته)نقل قول:
آقا نخرین n82 :دی
برو ن78 بخر fm transmiter هم داره یا ن95 8 گیگ بخر (هاها)
مگه چشه n82.
امکاناتش که شبیه n95 هست،فقط انگار ظاهرش عوض شده.
از n78 هم بهتره،هم قشنگ تر.
دلیل شما چیه؟ لطف کنید بگید.
ممنون میشم اگه بگید.
ای کاش پستهای چند صفحه قبل رو حداقل می خوندیدنقل قول:
(شرمنده ولی:) بابا آی کیو! (=منادا:27:) داره خز میشه (=جفاد (نکته : جواد نگین زشته))
یکی از دوستان می گفت تو مغازه واستاده بودیم یکی اومد تو و با گویش بسیار زیبای مشهدی قیمت k750 رو گرفت, بعدش انگشت گزاشت رو ن82 پشت ویترین و گفت اینا یکی چنده؟! :weird:
گوشی خیلی خوبیه و مشکل خاصی هم نداره
.
.
.
راستی دوستان مال من در باتریش یه کوچولو لق شده و عذابم میده (اولا اصلا" از جاش تکون نمی خورد), مال شما هم همینجوریه؟
من روزی 10 - 12 بار اونو باز میکنم ولی هیچیش نشده ، همون موقع که با بیل میافتادی به جونش میخواستی درشو بازکنی باید فکر الانشو میکردی :دی ( شوخی ) چه قدر لق شده حالا ؟ ببین از خود گوشیه یا از قابش ( منظور چفتای دور گوشی یا از در پشت )نقل قول:
راستی دوستان مال من در باتریش یه کوچولو لق شده و عذابم میده (اولا اصلا" از جاش تکون نمی خورد), مال شما هم همینجوریه؟
زبون بسته دیده برق میزنه،چششو گرفته:31:
یعنی اینقدر جواد :18:شده؟
رفتم تو کف این اساسی ...باور کن من تاحالا 82 بیرون از خونمون ندیدم ( بجز مال خودم ) ولی X هر روز که میاد خونه میگه فلانی رفت یه 82 خرید ، میگه عجب گوشییه ! هر روز دو تا از دوستاش یا فوامیل دوستاش میرن 82 میخرن ! رفتن رو اعصابمنقل قول:
زبون بسته دیده برق میزنه،چششو گرفته
یعنی اینقدر فِتِلو(فتح ا...) شده؟
اولا خوندم.:angry:نقل قول:
دوما مگه چی گفته تو پستای قبلی.:29:
1 جا گفتن 78 بهتره.چونکه تازه اومده و هنوز به قول شما جفاد نشده؟؟؟:23:
حالا برو تو کف این!!!!!e.khafan!
82 بهتره یا78؟ از نظر شما.
82 ، ولی برای خرید الان 78 ، هم کاراییش تو ایران بیشتر از 82 هست ...
اقاجون اون مداری که دادم واقعیه ، میخوام بسازمش .... گذاشتم ببینین تو 78 چی بکار رفته :دی ، ولی کف کردیم ، اگر بزرگشو میزاشتی از کف در میومدیم :جی
کارایی چی؟
جفتش که gps داره که مال 82 بهتره.
فقط 78 یه fm transmitter (فرستنده FM) داره که واسه 82 اکسترنالش هست.(دوستان گفتن هست)
اگه پيدا كردي مارم خبر كن...من كه هر چي هر چي گشتم از اينا كه به جا فندكي ميخورد پيدا كردم كه ربطي به گوشي ندارند..:41:نقل قول:
من از همین مدل ها که به جا فندکی می خوره استفاده می کنم و خیلی راضیم . به راحتی با پورت Aux به گوشی وصل می شه
اونایی که من دیدم خیلی بزرگ بید ، میشه عکسشو بزاری ، یا اندازشو بگی ؟ گویا این فندکی ها خودشونم مموری دارن و mp3 بخش میکنن ؟نقل قول:
من از همین مدل ها که به جا فندکی می خوره استفاده می کنم و خیلی راضیم . به راحتی با پورت Aux به گوشی وصل می شه
سلام
گوشیم تو ماشین توو جیبم بود هوا هم گرم بود خلاصه وقتی گوشی رو در آوردم دیدم Lcd به صورت 180 درجه چرخیده و علاوه بر این چشمک هم میزنه یعنی خاموش روشن میشه Lcd
نمایندگی که بردم گفتن مشکل Lcdهست و این قطعه رو هم ندارن البته گوشیم گارانتی نیستش
بردم Lcd انداختم باز همونطوره. به یه تعمییر کار دادم بعده 10 روز میگه درست نمیشه
کسی این مشکل رو داشته تا حالا؟؟
تعمیر کاره واقعا ماهر کسی میشناسه؟؟؟ یه نفر که بشه کارش N82 باشه؟؟:41:
باز تو اين حالت خوبه اگه ورودي بهش بخوره...ولي من فقط تو ماشين نميخوام ازش استفاده كنم..:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
تو کدوم شهری؟!
اصلا" گوشیت رو ریست کردی قبل از ینکه lcd شو عوض کنی؟! به احتمال 20% مشکل نرم افزاریه... یه ریست بکن (ری استارت نه ها... همون ریستی که چندتا دکمه رو باید بگیری تا گوشی بالا بیاد) شاید درست بشه
سلام بچه ها!
بابا من که حسابی خسته شدم! من مدتهاست که دنبال یه برنامه ضبط مکالمه برای ان 82 هستم که وقتی زنگ می خوره با yes و no بپرسه: آیا مایل به ضبط مکالمه هستین یا خیر؟
اگه کسی این نرم افزار رو داره بذاره...ساین کردنی هم نباشه لطفاً!!!
مرسی
آره ریست کردم .فلشم کردم قبلش ولی مشکل هل نشدنقل قول:
نقل قول:
من یدونه دارم البته نیاز به ساین کردن هم نداره
اینم اسمش
smartphoneware-best-callrecorder-v102
خودم هم نصب کردم خیلی توپه
اینم لینک دانلود:کد:http://rapidshare.com/files/140757422/best-callrecorder-v10.2-sahasoftware.rar.html
کرک هم داخلش است
پسورد: sahasoftware
موفق باشی
یا حق
سلام بچه ها
من تقریبأ آرشیو نرم افزار موبایلم برای ان 82 کامله
هر کسی نرم افزاری خواست من با لینک رپیدشیر در خدمتم
یا حق
سلام
آقا منم یه میکرو اس دی 8 gig واسه گوشیم گرفتم با مارک San Disk و از علائدین گرفتم با قیمت 40 هزار تومن ( ریدر هم داره )
تا الانم خیلی عالی بوده .
با سلام
من نور ان 82 رو افزایش دادم ولی خیلی زیاد شده.
ال سی دی ان 82 مثل ان 81 هست و الان نورش شده اندازه وقتی که ان81 نورش تقریبا 80 تا 90 درصد هستو این خیلی زیاده .
اگه دیده باشین فایلش یهtext هست و مثل فایل فونت گوشیه (منظورم نرم افزار font routerهست) که میشه توش دست ببری.
می خواستم کسایی که وارد هستن فایل رو تغییر بدن و مقداری شدت نور رو کاهش بدن.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دو سه روزی هست که دارم به شدت دنبال قاب N82 میگردم.
ترجیحا فابریک و مشکی
دوستان کسی سراغ داره؟ اصلا اومده به بازار؟
ممنون
اگه تهرانی . برو علائدین 120 % اونجا هست . برو طبقه های آخر . اگه کمی بگردی پیدا می کنی .نقل قول:
یعنی کسی متوجه سوال من نشد؟؟؟نقل قول:
اگه تهرانی . ببر علائدین طبقه پایینش ببین می تونن کاری واست بکنن . یا نه ؟؟؟ تنها راهش اینه .نقل قول:
سلامنقل قول:
مباركه سهيل جان...پرش كردي..؟ خوب خريدي..:11:
شاد باشي:40:
سلام به تمام دوستان عزيز...........
من يك گوشي n82 دارم كه كابل usb نداره و همچنين يكي از اسپيكر هاش از كار افتاده.حالا ميخوام گوشيم را با يك گوشي n95 معمولي عوض كنم و هيچ پولي هم سر ندم و اون طرف هم هيچ پولي سر نده<تجهيزات اون گوشي n95 كامل هست.ميخواستم نظر شما را در مورد اين موضوع بدينم...آيا عوض كنم يا نه؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
با توجه به اينكه الا قيمت 95 بيشتر از 82 هست به نظر من ميارزه...بگير...:10:نقل قول:
میشه لطف کنید بگید چه طور از کار افتاده؟؟:20:نقل قول:
رو حساب فضولی نذارید یه وقتیا؟:11: