مدل های کانسپ که معرفی میشن گاهی اوقات هیچ وقت تولید نمیشننقل قول:
اما خوب شرکت ها برای اینکه ایده های طراحی و تکنولوژی رو برای نسل های آینده خودروسازی نشون بدن
خودروهای کانسپت معرفی میکنن که این ولوو هم یکی از اون کانسپت هاست.
Printable View
مدل های کانسپ که معرفی میشن گاهی اوقات هیچ وقت تولید نمیشننقل قول:
اما خوب شرکت ها برای اینکه ایده های طراحی و تکنولوژی رو برای نسل های آینده خودروسازی نشون بدن
خودروهای کانسپت معرفی میکنن که این ولوو هم یکی از اون کانسپت هاست.
من چند ساعتی در مورد این مدل تحقیق کردم کلا شرکت ولوو وجود همچین کامیونی رو رد کرده.مثل اسکانیا های r1000و r800 که اونا هم هنوز تکلیفشون مشخص نیست که اصلا ازنقل قول:
کجا اومدن خیلی جاها نوشته شده که این مدل ها توسط یک شرکت طراحی شده و اسکانیا اصلا هیچ حمایتی نکرده که این ها قراره تولید بشه یا اصلا کانسپت هست!
گاهی بعضی از دانشجو های طراحی برای پروژه های درسی خودشون اقدام به طراحی مدلهایی میکنند
این مدلها بعدا با رندر و مدل سازی های اولیه بسیار شبیه یک مدل واقعی دیده میشند
بیشتر این طرح ها برای ترغیب دفاتر طراحی هم استفاده میشه مثلا یک دانشجو با کار بر روی ایده های جدید و با ارسال اون ایده ها به عنوان رزومه کاری به یک دفتر طراحی اونها رو ترغیب میکنه تا اون رو استخدام کنند
و این هم لینکی در مورد کامیون جدید ولوو و یک تصویر هم از ماکت این مدل برای دوستاران ماکتها کامیون میذارم تا ببینید چقدر عقب موندیم این کامیون وارد بازار شده و ماکت های اون هم تولید شده ما هنوز ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:سلام اینارو امروز یکی از دوسام(رضا)تو پلیس راه دماوند که خفتشون کرده بود گرفته:31:
یه سوال گنده تو ذهنم هست که این عراقیا اینجا چیکار میکنن من خودم چند بار تو فیروزکوه و رشت هم دیدمشون:31:
عکس های پیوست شده بزرگتر هستن.
صادرات زيادي به عراق داريم، از تره بار و ميوه و مواد غذايي خشك و فاسد شدني و تجهيزات و ماشين آلات و... بگير تا فرآورده هاي سوختي و روغنهاي صنعتي و مصالح ساختمان.
اينها هم براشون به صرفه است كه خودشون بيان و برن، ظاهرا اينجوري هم از توبره ميخورن هم از آخور....
احتمال زياد بخشي از واردات قاچاق هم توسط همينها و با هماهنگي خاص صورت ميگيره، مثل تلويزيونهاي ال سي دي كه توي كردستان پر شده.
آخه اینا فقط تانکر دارن کفی چادری بغل دار و یخچال اینا ندارن فقط حمل سوخت من شنیدم اینا نفت میارن گازوئیل و بنزین میبرن یا بر عکس نمیدونم ولی خب سمت شمال ایران نه پالایشگاهی هست نه چیزی!!نقل قول:
که اینا سوخت ببرن اونجا اکثرا میرن همون سمت بوشهر و خوزستان و اونطرفا حالا نمیدونم چرا میان طرف شمال شاید میرن کشور های دیگه مثل ترکمنستان!
سلام یکی از دوستام(از بچه های همین فرومه) چند تا عکس تو جاده فیروزکوه قائمشهر گرفته.هر چند روز کی دوتاشون رو میزارم:46:
scania 164L 480HP v8
دوستم میگفت لباس آبیه خیلی خوب فارسی بلد بود :31:
معلوم نیست پی سی چه مرگشه نشد اون یکی عکس رو هم بزرگ بزارم:46:
دلیل حضور این همه تانکر عراقی بخصوص بخش کردستان عراق اینه که خط لوله کرکوک به ترکیه ظرفیتش کم شده و خیلی وقتا منفجرش میکنن
بهترین راه انتقال نفت خام عراق این تانکرها هستن به هر جایی هم میبرن درستش اینه که هر جا که امریکا هست میبرن .
بیشتر واردات و ترانزیت غیر نفتی عراق رو ایرانی ها انجام میدن .
یک سری عکس خاص دارم که توی ایدت بعدی پست خدمت دوستان ارایه میدم عکسهای جالبی هستند /
اینم یه سری عکس جدید.
تانکر های خیلی غولی دارن فکر کنم به خاطر این که بتونن سوخت بیشتری حمل کنن تانکر های به این بزرگی دارن.
بعد من خیلی شنیدم این ها خیلی بد رانندگی میکنن یه بار یه برنامه تو تلوزیون فقط داشت تصادفات این عراقی ها و طرز رانندگیشون نشون میداد!
خدایی من هم زیر پام همچین ماشین هایی بود تند میرفتم اکتروس های 580 و500و بعضی اوقات 610 اسب بخاری که راننده های ما باید در حسرتشون بمونن
و با کامیون های دهه 50و40و 60 رانندگی کنن...
اسکانیا 124L 420HP
اینم یه اکتروس 1841
این اکتروس های 1841 ماشین های خیلی به صرفه و کم استهلاکی هستن ترکیه ای ها خیلی از این ماشین مخصوصا از نسل سومش استفاده میکنن.
خدايي ماشيناشون ماشينه . يه اكتروس هاي من ميبينم اينجا سقف بلند كنارش وايميسي ميبيني چه عظمتي داره خدا ! 1853 و 1857 هم ديدم به خدا يه بارم جديدا كه 1861 بلك اديشن :31:
چون اكثرا از مرز پرويز خان قصر شيرين كرمانشاه وارد خاك ايران ميشن. و 90% هم كرد هستن . البته من رانندگي بد ازشون نديدم . تو جاده باهاشون چراغ بازي و بوق بوق بازيم ميكنن حال ميدن خدايي:31:
پلاك هايي مثل سليمانيه - دهوك- هولير - كركوك -كرد هستن
:31:آره اتفاقا بلک ادیت رو عکسش رو دیدم اونی که عکس گرفته بود میگفت رانندش میخورد 18 19 سالش باشه:31:نقل قول:
اینم عکس 1861 بکل ادیتیشن...
آره شيرين همين بود . پلاك اربيل كه به زبان كوردي ميشه هولير. واقعا به وجد مياي اگه از نزديك ببينيش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین اینا چی سوار میشن ماها چی سوار میشیم چند ماه پیش این ماشین آخرین و بهترین کشنده مرسدس بودش.نقل قول:
به جون خودم نباید تعجب کنیم امروز فردا اکتروس سری چهار با پلاک عراق ببینیم...
مثلا یه همچین چیزی میشه:31:
این اگه بیاد من زود تر از همه میبینمش سعادتیه خدایی :31:
این چند روز به خاطر مشکل موتور کشنده و تعویض سر سیلندر زیاد توی ماکانیکی میرفتم و می اومدم چند تا عکس از موتور کامینز 903 دی اسمبل شده و چندین چند تا توربو مختص این سری ها انداختم موتور جالبی هست من مدلهای دهه 60 تا 90 میلادی اون رو توی اینترنت دیدم از سال 1974/1353 روی کشنده های وایت road commander و road boss و اینترناشنال tran star II وارد ایران شد و اخرین سری اون روی کشنده های اینترناشنال paystar 5000 اکسل عقب 1975 وارد شد . بعد از اون اکثر کشنده های اینترناشنال با موتور 6 سیلندر خطی کامینز وارد ایران شدن که اکثرا سری n14 بودن . عکسهای زیاد و متنوعی میتونستم بگیرم ولی اکپر موتورهای سر پا زیر چادرهای سنگین بودن وگرنه سه دستگاه c903 8 سیلندر 14 لیتری کامل رو حداقل از نزدیک دیدم
اول از همه برای دوستاران ماک یک سوپر لاینر قرمز رنگ :
و گیربکس 13 سرعته فولر رودرنجر915
و بقیه دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحی لازم بود بپرسید در خدمتم
سلام دوست عزیز. میتونید منو راهنمایی کنید؟ به نظر شما اسکانیا r420بهتره یا رنو پریمیوم؟! از هر نظر کدوم انتخاب خوبی برای خریدن هستش؟؟ ممنون
جناب rami_hemi شماره اندازه هاي سايز سيلندر و پيستون و ياتاقانها توي اين موتورها به چه صورت هست؟ مثلا توي شورلت از 0 شروع ميشه و به 10 و 20 و30 و نهايتا تا 50 هم ميرسه. يا مثلا پرايد 0 و 25 و 50 هست.
براي اينها چطوريه و اگر نياز باشه بوش سيلندر زده بشه، آيا واقعا اين كار رو انجام ميدن؟ چون وضعيت كاري و فشاري كه روي اين موتورها وارد ميشه به مراتب خيلي زيادتر از موتورهاي سواري است.
علی آقا من دقیق اطلاعی از اندازه ها ندارم میپرسم ولی از مکانیک .
برای این موتروهای که بدون بوش امکانش نیست و در صورت نیاز هم بوش تعویض میشه .بوشهای مخصوص کامینز هنوزم از هند و ایتالیا و هند وارد میشه سری 903 و n14 با اینکه از تولید برای حمل و نقل خارج شدن ولی توی هند و چین برای مصارفی زمینی و دریایی هنوز قطعات اونها تولید میشه . اندازه های اسناتداردی دارن که میپرسم و حتما میگم .
با سلام.
کم کم دیگه شرکت های کامیون سازی دارن ماشین های جدیدشون رو معرفی میکنن حالا نوبت داف رسده که کامیون جدید خودش با موتور یورو 6رو معرفی کنه!
این کامیون که در هانوفر معرفی شد در بهار سال 2013 وارد بازار میشه داف جدید دارای شاسی جدید و موتور جدید mx یورو 6هستش.
موتور جدیدش اسمش اینه::31:Euro 6 PACCAR MX-13
مصرف سوخت پایین تر از یورو 6 و گشتاور حداکثر 2500 نیوتن متر
توی داف جدید وزن خیلی خوب بهینه سازی شده برای حداکثر حمل بار که به خاطر شاسی جدید این کامیون هست.
ظرفیت باکش هم 1500 لیتر هست.
موتور های MX 12.9L PACCAR شهرت بسیار خوبی در اروپا و آمریکایی شمالی دارن که موتور های جدید دافmx13 نیز از این قدرت و اطمینان برخوردار هستند.
موتور های جدید داف به سه نوع هستن.
به ترتیب:300kW /410 hp,و340kW /460 hpو375kW /510 hp
اکسل جدید عقب که سبکتر طراحی شده برای وزن تا 44 تن طراحی شده است.
کابین این کامیون به عنوان سوپر کابین و بزرگترین کابین در بازار محسوب میشود که 12.6 متر مربع میباشد.
از دیگر مواردی که برای آسایش راننده ها تغییر کرده شامل:
تخت بزرگتر،آینه های بزرگتر،کنترل پایداری خودرو،انرژی جذب تعلیق اتاق وکروز کنترل تطبیقی و هشدار برخورد جلو اختیاری....
تخت کامیون هم از 1.6 متر به 2.2 متر افزایش پیدا کرده.
ببخشید دیگه بد شد همش رو با گوگل ترنس ترجمه کردم و خودم درست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهیه و ترجمه توسط خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
قيافش خوبه ولي انگار شبيه فرازه :دی نه؟ :دی
قيافش ادمو ياده كشنده هاي چيني مخصوصا فراز ميندازه البته خوشگلش هااا :دی
نه جدا خوشگله :20:
:31:خب خبر های جدید همش میرسه که ایویکو استرالیس برترین کشنده اروپا تو سال 2013 شد
اطلاعات دقیق تر رو بعدا ترجمه میکنم وو قرار میدم:31:
:31:خب اینم سری آخر عکسای عراقی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکتروس 1846 با موتور v6
اکتروس 1846 و استرالیس
و در آخر اکتروس 1840 سری اول خیلی دوسش دارم
خب دوستان دیروز مراحل ثبت نام یک کشنده فراز رو تموم کردیم و کشنده اینترناشنال پای استار 5000 خودمون رو برای طرح تبدیل به احسن ثبت کردیم و قرارا بعد از تحویل فراز اون رو هم اراق کنن (در واقع تبدیل به قطعات یدکی میشه :دی
ولی من از اولین روزی که هوو وارد ایران شد برام چیزی که جالب بود آشنا بودن فرم اتاق این کشنده بود . برای همین دو عکس براتون قرار میدم .
این هوو
به نظرتون اتاق هوو با ولوو fl یکی نیست ؟
این شباهت اتاق توی سری جدید a7 هم با سری fh دیده میشه
دوستان به ANTOS سلام بدید
نسل جدید کشنده ها ی سبک و کامیونهای نیمه سنگین مرسدس بنز ،یعنی جایگزین AXOR
با معرفی آنتوس باید با سری آکسور که یکی از محبوبترین کامیونهای اروپایی بود خداحافظی کنیم در حالی که آکتروس در رده کامیونهای سنگین و آتگو در رده کامیونت و کامیونهای سبک با همون نام قدیمی یک نسل جدیدتر رو تجربه میکنن .
من خلاصه مقاله ای رو که از سایت منبع که در آخر اعلام میکنم براتون میذارم .
این سری که جایگزین آکسور شده سری کامیون سنگین برای مسافتهای کوتاه هست و به احتمال قوی در همین ماه یعنی سپتامبر به تولید برسه
این سری از نظر طراحی ارتباط زیادی آکتروس جدیدی داره (در تصویر هم دیده میشه ) ولی در واقعا کاملا مستقل از اون سری هست و از نظر کابین هیچ شباهت و ارتباطی باهم ندارند
کابین با پهنای 230 سانتیمتری نسبت شاید نسبته به کابین 240 سانتیمتری آکسور کوچکتر شده ولی به طور ویژه برای مسافتهای کوتاه طراحی شده .
این کابین در دو نوع کوتاه و متوسط از نظر اندازه (ارتفاع و طول ) در نظر گرفته شده .
در مورد بازه توانی این کامیون مثل خوهار بزرگتر خودش آکتروس از جدیترین سری موتورهای مرسدس استفاده میکنه و بازه توانی 238 اسب بخار تا 510 اسب بخار رو که شامل 13 نوع از نظر توان موتور هست رو شامل میشه .
این سری هم مثل سلف موفق خودش آکسور در دو نوع شاسی کمپرسی /باری و کشنده تولید خواهد شد و در 67 نوع از نظر فاصله محورها که در کمترین حالت 2650 میلیمتر و در بیشترین حالت 6700 میلیمتر رو شامل میشه ارایه خواهد شد .
این اصلاعات ناقص رو فعلا برای اینکه دوستان رو ذوق زده کنم گذاشتم
و چند عکس در آخر برای دوستان از این سری جدید قرار میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم بگم مرسدی بنز در این دوره یکی از وسیعترین بازه تولیدات خودش رو در رده نیمه سنگین تا سنگین رو با 4 سری مختلف از آتگو ،آنتوس، آکسور و زتروس داره تجربه میکنه
البته اگر به این بازه یونیماگ و سری ونهای اسپرینتر رو هم اضافه کنیم این بازه به یک خانوده 6 عضوی با پوشش تمام بخشهای خودروهای کار تبدیل میشه .
نمیدونم چی بگم...!
با این قیمت دلار و کرایه واقعا صرف میکنه کسی کار کنه؟لاستیک اینقدر گرون شده لوازم یدگی یه جور و هزار تا دردسر دیگه!!
خدا به داد این راننده ها برسه
الان دیگه چند سالی میشه فاتحه راننده کامیونا خونده شده!نقل قول:
گازوئیل گرون-لاستیک گرون-لوازم گرون-دستمزد مکانیک گرون-همه چی گرون:دی کرایه 10%یا 20% زیاد شده:13:
داخلی که دیگه اصلا صرف ندراه!!بابای ما حداقل تابستونا یکی دو سرویس میرفت بند عباس و مسهد امسال که اصلا نرفت!
داخلی هم بره مگه این که بار باشه از اونجا واسه ارمنستان یا ترکیه که میگه اینقدر الافی داره که اصلا ارزش نداره مثلا تا اصفهان بار بزنه خالی میره!
حالا نمیدونم اینایی که دارن داخل کشور کار میکنن به چه امیدی با این قسط های سنگین ماشیناشون خرج بالا به چندر غاز کرایه ای که بهشون میدن دل خوش کردن!!!!!!!
داخلی فقط باری ها و کمپرسی ها خوب کار میکنن وگرنه کفی و کانتینر برها و چادری ها اصلا صرفه نداره چون از بندر تا تهرا ن فقط پول گازئویل در میاد برادرم بیشتر ارمنستان و عراق کار میکنه این وسط هم چون کانتینر خالی همیشه پشت ماشین هست از تبریز شکلاتی بیشکوتی واسه شیراز و کرمان میبره تا حداقل ماشین خالی نرفته باشه .
ماشین سنگین ما هم کفی هست و فقط تو خط چابهار - اصفهان یا تهران کار میکنه تا برای دادن کرایه هم صاحب بار کلی ناز میکنه بابری ها هم کمسیون های خوبی میگیرن لالان باربری ها به نظر من خوب کار میکنن
خیلی شرایط سخت شده.
اوضاع لاستیک از همه خراب تر.
اگر اینجوری پیش بره باید بفروشیم اتوبوس بخریم. شاید MAN VIP یا ولوو B9R
اگه اینجوری پیش بره سیستم حمل و نقل از پا میفته و دیگه کلا همه ماشین ها میخوابه
خدا به داد این ماشین دارا برسه!!
من شنیدم کانتینر چادری ماموت شده 50 تومن:31:
میشلن جفتی 2.5 شده:31:اتوبوس خیلی دنگ و فنگ داره. بابای من که به شخصه اعصاب مسافر نداره:31:
ما خودمون میایم دیگه انقدر شلوغ بازی در میاریم که راننده مو میکنه:31:
آهنگ هر چی مسافر بگه باید گوش کنه!مسافر بد سوار میشه یه بلایی سر ماشین میاره با فندک با چاقو با خودکار یادگاری مینویسه!ماشین خراب بشه تو راه خودت نمیمونی 40 نفر میمنون که همشون غر غر میکنن اعصاب که سر خرابی ماشین خورده دیگه اعصاب تعطیل میشهو کلی از این مشکلا.....
ولی اگه عشق راننده اتوبوسی داشته باشی و اعصاب مسافر داشته باشی عالیه در آمدش مثلا فیروزکوه کرایش 3000 تومن هست روزی هم راحت 2یا 3 بار میرن این مسیر رو همش هم پر.
اگه 40 تا مسافر باشه نفری 3000هزار تومن میشه هر سرویس 120 تومن سه تا سرویس هم بره میشه 360 هزار تومن میشه برجی 10میلیون:31:هر چقدر هم خرج و کمیسیون کم کنی راحت یه پولمشدی میمونه براش!!!
كلا بايد گفت خدا به داد همه ما برسه..
چندتا مشتري دارم كه ماشين سنگين هم دارن. الان ميگن براي قسط دچار مشكل شدن و كارشون گير كرده. تازه ماشينهاي اونها نو و تميزه و خودشون هم فني و وارد و خيلي خوب به ماشين ميرسن و نميگذارن بيش از حد بهش فشار بياد. اگه ناشي باشه و مرتب سر و كارش به تعميرگاه بيافته كه ديگه مصيبته..
چند سال قبل قصد داشتم يه R600 ماك بگيرم و كمي مشغول اينكار بشم..خدا رو شكر منصرف شدم!!
قسط خیلی بده!!مخصوصا الان همه چی خراب قسطا بالا کمر شکن هستن بعد نامردا رحم و مرووت ندارن قسطا عقب بیفته ماشین رو میگیرن.نقل قول:
یکی از بچه های همین پی سی قسط ماشینشون 4ماه عقب افتاده بود ماشین رو با بار فاسد شدنی بردن پارکینگ!
بار ماشین چی بوده خمیر مایه!شانس آوردن که همون روز پول جور کردن ماشین رو در آوردن وگرنه معلوم نبود چی میشد!
جدایی از همه این مشکلات که ذکر شد یه مشکل بزرگ دیگه هست و اونم اینکه محور های ریلی بندرعباس به سایر نقاط کشور دارهنقل قول:
گسترده تر میشه و همین باعث شده طی چند سال اخیر بیشتر بارها توسط قطار جا به جا بشه و خودش ضرری هست که کامیون داران باید تحمل کنن.
حمل و نقل ریلی به اندازه جاده ای انعطاف پذیر نیست توی کل دنیا حمل نقل جاده ای شریان اصلی حمل و نقل هست هر چقدر هم ریل ها گسترده تر بشه باز هم خیلی جاها رو نمیتونه پوشش بده بخصوص در بحث ترانزیت کالا
ما تنها برای این کامیونمون رو عوض کردیم که دیگه نریسک خارج از ایران براش زیاد بود اگه توی ارمنستان یا عراق دچار ایراد میشد ماشین رو باید ول میکردیم و می اومدیم . الان یه ماشین صفر حداقل ریسک کمتری داره . اتوبوس هم بد نیست ولی خیلی اعصاب خوردی داره .
کالای مصرفی کامیون بیشتر روغن و لاستیک و فیلتر و این چیزها هست که بیشتر از یه سواری مصرف داره در این موارد الان لاستیک آمارش رو شیرین رسوند روغن 20 لیتری 70 تومن (پارس) کامیونی مثل ماک نزدیک 50 لیتر روغن نیاز داره یعنی در حدود 150 تومن برای یک سرویس رفت و برگشت بندر عباس تبریز گازوئیل این مسیر چیزی حدود 450 هزار تومن الان هزینه بر میداره با متوسط مصرف 35 لیتر برای هر 100 کیلومتر . خلاصه با این وضعیت بد سهمیه روزانه هر کامیون رو هم کم کردن و در مناطق مرزی هم کمتر از سهمیه روزانه میدن .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ماک مخابراتی و اون پایینی رو پرسیدم گفتن اسمش نهنگ هست.این ماشین ها رو دیدم کلی حال کردم گفتم شما ها هم بی نصیب نباشین
عکسا معلوم نیست تورج خان:31:
نمیدونم چرا ایرانیا دوست دارن خودشون رو ماشینا اسم بذارن مثلا به همین ماک Cruise-Liner میگن مخابراتی به اون یکی میگن مترویی / گراز / سوسمار!!!!نقل قول:
اره اقا افشین حرف شما درسته...ولی خوب فکر میکنم چون تقریبا قدیم قشر راننده و تعیرکار ادمهای تحصیل کرده ای نبودن و نیستن اسمی که برای خودشون راحت تره رو میذارن روی ماشین
کرابه این چیزا تغیری نکردهنقل قول:
حمل و نقل ریلی به اندازه جاده ای انعطاف پذیر نیست توی کل دنیا حمل نقل جاده ای شریان اصلی حمل و نقل هست هر چقدر هم ریل ها گسترده تر بشه باز هم خیلی جاها رو نمیتونه پوشش بده بخصوص در بحث ترانزیت کالا
ما تنها برای این کامیونمون رو عوض کردیم که دیگه نریسک خارج از ایران براش زیاد بود اگه توی ارمنستان یا عراق دچار ایراد میشد ماشین رو باید ول میکردیم و می اومدیم . الان یه ماشین صفر حداقل ریسک کمتری داره . اتوبوس هم بد نیست ولی خیلی اعصاب خوردی داره .
کالای مصرفی کامیون بیشتر روغن و لاستیک و فیلتر و این چیزها هست که بیشتر از یه سواری مصرف داره در این موارد الان لاستیک آمارش رو شیرین رسوند روغن 20 لیتری 70 تومن (پارس) کامیونی مثل ماک نزدیک 50 لیتر روغن نیاز داره یعنی در حدود 150 تومن برای یک سرویس رفت و برگشت بندر عباس تبریز گازوئیل این مسیر چیزی حدود 450 هزار تومن الان هزینه بر میداره با متوسط مصرف 35 لیتر برای هر 100 کیلومتر . خلاصه با این وضعیت بد سهمیه روزانه هر کامیون رو هم کم کردن و در مناطق مرزی هم کمتر از سهمیه روزانه میدن .
سهمیه که نگو اساسی ..... توش این دیگه چه وضعی یه نوبت در روز می تونی بزنی