اون دوستمون گفت ديگه:نقل قول:
توي اين بخش بازي هاي آنلاين به پست هت اضافه نميشه.
Printable View
اون دوستمون گفت ديگه:نقل قول:
توي اين بخش بازي هاي آنلاين به پست هت اضافه نميشه.
عزيز جان چه گرون در بياد چه نياد بايد بازم ارتقا بدي. سطح 2 بدرد نميخوره.بعدا ميرسي به جاهايي كه به الان خودت ميخندي.نقل قول:
من تازه جمعيتم 570 هست 10000 تا از هرمنبع برام نميصرفه.
12 تا گرزدار؟!نقل قول:
چيزي نيست كه. اين بعدا برات شاخ ميشه. يكيو پيدا كن حالشو بگيره. كشتن 12 تا گرزدار كاري نداره.
نه بابا دوستشو فرستاد.اون 1 تبر دار و 85 تا گرز دار داشت.نقل قول:
آخه كيو پيدا كنم؟اينجا كسي نيست ديگه هم كسي رو نميشناسم.
اينم چيزي نيست. به من يارو با 800 تا شواليه توتن حمله ميكنه.نقل قول:
برو يه دوست كله گنده پيدا كن حالشو بگيره.
به یکی نامه بنویس بهش پیشنهاد منابع بده بگو ترتیب طرفو بده. حواست باشه به کی میگی ممکنه یارو بعدا خودش ازت غارت کنه.نقل قول:
آخه كيو پيدا كنم؟اينجا كسي نيست ديگه هم كسي رو نميشناسم.
یا اگه میتونی صفارتخونه بسازی یه اتحاد پیدا کن سریع عضو شو.
خيلي پيشنهادات خوبي بود.
اگه بياي اسپيد كمكت ميكنم. سرعتشم بيشتره.
راستشو بخوای من خودم دومین بارمه دارم بازی میکنم. دفعه اول در جا بعد از اینکه حمایتم تموم شد 4-3 نفر حمله کردن چه حمله ای، منم حذف اکانت کردم. حالا بذار این دفعه رو بازی کنم یکم تجربه ام زیاد شه، الان اگه بیام اسپید نفله ام.نقل قول:
خيلي پيشنهادات خوبي بود.
اگه بياي اسپيد كمكت ميكنم. سرعتشم بيشتره.
اسپيد راحته به شرطي كه تنبل نباشي. منم اولين بارمهبازي ميكنم. يه راس اومدم اسپيد.
دوستم كه باهم بازي رو شروع كرديم يه اتحاد پيدا كرده الان عضو ميشم پدرشو در ميارم!
کارت درسته دیگه. راستی مشکلت با فایرفاکس حل شد؟نقل قول:
اسپيد راحته به شرطي كه تنبل نباشي. منم اولين بارمهبازي ميكنم. يه راس اومدم اسپيد.
نه متاسفانه. دارم با اكسپلورر زاغارت كار مينم.
اتحادت قويه؟ نرييهو بگي يكي داره بهم حمله ميكنه! ميندازنت بيرون.به يه كله گنده هاش بگو.نقل قول:
تا حالا کسی طلا خریده اینجا؟
اگه خريده توي اسپيد بده من. در عوضش ازمنابع بگيره.
دوستان یکی یه کمکی به ما میکنه؟؟؟موقعیت من
دهکده هایRassool
(150|-294)
تازه عضو شدم.
کسی جانشین من میشه یوزر پسورد بهش بدم؟؟؟
گشتم. تو اسپيد نبودي. از من كاري ساخته نيست.
من توی سایت زیر عضوم شما رو میتونم پیدا کنم یانه ؟؟؟
travian.ir
تو سرور چندي؟
1،2،3،3x،4
سرور 4 هم نبود.نقل قول:
گشتم. تو اسپيد نبودي. از من كاري ساخته نيست.
------------------------------
من دارم پناهگاهو میرسونم 3 بعد دو تا گندم 3 میکنم بعدم بقیه منابهو همه رو میرسونم به سطح 2.
نظری چیزی؟
خسته نباشي. هنوز سطح 2 نرسيدي. انشاا... دفعه بعد كه پست زدي سطح 3 باشي.
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:بز رگترین اشتباه کل تاریخ تراوین رو فکر کنم انجام دادم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
تماما منابع من به سطح دو رسید گفتم خوب!!!!!!!!منابع رو با 3 سکه یکسان سازی کردم که هیچ:41::41:بیدش از حولم هی این منابع رو برای ارتقا زدم ولی اشتباه من این جا بود که هی پشیمون میشدم!!!!:41::41::41:و اون دکمه حذف لعنتی رو زدم تا اینکه منابع پررررررررررررر!!!!!!!حالا از هر منبع حداقل 600 تا 700 تا رو از دست دادم!!!:2::2::2:دارم سکته میکنم:2::2::2:
ولی خوبیش اینه که حداقل تل 211 ساعت دیگه تحت حمایت تازه واردین!!! هستم!!!یعنی تا 9 روز دیکه!!!ولی بعدش امیدوارم یک فارم خوش منبع!! تبدیل نشم!!!به نظر شما من تا اونموقع میتونم یه غارت گر بشم یا یک فارم؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من نمیدونم بر چه اساسی این امتیازها رومیدن؟؟؟؟؟؟
اینجوری که تو منابعتو غارت کردی شوالیه توتن نمیتونه. من مطمئنم غارت گر خوبی میشی.:27:نقل قول:
ولی خوبیش اینه که حداقل تل 211 ساعت دیگه تحت حمایت تازه واردین!!! هستم!!!یعنی تا 9 روز دیکه!!!ولی بعدش امیدوارم یک فارم خوش منبع!! تبدیل نشم!!!به نظر شما من تا اونموقع میتونم یه غارت گر بشم یا یک فارم؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من نمیدونم بر چه اساسی این امتیازها رومیدن؟؟؟؟؟؟
همچينم قوي نيست اما از هيچي بهتره.بچه ها ديشب ساعت 2 شب به دوستم حمله كردن نيست و نابود شد!
چي؟؟؟ اسبابتو جمع كنو فرار!!!(شوخي)
یکی بگه این امتیازهایی که به افراد میدن بر چه اساسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فارم داشتن. فارم بودن. غارت شن. غارت كردن. دفاع خوب. حمله خوب و.....
اقا من که تازه اول راهم و 4 روزه که این بازی رو شروع کردم ولی از دیروز 3 نفر پشت یر هم به من حمله میکنن ولی من هیچی نمیزارم ته انبارام بمونه و چیزی گیرشون نمیاد ولی میگم نزنن ساختمونارو خراب کنن یا یه خسارت دیگه ای بزنن تازه اونا هم نیروی زیادی ندارن 11 12 تا گرز دار دارن که هی پشت سر هم میفرستن اصلا چه خساراتی مکنه بهم بزنن میگم اگه یکی که نیرو زیاد داره و 20 30 تا نیرو به من بفرسته خیلی خوب میشه ها
نترس با اين چيزا نميشه ساختمان تخريب كرد.
بايد دارلفنونشون سطح 15 و كارگاهشون سطح 10 بشه تا تازه منجنيق بسازن بعدش ميتونن. تا اونوقت ديگه پير شدن. تازه تو سرور 4.
حالا که اونا نمیتونن ساختمون خراب کنن میتونم یه دیوار بکشم تا خیال خودمو از غارت شدن راحت کنم
ديوار؟ كي گفته اگه ديوار بشي غارت نميشي. ديوارت بايد سطح بالا باشه تا فقط ببيني توي دفاع كمكت مينه.
هر سوالی دارین میتونین از من هم بپرسین. یه نمه تجربه توش دارم.
بچه ها يه نفر دو بار به دوستم حمله كرد و مزه غارت زيرب زبونش موند!بعد اينم ديوانه نوشت دوست من قهرمانه(!)بعد يارو تا الان 6 بار بهش حمله كرده.خودشم ميگه نيرو كمكي تا 20 ساعت ديگه ميرسه.بيچاره!باز اونهايي كه به من حمله كردم من يه چيز بهشون گفتم رفتن اين يارو خيلي پررو هستش.
بازم مثل دفه ی قبل. تا حمایتم تموم شد یه یارو ما*#*$به بهم حمله کرد همون دو تا سربازی هم که داشتم پرید.
اینجا کی تو سرور 4 ؟ مختصات؟
من تو سرور 4، اسمم: Sina.Titan
اسم دهکده: TuTunia
مختصات: (-8|35)، شمال غرب
تو اتحاد LORD WAR
:دی
خوب منم يه نفرو پيدا كردم هوامو داشته باشه.همسايمه امروز پيغام فرستاده بود:كي متحد شدي؟ميخواستم بگم بيا اتحاد ما.بعد قضيه حمله هارو گفتم دوسنتاشم نزديكمون هستن گفت حمله شد بگو برات نيرو ميفرستم.اون 260 نفره ارتشش هم خوبه.
50 تا لژيون-56 تا سرباز محافظ20 تا هم شمشير دار.خودش ميگه اسب سوار هم بزودي ميسازه.
آفرين. حالا خيالت تخت. برو كارتو بكن ديگه هم اينجا گزارش نزار.
من تازه دارم دهکده رو میسازم ...
یکی گیر داده هر روز حمله میکنه و منابعم رو غارت میکنه !!
ارتش هم هیچی ندارم ...
راهی نیست که بتونم منابعم رو محافظت کنم ؟؟
یعنی یه کاری بکنم که نتونه غارت کنه ...
اگه تو بازار پیشنهاد بدم باز م میتونه عارت کنه ؟؟