من از اخرین نسخه idm استفاده می کنم و کرک هم شده.چند وقتی هست متوجه شدم با اینکه توی تنظیمات تعداد کانکشن ها رو روی 16 کانکشن قرار دادم اما همیشه با 9 کانکشن دانلود می کنه و با همه سایت ها و سرور ها هم امتحان کردم.ممنون میشم کسی بتونه کمکی کنه
من از اخرین نسخه idm استفاده می کنم و کرک هم شده.چند وقتی هست متوجه شدم با اینکه توی تنظیمات تعداد کانکشن ها رو روی 16 کانکشن قرار دادم اما همیشه با 9 کانکشن دانلود می کنه و با همه سایت ها و سرور ها هم امتحان کردم.ممنون میشم کسی بتونه کمکی کنه
همه سایت ها که 16 تا نمیده ! :31: گاهیانقل قول:
نقل قول:
نمیدونم تو سون چطوری میشه این کار رو کرد
سلام خدمت دوستان
به تازگی وقتی میخوام idm رو اجرا کنم این error رو میده
windows cannot access the specified device,path, or file.you may not have the appropriate permissions to access the item
دوباره نصب کردم فایده نداشت
مرورگر firefox رو باز میکنم میگه میخوای idm رو نصب کنی در حالی که روی سیستم نصبه
چیکار باید کرد؟
یک راهی بود برای کرک کردن IDMکه یکی از دوستان گذاشته بود یک سری سرور رو توی فایل متنی میذاشتی و کرک میشد..اون کجاست دقیقا؟
ممنون
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4761831&postcount=29
سلام
آیا راهی هست که فایل های که در IDM هستند به صورت مرتب دانلود بشن ؟
مثلا 3 تا فایل بصورت هم زمان در حال دانلود هستند , میشه یکاری کرد که اول فایل اول دانلود بشه , بعد دوم و به ترتیب . نه همگی باهم
سلام؛نقل قول:
دوست عزیز تو صفحه ی اصلی برنامه، همه ی فایلهای مورد نظرتون رو انتخاب کنید ، بعد روشون کلیک راست کنید و از طریق گزینه ی Move to Queue ، گزینه ی Create New Queue رو انتخاب کنید .
با این کار همه ی فالاتون منتقل میشه به یه " صف دانلود " و صفحه ی اون هم براتون باز میشه ، لیست تمام فایلاتون هست. از طریق Download --- at the same time میتونید مسخّص کنید که با آغاز به کار صف چندتا فایل به طور همزمان دانلود بشه.
از طریق فلش های زرد پایین اون صفحه هم میتونید مشخّص کنید که ترتیب دانلود فایلها ( از بالا به پایین ) چطور باشه ؛ بعد که به طور دلخواه همه چی رو تنظیم کردید گزینه ی استارت رو بزنید تا دانلود شروع بشه.
----------------------------------
جای این درخت های دانلود هم تو قسمت سمت چپ برنامه ( اون منوی درختی ) به اسم Queues هستش.
موفّق باشید
بله دوست عزیز میشه یک فایل به ترتیب دانلود بشن یا اینکه همه با همنقل قول:
شما در ابتدا اون سه فایل رو میزارید روی دانلود بعد کنسلش میکنید که در صفحه idm
بیاد
بعد روی یکی از سه فایل کلیک راست کرده و move to queue و سپس queue #1 و اگر وجود نداشت creat a new queue
را میزنید
سپس از سربرگ بالای برنامه قسمت downloads و سپس scheduler را انتخاب میکنید
سپس به queue #1 رفته و در سربرگ schedule تیک start download at را زده و ساعت مشخصی را انتخاب میکنید برای دانلود برنامه مورد نظر سپس به سربرگ files in the queue رفته و , در قسمت بالا downloads files at same time را روی عدد یک قرار میدهید apply را زده سپس روی دو فایل باقی مانده رفته move to queue و سپس queue #1 را برای هر کدام میزنید در این صورت هر سه فایل شما در لیست دانلود queue #1 رفته و نیز در ساعت مشخص به ترتیب دانلود میشوند اگر خواستید دو تا از انها با هم دانلود شوند downloads files at same time را روی عدد 2 قرار دهید و به همین ترتیب
سلام خسته نباشد من یه سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدهید ممنون میشم .من قبلا هر فایل تصویری رو که باز میکردم گزینه شروع به دانلود ظاهر میشد ولی جدیدأ این گزینه نمی یاد دو بار هم از اول نرم افزار رو نصب کردم ولی بیفایده بوده .برای بقیه آپشن ها موردی ندارم فقط نمتونم ویدیو دانلود کنم .ممنون مشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من کاری که میخوام بکنم اینه که فایل های دانلودی به طور اتوماتیک یکی بعد از دیگری دانلود بشن، یعنی وقتی اولی تموم شد، دومی شروع بشه و ...
الان هرطوری این IDM رو کانفیگ میکنم نمیشه و به نظر نمیاد همچین گزینه ای داشته باشه (هرچند میبایستی بدیهی باشه:31:) الان مجبورم که زمان تموم شدن یه دانلود رو تخمین بزنم و بعد زمان دانلود بعدی رو دستی ست کنم...اینجوری کار میکنه ولی من میخوام دانلودها اتوماتیک پشت سر هم اجرا بشن
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6306000&postcount=1674
سلام
من در دانلود کردن از یوتیوب با IDMمشکل دارم یکبار دانلود مکنه یکبار دانلود نمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر :5:
سلامنقل قول:
اینجا مطرح کنین:
»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من سون 64 دارم . حالا با همه ورژن های idm مشکل پیدا کردم تو قسمت scheduler برای تنظیم start time و stop time هیچ عددی مشخص نمیشه که بشه تعویض کرد. چیکار کنم درست شه؟(اخریشم ریختم نشد)
عکس:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.irupload.ir/images/r4jgnjvwixc4k88z8bh0.png
ممنون دوست عزیز
مشکلم حل شد، من دقیقا همین کار رو توی Main Download Queue میکردم و جواب نمیگرفتم. با ایجاد یک لیست جدید این مشکل حل میشه ولی توی Main Download Queue اینطور نیست حالا مشکل از نصب منه یا کلا IDM اینجوریه نمیدونم ولی بهرحال با این لیست جدید حل میشه (مهم هم نیست اسمش چیه)
ممنون
من از نرم افزار سی ------ برای ف*شکن استفاده می کنم
باهاش از همه سایتی هم دانلود می کنم با آی دام
اما به یوتوب که میرسه وامیرسه
دقیقا همین ارور رو هم میده , منم بیخیال شدم و با همون بروزرم دانلود می کنم از یوتوب.
اگه مشکل مربوط به تنظیمات مشخصات ------ باشه که قاعدتا نباید از جاهای دیگه هم دانلود میکرد
اما راحت دانلود می کنه
این امکانیه که خود یوتوب بسته
حالا اگه کسی راهی داره بگه :20:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5712858&postcount=10
واااااینقل قول:
عجب چیزی گفتین ! درست شد!
من وقتی با IE دانلود میکردم سرعتم رو 40 بود و با IDM روی 150 !! تازه شبها به 200 هم میرسه
حالا راحت از یوتوبم میتونم با همین سرعت دانلود کنم
مررررسییییییییییییی :40::40::40::40::40::40::40::40::40:
سلام . بنده 3 تا سوال دارم .
1- آیا میشه دو تا برنامه ی دانلودر رو همزمان روی یک ویندوز داشت ؟ منظورم اینه که روی یک ویندوز دو تا دانلودر مختلف بنصبیم و آیا این کار باعث اختلال در کار ویندوز نمیشه ؟
2 - برای دانلود ویدیو از سایت های یوتیوب و فیس بوک ، به غیر از دانلود منجر ، از چه دانلودری می تونیم استفاده کنیم ؟ آیا دانلودر orbit برای این امر مناسبه ؟
بنده الان از نرم افزار Download Accelerator Plus برای دانلود استفاده می کنم . از اونجایی که سرعت نتم خیلی پایینه ، این نرم افزار از نرم افزار اینترنت دانلود منجر کارایی بیشتری داره . آیا با این دانلودر میشه از یوتیوب دانلود کرد ؟ تنظیماته خاصی داره ؟ به چه شکل ؟
پیشاپیش ازتون تشکر می کنم . موفق و مویر باشید.
سلام به همه
یکی از دوستای من چند وقته با idm مشکل پیدا کرده مشکل اینکه وقتی دنلود میکنه مثلا با 230 KB/s یه فایل 6 مگی رو میگیره اما 1 مگ آخر که میرسه سرعت دنلود میات رو بایت همین لان برای منم همین مشکل به وجود اومد واقعا دردسره چون من شب ها میزارم دنلود و میخوابم الان دیدم زدم 3 تا همزمان دنلود کنه 2 تاش تموم شده رفته 2 تا جدید شروع کرده اما این یکی همینجوری مونده سرعت 0 میشه بایت میشه باز 0 میشه! اون زیر هم فقط یه کانکشن باز میشه که همیشه 16 تا باز میکنه!
کسی میدونه این چه مشکلی داره! الان دارم فایل های لیچ شده فایل سونیک رو که با رپید پارس لیچ کردم دنلود میکنم 2تا دیگه سرعتش رو 100 حدودا !!!
بين Idm , Ida , flashget , orbit كدوم بهتر هستند؟؟؟ من IDm 6.7 رو نصب كردم موقعي كه دانلود زماني ميكنم باهاش ميزارم همه رو دانلود كنه وسطش هنگ ميكنه برنامه ميپره. در ضمن چرا لينك هاي يوتوب رو كه وارد Idm ميكنم بعد يك روز لينك ها رو دانلود نميكنه دوباره بايد بازيابي بشه و همون لينكي كه داخل IDMهست رو ميزنم همون كليپ رو مياره يعني لينك عوض نشده.
امروز هر چی میخوام دانلود کنم با موزیلا دیگه idm اجرا نمیشه و با خوده موزیلا دانلود میکنه ولی روی IE درست هست و هنگام کلیک روی لینک دانلود idm اجرا میشه ولی با موزیلا دیگه خوده idm خود به خود اجرا نمیشه... مشکل از کجاست؟
این مسیرو در برنامه IDM برید :
Downloads > Options > General
حالا ببینید موزیلا تیک داره؟ اگه نداره براش بذارید.
تیک داره...:41:نقل قول:
ورژن Idm را باید ارتقا بدین
ورژن های پایین با ورژن های بالا موزیلا کار نمیکنه
بدون مشکل کار میکرد یه دفعه اینجوری شد...نقل قول:
الان هم 6.06 هست و کرک شده
موزیلا هم 3.6.18 هست...
غیر ازون پایین ترش دو تا دکمه ادیت هست
اونارو بزنید یه قسمت داره واسه موزیلا
ببینید اونجا تیک داره
اون ها هم تیک دارن:41:...نقل قول:
نمی دونم دیگه...
اگه براتون راحته و پلاگین خاصی نصب نکردین ؛ موزیلا رو آنینستال کنید و دوباره نصب کنید شاید درست شه
اگه از تیک ها در دانلود منیجر مطمئن هستید
در موزیلا از منوی tools گزیه add ones را انتخاب کنید از صفحه باز شده گزینه extensions را انتخاب کنید و ببینید idm cc نصب هست یا اینکه disable نشده باشه
سلام؛
دوست عزیز از اینجا ، این addon رو بگیر و تو فایرفاکس نصب کن ، یه دور فایرفاکستو ری استارت کن ... ببین درست شده یا نه
موفّق باشیدکد:http://www.internetdownloadmanager.com/idmmzcc/idmmzcc.xpi
ممنون دوست عزیزنقل قول:
disable شده بود که بعد از enable درست شد.
مرسی.
سلام
من با اینترنت دانلود منیجر یه فایل رو که حدود 700 مگ هست رو دانلود میکنم در حین دانلود برق قطع میشه و وقتی دانلود رو کامل میکنی اون فایل اجرا نمیشه یعنی بدلیل قطعی برق فایل دانلود ناقص میشه و قایل اجرا شدن نیست
راهی هست که بتونیم ادامه دانلود اون فایل رو بریم و مجبور نباشیم از دوباره دانلود کنیم ؟
آخه تا 400 مگ هم دانلود میکنم و برق قطع میشه و خودتون هم میدونین دانلود فایل 700 مگی حداقل 7 ساعت وقت میبره و با قطعی برق اعصاب آدم خرد میشه و مجبورم از دوباره دانلود کنم
پیشاپیش تشکر
دوستان امکانش هست نحوه ی صحیح export کردن رو توضیح بدید.من هر دفعه این کار رو می کنم بعد که import می کنم لینک ها و فایل ها دچار مشکل شده و همه چی می پره!!!:41:
روش ادامه دانلود در IDM بعد از تعویض ویندوزنقل قول:
کد:http://www.---------.com/WebPage/News.aspx?Id=3423
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=175517
نقل قول:
فایلی که داونلود میکنی فشرده هست ؟
اگر فشرده هست از قابلیت repair برنامه winrar استفاده کن (نسخه 4 برنامه خیلی عالیه)
به سادگی وارد محیط اصلی winrar برو بعد اون فایل یا فایل هایی رو که میگی اجرا نمیشن رو پیدا کن از بالا سمت راستِ راست ، گزینه repair رو بزن ، برنامه winrar هم یک فایل مشابه فایلت که میگی خرابه میسازه(در همون مسیر اصلی فایل) ، منتهی اولش نوشته شده rebuilt . مثلا اگه اسمش فایل inception 2010 باشه یکی دیگه با این نام ساخته میشه :
rebuilt.inception 2010
سلام
من یه فایل 700 مگ رو تا 288 مگ دانلود کردم
فایل .avi بوده
حالا چجوری همین 288 مگ رو ببینم.
تو پوشه این فایلها هست که فقط اولی باز میشه و تایمش کمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم مشکلمو حل کنید.......
حتما کمکت میکنیم ... :10:نقل قول:
برادر اگه این فایلی که داونلود کردی فیلمه ( که هست ) مشکلی نداره
فایل اول رو میتونی راحت ببینی . روی اولین فایل کلیک کن با یه پلیر بازش کن یاDRAG$DROP .کن . KM PLAYER باشه خوبه . ( باز میشه و تا جایی که داونلود کرده باشه اجرا میشه )
برای اینکه همه فایل ها رو ببینی همشون رو SELECT کن یا هایلایت کن . بعد همشون رو توی VLC PLAYER دراپ کن . ( حتما VLC باشه )
جواب نگرفتی بگو تا روش دیگه ای بهت بگم.
برای خود من هم بار ها پیش اومد . راه حلش رفرش کردن مجدد آدرس داونلود هست و PAUSE/RESUME کردن....نقل قول:
البته برای مواقعی که از ویندوز دور هستی ( مثلا شب که میزاری برای داونلود که اتوماتیک خودش فایل ها رو داونلود کنه اون QUEUE رو که بهش لیست داونلود هات رو دادی روش کلیک راست کن EDIT QUEUE از تب بالا SCHEDULE سپس در وسط تیک NUMBER OF RETRIES ... رو فعال کن . این باعث میشه که اگه هنگام داونلود جواب نگرفت مجددا IDM سعی کنه و باز این رویه تکرار میشه تا بالاخره بتونه داونلود کنه.....