من که دیگه خسته شدم انقدر اپدیت کردم دوستان کمک کنید
وراه درست که عملی باشه پیشنهاد کنید تا بتونم اپدیت کاسپر اسکای رو نگه دارم !!!!
ممنون :20: :5: :20:
Printable View
ممنون :20: :5: :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی از این لینک اپدیتشو دانلود کنی و هر وقت خواستی ازش استفاده کنی .موفق باشی.
دوست عزیزنقل قول:
ممنون
من که تو چند تا پست قبلی خودم گفتم که لینک دادم گفتم دانلود کن اون فایل رو تا همیشه داشته باشی
نقل قول:
سلام
مشكل حل شد !!!!ساعت سيستم روبه سال 2003 تغيير داده بودم اين مشكل درست شده بود
مگه اگر اين ورژن به طور مداوم آپديت بشه از لحاظ شناسايي و نابود كردن ويروس و..... با ديگر ورژن ها برابري نميكنه
لطفا لينك آخرين ورژن را قرار دهيد
اينهم آخرين ورژنها:نقل قول:
Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.621 - Final
يا
يا
Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.621 - Final
يا
يا
كرك براي هر دو محصول فوق:
در ضمن با رايه نسخه هاي جديد برنامه هاي امنيتي تغييراتي در ساختار اين برنامه ها ايجاد ميكنند و اشكالات و باگهاي احتمالي را برطرف ميكنند...هوش مصنوعي محصول را ارتقاء ميدهند و موارد ديگر...مثل كاهش سرعت سيستم و....در غير اينصصورت شركتها نياز نداشتند كه به طور مرتب محصولات خود را آپديت كنند و همان يك محصول را براي هميشه ارايه ميدادند.راههاي و نوع حمله ها هر روز تغيير ميكنند و برنامه هاي امنيتي نيز بايد توانايي مقابله با اين تغييرات را داشته باشند و اين امر نيز با بروز كردن برنامه هاي امنيتي كه ما از آنها استفاده ميكنيم امكان پذير هست.پس در استفاده از محصولات نهايي اين شركتها ترديد به خود راه ندهيد.
آقا من هرباری که می خوام بعضی از نر م افزارها مثل fmail را اجرا کنم کاسپر نمی ذاره وهی پیغام می دهد.
دوست عزیزنقل قول:
از Reg Key های کاسپرسکی می توان برای تمامی نسخه های یک محصول ( مثلا اینترنت سکوریتی ) استفاده کرد
شما می توانید از آنهایی که دو پست قبل از شما دوست عزیزمان hamilton گذاشته اند یا از آنهایی که در پست اول
موجود است استفاده کنید ولی من فکر می کنم اگر نسخه آخر را داونلود و نصب کنید بسیار بهتر است.
اينم جديدترين ورژن براي كاسپرياش
Kaspersky Internet Security 7.0.0.81 Beta
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.81 Betaکد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.ru/7.0.0.81%20nct/KIS/English/2007_05_05_15_04/kis.en.msi
کد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.ru/7.0.0.81%20nct/KAV/English/2007_05_05_15_04/kav7.0.0.81en.exe
Regkey
کد:http://www.megaupload.com/?d=AEHL6NME
http://rapidshare.com/files/29688632/EOHOMEVID294.rar
http://www.megaupload.com/?d=HM520B8I
سلام من یه مشکل با این نرم افزار دارم . هر دفعه که کامپیوتر را روشن می کنم به یکی از فایل های درایور کامپیوترم گیر میده و من هی allow و apply to all رو می زنم و دیگه تا یعد از reset کردن گیر نمی ده ولی بعد reset کردن دوباره گیر میده. دو سه بار فایل رو پاک کردم ولی بعد از یکی دو روز دیگه موس یا کیبوردم کار نکرده .
حالا راهی نیست که بگیم دیگه به این فایل گیر نده?
دوست عزیز عکس پیغام رو بزارید
آقا این کسپرسکی 7 رو سیستم شما هم سنگین هست؟
دوست عزیز بستگی داره گدوم گزینه اش فعال باشه
میتونی یکسری گزینه هاشو غیر فعال کنی تا سرعت سیستم رو نیاره پایین
سلام
یک آیکون خوشگل برای کسپرسکی:
از این آیکون ها زیاد دارم خواستید بگید بذارم تا شما هم آیکون کسپرسکی خودتون رو خوشگل کنید!
سلام ... دوستان نسخه ی جدید هم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.85 Betaلینک دانلود :
کد:FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
Kaspersky Internet Security 7.0.0.85 Betaلینک دانلود :
کد:T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
دوستان ضمنا یه نکته یاد آور بشم که این نسخه هنوز به طور کامل تست نشده:
NCT = Not Completely Tested [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟
یه نگاهی هم اون پایین بندازین!! تاریخ آخرین آپدیت را ببنین!!!
ضمن اینکه تقویم سیستمم کاملا سالمه!
دوست مننقل قول:
می بینی که در صفحه اصلی خود آنتی ویروس نوشته دیتابیسش کلا مشکل دارد خود آنتی ویروس هم مشکل دارد بهتر
است آن را به طور کامل پاک کرده و دوباره نصب کنی.
می دونم دوست عزیز ولی فکر کردم شما می خواید آیکون بزارید نه عکس ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ضمنا فکر می کنم پیدا کردن یه آیکون راحت تر از تبدیل این فرمت به ICO و یا حتی پیدا کردن برنامه باشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت ممنون زیباست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا نسخه ی جدید بتا اومد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:Beta Serial For "KIS"
T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
موفق باشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:Beta Serial For "KAV"
FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
سلام دوستان
دوباره كاسپر اسكاي من پيغام blacklisted ميده.... حدود 10 يا 12 تا از licence key هايي رو كه قبلا از توي همينجا گرفته بودم امتحان كردم اما يه بار يكيش حدود 45 دقيقه طول كشيد تا اپديت شه اما آخرش پيغام داد كه نميشه...
توی قسمت network monitor آنتی هکر kaspersky اینو نشون میده
tir.persiantools.com 70.85.200.178
اظلاعاتش اینه
IP address: 70.85.200.178
IP country: United States
IP Address state: tx
IP Address city: Dallas
IP postcode: 75207
IP latitude: 32.782501
IP longitude: -96.820702
ISP: THEPLANET.COM INTERNET SERVICES
Organization: THEPLANET.COM INTERNET SERVI
کسی میدونه مربوط به چیه من اصلا تو سایت persiantools نرفتم
سلام دوست عزیز:20:نقل قول:
عزیز دل می شه نسخه ای که دارید ازش استفاده می کنید رو هم درج کنید.ممنونم
بهزاد جان اگه یه عکس بگیری فکر می کنم دوستان بهتر بتونن راهنماییت کنن:46:نقل قول:
دوستان بازم کاسپر آپدیت می شه فکر کنم یک نسخه هم از دستم پرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب به هر حال جدید ترینش اینه احتمالا فردا هم یه نسخه ی دیگه بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.101 beta
Serial For All Beta Versions
کد:FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
Kaspersky Internet Security 7.0.0.101 beta
Serial For All Beta Versions
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
اگه ممکنه آخرین نسخه (Final) را که Beta نیست معرفی کنید.
با تشکر.
نقل قول:
سلام
ممنون دوست من... ورژن كاسپر من اينه 6.0.0.282
اگه اطلاعات ديگه اي بخواين بايد راهنماييم كنين كه از كجا براتون بخونم ... زياد به كاسپر وارد نيستم...
سلام دوستان آیا این تایپ ها درسته ؟!!
من اینو از یه سایتی خوندم
آیا تاییدش میکنید ؟
آپديت Kaspersky بدون نياز به License Code حتما بخونيد!!!
با سلام
من اين روش را تست كردم و خيلي هم خوب جواب داد.
ميدونم كه خيلي ها هستند كه از آپديت نشدن كاسپر رنج ميبرند. پس بزنيد تو گوشش...
1- به منوی Start رفته و روی Run کلیک کنید !
2- کلمه regedit را تایپ کرده و ok کنید
3- وقتی وارد ریجستری شدید به اینجا برید HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\AVP6\Data و بر روی Data راست کلیک کرده و Permissions را انتخاب کنید
4- در پنجره Permissions For Data روی دکمه Advanced کلیک کنید !
5- در پنجره ای که باز شده (Advanced Security Settings for Data ) اون پایین یک جمله هست که با این کلمه ها شروع شده ( Inherit from parent .. ) تیک کنار این جمله را بردارید
6- وقتی تیک این جمله رو برداشتین یه پیام نشان داده میشه روی Remove کلیک کنید
7- سپس در پنجره Advanced Security Settings for Data روی Apply کلیک کنید
8- وقتی روی apply کلیک کردید یه پیام نشان داده میشه روی Yes کلیک کنید
9- سپس در پنجره Advanced Security Settings for Data روی OK کلیک کنید
10- سپس از ریجستری خارج شده از آنتی ویروس کسپر هم خارج شوید و دوباره آنرا اجرا کنید
11- وقتی دوباره این آنتی ویروس را اجرا میکنید مشاهده می کنید که آیکن این آنی ویروس به رنگ قهوه ای در آمده و این به معنی اینست که آنی ویروس غیر فعال شده است !
اما اگر آنتی ویروس را باز کنید خواهید دید که تمامی سرویس های این آنتی ویروس در حال اجرا بوده و به راحتی می توانید این آنتی ویروس را آپدیت کنید !
الته گزینه آپدیت اتوماتیک این آنتی ویروس از کار افتاده و شما باید این آنتی ویروس را به صورت دستی آپدیت نمایید !
منبع سايت :
لطفا اگه امكان داره نسخه سرور اين انتي ويروس رو هم بزاريد نياز فوري دارم
نقل قول:
اینا فایلهای رجیستری هستن؟؟؟؟؟
نمیدونم چرا برا من بصورت ناشناس نشون میده؟
چیکار کنم درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون خودم پیدا کردمنقل قول:
اول می رید تو setting بعد تو قسمت Protection و بعد Trusted zone رو میزنی بعد هر فایلی که می خواهی اونو بازرسی نکنه Add میکنی تمام!!!!!!!!!!!11
خیر دوست عزیزنقل قول:
فایلهای رجیستری نیستند هر چند پسوند key دارند .نباید روی آنها دابل کلیک کنی باید آنها را از داخل خود کاسپرسکی
باز کنی سری به تاپیک زیر بزن :
سلام من ویستا دارم و تا به حال از این لنتی ویروس استفاده نکردم اگه کسی لطف کنه و لینک دانلود این انتی ویروس را واسه ویستا بزاره ممنونش میشم
دوست عزيز به لينك زير برويد.در اينجا لينك آخرين نسخه هاي ويستا را همراه با كرك آنها كه قابل نصب بر روي ويستا هم هست قرار دادم.نقل قول:
موفق باشيد.
سلام اینم یه نسخه ی بتای دیگه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا اون دوست عزیزی که پرسیده بودن آخرین نسخه ی فاینال رو , می تونن از توی اولین پست مشاهده کنن
اون دوست گلم هم که لایسنس کی می خوان : دوست عزیز این نسخه واقعا قدیمیه ... من پیشنهاد می کنم آخرین ورژن رو دانلود کنین ... واسه اون نسخه به سختی بشه کی پیدا کرد ... ممنونم
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.116 betaضمنا کد های رجیستر همون قبلیها اند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Internet Security 7.0.0.116 beta
از يكي از دوستان خواهش ميكنم كه براي درست كردن يك Rule براي YM منو راهنمايي كند. من از Kaspersky Internet Security 6.0.2.621 استفاده ميكنم و هر وقت كه ياهو مسنجر ميخواد كانكت بشه، صد بار ميخواد تا اجازه دسترسي بهش بدم ( البته با نرم افزارهاي ديگه مشكلي ندارم )
سلام به همه دوستان عزیز
دوست عزیزمان chovalier زحمت معرفی نسخه های بتای کاسپرسکی را در این تاپیک می کشند که جا دارد از همینجا
از زحمات ایشان تشکر کنم .دیروز نسخه 7.0.0.117 از سری نسخه های بتای این آنتی ویروس عرضه شد ولی این
نسخه یک تفاوت عمده با نسخه های قبلی دارد این نسخه اولین نسخه RC یا Release Candidate این محصول است
یعنی هر نسخه ای که بالقوه می تواند نسخه نهایی باشد .به نظر می رسد تاریخ انتشار نسخه شماره 7 کاسپرسکی
بسیار نزدیک است :27:
این نسخه از کدهای بتا استفاده نمی کند و برای فعال کردن آن باید از Key های تجاری استفاده کرد :
البته دوستان توجه داشته باشند این هنوز یک نسخه بتا است و ممکن است اشکالاتی داشته باشد.
نقل قول:
خواهش می کنم عزیز دلم ... خیلی ممنون از لطفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا پس اگه اجازه بدید من RC2 رو معرفی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.118 RC2
Download Link
---------------------------------------
Kaspersky Internet Security 7.0.0.118 RC2
Download Link
توجه
همونطوری که دوست گلمون vtn54 اشاره کردن , این نسخه های واپسین قبل از فاینال با کد های اکتیو بتا باز نمی شن من چن تا کد تست شده رو در زیر قرار می دم موفق باشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Anti-Virus License 2007.05.25:
Kaspersky Internet Security License 2007.07.14:
یا
موفق باشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتي ويروس كسپرسكي kaspersky anti-virus 7.0.0.117
اينم كركش
میشه لطفی کنید و لایسنس و یا اکتیویشن کد آنتی ویروس کاسپر ورژن 6.0.0.28 را قرار دهید؟ ممنون و متشکر
دوست عزیزنقل قول:
شماره نسخه ای که داده اید اشتباه است ( یا اینکه از یکی از نسخه های اولیه بتا استفاده می کنید ) در ضمن شما می توانید
از همان کلیدهایی که در پست اول همین تاپیک گذاشته شده است استفاده کنید.
اينم از RC3
Download : Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.119 RC3 Link: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download : Kaspersky Internet Security 7.0.0.119 RC3 Link: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]