اينجا لطفا :نقل قول:
>> سیستم مورد نیاز بازیها <<
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260102
Printable View
اينجا لطفا :نقل قول:
>> سیستم مورد نیاز بازیها <<
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260102
كي ميدونه نرو ازكجا اومده وچرا دستش اون شكليه ؟
چرا دانته اول بازي اون كشيش رو ميكشه؟مگه اونا نميخوان اسپاردا رو زنده كنن؟
این هنوز برای کسی معلوم نشده ؟ اولاش که میگفتند دانته این قدرتو بهش داده ولی بعد معلوم شد که اینجوری نبوده.نقل قول:
كي ميدونه نرو ازكجا اومده وچرا دستش اون شكليه ؟
اونو میکشه به این دلیل چون از کارهای شیطانی اون خبر داشت. من که نشنیده بودم میخوان اسپاردا رو زنده کنند!نقل قول:
چرا دانته اول بازي اون كشيش رو ميكشه؟مگه اونا نميخوان اسپاردا رو زنده كنن؟
اونو میکشه به این دلیل چون از کارهای شیطانی اون خبر داشت. من که نشنیده بودم میخوان اسپاردا رو زنده کنند![/quote]
اول همين تاپيك نوشتن
سلام به همه، نسخه جدید بازی قراره بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه کنسولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میاد ولی معلوم نیست کی ؟هنوز بند و بساتش جور نشده.
خیلی خیلی حیف شدنقل قول:
بازی به این شاخیو با حالی
میشه یه راهنمای کامل از مرحله 10 بذارید.من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.
این بازی کلا چندتا مرحله داره؟
شما بگو کجاش گیر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟ چون معمولا وقتی سختشو رد میکنی بقیه مرحله راحتهنقل قول:
اصلا از همون اول نمیدونم چیکار کنم.برمیگردم تو جنگل بعد گم میشم
تو مرحله شما نباید برگردید جنگل بلکه باید از روی پلی که اون ریشه ها ازش جدا شده بدند رد بشین . وقتی رفتید اون تالاری که همش لیزره طرف راست یه ورودی هست که به پل میرسه.نقل قول:
میشه یه راهنمای کامل از مرحله 10 بذارید.من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.
این بازی کلا چندتا مرحله داره؟
این بازی کلا 20 مرحله هستش که با تموم کردن مراحل ، چیزها و مراحل جالبی به بازی اضافه میشند.
من نسخه ی قبلی بازی کردم، خوشمم اومد، به نظر شما این یکی هم شبیه قبلیه
منم از نسخه 3 خوشم نیومد.ولی این یکی خیلی باحاله.سلیمان جان دستت درد نکنه.الان مرحله 13 هستم.به نظرم قدر ت نرو بیشتر بود.میگفتن با دانته میشه تیر پرتاب کرد.باید چه دکمه ای بزنم تا تیر پرتاب کنه؟
اگه از نسخه قبلی خوشت اومد حتما این نسخه رو هم بازی کن که خیلی از نسخه قبل بهتره.نقل قول:
من نسخه ی قبلی بازی کردم، خوشمم اومد، به نظر شما این یکی هم شبیه قبلیه
این مرحله یه کم گمراه کننده هستش . با کمی فکر کردن میتونی تمومش کنی.در ضمن دانته خیلی از نرو قویتره و نیرو های باحالی داره اگه شما بازی رو ادامه بدید خودتون اینو میفهمید. اون تیر های رو هم که میگید با نابود کردن اون رئیس ها به دست میاریدنقل قول:
الان مرحله 13 هستم.به نظرم قدر ت نرو بیشتر بود.میگفتن با دانته میشه تیر پرتاب کرد.باید چه دکمه ای بزنم تا تیر پرتاب کنه؟
نرو که در مقابله دانته هیچی نیست .شما یه چندتا از باسها رو با دانته بکش بعد ببین دانته بهتره یا نرو.
ولی دست نرو هم خیلی قویهنقل قول:
سلامنقل قول:
نرو که در مقابله دانته هیچی نیست .شما یه چندتا از باسها رو با دانته بکش بعد ببین دانته بهتره یا نرو.
با قدرت هایی که بعدا آزاد میشه بله اما همون اول نرو با اون دستش خیلی کارآمد تره ...
نرو در برابر دانته هیچی نیست!!!!!!!!!
مرحله ی 13 که باشید واقعا فکر میکنید دانته خیلی ضعیفه اما من وقتی اسکیل های اون شمشیرشو گرفتم اینطوری شدم : :18::18::18::18: اینقدر بد میزد که توی عمرم ندیده بودم!!!!!!!!!
البته توی غول زدن خداییش نرو خیلی خوب بود فقطم به خاطر دستش وگرنه هیچی نیست........
دانته رو وقتی که غولاخرهارو میکشه تازه بازی شروع میشه من که خیلی حال کردم.
نرو هم خوبه مخصوصا دستش که برای غولاخرها یه ضرب دست متفات داره. ولی دانته کجا نرو کجا.
این دانته کی میاد ؟
من الان مرحله 9 هستم
مرحله ی 12!نقل قول:
البته فکر میکنید خیلی ضعیفه اما اینطور نیست!!!!!!!!!!!
فوق العاده ی
من خودم دانته رو بیشتر دوست دارم ولی یک مقدار نرو قوی ترهستش.:46:نقل قول:
آره Nero اون دستش خيلي باحاله !!!نقل قول:
به نظرم Dante نسبت به شماره ي 3 ضعيف تر شده بود !!!
اون دستش باهاله ولی به این راحتی ها نمیتونه دانته رو بگیره!!!!!!!!!!نقل قول:
دانته تغییر زیادی نسبت به شماره ی 3 نکرده ولی اصلا ضعیف نشده بلکه خیلی قوی تر شده اون کیفه و اون مشته و اون باله فوق العاده اند اگر باهاشون یاد داشته باشی کار کنی!! و آپگریدشونم کرده باشی!!
با سلام
اقا من تو مرحله ي 6 كه تو قلعه هست نمي دونم چهكار كنم تقريبا فكر كنم اخر هاي اين مرحله باشه جايي كه به يه ابشار بزرگ ميرسه بعد ابشار را قطع مي كنم و از رو پل وارد ميشم يكمي از اين ها كه نيزه دارن را ميكشم تو چند دفعه به يه در قرمز هست كه وارد ميشم توش از اين چيزاي قرمز كه پرش رو زياد مي كنه ميرم و از يكي تو تا در رد ميشم دوباره بر ميگردم به همون سالن اول كليسا يا همون عكس پاپ روي ديوار كه شكسته هي رفتم ديدم دارم ميرسم به مراحل اول
چه كار كنم؟
با تشكر
پل برای شما باز شده؟نقل قول:
وقتی که دسته رو میزنین پل میاد شما باید برین جایه همون عکسه که پارش کردین!
بعدش کنارش دو تا دره که آخرش به آبشار میرسه و بعد باید از روی پل رد بشین دیگه !!!!!
این که خیلی آسونه!
سلام رفقا.
نسخه ی بعدی از این بازی در کار هست؟؟
سلام خدمت همه دوستان
ببخشيد من توي مرحله 11 چند روزه بدجوري گير کردم . همون اولاي بازي بعد از کشتن تعدادي از دشمنا ميرسم اينجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا رو رد ميکنم تا ميرسم اينجا :
يعني دقيقا اينجا :
فکر کنم بايد با دستت اينا رو بگيري و بپري که اين کارو هزار بار انجام دادم ولي از اينجا رد نميشه و مي افته اون پايين و گير ميافته و هيچ کاري نميشه کرد . دقيقا اينجا :
واقعا ممنون ميشم کمک کنيد چون بيشتر از 10 روزه اينجا موندم . ممنون
نقل قول:
بله عزیز شما باید اون نور ها رو با دستت بگیری این آخریه که توی آخرین عکست گزاشتی وقتی میگیری میره روی یک دیواری که بعدش میفتی نه؟؟؟
خوب اینجا باید دقیقا زمانی که رسیدی به دیواره دکمه ی پرش رو بزنی تا از روی دیواره بپره!:46:
موفق باشی.
سلام من می خواستم تازه این بازی رو بخرم یکم بهم در مورد سبک و داستان بازی و شخصیت هاش بگید. ممنون.
سلام.
برو به صفحه اول همه چیز درباره بازی هست.
سلام دوستان . توی مرحله 13 اینجا باید چیکار کرد ؟
انگار این 13 واقعا نحثه !!!
خلاف جهت سايه ي مجسمه حركت كن
ایول !!!نقل قول:
خلاف جهت سايه ي مجسمه حركت كن
دمت گرم . خیلی حال دادی
سلام دوستان من هم تو مرحله سیزده گیر کردم نمیدونم چه کار کنم
سلام.
شما به پست 1713 یه نگاه کن میفهمی.
سلام در مرحله 16 گیر کردم هر چی پرش میکنم به جایی نمیرسم
خب عکس بذار بفهمیم کجایی
اون غول اولیه که سگ هستش و آتیش داره رو چطوری بکشم؟
بهترین راه اینه که بپری هوا قدرتی بزنیش یا دورش بزنی بری پشته سرش.نقل قول: