وقتی چند نفر رفتیم شاتل گرفتیم اندیشه حواسشو جمع میکنه.:46:نقل قول:
Printable View
وقتی چند نفر رفتیم شاتل گرفتیم اندیشه حواسشو جمع میکنه.:46:نقل قول:
میشه لطفا بگی کدوم همه پول میدی؟ مگه چقدر پول میدی؟ سرعتت خطتت چقدره؟ چند باید باشه و الان چنده؟نقل قول:
نکنه انتظار داری که سرویس 128kbps 1Gig بگیری و می خوای 1-6 رو رایگان بهت بدن سرعتتم از 2مگ پایینتر نیاد؟ واگه اومد بگی اه اه چقدر اینا فلانن. شاعر میگه بابا تو دیگه کی هستی ....
اگه بری ایران و با دنیا مقایسه کنی میبینی چقد هزینه زیاد داری می کنی من یه چیز می دونم میگم
پسر خاله من الان تو کالیفرنیا سرعتش 17 mb بهش می گم من ماهی 20 تومن پول ADSL با سرعت 100kb میدم میگه اوه من اگه بخوام انقد پول نت بدم باید برم خیابون کاسه بگیرم دستم
افغانستان الان اینترنتش از ما بهتره برو تحقیق کن بعد بیا جواب بده
هاهاها واقعا خنده داره ما ایرانی ها وقتی حقمونو می خورن جیکمون در نمی اد حالا که اندیشه داره 10 برابر سرویسی رو که خریدیم رو می ده ناراضی هم هستیم:5:نقل قول:
اگه داری با آمریکا مقایسه می کنی آره حق با تو ولی دیگه خداییش افغانستانو بیخیال شو دیگه ولی چون قبلش و یا بعدش داشتی در مورد شاتل حرف میزدی من یک لحظه فکر کردم نکنه شاتل شعبه AT&T تو ایرانه.نقل قول:
محقق جون اولا که تو افغانستان اینترنت dailup ساعتی حدودا 800 تا 1000 تومنه دیمن شما در رشت زندگی می کنی و بدون که اقای مخابرات ده برابر قیمتی که اینترنت می خره به شرکتها می فروشه تا مخابرات ارزون نکنه اوضاع همینه:31:نقل قول:
نقل قول:
میشه کامل توضیح بدی کجاست؟؟؟
داداشم من که گفتم تو CRM لوگین کن.بعد سمت چپ برروی پرسش و پاسخ کلیک کن عکس هم که گذاشتم سمت چپ روی تست کلیک کن بمون سرعت واقعیتو میزنهنقل قول:
برای بار 100هزارم میگم کاری به این ندارم شرکت ها چقدر پول میگیرن.اصلا گیریم اندیشه بیاد سرویس 128 خودشو بده 100میلیون تومن.شما یا میخرید یا نمیخرید دیگه
ولی اگه 100میلیونم بخرید حق شما از سروس128 کیلو بیت فقط دریافت16کیلوبایت درثانیه هست.اینو بکنید تو گوشتون.بابا وقتی سرعت بیشتر بهتون میدن یه شب 150تا میگیرید یه شب دیگه میاد 50 بشکن بزنید چون حق شما 16کیلوبایت درثانیه هست.شما وقتی میتونید اعتراض کنید که سرعتتون بیاد زیر16
محقق جون قیمت هر ساعت استفاده از اینترنت در افغانستان به ازای هر ساعت اینترنت dialup دقیقا 60 افغانی معادل 1200 تومان می باشد وفراموش نکن که داری تو ایران وشهر رشت زندگی می کنی:5:نقل قول:
دوست بالایی جنابhamidrashti بیشتر تحقیق کن برادر جدیدا سرتا سر افغانستان رو دارن فیبر می کشن افغانستانی که هنوزم هر روز اون تو بمب می ترکته آخه بابا تا کی یه دستمال رو می کشید به اونجا بعضی ها پاره نشد
[/URL]
در مورد آقا سهیل خوش تیپ باید عرض شود همین چند وقت پیش تو دانمارک یا سوئیس اگه اشتباه نکنم مجلسش تسویب کرد که دولت باید برای همه افراد دسترسی به اینترنت حداقل یگ مگ رو فراهم کنه (منظور از همه افراد نوزادان نیستنا اشتباه برداشت نشه حتی تو روستا ها هم ) اینجا که شهر مثلا دارن اینترنت 128 می دن چیزی که دیگه تو خیلی از جاهای دنیا مرسوم نیست
موفق باشید
دوست عزیز شما حرف منو نمفهمیدا.بابا من که نگفتم سرعت حق ما ایرانیها نیست.دوست عزیز میگم شما اگه 100میلیونم پول برای 128 بدید حقتون دریافت فقط16کیلوبایت هست.همیننقل قول:
درضمن میخواید بدونید چرا ایران پرسرعت نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
بخاطر اینکه به جای دیش میتونید یه رسیو جی ال باکس بگیرید با سرعت 2مگ به جای دیش از تمام ماهواره هایی که شبکه های سیاسی روی ایر فرستادن استفاده کنید.اما اینجا باید در خفا باشه و هرروزم تنت بلرزه که بیان مامورا دیشتو جمع کنن.همونطوری که مال من رو جمع کردن والان که دوباره گذاشتم با ترس ولرز میبینم چون اگه باز بگیرن شلاغ دارم چون تعهد دادم دیگه استفاده نکنم
شرمنده سهیل جان اصلا از این دلیلی که اوردی خوشحال نشدم چون اصلا این دلیل رو قبول ندارم نمی خوام بحث بشه و تا پیک منحرف
جدیدا تو کره که مردم اونجا سرعت 70 مگ دارن یه عده رفتن و اعتراض کردن که به هر نفر سرعت 100 مگ البته نه شیر اسما 1 به 4 و رسما 1 به 8 بله هر نفر یه پورت 100 مگ بدن چون وقتشون برای دانلود فیلمهای بلو ری زیاد تلف نشه پورت 100 مگ یعنی 12.5 مگ دانلود در هر ثانیه یعنی شما یه فیلم 700 مگی رو کمتر از 1 دقیقه دانلود می کنی
به هر حال شرمنده دوستان بعضی از دوستان حرفهای می زنن که نمی شه نشنیده گرفت
ما مخلص همه هستیم امبدوارم به کسی بر نخوره
سلام دوستان
من تازه اين اين تاپيك رو ديدم
تعداد صفحاتش هم كه خيلي زياد شده (و خوندنش 100 ساعت كارت شارژ مي خواد !! :31:)
منم تازه مي خوام ADSL بگيرم
كسي مي تونه آخرين ليست از تمام شركتهاي ارائه دهنده ASDL تو رشت رو بگه
اگه با قيمت هاش باشه كه عالي ميشه !
ممنون از همه دوستان !!
اقا در مورد سرعت که خیلی عقبیم نباید دلمونو خوش کنیم که از افغانستان سرعتمون بهتره.همین چند وقت پیش بود که تو رنکینگ جهانی ایران جز کمترین سرعتها در کل جهان بود.البته اینم بگم الان افغانستان هم به فیبر نوری وصل شده و فکر کنم چند وقت دیگه از اونا هم عقب میافتیم.اونوقت باید حوشحال باشیم که سرعتمون از زیمباوه بیشتره. بچه هاهم اعتراض میکنن بنظرم بطور کلی حق دارند:31:
اما در مورد سرعت اندیشه باید بگم فعلا بد نیست. دعا کنید همینجوری بمونه.من که امیدی ندارم فکر کنم همین روزها سرعتها رو بیارن پایین:41:
پروفسور پس قراره فیبر بکشن و لی در حال حاضر اوضاع ایران ده برابر بهتره بازهم میگم اینجا ایرانه خیلی اوضامون ردیفه همه چیز در بهترین حالت رفاه عالی مخابرات توپ شرکتها رویایی :20:نقل قول:
دلت خوشه بابا به شتره می گن چرا گردنت کجه می گه اخه من کجام راسته تو گیر دادی به گردنم
پاشو از خواب کوچولو اینجا ایرانه :33:
پس هیتلرینگ چی؟:13:نقل قول:
خاطر اینکه به جای دیش میتونید یه رسیو جی ال باکس بگیرید با سرعت 2مگ به جای دیش از تمام ماهواره هایی که شبکه های سیاسی روی ایر فرستادن استفاده کنید.اما اینجا باید در خفا باشه و هرروزم تنت بلرزه که بیان مامورا دیشتو جمع کنن.همونطوری که مال من رو جمع کردن والان که دوباره گذاشتم با ترس ولرز میبینم چون اگه باز بگیرن شلاغ دارم چون تعهد دادم دیگه استفاده نکنم
راستی یکی بهم بگه ماهواره چییه ؟ ما که تا حالا ندیدیم:27:
دوستان تمدید موقت هم شبها 1-6 دانلود رایگان داره ؟؟
بعد اگه تمدید کنم از 30 روزم این 3 روز موقت کم میشه ؟؟
به زار حرف اخر رو بزنم اقا هر چقد پول بدی اش میخوری.عزیزه دل هرچیزی قیمتی داره واسه خودش.تو در ایران زندگی میکنی نه کره یا امریکا.اینجا همینه که هست مشکلی داره تشریف ببر خارج از کشورنقل قول:
من که چندروز پیش تمدید کردم به جای 30 روز 27روز تمدید کردن 3روز از 30 روز رو جای تمدید گذاشتن واقعا مسخرست.منو بگو که فکر کردم اندیشه کار مثبت کرده اینجا بچه ها خوشحال بودندنقل قول:
ببین فرض کن امروز18 تمدید بکنی تاریخ انقضا شما رو میزنه 15دی.که اونور که 3روزو بداشته مشترک تمدید موقت کنه واقعا خنده داره
قیمت سرویس512 با حجم10 گیگ به رشتیا میدن40تومن به رودسریا میدن65تومن.واقعا جالبه
حتی اگه 1 روز از 3روز رو از تمدید موقت استفاده کنی بازم 3 روز کم میشه ؟! (فکر نکنم ..!)
اینطوری که مسخرست...
چند وقت پیش بعضی از قیمت ها تو شهر های دیگه(غیر از رشت) ارزون تر بودنقل قول:
اینم بخون:
محتوای مخفی: خودت صفحه قبل جواب خودت رو دادی
یعنی از تمدید موقت استفاده نکرده بودی؟نقل قول:
اگه استفاده کرده بودی آره 3 روز کم میشه. چون اگه کم نکنن که خب همه از اون 3 روز 300 مگ استفاده میکنن بعد تمدید می کنن. اون برای اینه که لنگ قطعی سرویس نمونی ولی اگه از 3 روز استفاده نکردی 30 روز رو کامل حساب میکنن. من خودم چند روز پیش همینجوری شدم خبرشو هم که داده بودم. چون تمدید موقت نکرده بودم 30 روز کامل تمدید شدم.
:10::10::8::8::8::8::8::8:نقل قول:
نه داداشم اصلا از تمدید موقت استفاده نکردم زنگیدم به مشترکین اندیشه گفتند 3روز برای تمدید موقت ماه بعدت کنار گذاشته شدهنقل قول:
:18: پس چرا از مال من کم نشده؟نقل قول:
نمیدونم داداشم.نقل قول:
راستی از ساپورت اندیشه سوال کردم این جوابو داد خودتون بخونید
مشترك: 17616 (محمودخورسندچهارده) شماره پيگيري: HRI195250A503
اظهاريه مشترك:سلام.یه سوال راجب قیمتها.چرا سرویس512 باحجم10گیگ رو توی رشت 40تومن میدید تورودسر65تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بخداخیلی گرونه.بعدش سرویس نامحدود هیچی ندارید برای ما رودسریا؟
نظرات همكاران:
(101) 1388/9/18 1/1/1900 8:52:00 PM
با عرض سلام و احترام انشالله ظرف چند روزه آینده شاهد کاهش قیمت تعرفه های اینترنت پرسرعت در رودسر خواهیم بود.با تشکر
وای که چه حالی خواهد داد
نقل قول:
شما لطفا اون دستمال معروف رو از جلوی چشات وردار حاجی جون بعد سرت هم مثل اون جانور معروف از زیر برف بیار بیرون تازه می فهمی که که از زندگی خیلی عقبی برادر :27:
بازم از دوستان معذرت خواهی می کنم
سلام دوستان
من تازه اين اين تاپيك رو ديدم
تعداد صفحاتش هم كه خيلي زياد شده (و خوندنش 100 ساعت كارت شارژ مي خواد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منم تازه مي خوام ADSL بگيرم
كسي مي تونه آخرين ليست از تمام شركتهاي ارائه دهنده ASDL تو رشت رو بگه و بگه کد.م بهتره !
ممنون از همه دوستان !!
خیلی بی ادبی شمانقل قول:
ادب مرد به ز دولت اوستنقل قول:
ادب مرد به ز دولت اوست
دو بار نوشتم شاید تو مغزت فرو بره(البته شاید زن باشی)
ترجیح می دم جوابه اراجیفتو ندم اما کوچولو یادت باشه ادم دهنشو به هر شکل نباید باز کنه:2::2::2::2::2::2:
تا وقتی این تفکر پوچ تو سره شماها باشه اوضاع اینترنت ما از این بهتر هم نخواهد شدنقل قول:
من دارم میگم حق مون رو دارن میخورن حالا شما هی طرافدای بکن
به من چه شما برین با سرعت اینترنتون عروسی بگیرین
آقا انقدر خون خودتون رو کثیف نکنید ایرانه دیگه:31:
من شنبه دارم میرم اندیشه قرار داد ببندم دیگه از دست این dial up مسخره خسته شدم
یه چیزی رو میخوام بهم اتمینان بدین . میدونم که قبض تلفن پرداخت شده هم باید ببرم این قبض فرق نمیکنه که برای چند ماه پیش باشه فقط باید پرداخت شده باشه حتما درسته ؟؟؟
کسی اینجا از فن اوا اشتراک میگیره ؟
از امروز ظهر نت وقتی وصل میشم چراغ های کانکشن پایینی روشنه ولی بالایی خاموشه سایت ها و یاهو هم باز نمیشه با دیال اپ مشکل ندارم ممکنه این قطعی بخاطر بارون و خراب بودن کابل ها باشه ؟ یا کامپیوتر ویروسیه ؟
من اصلا قبض تلفن نبردم یه چیز با خودت ببر فرقی نداره ماله کینقل قول:
منم با فن اوا دارم امروز تو تهران قطع بود تا ساعت 1 شب
يعني وصل ميشد اما جز گوگل چيزي بالا نميومد