آره علیرضا جان میشناسیمت
من همیشه زیر نویسهای گروه شما رو تحسین کردم (مخصوصن جوتسوی picolo واسه زیرنویس کردن)
Printable View
آره علیرضا جان میشناسیمت
من همیشه زیر نویسهای گروه شما رو تحسین کردم (مخصوصن جوتسوی picolo واسه زیرنویس کردن)
سلام
بعد از حدود یه سال یعنی یه سال 8-9 روز کم دوباره اومدم تو این تاپیک.
ولی نا امید شدم تو یه سال انیمه ای مثل ناروتو فقط 17 تا صفحه جلو رفته؟؟؟:41:
من حداقل فکر میکردم باید بالای 50 تا صفحه رو بخونم.:41:
مانگا که دیگه الان به اوج خودش رسیده و اگه کیشیموتو نخواد کشش بده تو چندتا قسمت آینده بیشتر سوالها جواب داده میشه.تازه فهمیدیم کیوبی قبلا تو شکم مادر ناروتو زندانی بوده.:18:کلا قبیله مادر ناروتو خودشون مثل اینکه جینچوروکی بودن یا نگهبانش بودن.:46:
قسمت بعدی هم که مبارزه میناتو پدر ناروتو با مادارا- توبی یا همون کسی که 16 ساله پیش باعث حمله کیوبی شده بود هستش.
اوج هیجان من که نمیتونم صبر کنم.:19:
شاید قیافه اصلی توبی هم ببینیم به زودی البته اگه نخواد کشش بده.
اونموقع 3 سال پیش همش میگفتیم چرا زودتر تمومش نمیکنه ولی حالا که کم کم داره به جاهای حساسش میرسه میگیم کاش بیشتر طولش بده تا زود تموم نشه.:40:
به به ببین کی اینجاست چه عجب از اینورانقل قول:
فعلا من بخاطر امتحانات از همه مانگاهام عقب افتادم و موندم کدوم رو بخونم ...........( الانم چند روزه دارم بوکمارکم رو مرتب می کردم که ببینم چی خوندم چی نخوندم.:19:تمونم نمی شد )
چه خبر؟
سلام دوست قدیمی.:11:حالتون چطوره؟؟خوب هستین که ایشالا؟؟نقل قول:
امیدوارم امتحاناتونو با موفقیت پشت سر بزارین.خوب باید از آخرین قسمتی که نخوندین بخونین دیگه.:31:
خبر خاصی نیست جز حساس شدن مانگا.:10:
کاشکی مانگا هر روز میومد و تا یه 10 سال دیگه ای تموم نمیشد.:8:
از یه طرف دوست داریم زود بفهمیم چی میشه از یه طرفم میترسیم زود تموم بشه.این کیشیموتو خوب هممونو الاف کرده
بد نیستم ممنوننقل قول:
کلا همه مانگاهای من جاهای حساسن:27:.....
ناراحتی یک مانگای 800 چپتری بدم بخونی که دیگر حوس این ارزو هارو نکنی:21:
من ترجیح می دم داستان خوب در بیاد وقتی می خونم .....زود و دیر شدنش باسم مهم نیست.(گرچه بعضی مواقع لج ادم در میاد:19:)
من فقط مانگا ناروتو میخونم و فوتبالیستا.فکر نکنم مانگای دیگه ای به دلم بچسبه.:8:مثلا بلیچ از قیافه هاشون بدم میاد.
مگه میشه دیر اومدنش مهم نباشه؟؟مثلا اومدیم اینترنت ایران پوکید(که البته بعیدم نیست) اونوقت ما بدون ناروتو میمونیم و کلی حسرت میخوریم.:19:
نکته جالب تو مانگا آخری این بود که مادر ساسوکه با مادر ناروتو دوست بودن و معلوم شد ساسوکه حداقل چند ماه بزرگتر از ناروتو هست:5:
و اینکه نکته مبهمی که تو این قسمت به نظر من بوجود اومده اینکه مادر ناروتو میگه 16 سال پیش یه مرد نقاب دار باعث حمله کیوبی شده و نمیگه که مادارا بوده.این یعنی اینکه ممکنه کس دیگه ای پشت اون حمله بوده باشه.شاید تو قسمتای بعدی فهمیدیم کی بوده.:8:
راستی از انیمه چه خبر به کجای داستان رسیده؟؟حدود 90 قسمته که ندیدم:41:
کلی مانگا هست که منم دیدم فقط بعضی هاشون جالبا و بقیه درجه 2 و 3 هستن و ارزش وقت گذاشتن ندارن ولی یک چیزی بگم
ناروتو بهترین مانگایی نیست که داریم می خونیم بسته به سلیقمون مانگاهای بهتر از ناروتو هم میشه پیدا کرد.:46:
من الان بیشتر از ناروتو فاصله گرفتم ( به خاطر همین هم فکر کنم 10 چپتر عقبم)
میدونین حقیقتش من مانگاهای دیگه رو اصلا نمیبینم.:13:
من با ناروتو کلی خاطره دارم واسه همین نمیخوام مانگایی رو بیشتر از اون دوست داشته باشم.:8:ناروتو هم که همیشه جزو 2-3 تا مانگا و انیمه پرطرفدار دنیا بوده.در کل تا تموم شدن ناروتو سراغ مانگای دیگه ای نمیرم.:5:
شما حتما این 10 قسمت و ببینین.مخصوصا این آخری که کلی هیجان داره.:10:
بالاخره رسیدم....عجب لحظه ای هم شده.
این ناروتو هم اولش چه تیکه ای باسه شناختن مادرش انداخت.( که البته کتکش رو خورد. )
خیلی لحظات خنده دار داشت .......
پ ن:
(یکم رفتار مادر ناروتو شبیه ساکورا نیست؟:31:)
سلام دوبارهنقل قول:
قسمت جدید مانگا هم اومد اینجا میتونید ببینید.کلا فکر کنم از همه سایتا این سایت زودتر میزارتش::8:
بابا این میناتا خیلی سریعه لامسب.:18:کد:http://www.narutocentral.com/manga.php?s=naruto&c=501
دوباره مانگا داره به اوج هیجانش میرسه حتما ببینید.:10:
من که خیلی با میناتو حال کردم تو صفحه آخرشم یه صحنه جالبه که ایتاچی ساسوکه رو تو بغلش گرفته.خیلی قیافش باحاله.معلوم میشه کیشیموتو علاقه خاصی به ایتاچی داره که بازم نشونش داده.:31:
قسمت بعدی مبارزه اصلی با کیوبی شروع میشه.:8:
به نظر منم رفتار مادرش شبیه ساکورا هست.تازه یکمم خطری تره.
برای ما که تازه قسمت 43-47 دوبله انگیلیسی شیپودن اومده :31:
من در کل عاشق انیمه اش هستم. آخه مانگا هیجان نداره. نفس رو حبس نمی کنه. مخصوصا انیمه که یک قسمت فقط می شینن همدیگه رو نگاه می کنن :46: کلا تو کار طول دادن هستن. یکم هم حساب کردم دیدم باید تا 20 و چند سالگی بشینم این انیمه رو نگاه کنم. (الان 15 سالمه) چرا؟ هر ماه 4 قسمت میاد. سالی 48 . بگیریم 50 . انیمه چند قسمته؟ 400 500 تایی هست. پس میشه حدود 10 سال. البته اگه تا اون موقع سازنده انیمه زنده بمونه. یا دوبلر هاش. چون عاشق لهجه ناروتو ام :40:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
خوب شما چرا با زبون اصلی و زیرنویس انگلیسی نگاه نمیکنین؟؟؟الان حدود قسمت 168 شیپودن هست.:13:
این خودش حدود 3 سال شمارو جلو میندازه.:5:تازه لهجه ژاپنی خیلی باحالتره.:8:
شما که خودتون میگین چقدر طولش میدن انیمه رو تازه اگه قسمتای فیلر هم بهش اضافه نکنن.:41:
واسه همین چیزاست که ما مانگا میخونیم دیگه.که زودتر بفهمیم چی به چیه و از اصل داستان بدون هیچ کم و زیادی با خبر بشیم.
البته ما که اینترنتمون زغالیه وگرنه انیمه رو هم میدیدیم.:10:
خوب بالاخره به قسمت 167 رسیدم
ساکورا به ارزوش رسید و تیتراژ پایانی مخصوص خودش رو گرفت:31:( تو قسمت های قبلی زد دکور تیتراژ هیناتا رو داغون کرد)
و این هم یک عکس مخصوص از هوکاگه چهارم.(البته اگر باز سرور رو مسدود نکنن بعدا خوبه.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب zed2 شما جایی رو سراغ ندارین که بشه قسمتهای انیمه رو با حجم حدود 50 مگ و لینک مستقیم دانلود کرد؟؟
بس که صحبت از انیمه میشه دیگه دارم کف میکنم.از قسمت 75 به بعد دیگه ندیدم.:19:
یه شرکت درست و حسابی هم نمیاد adsl بده که ما این همه تو کف نمونیم.:41:
شکار عکس هام از انیمه ها خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر اینجا شلوغ بود و تاپیک شکار لحظه ها داشت من حسابی توش قوقا می کردم ( گرچه فعلا هر چی عکس داشتم تا به حال مسدود شده و تو حسرتش موندم )
مگه کدوم منطقه هستی که نمی تونی بگیری؟چرا از وایمکس یا از روش های دیگر باسه دسترسی به اینترنت پر سرعت استفاده نمی کنی؟
خوب شما فعلا شکاراتونو واسه ما بزارین ایشالا اینجا هم شلوغ میشه.:10:نقل قول:
واله وایمکس و بقیه راها که گرونه فقط یه شرکتم ای دی اس ال میده که اونم حجم دانلودش ماهی 2 گیگه که بدرد ما نمیخوره خیلی کمه.:41:
یک دفعه از این کارا کردیم و داشتم با چند تا از دوستان دیگر اینجارو رونق می دادیم یکهو یکی از دوستان قدیمی اصول جوانمردانگی رو رعایت نکرد و بجای اینکه در جایی که داشت کار می کرد خودش تلاش کنه عضو جذب کنه امد تبلیغات ناجوانمردانه داد و همه رو کوچ داد یک جای دیگر .(از این رفتار غیر ورزشی اش اصلا خوشم نیومد.)نقل قول:
من موندم باز بیام مطالب و پست بزارم و تلاش کنم تا اینجا رونق بگیره و بعد یکهو یکی بیاد تمام تلاشی که اینجا کردم رو با یک تبلیغ و کوچ اینجارو نابود کنه چه فایده داره اخه....اصول رقابت رو رعایت نکردن همین جا معنی پیدا می کنه.
بجای اینکه در همان جایی که هست کار کنه میاد اینجارو نا کار می کنه و امکان رشد انیمه رو با این کاری که می کنه و همچنین رشد بخش رو میگیره و نمی شه اینجوری امیدوار بود که این بخش ها مستقل و بزرگ شن با این کار دوستان.
همیشه این فرهنگ ایرانی هارو من خیلی بدم می امده در این مورد که بجای رقابت کردن ضد رقابت می کنن
من که درست منظورتونو درست نفهمیدم.یعنی یه نفر دیگه میاد تبلیغ یه انیمه دیگرو تو ابن تاپیک میکنه؟؟:13:
خوب شکاراتون مثل همون عکس هوکاگه 4 هست؟؟
اگه مثل عکس بالا باشه که فکر نمیکنم تبلیغ کردن چیزی از ارزش کار شما کم بکنه.حالا شما 3-4 تا از این شکاراتونو بزارین تا ببینیم چی میشه.:10:
فعلا که انگار فقط منو شما میایم تو این تاپیک.شاید با این کارتون کسای بیشتری بیان و اینجا یکم شلوغ بشه.:11:
راستی اون سایتم همونطور که گفتین فقط چند ساعت ادامه دانلود داره که بدرد ما نمیخوره.
سایتی رو سراغ ندارین که آنلاین قسمتاشو نشون بده و بعد بشه فلش اون سایتو مستقیم دانلود کرد؟؟
نه فرستاد فروم همسایه مشهور و اختصاصی:31:نقل قول:
شکار هام رو باسه معرفی انیمه ها و مانگا ها می زاشتم
بچه ها زیاد بودن...از 10 نفر داشتیم دوباره رد می شدیم یکهو انجمن اختصاصی رو معرفی کرد و کوچ داد همه رو....:41:
این یکی رو امید نداشته باش چون بهترین سایتی که داریم باسه این کار در این حجم همان بود که دادم.بقیه همه در کیفیت اصلی هستن. اگر مگا اپلود مسدود نبود لینک مگارو بهت می دادم که از انجا دانلود کنی ....ولی الان با این وضعیت بهترین همین است که بهت دادم.
سایت های فلش هیچکدوم بخش دانلود ندارن......
چرا رپیدباز نمی خری اگر اینجوری هست؟لینک های rmvb رو از سرور های دیگر بکس و بنداز رپیدباز و از انجا با لینک مستقیم و با سرعت بیشتر دانلود کن:46:
درسته اونطوری خیلی ظلمه بوده که یهو همه زحمتای آدم به باد بره.:41:
ولی الان دیگه فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیفته چون سایتای انیمه رو دیگه اکثرا میشناسن.
والا راپیدبازو ایناهم بدرد نمیخوره فوقش 1 روز ادامه دانلود داره.:13:
با نرم افزار سیو فلش میشه فلش هارو از بعضی سایتا به راحتی دانلود کرد با لینک مستقیم.اتگه سایتی رو سراغ دارین بگین تا ببینم میشه یا نه.
نمیدونم چرا مانگا 502 نیومده؟؟قرار بود دیروز بیاد.جاهای حساسش آدمو میزارن تو کف.:19:
امیدوارم.....حالا باز دوباره معرفی رو راه می اندازم ببینم چی میشه.نقل قول:
فکر نکنم در ان زمینه زیاد موفق باشی....بیشتر سایت هایی که من انلاین دیدم لینکاشون رو از یوتوب و غیره می دادن که همشون الان بخاطر مسدود بودن قابل پخش نیستن:41:
با این حال سرچ کن تو گوگل شاید یکی که خودش انلاین می زاره پیدا کنی.
شاید تعطیلات بوده....اخر صفحه چپتر قبل تاریخ ننوشته بود؟
سلام
بالاخره مانگا 502 هم اومد.من هرچی بیشتر این یوندایمه رو میبینم بیشتر عاشقش میشم.:40:
واقعا این یوندایمه یه چیز دیگست.ناروتو باید بخاطر داشتن همچین پدری افتخار کنه.:31:
واقعا جوتسوهای خیلی خفنی داره.:8:هوششم که دیگه نگو تو سه سوت همه چیرو فهمید.:5:
خودتون برین ببینین.من چیزی نمیگم تا مزش نره::8:
کد:http://www.onemanga.com/Naruto/502/01/
شما هم اگه سایتی پیدا کردین حتما بگین.:10:نقل قول:
فکر نکنم در ان زمینه زیاد موفق باشی....بیشتر سایت هایی که من انلاین دیدم لینکاشون رو از یوتوب و غیره می دادن که همشون الان بخاطر مسدود بودن قابل پخش نیستن
با این حال سرچ کن تو گوگل شاید یکی که خودش انلاین می زاره پیدا کنی.
شاید تعطیلات بوده....اخر صفحه چپتر قبل تاریخ ننوشته بود؟
والا من تو این 502 تا مانگایی که تا حالا دیدم هیچوقت تاریخ مانگای بعدی رو تو صفحات آخرش نزده بود.شما مگه مانگایی رو دیدین که تاریخ بزنه؟؟:20:
من باز عقب موندم....قبول نیست:19:نقل قول:
باشه اگر دیدم سایتی انلاین پخش می کنه بهت خبر می دم :46:
50 درصد مانگاهایی که من می خونم اگر گروه ترجمه زمان انتشار بعدی رو ترجمه کنه می شه فهمید کی هست (البته بیشتر مانگاهایی که تاریخ انتشارشون ثابت نیست تاریخ دارن-و بعضی گروه های ترجمه هم پیش بینی باسه گذاشتن ترجمه چپتر بعد رو می زارن کی هست که افراد همون روز بیان باسه گرفتن.)
ویرایش:
یک معرفی باسه مانگا گذاشتم برو ببین چطوره؟
من تو خوندن مانگاي ناروتو خيلي سريع عمل ميکنم.از روز چهارشنبه تا جمعه 100 بار به سايتا سر ميزنم تا ببينم کي مياد واسه همين فکر نکنم به من برسين.:31:نقل قول:
من باز عقب موندم....قبول نيست
والا تا اونجا که من ميدونم ناروتو تا حالا خيلي مترجم داشته ولي هيچوقت نديدم تاريخ بزنن.من کلا از صفحه اصلي اين سايت تاريخشو ميفهمم که تا حالا اکثرا درست بوده.:نقل قول:
50 درصد مانگاهايي که من مي خونم اگر گروه ترجمه زمان انتشار بعدي رو ترجمه کنه مي شه فهميد کي هست (البته بيشتر مانگاهايي که تاريخ انتشارشون ثابت نيست تاريخ دارن-و بعضي گروه هاي ترجمه هم پيش بيني باسه گذاشتن ترجمه چپتر بعد رو مي زارن کي هست که افراد همون روز بيان باسه گرفتن.)
کد:http://www.narutocentral.com
به نظرم تاپيبک خيلي خوبي ميشه اگه ادامه بدين.:10:نقل قول:
يک معرفي باسه مانگا گذاشتم برو ببين چطوره؟
ولي من که تا ناروتو تموم نشه سراغ هيچ مانگايي نميرم.:5:
راستي شکارتون از مانگا 502 چيه؟؟من خودم يه صحنه رو خيلي باحال ديدم.:46:
بالاخره ضربه خوردن توبی رو هم ديديم.:27:معلوم شد که جوتسوهاي توبي با اون کسي که 16 سال پيش به کونوها حمله کرده يکيه يعني به احتمال زياد همونه.اين احتمال رو هم نميشه ناديده گرفت که توبي همون ابيتو (دوست کاکاشي) هست چون اون موقع کاکاشي هم به اندازه کافي بزرگ بوده.البته بعيده که ابيتو با اون سنش اين همه جوتسوهاي قوي بلد بوده باشه.
واقغا مانگا خيلي جذاب شده.:8:
همان شما رو یک موضوع تمرکز کردی مثل من 50 60 تا مانگا نمی خونی و یا مانگا جدید پیدا نمی کنی......:31:نقل قول:
تو ناروتو راست می گی...ترجمه هایی که قبلا من دیدم رو نگاه کردم هیچکدوم تاریخ ندارن......
خوب که قطعا خوبه چون دید میاره ولی وقت و زمان می خواد .
راستی چرا شکار خودت رو نمی زاری.....
مال من
می گم اگر ناروتو 10 سال دیگر تموم نشه شما مانگای دیگری نمی خونی؟یک موقع بعدا پشیمون نشی چرا قبلا مانگاهای دیگر رو نخوندم:21:
در مورد توبی که گفتی فکر نکنم مشکلی باشه چون بالاخه شارینگان کم قدرتی نیست.....به راحتی می تونه هر تکنیکی رو با یک بار دیدن یاد بگیره .....
پ ن:
حالا خوبه باز مشخص شه اشتباه گرفتیم....:31:
این میناتو خیلی کار درسته...چجور زد توبی رو له کرددد!!!!!کلی حال کردم!!!
بنازم یوندایمه سامااااااااااااا
اینطور که من میبینم توبی تو چپتر بعدی از خودش یه چشمه هایی نشون میده....
ولی من به این نتایج راجع به قدرت توبی رسیدم :
توبی فقط با شارینگان حریفشو شکست میده....یعنی اونارو میکشه تو و خدا داند که اونجا باهاشون چه میکنه....
تایجتسوش در حد دمپایی هستش...یعنی چی اون زنجیر مسخره رو میبندی به دستات .... اونم جلوی کی .. یوندایمه....
بزرگترین دروغ گوی سال هستش....به ساسکه میگه که اوچیها تو حمله کیوبی نقشی نداشته ولی الان برعکسش رو شد...
کلا اگه توبی تو 16 سال پیش دستو پاش برای خودش بود الان نیست .... مطمعنا یوندایمه یه بالایی سرش میاره و زتسو تیکه هاشو جمع میکنه....
اوچیها چرا تو دهکده نیست ؟؟؟
توبی سوسک میشود...
اينم شکار من لباس کاکاشي خيلي مسخرش کرده.:31::نقل قول:
راستي چرا شکار خودت رو نمي زاري.....
فقط ناروتو هست که ارزش وقت گذاشتن داره.:8:وگرنه آدم ميتونه از صبح تا شب مانگا بخونه.من که پشيمون نميشم و تا پايان فقط با ناروتو ميمونم.:40:نقل قول:
مي گم اگر ناروتو 10 سال ديگر تموم نشه شما مانگاي ديگري نمي خوني؟يک موقع بعدا پشيمون نشي چرا قبلا مانگاهاي ديگر رو نخوندم
اگه اينجوري بشه که ديگه خيلي پيچيده ميشه.:13:نقل قول:
حالا خوبه باز مشخص شه اشتباه گرفتيم....
چه عجب بالاخره يه نفر به اين تاپيک سر زد.ميناتو حرف نداره.بابت عکس زيباتونم ممنون.:11:نقل قول:
اين ميناتو خيلي کار درسته...چجور زد توبي رو له کرددد!!!!!کلي حال کردم!!!
سلام دوست عزيز.من صفحات قبلي رو که خوندم متوجه شدم اطلاعات شما کلا در مورد ناروتو خيلي بالاست هم در مورد افراد و هم در مورد جوتسوهاشون.شما اين همه چيزو از کجا فهميدين؟؟:8:نقل قول:
بنازم يوندايمه سامااااااااااااا
اينطور که من ميبينم توبي تو چپتر بعدي از خودش يه چشمه هايي نشون ميده....
ولي من به اين نتايج راجع به قدرت توبي رسيدم :
توبي فقط با شارينگان حريفشو شکست ميده....يعني اونارو ميکشه تو و خدا داند که اونجا باهاشون چه ميکنه....
تايجتسوش در حد دمپايي هستش...يعني چي اون زنجير مسخره رو ميبندي به دستات .... اونم جلوي کي .. يوندايمه....
بزرگترين دروغ گوي سال هستش....به ساسکه ميگه که اوچيها تو حمله کيوبي نقشي نداشته ولي الان برعکسش رو شد...
کلا اگه توبي تو 16 سال پيش دستو پاش براي خودش بود الان نيست .... مطمعنا يوندايمه يه بالايي سرش مياره و زتسو تيکه هاشو جمع ميکنه....
اوچيها چرا تو دهکده نيست ؟؟؟
توبي سوسک ميشود...
مثلا گفته بودين که ميناتو ميتو خودشو تله پورت کنه ولي من تا مانگا 501 رو نديدم فکر نميکردم درست باشه.:46:
در کل کلي حال کردم توبي بالاخره يه ضربه اي خورد.بايد ببينيم در قسمتهاي بعدي چي ميشه.:40:
رو ناروتو خراب شدمه....نقل قول:
سلام دوست عزيز.من صفحات قبلي رو که خوندم متوجه شدم اطلاعات شما کلا در مورد ناروتو خيلي بالاست هم در مورد افراد و هم در مورد جوتسوهاشون.شما اين همه چيزو از کجا فهميدين؟؟
مثلا گفته بودين که ميناتو ميتو خودشو تله پورت کنه ولي من تا مانگا 501 رو نديدم فکر نميکردم درست باشه.
در کل کلي حال کردم توبي بالاخره يه ضربه اي خورد.بايد ببينيم در قسمتهاي بعدي چي ميشه.
اگه سوالی داشتین بپرسین....اگه بتونم حتما جواب میدم .... در مجموع در خدمتیم...
ایول دارم میمیرم که چپتر بعدی رو ببینم....تا اون موقع میکفیم....
یه چیز دیگه ای که به ذهنم اومد قضیه دستای توبی تو 16 سال پیشه....
چرا اینجا دستاش معلومه ولی در زمان حال پوشیده هستن ؟؟؟ ما میدونیم که در زمان حال بدن توبی از کلون های زتسو ساخته شده....تو چپترایی که توبی با آنبوی مخصوص دانزو (فو) درگیر میشه دستشو خیلی راحت میکنه و اون دست یه چیزی تو مایه های کلون های زتسو بود (البته با توجه به کلون بودن بدن کیسامه در مبارزه با کیلربی....)
حالا من احتمال میدم که میناتو در 16 سال پیش یه بلایی سر توبی میاره بعدش میره سراغ کیوبی...
شاید توبی رو هم مثل کیوبی مهر کنه ...البته فقط بدنشو....
بعد زتسو یه بدن واسه کله خالی مادارا ( یا هر کوفتی که هست ) میسازه...
راستی دوستان راجع به نظر سنجی باید بگم که خیلی ها باید از تو لیست خط بخورن.... (اینو سای شیکامارو ....)
تازه ما داریم متوجه میشیم که قدیم ها هم قدرتمندایی وجود داشتن...که البته هنوز هیچی نشده کل ملت از جمله خودم آینده نگری کردیم و به ناروتو رای دادیم....
تو این چپتر مشخص شد که نیدایمه ( هوکاگه دوم ) شونشین نو جتسویی در حد و اندازه های میناتو داشته...(یا شاید بشه گفت که یوندایمه از نیدایمه علم شونشین نو جتسو رو به ارث برده)
کلا از نظر من نیدایمه خیلی خیلی مشکوکه :
دلایل :
اون خدای جتسو های آب بوده و یه چیزی تو مایه های هاشیراما در استفاده از چوب بوده....(کلا دو برادر فوق العاده بودن) و از بنیان گذاران نینجتسو های امروزی و آکادمی های نینجایی در کونو ها بوده ولی یکدفعه میگه که توسط 20 نینجای رعد کشته میشه.... البته نینجای مخصوص رعد....یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟
توی گروهی که زیر دست نیدایمه فعالیت میکردن یه اوچیها وجود داشت که اسمشو فراموش کردم....و چیزی که خیلی نظر منو به طرف نیدایمه جذب کرد نام اونه : توبی راما .... که البته برادرش هاشیراما بوده...
آره دیگه همه دارن سوپرمن از آب درمیان و ما نمیدونستیم........
---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
یه تیکه خارج از موضوع:
راستی دوستان یه میتینگ 15 مرداد قراره تو تهران برگزار بشه، کلی از طرفدارای انیمه میان اونجا، حدود 100 نفر.....اگه خواستید پ.خ بزنید آدرسش رو بدم......من تا حالا 2بار اونجا رفتم، خیلی خوش گذشت......کیک انیمه ای.....هارد بیار انیمه و مانگا پرکن.....هرچقد دلت خواست سر انیمه ها بحث کن.......از همه سنی، 9 سال گرفته تا 40 سال، مرد و زن.....خلاصه قراره ایندفعه بترکونیم...
واقعا کیف کردم از این دقت شما.:11:نقل قول:
رو ناروتو خراب شدمه....
اگه سوالی داشتین بپرسین....اگه بتونم حتما جواب میدم .... در مجموع در خدمتیم...
ایول دارم میمیرم که چپتر بعدی رو ببینم....تا اون موقع میکفیم....
یه چیز دیگه ای که به ذهنم اومد قضیه دستای توبی تو 16 سال پیشه....
چرا اینجا دستاش معلومه ولی در زمان حال پوشیده هستن ؟؟؟ ما میدونیم که در زمان حال بدن توبی از کلون های زتسو ساخته شده....تو چپترایی که توبی با آنبوی مخصوص دانزو (فو) درگیر میشه دستشو خیلی راحت میکنه و اون دست یه چیزی تو مایه های کلون های زتسو بود (البته با توجه به کلون بودن بدن کیسامه در مبارزه با کیلربی....)
حالا من احتمال میدم که میناتو در 16 سال پیش یه بلایی سر توبی میاره بعدش میره سراغ کیوبی...
شاید توبی رو هم مثل کیوبی مهر کنه ...البته فقط بدنشو....
بعد زتسو یه بدن واسه کله خالی مادارا ( یا هر کوفتی که هست ) میسازه...
اصلا حواسمون به دستاش نبود.اگه دقت کنید دستاشو تو چپتر 502 زیاد نشون داده این کیشیموتو در حالی که در زمان حال همیشه دستکش سیاه یعنی کلا لباس سیاه همیشه تنشه.:5:
در کل بدن زمان حالش مشکوکه.:13:باید ببینیم چی میشه
کیسامه هم که انگار 100 تا جون داره.راستی این کلون هایی که میگین با کاگه بونشین های ناروتو فرق داره؟؟یا 2 تاش شبیه سازی مثل همه؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط shalakhtehall_01367 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اونارو که محض خنده گذاشتن تو نظر سنجی.:31:ولی شیکامارو به نظر من میتونه تو لیست باقی بمونه.:46:
من که هنوز رای ندادم به هیچکس.البته همیشه ناروتو شماره 1 منه.:40:
منظورتون تو کدوم چپتره؟؟تا اونجا که من یادمه هوکاگه دوم فقط تو مبارزه با هوکاگه سوم اونم وقتی که اوروچیمارو احضارش کرد چندتا جوتسوهاشو نشون داد غیر از اون یادم نمیاد تو چپتری مبارزه ای کرده باشه؟؟؟:13:
اسم اون اوچیها که زیردستش بود کاگامی اوچیها بوده که فکر نکنم زیاد مالی بوده.درسته تنها هوکاگه ای که ما چیز زیادی ازش نمیدونیم همین هوکاگه دومه که زیردستاش دانزو و هوکاگه سومم بودن.احتمالا خیلی خفن بوده.:8:
در کل آقا من از شما حسودیم میشه.شما این همه چیز میدونینو ما هیچی نمیدونیم.قبول نیست.:19::19::19:
مگه غیر از مانگا چیز دیگه ای هست که شما این همه اطلاعات دارین در مورد ناروتو؟؟
قراره 503 امروز بیاد البته فکر کنم تا انگلیسیش کنن فردا میاد رو نت.:10:
کلون های زتسو فقط توسط زتسو سفید تولید میشن....و یجورایی با کلون های ناروتو فرق فوکولن....کلون های ناروتو در حالت عادی با ناخن گیر هم میترکن ولی کلون زتسو میتونن علاوه بر شکل خود زتسو شکل افراد رو هم بعلاوه چاکراشون کپی کنه....نقل قول:
کیسامه هم که انگار 100 تا جون داره.راستی این کلون هایی که میگین با کاگه بونشین های ناروتو فرق داره؟؟یا 2 تاش شبیه سازی مثل همه؟؟
مبارزه دیگه ای تو چپترای دیگه نداشتن ولی تو اون مبارزه ما از اون هاشیراما با اون ابهت هم چیز خاصی ندیدیم...در کل اون یه مبارزه کلاسیک و کلک کیشی موتو بود ...قصدش فقط نشون دادن اونا بود...ساندایمه دانش آموز مخصوص نیدایمه بوده....نقل قول:
منظورتون تو کدوم چپتره؟؟تا اونجا که من یادمه هوکاگه دوم فقط تو مبارزه با هوکاگه سوم اونم وقتی که اوروچیمارو احضارش کرد چندتا جوتسوهاشو نشون داد غیر از اون یادم نمیاد تو چپتری مبارزه ای کرده باشه؟؟؟
راستی چیز دیگه ای که یادم رفت : خالق ادو تنسی نیدایمه ساما بوده....دیگه چی خفن تر از این ... هان ؟؟؟(نیدایمه تو مبارزه با ساندایمه به اروچیمارو میگه : انگار این بچه یچیزایی حالیشه)
من منبع رو مانگا و بعضی از گفته های کیشیموتو میدونم...کلا به انیمه اعتمادی نیست...نقل قول:
مگه غیر از مانگا چیز دیگه ای هست که شما این همه اطلاعات دارین در مورد ناروتو؟؟
ممنون بخاطر توضیجتون.این زتسو هم عجب جونوریه.:31:نقل قول:
کلون های زتسو فقط توسط زتسو سفید تولید میشن....و یجورایی با کلون های ناروتو فرق فوکولن....کلون های ناروتو در حالت عادی با ناخن گیر هم میترکن ولی کلون زتسو میتونن علاوه بر شکل خود زتسو شکل افراد رو هم بعلاوه چاکراشون کپی کنه....
بابا نیدایمه و ساندایمه دیگه کدومن آدم قاطی مبکنه.زیردیپلمی بگین هوکاگه اول یا دوم دیگه.:31:نقل قول:
مبارزه دیگه ای تو چپترای دیگه نداشتن ولی تو اون مبارزه ما از اون هاشیراما با اون ابهت هم چیز خاصی ندیدیم...در کل اون یه مبارزه کلاسیک و کلک کیشی موتو بود ...قصدش فقط نشون دادن اونا بود...ساندایمه دانش آموز مخصوص نیدایمه بوده....
راستی چیز دیگه ای که یادم رفت : خالق ادو تنسی نیدایمه ساما بوده....دیگه چی خفن تر از این ... هان ؟؟؟(نیدایمه تو مبارزه با ساندایمه به اروچیمارو میگه : انگار این بچه یچیزایی حالیشه)
این ادوتنسی کدوم جوتسو هست؟؟:13:
--------------
مانگا 503 هم اومد::8:
انگار هیچجوری نمیشه مادارا رو شکست داد.مثل اینکه وجود خارجی نداره و یه روحه.:18:کد:http://www.narutocentral.com/manga.php?s=naruto&c=503
میناتو لامسب خدای سرعتم هست و جوتسویی که هوکاگه 3 رو اوروچیمارو اجرا کردو نصف روحشو گرفتم که بلده.:40:
میناتو نظیر نداره اگه مادارا وجود خارجی داشت مطمئنم شکستش میداد.تا حالا به نظر من قویتریت شینوبی بوده.:8::40:
هوکاگه اول...هاشیراما...شودایمهنقل قول:
بابا نیدایمه و ساندایمه دیگه کدومن آدم قاطی مبکنه.زیردیپلمی بگین هوکاگه اول یا دوم دیگه
هوکاگه دوم...توبی راما...نیدایمه
هوکاگه سوم...ساروتوبی...ساندایمه
هوکاگه چهارم...میناتو...یوندایمه
هوکاگه پنجم...سوناده...گودایمه
ادو تنسی همون جتسویی هست که اروچیمارو جلوی ساندایمه زد و نیدایمه و شودایمه رو احضار کرد (البته یوندایمه رو هم احضار کرد که ساندایمه جلوی احضار رو گرفت...وگرنه یوندایمه رو همون قدیما دیده بودیم...)نقل قول:
این ادوتنسی کدوم جوتسو هست؟؟
کابوتو جلوی توبی ادو تنسی زد و دیدارا ساسوری ایتاچی کاکوزو و ناگاتو رو احضار کرد....که بعدش توبی از بس که کف کرد قیافش ایطوری شد :18: :18: :18: این یکی از مخوفترین جتسوهاست که حتی یکی مثل توبی با دیدنش خودشو خیس کرد...
کلا تا الان فقط سه نفر این فن بلد بودن :
نیدایمه
اروچیمارو که از رول های ممنوعه کونوها کشش رفت
کابوتو که از اروچی به ارث بردش...
والا دیگه چی میتونم بگم...نقل قول:
انگار هیچجوری نمیشه مادارا رو شکست داد.مثل اینکه وجود خارجی نداره و یه روحه.
میناتو لامسب خدای سرعتم هست و جوتسویی که هوکاگه 3 رو اوروچیمارو اجرا کردو نصف روحشو گرفتم که بلده.
میناتو نظیر نداره اگه مادارا وجود خارجی داشت مطمئنم شکستش میداد.تا حالا به نظر من قویتریت شینوبی بوده
بابت لینک 503 ممنون عالی بود ...:31:
یه نکته از ژاپن: یکی از معروف ترین خاندان های سامورایی خاندان ساروتوبی بوده که ساسکه ساروتوبی یکی از بهترین شمشیرزنان بوده...نام پدر ساندایمه ساسکه بوده و پدر ساسکه نام اون رو از روی نام پدر هوکاگه سوم انتخاب کرده...عجب...این کارا از اوچیها بعیده...کلا ساروتوبی ها تو این مانگا خیلی فداکارن...اون از ساندایمه اون از آسوما پسرش...
هانزو لیدر آماگاکوه که ناگاتو رو بدبخت کرد....هاتوری هانزو یکی از بهترین سامورایی ها بوده که تو دریا کشته میشه...حالا من موندم که هانزو تو این مانگا چرا اینقدر عوضیه.....
دوستان یه سوال: چرا گارا ابرو نداره؟
این مدت هاست برام یه سواله و هنوز جوابشو پیدا نکردم...
ممنون.:46:نقل قول:
هوکاگه اول...هاشيراما...شودايمه
هوکاگه دوم...توبي راما...نيدايمه
هوکاگه سوم...ساروتوبي...ساندايمه
هوکاگه چهارم...ميناتو...يوندايمه
هوکاگه پنجم...سوناده...گودايمه
دانزو پس چي؟؟ميگم بجاي اينا مثلا بگين هوک 1 - هوک 2 - هوک 3 که راحت تره آدم گيج نميشه.:31:
آهان درسته الان قسمت 489 رو خوندم کابوتو همينارو گفت.پس جوتسوي خفنيه.:5:تو 490 هم یه نفر دیگه رو احضار کرد که توبی کفش برید فکر کنم مادارای واقعی یا هوک 1 بوده احتمالا.:13:نقل قول:
ادو تنسي همون جتسويي هست که اروچيمارو جلوي ساندايمه زد و نيدايمه و شودايمه رو احضار کرد (البته يوندايمه رو هم احضار کرد که ساندايمه جلوي احضار رو گرفت...وگرنه يوندايمه رو همون قديما ديده بوديم...)
کابوتو جلوي توبي ادو تنسي زد و ديدارا ساسوري ايتاچي کاکوزو و ناگاتو رو احضار کرد....که بعدش توبي از بس که کف کرد قيافش ايطوري شد اين يکي از مخوفترين جتسوهاست که حتي يکي مثل توبي با ديدنش خودشو خيس کرد...
کلا تا الان فقط سه نفر اين فن بلد بودن :
نيدايمه
اروچيمارو که از رول هاي ممنوعه کونوها کشش رفت
کابوتو که از اروچي به ارث بردش...
خواهش ميکنم.نقل قول:
والا ديگه چي ميتونم بگم...
بابت لينک 503 ممنون عالي بود ...
يه نکته از ژاپن: يکي از معروف ترين خاندان هاي سامورايي خاندان ساروتوبي بوده که ساسکه ساروتوبي يکي از بهترين شمشيرزنان بوده...نام پدر ساندايمه ساسکه بوده و پدر ساسکه نام اون رو از روي نام پدر هوکاگه سوم انتخاب کرده...عجب...اين کارا از اوچيها بعيده...کلا ساروتوبي ها تو اين مانگا خيلي فداکارن...اون از ساندايمه اون از آسوما پسرش...
هانزو ليدر آماگاکوه که ناگاتو رو بدبخت کرد....هاتوري هانزو يکي از بهترين سامورايي ها بوده که تو دريا کشته ميشه...حالا من موندم که هانزو تو اين مانگا چرا اينقدر عوضيه.....
هانزو برادر دانزو نيست؟؟يادمه که باعث شد ناگاتو اون رفيقش که قيافش مثل پين بودو بکشه.:41:
راستی خود کیشیموتو این توضیحاتو در مورد شخصیتهای داستان میگه؟؟شما از کجا میخونین صحبتاشو؟؟
خوب کيشيموتو خواسته ديگه.:31:نقل قول:
شايدم از ابروهاش خوشش نمياد و اونارو ميزنه.:27:
----------
اینم شکار من از 503:
معلوم میشه کیوبی یجورایی به خاندان اوچیها هم مربوط میشه.شاید مثلا سگ نگهبانشون بوده.:31:
قبلا اینجا تو مانگا 398 دیده بودم ولی گفتم شاید درست نباشه:
باید ببینیم قسمت بعد چی میشه.:41:کد:http://www.onemanga.com/Naruto/398/01-02
هانزو و دانزو برادر نبودن...فقط همکار بودن....نقل قول:
خواهش ميکنم.
هانزو برادر دانزو نيست؟؟يادمه که باعث شد ناگاتو اون رفيقش که قيافش مثل پين بودو بکشه.
راستی خود کیشیموتو این توضیحاتو در مورد شخصیتهای داستان میگه؟؟شما از کجا میخونین صحبتاشو؟؟
نکته: هانزو شونشین نو جتسو داشته...
این توضیحات بر گرفته از مانگا هستن....ولی میشه از مصاحبه های کیشی که تو سایتای خارجی منتشر میشه یچیزایی برداشت کرد...
نمیشه گفت که ارتباط دارن...میشه گفت که بیجوها بازیچه دست اوچیها میشن....نقل قول:
معلوم میشه کیوبی یجورایی به خاندان اوچیها هم مربوط میشه.شاید مثلا سگ نگهبانشون بوده
اینکه کیوبی اینجا شارینگان داره به این خاطره که از یه اوچیها گنجتسو خورده....مثل ماندا مار مخصوص اروچیمارو که از ساسکه گنجتسو خورد....مثل اینکه گنجتسو روی حیوانات خودش رو بصورت شارینگان در چشم اونا نشون میده...و هر وقت گنجتسو از بین بره چشم به حالت عادی برمیگرده....اون عکس هم مربوط به قضیه مادارا و هاشیراما و کیوبی میشه که کیوبی تو چنگ گنجتسوی مادارا بوده...کلا میشه گفت که اوچیها خیلی به شارینگان متکیه و یکی مثل توبی می خواد صلح رو با گنجتسو بیاره...مثل اینه که خودمونو رنگ کنیم ولی درونمون همونی باشه که بود...
گفتم چون آخر اسم 2 تاشون زو داره حتما فامیلن با هم.:20:نقل قول:
هانزو و دانزو برادر نبودن...فقط همکار بودن....
نکته: هانزو شونشین نو جتسو داشته...
این توضیحات بر گرفته از مانگا هستن....ولی میشه از مصاحبه های کیشی که تو سایتای خارجی منتشر میشه یچیزایی برداشت کرد...
شما که اسم جوتسوهارو میگین خوب یه توضیحی هم دربارش بدین دیگه ما که نمیدونیم شونسین نو جوتسو چیه؟؟:13:
من خودم مانگا رو تا قسمت 400 دوبار خوندم ولی خیلی از چیزایی که شما گفتینو اصلا ندیده بودم توش..:41:
پس اینجوریه.:10:ولی فکر نکنم توبی بخواد صلح بیاره اون میخواد قدرت همه چیز دست خودش باشه به نظرم.نقل قول:
نمیشه گفت که ارتباط دارن...میشه گفت که بیجوها بازیچه دست اوچیها میشن....
اینکه کیوبی اینجا شارینگان داره به این خاطره که از یه اوچیها گنجتسو خورده....مثل ماندا مار مخصوص اروچیمارو که از ساسکه گنجتسو خورد....مثل اینکه گنجتسو روی حیوانات خودش رو بصورت شارینگان در چشم اونا نشون میده...و هر وقت گنجتسو از بین بره چشم به حالت عادی برمیگرده....اون عکس هم مربوط به قضیه مادارا و هاشیراما و کیوبی میشه که کیوبی تو چنگ گنجتسوی مادارا بوده...کلا میشه گفت که اوچیها خیلی به شارینگان متکیه و یکی مثل توبی می خواد صلح رو با گنجتسو بیاره...مثل اینه که خودمونو رنگ کنیم ولی درونمون همونی باشه که بود...
راستی این آدم پدر کورنای همسر خدابیامرز آسوما هست.تا حالا اصلا به چشم های کورنای توجه درستی نکرده بودم.اینا چشماشون مثل ناگاتو رانینگانه؟؟:13:یکم دایره هاش کمتره شاید رانینگان کامل نباشه؟؟
کونوها محد قدرت بوده ها شارینگانو رانینگانو بیوکاگون رو داشتن.:21:
دوستان من تا حالا ناروتو رو ندیدم ولی الان میخوام ببینم و برای همین چندتا سوال دارم:
1-اینکه میکن انیمه ی ناروتو و مانگای ناروتو یعنی چی؟انیمه با مانگا چه فرقی داره ؟مانگا چیه؟
2-بگید چندتا سیزن تا الان پخش شده؟