آقای dj.mamal که گفتین گوشیمو ریست کنم تا فونیکس ورژن فریمور گوشیم رو نشون بده تا بتونم فلشش کنم.این کارو کردم ولی هیچ تأثیری نداشت.کمکم کنید.یعنی هیچ کس تا حالا به چنین مشکلی بر نخورده؟
Printable View
آقای dj.mamal که گفتین گوشیمو ریست کنم تا فونیکس ورژن فریمور گوشیم رو نشون بده تا بتونم فلشش کنم.این کارو کردم ولی هیچ تأثیری نداشت.کمکم کنید.یعنی هیچ کس تا حالا به چنین مشکلی بر نخورده؟
والا چه عرض كنم؟نقل قول:
فيرم ور رو دانلود كردي..با فونيكس كه نميتوني اپديت كني
NSU هم كه نصفه دانلود ميكنه...بهتره كد گوشيتو عوض كني و با يه سيستم ديگه كار كني
اگه نشد ببر بده برات اپديت كنن
آقا من به یه چیز عجیبی برخورد کردم و اون اینه که تو قسمت پایین فونیکس توی قسمت روشن عکس به جای این که همین شکل باشه علامت سوال دیده میشه.احتمالا مشکل فلش گوشیم هم از همین جا باشه.خوب حالا این چه مشکلیه؟چه طوری باید رفعش کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخام پروداکت کد گوشیمو عوض کنم این با nss نمیشه پایین مینویسه scan for product ... error! چی کار کنم؟ ورژن نرم افزارم اینه Nemesis Service Suite 1.0.38.15 .
دوست من احتمالا pc suite رو باز گذاشتی.برای تغییر پروداکت کد باید pc suite رو از قسمت پایین دسکتاپ سمت راست روش کلیک راست کنی و exit رو بزنی تا برنامه کاملا بسته بشه.اگه این کارو بکنی،حتما درست میشهنقل قول:
خوب اين عكس يعني چي؟نقل قول:
معني اون ايكون چيه؟
من یه n97 دستمه که ورژن۱۲ست خواستم برم ۲۰ دیشب با NSU
فرمور رو دانلود کرد به درستی فقط قسمت آخر که میخواد بریزه رو گوشی ارور میده که usb مشکل داره و مستفیم باید به pc وصل باشه و از hub و... استفاده نکنید درصورتیکه من مستقیم به لبتاپم وصلش کردم!!!
چیکار کنم؟!
خواهشن سریع کمک بدید
راستی الان این ۱۴۰ مگ که دانلود شده کجا میریزه که من برم ورش دارم رو pc تست بزنم؟!!!
XPنقل قول:
Vistaکد:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\http://www.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\product\rm-xxx
کد:Drive Windows:\Programdata\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\ www.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products\rm-xxx
سلام گوشی من 5800 هست و جز اولین نفر هایی بودم که گرفتم ورژنش 10 هست الان ورژن 31 اومده nsu رو دانلود کردم و مراحل اپدیت شروع میشه ولی از هرجاکه دوست داشته باشه دوباره از اول شروع میکنه مثلا یه دفعه بعد از 6.1 مگ یا 17 مگ دوباره میبینم از اول داره اپدیت میشه
دی جی ممل جان و دوستان دیگه مشکلش از کجاست ؟
اون شکل مربوط به قسمت پایین برنامه فونیکس هستش که طبق آموزش تصوریی که گذاشته بودین دیدم که اونجا باید علامت سوال وجود داشته باشه.پس سوال من بی ربط بوده چون مشکلی وجود نداشته.
سوال قبلی مثل اینکه مشکل شایعی هست
راستی میشه بدون نصب pc suite گوشی رو اپدیت کرد ؟ دقیق خاطرم نیست ولی چند سال پیش فکر کنم ان73 رو تو سایت دانشگاه بدون نصب اپدیت کردم
خوب مثل اینکه کسی نیست منو راهنمایی کنه!!!
امروز از 133.4 مگ 133.3 رو دانلود کرد بعد ارور داد که نباید با هاب و ... گوشی رو کانکت کنی و از اینجور چیزا در صورتی که گوشی مستقیم به کامپیوتر وصل بود حالا یعنی این 133 مگ که دانلود کردم پرید و دوباره از اول باید دانلود کنم ؟؟ البته یه چندتایی فایل تو اون ادرسی که تو درایو سی میریزه ریخته شده به درد میخورن؟
دوست من برای منم چندین بار این مشکل پیش اومده که فقط 1دهم مگ مونده بود تا دانلود فریمور تموم بشه ولی همین ارور رو داد...
. برای همین مجبور شدم از طریق آفلاین گوشیمو آپدیت کنم ....
شما هم باید از همین طریق گوشیتون رو آپدیت کنید ....
چون ده ها اگه بخواین از همین روش بریم بهتون ارور میده ....
سلام
موقع اپدیت به ورژن 31 این پیغامو (عکسشو گذاشتم) میده , کسی میدونه مشکلش چیه ؟ عکسو زوم کنین بهتر میتونین بفهمین. البته اینم بگم که 129.3 مگ رو کامل دانلود میکنه و موقع ریختن به گوشی این پیغامو میده.
با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من کشته این والپیپر دسکتاپ کامپیوترتم ..... لینکشو میزار ی....مرسی
نقل قول:
سلام
اینم لینک ولپیپر برای شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش یه کمکی هم به من میکردی که مشکلم حل بشه .:19:
دوست عزیز اینطور که من از عکس متوجه شدم، "شما باید کابل USB رو مستقیم به PC وصل کنید؛ به USB هاب یا دیگر پورت های جانبی وصل نکنید."نقل قول:
سلام
موقع اپدیت به ورژن 31 این پیغامو (عکسشو گذاشتم) میده , کسی میدونه مشکلش چیه ؟ عکسو زوم کنین بهتر میتونین بفهمین. البته اینم بگم که 129.3 مگ رو کامل دانلود میکنه و موقع ریختن به گوشی این پیغامو میده.
با تشکر.
نقل قول:
ولی من کابل USB رو مستقیم به PC وصل کردم. با لپ تاب هم این پیغامو میده. برای 5800 برادرم هم اینطوریه.
نیازی به ÷ی سی سوییت نیست..اما باشه بهترهنقل قول:
بعضی مواقع اینطوری میشه...ریزوم داره..چند بار دیگه سعی کن..اگه نشد افلاین اپدیت کننقل قول:
مشکل جدید که عین ویروس پخش شده...نقل قول:
مشکل از کابل نیست که به کجا وصل بشه بهتره...مشکل اینه گیر الکی داده که اپدیت جدید برای گوشیت موجود نیست
یکی دوبار سعی کن ببین میشه..با یه سیستم دیگه تست کن..نرم افزارا رو دوباره نصب کن
الان داریوش میاد تشکر میکنه....:31:
فکر کنم مشکل حل شد....دوستایی که لپ تاپ دارن...به ارور توجه کنید...با پورت USB اکثر لپ تاپها مشکل داره..پس با PC اپدیت کنید...بهترهنقل قول:
خوب دیگه....جدید سرورها و اینترنت یکم مورد داره...اذیت میکنهنقل قول:
بالاخره مشکل شما حل شد؟نقل قول:
kjjk[PHP][/PHP]
kkljhh[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User/Desktop/CaptureWiz.jpg[/IMG]
چطور تصوير آپلود كنم؟
سایت های زیادی برای آپلود عکس هست مثل ایننقل قول:
توی سایت آدرس عکس رو از کامپیوترت بده بعد آپلود کنکد:www.-----.com
چندتا لینک میده اولی (direct link) رو کپی کن بیا اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن آدرس عکس رو بده
موفق باشی
سلام به همه دوستان:
وسط دانلود اين صفحه اومد :
ارتباط گوشی با سیستم قطع شده..نقل قول:
سلام به همه دوستان:
وسط دانلود اين صفحه اومد
کابل و باطری رو در بیار
باطری و کابل رو دوباره جا بزن..روشن کن
و دکمه Retry رو بزن
گوشی سالمه؟
اره مطمئنم سالمه در ضمن باتري رو در مي آوردم كه ارتباط كلا قطع مي شد و ادامه كار رو بايد مجدد انجام مي دادم.!
گاهی وقتا ریزومش عمل نمیکنه و مجبوری از اول شروع کنی...کاریش نمیشه کردنقل قول:
نقل قول:
این آدرس ها واسه من باز نمیشه !!
با سلام
آخرين فريمور 5800 الان چيه ؟
سلام بچه ها
گوشیه من ورژن20 هست
من اگه بخوام یه باره دیگه به همین ورژن 20 آپدیت کنم چطور میتونم اینکارو بکنم؟؟
ورژن بالاتر از 20 هم هست ولی من نمیخوام
موقعیم که باNSU میخوام اینکارو بکنم NSU شروع میکنه به آپدیت گوشی به آخرین ورژن!!!
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونی آفلاین این کار رو بکنینقل قول:
با فونیکس یا جف
تصحیح شدنقل قول:
کد گوشیت چیه؟خودت میتونی چک کنینقل قول:
5800 31.0.101 RM-356نقل قول:
سلام
آقا یکی هم این طریقه آپدیت نوکیا 6220 یا هر سری از گوشی ها رو از طریق ایرانسل توضیح بده!
تو قسمت device manager میشه این کارو کرد فقط باید تنظیماتش رو کامل کنی لطفا یکی این کارو انجام بده تازه خیلی سریع و راحت و کم حجم هم هست
اونقد درد سر هم نداره!
من قبلا این کارو کردم ولی الان هر کاری میکنم نمیشه کمک کنید لطفا
ما کلی راجع به این موضوع بحث کردیم و فهمیدیم به خاطر اپراتورهای موجود در ایران این خدمات قابل دسترس نیستنقل قول:
حالا شما دفعه قبل چیکار کردی؟
فراموش نکن که بعضی ورژنها مخصوص یه منطقه س و ممکنه بعضی زبانها رو ساپورت نکنهنقل قول:
البته اگه زبان گوشی مهم نباشه مساله یی نیست
سلام بچه ها
من 5800 را ميخواستم اپديت كنم
130 مگ موقع اپديت دانلود كرد
اخرش يه ارور داد و همه چي خراب شد
بايستي چيكار كرد؟
اين عكس ارور
و مشكل دوم
براي فلش توسط فونيكس چه فايلهايي مگه لازمه ؟
من الان اين فايل را دارم(RM-356_MENA_31.0.101_v9.0_5800XM)
كه نصب كردم
اما وقتي با فونيكس فلش ميكنم موقعي كه update firamware را ميزنم هيچي نمياره
و ارور ميده كه 2 تا فايل نيست
اينم عكس ارور
طبق ارور بخاطر کیفیت پایین اینترنت ارتباط قطع شده..که البته ممکنه از سرور نوکیا باشهنقل قول:
که جدیدا مشکل ساز شده
راجع به فونیکس هم تو تاپیک خودش مطرح کن
راستی با لپتاپ اپدیت میکنی؟
سرعت خودم كه الان خوبه
هر چي هست مربوط به نوكياست
سرعت خودم الا بالاي 400 هست
يكي بهم بگه براي فلش گوشي 5800 چند تا فايل لازمه
مطالبت يه مقدار گنگ هستند
هيكشي نيست امروز؟
كد گوشي اينه
cod : 0575378
من بايد كدوم فريمور را دانلود كنم؟
ورژن 31.0.101 را ميخوام
من بايد پروداكت گوشيو عوض كنم يا نيازي نيست ؟
براي من فارسي داشتن مهم نيست