بله درسته تو بازی هست.
موفق باشید.
Printable View
بله درسته تو بازی هست.
موفق باشید.
به اينا ميگن ماجيني :دي ( Majini )
خيلي شيطون بلان :دي
حتی از انسان ها هم قوی ترند!!!:27:نقل قول:
عینهو یک انسان ارتشی 5 سال تمرین دیده!!!!!
حرفه ای .......
قدرتاشونو فکر کنم می خواستن مثل فیلم نسخه ی 3ش بردارن زیادی بالا بردن:31:
اره بابا كجاشو ديدي بعد از موتور ورگبار وماشين چه غولي مياد سخت نيست ولي به نظر من غول با حالي بود ولي نه به با حالي نمسيس
من نمیدونم شما از یه بازی دیگه چی می خوایدنقل قول:
این بازی همه چیز داشت
بی شک 10 از 10
خدایش من وقتی میدیدم در نسخه های قبل در کنسولها دوستانم بازی میکردند میگفتم کی یه خوناشامی بیاد مثل انساهنه بشه رفتا کرد و باهش هم باشه ولی رویای من تحقق پیدا کرد بهشون میگم برن این بازی رو بگیرن محشره خودم سیستم انچنانی برای بازی کردن این جدیدا ندارم مجبورم چند ماهی صبر کنم
نقل قول:
ببخشید ولی دلیل 10 از 10 چیه؟؟؟؟
این بازی فقط گرافیک داشت!!!!!!
نقل قول:
10 برای گرافیک
9 صدا گذاری
6 گیم پلی
که میشه تقریبا 8.5 ( کلی هم با ارفاق حساب کردم)
راستی اگه فاکتورای دیگه ای مثه اتمسفر و وفاداری به ذات هم می بود اونوقت سر جمع 7 هم نمی گرفت.:27:
موافقم کاملانقل قول:
این اصلا رزیدنت اویل نبود .فقط گرافیک داشت. این بازی یک دهم کد ورونیکا
نمیشه الان دارم تو psp رزیدنت اویل 1 رو بازی میکنم عجب حالی میده.:8::8:
داستان که خداییش درجه یک بود ... 10نقل قول:
گرافیک هم که جای صحبت نداره ... 10
نور پردازی رو هم که تو هیچ گیم دیگه ای ندیده بودم ... 10
اکشن فوق العاده بالا ، تنوع مراحل ، تنوع کل بازی و... 10
گیم پلی (چون سیستم حرکت و تیر اندازی نداشت 10 نمیگیره ولی انصافا بسیار روون و جالب بود) ... 9
نکته : همه می گن چون شبیه اویل های قبلی نبوده بهش نمره نمیدیم که اشتباست ...
در نوع خودش فوق العاده بود .
این بازی گند زد به اون همه انتظاری که براش کشیده بودم. :|
بچه ها كسي 4 نوع تخم رو گرفته؟ من الان Rotten Egg ,Brown Egg ,White Egg رو دارم...ميگن Golden Egg مونده...كجا ميشه پيداش كرد؟
golden خيلي كم پيدا ميشه :دينقل قول:
ولي از شانس خوب من تو 1-3 مرغ اولين تخمي كه گذاشت Gold بود :دي
نورپردازی که جزو همون گرافیکه پس یه 10 اضافی بهش ندیننقل قول:
دوما به نظر من اکشن فوق العاده بالایی که ازش صحبت کردین من تو بازی ندیدم ولی مراحل متنوع بود قبول دارم
ولی در مورد شباهت به اویل های قیبلی من از دوستان یه سوال میپرسم:
شما فک کنین چارلی چاپلین 3 تا فیلم کمدی ساخته و باهاش معروف شده حالا میخواد سبک شماره 4 فیلمشو تغییر بده
در نتیجه با یه شاتگان و انواع مسلسل میره ادما رو می کشه و یه فیلم هیجانی میسازه
حالا قضاوت کنین ایا این خالی از اشکاله که با همون نام قبلی بیاد شماره جدیدو با یه سبک دیگه ارایه بده؟؟؟؟
:27::27:نقل قول:
هر کاریشونم نکنی اینا رو نمیشه عوض کرد :دی
خوب به نظر من از نظر سبک این بازی 1 میگیره از 10!!!!!
چون سره ما هارو کلاه گزاشته گفته بازی Survivor Hororr هست در حالی که یک نشونه ای از ترس پیدا نمیشه !!!!!!!!!!!
خب آخه RE4 هم به همين سبك بود !!!
خيلي ها كه الان به اين بازي ايراد ميگيرن از جمله خود من ( :دي) با نسخه ي 4 خيلي حال كردم واقعا !!!
من دقيقا نميدونم چرا خوشم نيمد !!! بازي Online Co'oP بسيار ضعيفي داره كه همون باعث شد من بازي رو ول كنم !!!
همون طور كه گفتم با هر كدوم از كاراكترها وارد بازي بشين وقتي بخواين Single بازي كنين Inventory اون كاراكتر به كل خالي ميشه !!!
اون اواخر كه بازي ميخواست بياد خودشون گفته بودن اين بازي ديگه Survivor Horror نيستش !!! و يه اكشن محض هستش ...نقل قول:
چون سره ما هارو کلاه گزاشته گفته بازی Survivor Hororr هست در حالی که یک نشونه ای از ترس پیدا نمیشه !!!!!!!!!!!
راس میگی نوید من خودم وقتی نسخه چهارم رو بازی کردم عاشقش شدم ولی چرا؟؟؟؟نقل قول:
1- زامبیهاش تقریبا شبیه زامبی بودن و مثه این شماره نبودن(بابا ابنا از لوکاست ها و هلگاست ها هم سریعترن)
2- برای اولین بار زدن چند دکمه برای پیشبرد مرحله خیلی حال می داد ولی دیگه تو 5 تکراری شده بود
3-غولاش خیلی جالب و جدید بودن ولی تو شماره 5 من منتظر بودم وسکر از پاهاش کرم دربیاد دستاش مثه بال پرنده بشه و ..... .
4- اون شماره 4 درسته survival horror نبود ولی لااقل جوش شبیه جو سری re بود ولی این re5 به جز چند جای معدود محیط ها کاملا اکشن بودن
و هزاران دلیل دیگه .
خوب اونوقت نمیتونه از اسم همون بازی استفاده کنه وباید اسمشو عوض کنه(این یعنی سر ملت کلاه گذاشتن)نقل قول:
بهتر بود اسم بازی رو به resident action تغییر می دادن
آره من چند وقت پيش نشستم بازي كردم RE4 رو بعد همون اوايل بازي يه جا هست كه تاريكه بارون مياد چندتا سگ ميان واقعا گرخيدم :دي
البته زامبي كه نميشه به اينا گفت !!! اينا Majini بيدن ولي بازم هوش مصنوعيشون به Helghast ها نميرسه :دي
جو بازي ميخواي فقط KZ2 :دي در كل RE5 به نظر من يه بازيه تمامآ Action بودش با مقداري چندش كه چاشنيه اون شده بود :دي
همون سوسكو ملخو پشه و اين جور چيزا :دي البته من وقتي اون Retrospective هارو نگاه ميكردم نسخه هاي قبلي خيلي چندش آور تر بوده !!!
به به به . . .نقل قول:
رفیق شما اینون میگی crysis پس چرا 10 نگرفت ؟!?
RE4= SD بود RE5=HD حالا بازم میگی 10-10-10-10 . . .
به تغییر گرافیک و محیط شادش چیزی نداشت دیگه.
من خودم منتظرم برای pc بیاد ولی اینا حقیقتای کلی هست که احساسی نباید قضاوت بشه.
در مورد اینکه بازی قراره پورت بشه یا جداگانه برای pc تیم تشکیل دادن خبری نیست؟ یعنی من امیدوارم داستان gta iv دیگه تکرار نشه که مثلا بیان و پورت کنن بازی رو رو pc چون با ایراد مواجه میشیم.
تا حالا که جز پورت کردن کار دیگه ای نکردن واسه pc.
Devil May Cry 4 که خوب پورت شده بود ! اینم فکر کنم خوب پورت کنن ....:46:نقل قول:
پورت كردن يه جور توهين هست به PC Gamer ها يعني اصلا براشون مهم نيست كه بازي بكنيم رو PC پورت مي كنن تا بگم منت گذاشتيم سرتون نمونيد تو كف معمولا سابقه نشون داده بازي هاي پورت شده كه خوب از آب در اومدن تعدادشون كم هست به هر حال چاره چيه بايد قانع باشيم همين رو هم نمي دادن نداده بودند بازم جاي شكرش هست
کارا برعکسه.
سلام
بچه ها کسی این Achievement ها رو گرفته؟ چجوریه؟
Who Do You Trust? (30) - Build up a certain level of trust with your partner.
The Works (15) - Chain the maximum number of combos together in one go.
Stop, Drop, & Roll (15) - Defeat 3 Majini at once by setting oil canisters on fire.
Devil May Cry 4 کلا Lead Platform از اول Pc بوده و بعد اینکه بازی را ساختن به کنسول منتقل کردند!نقل قول:
Devil May Cry 4 که خوب پورت شده بود ! اینم فکر کنم خوب پورت کنن ....
این قضیه برای RE 5 هم صدق میکنه!
اینکه واسه همه ی بازیاست.نقل قول:
Who Do You Trust?نقل قول:
هر بار که رفیقت بهت خون زد یا چیزی داد دایره رو بزن تا تشکر کنه .
Chain the maximum number of combos together in one
یه کمبوی 3 تایی باید بزنی ، مثلا یه تو تو پای ماجینی بزن بعد برو جلو یه مشت بزا بعد شوا یه لگد میزنه بعد تو دوباره یه مشت بزن.
Defeat 3 Majini at once by setting oil canisters on fire
اینم که باید او بشکه ها که آتیش میزنن بیرون رو بزنی و همزمان 3 نفرو بکشی
من 4 یا 5 تا دیگه از این Achievement ها مونده که بگیرم ولی یکم سخته ...
نقل قول:نقل قول:اصلا میدونید چیه ...نقل قول:
هرجور راحتید ...
من نمیدونم شما که از این بازی خوشتون نمیاد تو تاپیکش چیکار می کنید ؟
همش بحثهای الکی راه میندازید ...
یکی میگه از 4 خوشم نمیاد از این خوشم میاد ... (آخه مگه میشه ؟ این که دقیقا عین 4 ه با گرافیک بالاتر)
یکی میاد با کرایسیس مقایسه می کنه ... (مگه metal gear & GTA که 10 اوردن گرافیکشون از کرایسیس بالاتره ؟ اصلا کلا شما بگو جمعا چند نفر تو دنیا کرایسی رو با آخرین کیفیت بازی کردن؟)
یکی هم که مثال چارلی چاپلین میزنه که من هنوز ربطشو نفهمیدم . اصلا شما فکر کن اسم این بازی اویل نیست بعد نظر بده .
خلاصه اینکه خستم کردید ...
اصلا این بازی افتضاح ترین تو دنیا . لطف کنید برید تو تاپیکهایی که دوستشون دارید و بچه ها رو راهنمایی کنید و انقدر انتقاد الکی و شکمی از این بازی نکنید ...
کلا در اشتباهی دیگه اینو نگو.نقل قول:
هر کی نظر میده باید بتونه انقاد دیگران رو بپذیره.
اینجا همه عشق اویل هستن هرکی خوشش نمیاد اینجا حرفی نمیزنه پس خودتو کنترل کن.
در ضمن اقای گرگ نما
من تا حالا اینجا پستی ندادم فقط پست شما رو که دیدم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.
بازی crysis رو میتونی با گرافیک 8800 gtx روی ultra high انجام بدی از روی احساسات حرف نزن.
من هم منتظرم بازی برای pc بیاد تا بعد توی این تاپیک فعالیت کنم.
موفق باشید.
این قدر هم به crysis گیر ندید.
دمت گرم...واسه من همین 3 تا مونده بود...شب میرم دخلشو میارم...: دینقل قول:
Who Do You Trust?
هر بار که رفیقت بهت خون زد یا چیزی داد دایره رو بزن تا تشکر کنه .
Chain the maximum number of combos together in one
یه کمبوی 3 تایی باید بزنی ، مثلا یه تو تو پای ماجینی بزن بعد برو جلو یه مشت بزا بعد شوا یه لگد میزنه بعد تو دوباره یه مشت بزن.
Defeat 3 Majini at once by setting oil canisters on fire
اینم که باید او بشکه ها که آتیش میزنن بیرون رو بزنی و همزمان 3 نفرو بکشی
من 4 یا 5 تا دیگه از این Achievement ها مونده که بگیرم ولی یکم سخته ...
راستی درست شنیدم میگن با لباس S.T.A.R.S کریس که بازی رو تموم کنی داستان شوا آزاد میشه؟ Sheva Alomar's Story
شدیدا تایید میشهنقل قول:
شما میشه بگی منبع این حرفت کجاست که اینطوری محکم داری اعلامش میکنی ؟نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
من نمیدونم یک سری چرا همش دوست دارن جو سازی کنن
و بی خودی نظم تاپیک ها رو به هم بزنن
حتما باید یک تاپیک از مسیر اصلی خودش :
تا به روال عادی خودش برگرده ؟
- خارج بشه
- قفل بشه
- یک سری اخطار بگیرن
- بن بشن
شما یه سر به سایت گیم اسپات بزن و تو صفحه ی بازی برو به قسمت مصاحبه ها می بینی که سازندگان بازی اعلام کردن پلتفرم گسترش بازی PC بوده چون شباهت ساختاری زیادی به Xbox 360 داره و برای RE5 هم همین صادق هست. :Dنقل قول:
شما میشه بگی منبع این حرفت کجاست که اینطوری محکم داری اعلامش میکنی ؟
منبعی ندارم!نقل قول:
شما میشه بگی منبع این حرفت کجاست که اینطوری محکم داری اعلامش میکنی ؟
ولی اینو خود Capcom گفته بود و فکر کنم چند ماه قبل از انتشار DMC 4 اینو اعلام کرده بود!
کلا LP تمام بازیهای Capcom تو این نسل PC هست!
حالا میخواید باور کنید میخواید نکنید دوست من!
چون درسته باور میکنم.
ولی پورت کردن بحثی جداستا.
الان اين بازي اومده! براي pc
نه عزيز كمتر از سه ماه ديگه مونده تا براي pc بياد فقط از خدا مي خوام 2 هفته مونده دبه در نيارن دو ماه هم تاخير بندازن واسش.نقل قول:
........
(راستي شما چند وقت پيش توي امضات درج كرده بودي شادمهر آلبومش قراره 15 آوريل بياد خبري نشد)
قربونت برم اینا که شما میگی انتقاد نیست ، اگه واقعا انتقاد باشه همه می پذیرن .نقل قول:
این که run & gun نداره انتقاده .
ولی اینکه میگید چون شبیه اویلهای قبلی نیست من خوشم نمیاد و بعد میرید از هر قسمت بازی الکی ایراد میگیرید انتقاد نیست
من خودم طرفدار CRYSIS هستم و اصلا گیر ندادم .نقل قول:
پست من جواب اون جمله بود که چون گرافیک به CRYSIS نمیرسه نباید 10 بگیره .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برووووووووووووووووووووووو ووووو .نقل قول:
یعنی تو اون Achievement که باید همه تفنگها رو بینهایت کنی رو هم گرفتی ؟!
بابا خیلی کارت درسته
من تا الآن فکر می کردم که اینجا خیلی رقیب گیر نمیاد ولی مثل اینکه اشتباه می کردم
واسه من اتمام بازی روی پروفشنال مونده و آپگرید همه اسلحه ها و گرفتم تمام حباب ها و پیدا کردن همه گنجها .
---------------------------
در مورد داستان شوا هم فکر نکنم یه همچین چیزی وجود داشته باشه ...
خلاصه ببينيد مي تونيد موقع عرضه بازي واسه pc همه مون رو زده كنيد از بازي يا نه تا الان كه هر نسخه اي از بازي اومده بازي كرديم بعد اينم به عشق رزيدنت ايول بازي خواهيم كرد حتي اگه نمره اش پايين باشه اونو نيگاه كنيد به عشق nfs اون رو هم بازي كرديم با اينكه زمين و زمان ازش ايراد گرفتند حالا بازي يا خوبه يا بد. خواهشا تاپيك رو روي اين بحث بي فايده نندازيد به جاي اينا دوستاني كه كنسول دارند و بازي كردند بيان از شخصيت ها بگن از گيم پلي از طرح داستان دلم واسه كراوزر جونم تنگ شده... نيستش تو بازي؟