منم به همه طرفدارهای منچستر تبریک میگم به امید پیروزی مقابل بارسا و قهرمانی مجدد تو جام باشگاهای اروپا
منم به همه طرفدارهای منچستر تبریک میگم به امید پیروزی مقابل بارسا و قهرمانی مجدد تو جام باشگاهای اروپا
/ليگ برتر انگليس/
يازدهمين قهرماني شياطين سرخ
منچستريونايتد براي يازدهمين بار قهرمان ليگ برتر انگليس شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شياطين سرخ در نخستين ديدار هفتهي سي و هفتم رقابتهاي ليگ برتر در ورزشگاه اولدترافورد در حالي ميزبان آرسنال بودند كه تنها يك امتياز اين ديدار مي توانست منچستر يونايتد را به قهرماني در فصل جاري برساند.
قهرمان فصل پيش با تساوي بدون گل برابر توپچيهاي لندن توانست در فاصله يك هفته مانده به پايان رقابتها درفصل جاري از عنوان فصل قبلش دفاع كند و جشن قهرماني را بر پا كند.
واقعا هیچ تیمی تو انگلیس نمیتونه با منچستر رقابت کنه. طرفدارهای لیورپول و چلسی و ارسنال هر سال باید سر دومی رقابت کنند و همیشه جایگاه اول مخصوص شیاطین سرخ خواهد بود
من نمیدونم چرا شبکه سه مراسم کاپ گرفت رو به طور زنده نشون نداد؟؟؟همه حالش به مراسمش بود واقعا حیییییففففف
توی لیگ برتر پریمیر لیگ منچستر 11 دوره قهرمان شده. نزدیکترین رقیب آرسناله با 3 دوره !!
کلا از ابتدا تا به آخر هم با لیورپول هر دو 18 دوره قهرمانی دارن.
فکر میکنم 31 مین جام سر آلکس بود
با تساوي مقابل آرسنال در هفته سي و هفتم
منچستر يونايتد قهرمان ليگ برتر انگليس شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستريونايتد با كسب كسب تساوي بدون گل برابر آرسنال بار ديگر به مقام قهرماني ليگ برتر انگليس رسيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار عصر امروز در ورزشگاه اولدترافورد برگزار شد و منچستر با كسب اين مساوي بار ديگر به مقام قهرماني رسيد.
در اين ديدار 5 بازيكن آرسنال (فان پرسي، فابرگاس، نصري، آرشاوين و بيلونگ) در اين مسابقه اخطار گرفتند.
ساير ديدارهاي هفته سي و هفتم در در جريان است.
به اين ترتيب در آغاز هفته سي و هفتم ليگ برتر شياطين سرخ با 87 امتياز به مقام قهرماني رسيدند.
ليورپول با 80 امتياز در مكان دوم است و چلسي هم با 77 امتياز در رده سوم قرار دارد.
منچستر يونايتد به ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا هم صعود كرده و روز 6 خرداد در شهر رم به ديدار بارسلوناي اسپانيا خواهد رفت.
:40:تبریک:40:
با نهایت شایستگی قهرمانی تکرار شد
:king::king::king:منچستر حکمران دنیای فوتبال:king::king::king:
تبریک به بروبچ طرفدار منچستر یونایتد
پس از قهرماني در ليگ برتر
فرگوسن: سختترين 90 دقيقه جهان فوتبال را داشتيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد گفت: بازي مقابل آرسنال سخت ترين 90 دقيقه تاريخ فوتبال بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سر آلكس فرگوسن اظهار داشت: در تاريخ اين رشته، بازيها و لحظات بسيار دشواري وجود داشته است؛ اما فكر مي كنم روز شنبه در ديدار برابر آرسنال سختترينش را تجربه كرديم كه در آن موفق ظاهر شديم.
وي ادامه داد: در اين ديدار تنها يك حمله جدي از سوي آرسنال وجود داشت كه از سوي ادوين واندرسار مهار شد. همين به ما مي گويد و تفهيم مي كند كه اين مسابقه توام با احتياط بود.
اين مربي كه روز شنبه با تساوي بدون گل برابر آرسنال به قهرماني ليگ برتر انگليس رسيد و به هجدهمين افتخار خود در اين تيم دست يافت، عنوان كرد: فكر مي كنم با اين افتخار به ركوردي اعجابانگيزي رسيديم؛ اما اين پايان كار ما در فصل جاري نيست. حالا به سوي نوزدهمين عنوان قهرماني در منچستر حركت ميكنم. ميخواهم در بازي نهايي ليگ قهرمانان اين افتخار را كسب كنم.
منچستريونايتد پس از افتخاري كه روز شنبه به دست آورد، تحت رهبري اين مربي آماده مصاف نهايي ليگ قهرمانان در تاريخ 6 خرداد ماه در ورزشگاه المپيك رم برابر بارسلونا است.
====================================
روني: منچستر با هر مربي و بازيكني قهرمان ميشود
خبرگزاري فارس: بازيكن مليپوش تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: فرقي نمي كند در منچستر چه بازيكني و مربي باشد؛ زيرا تحت هر شرايط تيم به مقام قهرماني مي رسد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديليميل، وين روني اظهار داشت: نيازي نداريم نگران ديگر تيمها باشيم. در واقع آنان بايد دغدغه رويارويي با ما را داشته باشند. منچستر آنقدر قدرت و توان دارد كه با هر مربي و بازيكني قهرمان مي شود و افتخار كسب مي كند.
وي افزود: علت اين امر، روحيه باشگاه است كه هر مربي و بازيكني را جذب مي كند، نگاه جدي به كسب قهرماني دارند.
روني كه پس از كسب تساوي بدون گل روز شنبه با آرسنال و محرز شدن عنوان قهرماني ليگ برتر، بسيار خوشحال به نظر مي رسيد، ادامه داد: براي من امروز، روزي فراموش نشدني است. روزي خارق العاده كه موفق شدم باز هم مقام قهرماني ليگ برتر را ببينم.
اين بازيكن عنوان كرد: حالا با خيال راحت مي رويم و همراه با خانواده خود اين موفقيت بزرگ را جشن مي گيريم.
منچستر با تساوي مقابل آرسنال پس از سي و هفت هفته در ليگ برتر صاحب 87 امتياز شد و فاصله خود را با ليورپول به 7 امتياز افزايش داد تا يك هفته قبل از خاتمه فصل، جشن قهرماني بگيرد.
================================================== ======
گيگز: از ابتداي نيم فصل دوم قهرماني را باور داشتم
خبرگزاري فارس: بازيكن ولزي منچستريونايتد گفت: از ابتداي نيم فصل دوم قهرماني در ليگ برتر را باور داشتم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، رايان گيگز اظهار داشت: در بازي روز شنبه با آرسنال، مقابل هواداران خود قرار مي گرفتيم. طبيعي بود كه نخواهيم بازنده شويم. بنابراين با احتياط بازي كرديم. كاري كه لندنيها هم انجام دادند تا اين جدال با كيفيت كاملا بالايي انجام نشود. ولي با كسب تساوي، ما به هدفي كه داشتيم، يعني قهرماني رسيديم.
اين بازيكن كه يازدهمين عنوان قهرماني ليگ برتر خود را تجربه كرد، افزود: در همين فضا باز هم فكر مي كنم خوب و رضايتبخش ظاهر شديم. از ابتداي نيم فصل دوم با نتايجي كه تيم گرفت و روز به روز وضعيتي بهتر يافت، من قهرماني ليگ برتر را باور داشتم.
منچستر با تساوي مقابل آرسنال پس از سي وهفت هفته در ليگ برتر صاحب 87 امتياز شد و فاصله خود را با ليورپول به 7 امتياز افزايش داد تا يك هفته قبل از خاتمه فصل، جشن قهرماني برپا سازد.
================================================== =
تبریک و تشکر به خاطر عکسها.:11:عکسهای قهرمانی منچستر خیلی قشنگ بودن.
امسال هم منچستر مثل چند سال اخیر عالی بود و حتی بهتر؛ فقط جای دو افسوس باقی میمونه:45:
یکی از دست رفتن FA Cup در مرحله نیمه نهایی و یکی دیگه هم اینکه این فصل منچستر برابر رقیبان مستقیم خودش (آرسنال،چلسی و لیورپول) در لیگ برتر از مجموع شش دیدار فقط تونست یک برد کسب کنه که اون هم برابر چلسی بحران زده دوران اسکولاری بود.
يازدهمين قهرماني شياطين سرخ در ليگ برتر انگليس
فرگوسن: اميدوارم 5 سال ديگر هم باشم
منچستريونايتد عصر شنبه با تساوي بدون گل خانگي برابر توپچيهاي لندن براي سومين بار پياپي قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي انگليس را جشن گرفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شياطين سرخ با اين قهرماني براي هجدهمين بار در تاريخ رقابتهاي فوتبال انگليس سرود قهرماني را سر دادند.
سرالكس فرگوسن سرمربي موفق اسكاتلندي اين تيم براي يازدهمين بار توانست تيمش را در رقابتهاي ليگ برتر به قهرماني برساند.
اين مربي موفق پس از پايان بازي شنبه عنوان كرد كه هنوز به خداحافظي از فوتبال فكر نميكند. فرگوسن در نشست خبري پايان بازي گفت: «اين بايد طولانيترين 90 دقيقهي تاريخ بوده باشد. در تمام زمان بازي تنها يك بار حمله حريف دفع شد و اين بازي با احتياط تمام دنبال شد. ما با اين تيم ميخواهيم باز هم كار كنيم. منچستريونايتد تيم جواني است. ما فصل آينده هم دوباره به قهرماني يورش خواهيم برد. ما شروعي كاملا آرام داشتيم و تنها يك عنوان را به عنوان هدف در نظر داشتيم. اكنون به يازده عنوان قهرماني رسيدهايم اين باور نكردني است. به كنارهگيري از فوتبال فكر نميكنم. سلامتي من به من خواهد گفت كه چه زماني بايد دست از كار بكشم. اميدوارم فعاليتم پنج سال ديگر ادامه داشته باشد.»
قهرمانی بر همه مبارک
بابا حالمو این صدا وسیما بهم زد حتی یه ثانیه هم از قهرمانی بهترین تیم باشگاهی دنیا نشون نداد.
قهرماني رو به همه تبريك مي گم،اميدوارم تو جام باشگاههاي اروپا هم قهرمان بشيم، كه ميشيم!
مباركتون باشه . ان شاا... هفته ديگم يه قهرماني داريم . يو هووووو
آقت میشه اینجا کل انداخت؟؟؟
SAEED_BARCELONA دیگه تا تهشو بخونید!!!!
خوشحالیتون تا 6 خرداد ادامه داره
به احترام من نمیتونی !:31:نقل قول:
ونگر: قهرمانيهاي فرگوسن بينظير است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: افتخارات فرگوسن در منچستريونايتد در دنياي فوتبال نظير ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديليتلگراف، آرسن ونگر اظهار داشت: بايد به سرآلكس فرگوسن بابت قهرماني ليگ برتر تبريك بگويم. فكر مي كنم او و شاگردانش، به افتخاري بزرگ در فصل جاري رسيدند. عملكرد او در منچستر، در دنياي فوتبال بي نظير است.
اين مربي ادامه داد: در بازي ديروز مشخص شد كيفيت بازي آرسنال به حد منچستر مي رسد. البته ما ناگزير هستيم يكسري اصلاحات در تيم خود ايجاد كنيم تا كاملا بي عيب شويم.
ونگر تصريح كرد: بايد كار كنيم و هماهنگ تر شويم. اين پيامي است كه من براي آرسنال دارم.
تيم آرسنال با 69 امتياز در فاصله يك هفته تا پايان فصل پس از منچستريونايتد، ليورپول و چلسي در مكان چهارم جدول قرار دارد.
پس از قهرماني در ليگ برتر
اورا: 20 پيراهن از منچستريها هديه گرفتم
خبرگزاري فارس: بازيكن فرانسوي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: در روز كسب عنوان قهرماني ليگ برتر، 20 پيراهن از هم تيمي هايم هديه گرفتم.
به گزارش خبرگزاري فارس پاتريك اورا عنوان كرد: روز شنبه شادي هاي من دوچندان شد زيرا هم موفق شدم همراه با منچستر، قهرماني ليگ برتر را پس از تساوي بدون گل با آرسنال در هفته سي و هفتم، جشن بگيرم و هم به خاطر سالروز تولدم، هديه هاي زيادي از طرف خانواده، هم تيمي ها و دوستانم دريافت كردم.
اين بازيكن افزود: هم تيمي هايم به من لطف دارند. آنها با دادن هديه مرا شرمنده كردند. بيشترين چيزي كه از طرف آنها هديه تولد گرفتم، پيراهن است. 20 پيراهن از طرفشان دريافت كردم.
اورا كه متولد 16 مه سال 1981 در داكار، مركز سنگال است، در روز شنبه قدم در 28 سالگي گذاشت. او در سال 2008 در ازاي 8 ميليون يورو از تيم موناكو فرانسه جدا شد و به منچستر ملحق شود.
وي در گذشته در تيم هاي نيس، مونزا و مارچالا بازي كرد.
==================================
رونالدو:منچستر را دوست دارم
ستاره شماره 7 باشگاه منچستریونایتد اعلام کرده که قصد ترک این تیم را ندارد.
سایت گل: کریس رونالدو،ستاره پرتغالی منچستر بر این نکته تاکید کرده که از زندگی در این باشگاه و از اینکه پیراهن شیاطین سرخ را برتن می کند لذت می برد. این ستاره پرتغالی که پس از قهرمانی این تیم دررقابتهای لیگ برتر این صحبتهارا به زمان می آورد ، درروزهای اخیر به باشگاه مادریدی مربوط می شود ولی خود او در گفت و گوبا news of the world اعلام کرده که تصمیم دارد تا در اولدترافورد بماند.
کریس در این رابطه گفت:« منچستر تیمی به سان یک خانواده است و من در اینجا واقعا خوشحالم. ما توانستیم برای باردیگر دررقابتهای لیگ برتر به قهرمانی برسیم و این فوق العاده است و از این بابت بسیار خوشحالم. در این باشگاه همه بسیار صمیمی هستند و به همین دلیل است که همه منچستر را دوست دارند و البته من هم همین طور»
کریس در ادامه در مورد کسب سومین مدال قهرمانی همراه با منچستر را افتخار بزرگی داسنت. بدین ترتیب می بایست احتمال انتقال او به رئال را بسیار بعید دانست و این در حالی است که این روزها تمام مطبوعات از حضور رونالدو در باشگاه کهکشانی حرف می زنند. پرس که به احتمال زیاد به سمت ریاست باشگاه مادریدی برگزیده خواهد شد، به به خدمت گرفتن رونالدو، ابراز تمایل کرده و از امضای یک پیش قرارداد با این ستاره پرتغالی خبر داده است. البته سرالکس همیشه چنین اخباری را رد کرده و تاکید می کند که تصمیمی برای فروش رونالدو، به ویژه به تیم رئال ندارند.
سلام بچه ها
قهرمانی رو تبریک میگم با انکه یه 24 ساعتی میگذره ما که شانس نداریم دیروز دقیقه ی 82 برق رفت و من نتونستم بازی رو نگا کنم شبکه 3 جشن قهرمانی رو نشون داد؟؟؟
Cristiano Ronaldo: I Love Manchester United
انتظار داشتین نشون بده ؟ کلا شادی ممنوعه. بازی که تموم شد سریع قطع کردننقل قول:
شبکه 3 جشن قهرمانی رو نشون داد؟؟؟
دوست عزیز بهترین جواب شما اینه که فعلا تا 6 خرداد بری واسه خودت حال کنینقل قول:
چونکه کل کل اصلی اون 90 دقیقه ایه که از اول سال همه دنبالش بودن.
مسخرشو در آورده این صدا و سیما ... چرا نشاون نداد ؟
نقل قول:
من از كانال Showsport2 ، مستقيم نگاه كردم!! خيلي باحال بود! بعضي بازيكنا ، همسراشون + بچه ها(كه همه كوچيك گوگولي) بودن رو اوردن !!حيف كه كارت كپچر نداشتم وگر نه اپش مي كردم!! ايشالا براي قهرمانيمون تو اروپا يه كارت كپچر ميگيرم كه اون رو ديگه سيو كنم!!
بچه ها پایه هستین بریم خیابانی رو بزنیم
اومده میگه واسه انگلستان بده که هر سال منچستر قهرمان میشه !!!!!!!!
آخه یکی نیست بگه ******* داره ****** میسوزه که تیم مورد علاقه اش قهرمان نشده چرا میای صدا و سیما اینهو عقده ای ها دهنتو باز میکنی
من پایه هستم کلا بزنیم بکشیمش.نقل قول:
هم به عنوان یه منچستری هم به عنوان بارسایی و هم ایرانی !
اگه بازی ایران - استرالیا رو گزارش نکرده بود الان گزارشگر نبود اصلا
..............................
...........تو.................. خیابانی قلمبه........................................ ...:thumbsup::thumbsup::thumbsup:نقل قول:
اين نامرد هر بار ازش پرسيدن طرفدار چه تيمي هستي ، گفت: اولين پيرني كه بابام برام خريد آرسنال بود... يه 100 باري هم گفته!! آخه يكي نيست به اين بگه اگرم منچستر نميشد ليورپول مي شد !! اگر هم نه، چلسي ميشد!! گير آرسنال تو هيچي نمياد!!
همه ي مردم ميدونن كه آرسنالي هستي + پرسپولسي!!
اين نامرد هر بار ازش پرسيدن طرفدار چه تيمي هستي ، گفت: اولين پيرني كه بابام برام خريد آرسنال بود... يه 100 باري هم گفته!! آخه يكي نيست به اين بگه اگرم منچستر نميشد ليورپول مي شد !! اگر هم نه، چلسي ميشد!! گير آرسنال تو هيچي نمياد!!
همه ي مردم ميدونن كه آرسنالي هستي + پرسپولسي!!
بنیتس به فرگی تبریک نگفت
مربی اسپانیایی لیورپول از تبریک گفتن قهرمانی زودهنگام به مربی اسکاتلندی منچستریونایتد طفره رفت
سایت گل: رافا بنیتس مربی باشگاه لیورپول، قهرمانی منچستریونایتد در رقابتهای لیگ برتر را به سرالکس فرگوسن تبریک نگفت. این دو مربی بزرگ هرگز رابه خوبی بایکدیگر نداشته اند ولی روابطشان در طول رقابتهای این فصل تا حدودی بدتر هم شد. آخرین اختلافی که میان این دو مربی بزرگ به وجود آمد در ماه ژانویه امسال بود که بنیتس، فرگوسن را متهم کرد که او تنها مربی ای است که به دلیل صحبتهایش برعلیه داوری ها، محکوم نمی شود .
فرگوسن اخیرا از یکی از مسئولان باشگاه بلکبرن در این رابطه که بنیتس در طول دیدارهای ورزشگاه آنفیلد، با بی احترامی رفتار می کند، حمایت کرده است. اکنون که قهرمانی منچستریونایتد در رقابتهای این فصل طبق محاسبات ریاضی مسجل شده است، رافا بنیتس از تبریک گفتن به همتای اسکاتلندی خود طفره رفته و پس از مسجل شدن قهرمانی شیاطین سرخ در این رابطه گفت:« من به منچسترویونایتد تبریک می گویم. آنها عملکرد قابل قبولی داشتند ولی دوست ندارم بیش از حد در این رابطه صحبت کنم.ترجیح می دهم بگویم، چه تیم خوبی، چه باشگاه بزرگ و قدرتمندی. معمولا باید مودب باشی و به سایر مربیان نیز احترام بگذاری. در طول رقابتهای این فصل، مسائل زیادی دیده شد که چندان جالب توجه نبود و من دوست نداشتم، همین و بس. باید به منچسترتبریک بگویم، چرا که آنها به قهرمانی رسیدند. همین !»
در صورت مخالفت باشگاه با پيشنهاد مالي
تهوز: از منچستريونايتد جدا مي شوم
خبرگزاري فارس: بازيكن آرژانتيني تيم منچستريونايتد انگليس گفت: اگر باشگاه درخواست مالي مرا نپذيرد، اولدترافورد را ترك مي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، كارلوس تهوز اظهار داشت: براي ادامه همكاري همه چيز را به صورت واضح و شفاف بيان كردم. مديربرنامه هايم درخواست مرا با جزييات كامل براي باشگاه شرح داده است. وقتي شرايط مورد نظر من تامين نشود، بديهي است نمي توانم به همكاري ادامه دهم.
اين بازيكن افزود: تصميم با منچستر است. اين باشگاه بايد درباره درخواست مالي من تصميم گيري كند. به اين ترتيب اگر پذيرشي در كار نباشد، چون بازيكن قرضي هستم، مجبور به ترك اولدترافورد هستم.
مهاجم آرژانتيني در حالي اظهارات تازه خود را بر زبان آورد كه تا يك ماه ديگر قرارداد حضور قرضي دو ساله او به پايان مي رسد و در صورت قطع همكاري با قهرمان انگليس، بارديگر پيراهن كورينتيانس برزيل را به تن مي كند.
اين بازيكن با پيشنهاد ليورپول، منچسترسيتي و رئال مادريد روبرو است.
رونالدو در یونایتد می ماند
ستاره شماره 7 باشگاه منچستریونایتد اعلام کرده که قصد ترک این تیم را ندارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: کریس رونالدو،ستاره پرتغالی منچستر بر این نکته تاکید کرده که از زندگی در این باشگاه و از اینکه پیراهن شیاطین سرخ را برتن می کند لذت می برد. این ستاره پرتغالی که پس از قهرمانی این تیم دررقابتهای لیگ برتر این صحبتهارا به زمان می آورد ، درروزهای اخیر به باشگاه مادریدی مربوط می شود ولی خود او در گفت و گوبا news of the world اعلام کرده که تصمیم دارد تا در اولدترافورد بماند. کریس در این رابطه گفت:« منچستر تیمی به سان یک خانواده است و من در اینجا واقعا خوشحالم. ما توانستیم برای باردیگر دررقابتهای لیگ برتر به قهرمانی برسیم و این فوق العاده است و از این بابت بسیار خوشحالم. در این باشگاه همه بسیار صمیمی هستند و به همین دلیل است که همه منچستر را دوست دارند و البته من هم همین طور»
کریس در ادامه در مورد کسب سومین مدال قهرمانی همراه با منچستر را افتخار بزرگی داسنت. بدین ترتیب می بایست احتمال انتقال او به رئال را بسیار بعید دانست و این در حالی است که این روزها تمام مطبوعات از حضور رونالدو در باشگاه کهکشانی حرف می زنند. پرس که به احتمال زیاد به سمت ریاست باشگاه مادریدی برگزیده خواهد شد، به به خدمت گرفتن رونالدو، ابراز تمایل کرده و از امضای یک پیش قرارداد با این ستاره پرتغالی خبر داده است. البته سرالکس همیشه چنین اخباری را رد کرده و تاکید می کند که تصمیمی برای فروش رونالدو، به ویژه به تیم رئال ندارند.
رونالدو با بولت تمرین کرد
دونده قهرمان المپیک به ستاره پرتغالی یونایتد تمرین می دهد
سایت گل- کریستیانو رونالدو این روزها با اوسین بولت دونده جامائیکایی قهرمان المپیک تمرین کرده است. بولت برای تماشای بازی یونایتد و آرسنال که عصر امروز برگزار می شود در اولدترافورد خواهد بود. منچستریونایتد برای تثبیت عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر به یک امتیاز در دو دیدار پایانی خود نیاز دارد تا برای هجدهمین بار قهرمان رقابتهای لیگ انگلستان شود. اگر این اتفاق رخ دهد این یازدهمین قهرمانی منچستریونایتد از سال 1992 که نام این رقابتها به لیگ برتر تغییر یافته، خواهد بود. و اوسین بولت برنده طلای المپیک در دو صدمتر و دویست متر می خواهد در صورت کسب عنوان قهرمانی منچستر برابر توپچی های لندن در اولدترافورد در این رویداد مهم حضور داشته باشد.
او به Four-Four-Two magazine گفت: اگر آنها به من اجازه دهند خیلی دوست دارم درزمین باشم و توپ را وارد دروازه کنم. خیلی دوست دارم عکسی در زمین اولدترافورد داشته باشم. کسی چه می داند . شاید روزی من هم یکی از بازیکنان منچستریونایتد شد." بولت درتمرین روز جمعه یونایتد حضورداشت و چند دستور تمرینی هم به کریستیانو رونالدو در مورد نحوه دویدن او در زمین بازی و راههای جلوگیری از آسیب دیدگی داد."
من چند نکته در مورد استارتهای سریعی که همیشه دارد گوشزد کردم. به او گفتم که اگر پایش را مقابل خود قراردهد خیلی کارش راحت تر خواهد بود. او می تواند به مراتب بهتر باشد و سریعتر و طولانی تر بدود. "
ماکدا به ایتالیا برنمی گردد
مدیربرنامه های ستاره یونایتد می گوید که او به طور قرضی به هیچ باشگاه ایتالیایی نمی رود
سایت گل- جوانی بیا مدیر برنامه های فدریکو ماکدا گفت که او قصد ندارد به عنوان بازیکن قرضی به تیمی در ایتالیابرود. طبق گزارشهای منتشر شده در رسانه های ایتالیایی تیمهای پارما و آتالانتا دنبال ستاره ایتالیایی یونایتد هستند و می خواهند او را برای فصل بعد در اختیار گیرند. با این حال مدیربرنامه های ضمن تکذیب این خبر گفته که او هیچ پیشنهادی دراین رابطه دریافت نکرده است.
بیا دراین رابطه گفت:" هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم چون منچستریونایتد چیزی در این مورد به ما نگفته و هیچ کسی با کسی تماس نگرفته است." این درحالی است که ماکدا به تیم زیر 21 ساله های ایتالیا دعوت شده است . او یکی از چهل بازیکنی است که برای حضور در اردوی تیم ملی ایتالیا جهت شرکت در رقابتهای این فصل زیر بیست و یک ساله های اروپا در سوئد، به شمار می روند. البته لیست نهایی بازیکنان 23 نفرخواهد بود.
با نظر هواداران و هم تيميهايش
"ويديچ" بهترين بازيكن فصل منچستريونايتد شد
مدافع صربستاني منچستريونايتد از سوي هواداران اين تيم به عنوان بهترين بازيكن فصل 2009-2008 انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نمانيا ويديچ طي مراسمي يكشنبه شب جايزه بهترين بازيكن سال منچستريونايتد را كه با راي هواداران انتخاب ميشود و همچنين جايزه بزرگ بازيكن سال با نظر هم تيميهاي خود را بدست آورد.
ويديچ پس از كسب اين دو جايزه گفت: «از اين بابت مفتخرم. زماني كه تواناييهاي هم تيميهاي خود را ميسنجم كسب چنين جوايزي شگفتانگيز تلقي ميشود.»
در اين مراسم همچنين كريستيانو رونالدو هافبك پرتغالي منچستريونايتد جايزه زيباترين گل سال را به سبب گلي كه در ديدار برابر پورتو به ثمر رسانده بود، از آن خود كرد.
جيمز چستر 20 ساله هم جايزه بهترين بازيكن تيم دوم منچستريونايتد و فدريكو ماكدا مهاجم 17 ساله ايتاليايي جايزه بهترين بازيكن آكادمي باشگاه را بدست آورد.