دیشب کلی حال کردم..بارسولنا با اون مربی هم******بازش باخت.دم رئال هم گرم.
دیشب کلی حال کردم..بارسولنا با اون مربی هم******بازش باخت.دم رئال هم گرم.
خدایشش دیگه این یکی کوچیکه به جان خودم اخه از امضای خیلی ها کوچیکه تازه تو همین تاپیک خودمون اندازه امضای په په هست دیگه.
سلام به همه دوستان.....که البته فعلا فقط من و محمد جان هستیم........!!!!!!!!!!
محمد جان امضات قشنگه ولی پیشنهاد می کنم که قبل مادرید یه Real بزار یا اینکه یه R بزار...........
دوستان چرا چند روزه کم پیدایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسرا جان هم که من واقعا براش نگران شدم............
بچها خبر خوب واس شما دوستان:
در بازی مقابل والنسیا در سانتیاگو برنابئو ما هم راموس رو داریم و هم نیستلروی رو که با این تفاسیر اگر که روبن آماده شود دیگه غوغاست خدا کنه که آماده شود و به این روبن ما یه 5 تای دیگه بزنیم.
بچها امضای بلاستر رو نگاه کردید انگار این خودیه ها من تا حالا فکر میکردم از این نفوذی هاست پس حالا که خودیه خوش اومدی داداش.
راستی یه سوالی دارم دوستان(مخصوصآ چارلز)عکسی از حضور نیکلاس کیج رو دارید؟
با سلام خدمت همه دوستان:
بادست پر اومدم خدمتتون:
چندین خبر جالب:
اولین خبر و جالبترین خبر اینست که سرخیو راموس مدافع بسیار خوب و بهترین دفاع سمت راست حال حاضر جهان به زندان روانه شد.:18::18:
توضیح درباره این خبر:بله سرخیو راموس که 2 هفته از میادین دور است نه به دلیل مسائل اخلاقی و نه بخاطر ربا و مسائل مالی و نه بخاطر رانندگی و نه بخاطر توهین و کتک کاری بلکه بخاطر دیدار از زندانیان به زندان رفت که توسط گروه خیریه ویا سازمان خیریه باشگاه تدارک دیده شده بود.(ترسیدین نه؟)
خبر دوم:
خبر دوم احتمال امدن مدافع بسیار سخت کوش و بسیار خوب هلندی باشگاه اژاکس هتینگا به رئال مادرید است این بازیکن که یکی از دوستان بسیار خوب و صمیمی وسلی میباشد به احتمال زیاد فصل بعد به رئال نقل مکان می کند.(خدا رو شکر از دست این کانوارو خلاص می شیم)
خبر سوم:
رئال همچنین بسیار سخت به دنبال لوییز فابیانو گلزن بسیار قهار سویا است تا اگر مث امسال به علت مصدم شدن چند بازیکن کلیدی مث خر تو گل گیر نکنه و این قضیه رو رئال بسار جدی دنبال میکند.
خبر چهارم:
خبر چهارم هم مربوط میشه به باز هم احتمال خرید کاسیرس مدافع قرضی رکرتیو که از ویارئال قرضی رفته و سران باشگاه رئال با سران باشگاه ویارئال مذاکرات را آغاز کرده اند ولی شرط سران باشگاه ویارئال اینتست که باید دلا رد بازیکن خوش اتیه رئال که فعلآ در تیم ختافه است رو به تیم ویا رئال بدهد.
خلاصه امیدوارم که لذت بره باشید همه رو خودم نوشتم با همین انگشتهای خسته شده خودم اخه لامصب جدیدآ هر کاری میکنم کوپی پیست نمیشه که نمیشه!!!!
دستت درد نكنه اطلاعات جالبي بودنقل قول:
خدا كنه هيتينگا بياد اما بهتره فابيو را هم از دست نديم:46:
اي خودا بگم چيكارت كنه!!!نقل قول:
يه لحظه ... رييييييييخت!!!
گفتم اين ديگه نوبرشه به خودا:27::27::27: كي ميتونه اينو حالا از زندان در بياره!!!:31:
واس چی اینقدر تاپیک بی رونق شده؟
قربونت کسرا جان ما اینیم دیگه گفتیم یه حالی بدیم به دوستان کف کردی نه؟
میگم واس چی این بچها نیستند؟
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه رئال مادريد اسپانيا بر ابقاي قطعي سرمربي تيمش در فصل آينده تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون گفت: مطمئن باشيد حتي اگر قهرمان هم نشويم شوستر مي ماند، مگر آنكه خود او اين را نخواهد.
وي ادامه داد: شوستر مربي بزرگي است و از نزديك با تلاش وي آشنا هستيم. هيچ كمكاري نكرده و بيشتر از هواداران رئال مادريد نگران تيمش است.
كالدرون افزود: فاصله ما با بارسلونا اين بار ديگر كم نخواهد شد. بازي هاي سختي در پيش داريم؛ اما ارزش قهرماني هم به همين چيز ها است. امسال بايد قاطعانه قهرمان شويم و تلاش مي كنيم بازي هاي چند هفته پاياني جنبه تشريفاتي پيدا كند.
خبرگزاري فارس: باشگاه رئال مادريد پس از بيست سال ركورد بيشترين تعداد پيروزي در لاليگا را شكست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رئال مادريد، ركورد بيست پيروزي در بيست و هفت بازي، آخرين بار در سال 1988 رخ داده و تا امروز شكسته نشده بود.
شاگردان برند شوستر در هفته بيست و هفتم لاليگا برابر اسپانيول به پيروزي دست پيدا كردند و اين ركورد را از خود به جا گذاشتند.
آمار نشان مي دهد كه شوستر موفق تر از كاپلو عمل كرده است؛ اما هواداران رئال مادريد امسال در انتظار قهرماني در كوپا دل ري و ليگ قهرمانان اروپا بودند.
ارائه اين آمارها از سوي مديران رئال مادريد نميتواند خشم آنها را فروكش سازد.
سلام به همه من اومدم:8:
چطوريد برو بچ تيم ملي رئال مادريد:10:
مي بينم كه به اين خبرها همه چيز داره رو به راه ميشه:46:
ايول به بچه ها:5:
راستي امشب ليورپول حذف ميشه و اين فردوسي پور مي فهمه كه اينتر چند من ماست كره داره:27:
من از هيچ كدومشون خوشم نمياد فقط رئالو عشق است اما با فردوسي لجم
ميخوام امشب گريه كنه مثل اون شبي كه ما بخاطر رئال گريه كرديم
مي بينم كه چارليز هم اومد
سلام چارليز جان خوبي خوشي؟
سلام به همه عاشقان رئال..................
ممنونم end عزيز..............
مثل اينكه هيچ كدومتون حال نداريد
بعد از بازي امشب اينتر و ليورپول ميام
اگه شمام باشيد
فعلان باي همگي
په په جان ایشالا که زود زود زود خوب خوب خوب بشی عزیز و دیگه میخواستم بگم به دوستان که اسم مستعارشون رو لطفآ استفاده کنند وگر نه در اسرع وقت به مربی تیم (سم فیشر) گزارش میکنم.
اسامی مستعار دوستان:
1:خودم(روبینهو ولی تو خونه روبی صدام میکنند )
2:end یا بقول خودم ولف(رائول)
3:ممد(په په)
4:چارلز(گاگو)
5:وحید(کاسیاس)
6:فیشر(شوستر)
7:کسرا(هنوز انتخاب نکرده ولی قیافش به باپتیستا میخوره(بابا نزن شوخی کردم)خوب از شوخی گذشته ولی اگه دوست داشته باشه نیستلروی خوبه)
راستی باید بگم که روبن هم با تلاش خودش و سعی شدید پزشکان به احتمال فراوان به بازی با والنسیا میرسه؟
خوب راستش اگه زيدان بود كه...:31:نقل قول:
اما حالا فعلا به همين شماره 17 راضي هستيم:27::27:
راستي خسته شدم بس كه هيچي نگفتم كسري نه كسرا!!!:31:
:
اينتر هم برد
شرمنده اينجا پست ميدم ولي ليورپول که جلوي 3-0نقل قول:
سلام
ایول بابا تو آسمونا دنبال همچین تاپیکی میگشتم اینجا پیداش کردم
دم همتونو گرم رئالو عشقه
دوست عزيز ورودت رو به تاپيك هواداران رئال مادريد قدرتمندترين و پرافتخارترين تيم اروپا تبريك ميگم و اميدوارم لحظات خوبي رو در كنار هم داشته باشيم:11:نقل قول:
البته بايد شرمنده باشيد چون بارسايي هستيد اما چون مربوط به رئال ميشه اشكال ندارهنقل قول:
در مورد اون حرفم هم شوخي كردم نه اينكه اينتر خيلي خوب بازي كرد:27:
خبرگزاري فارس: مدافع رئال مادريد از هم تيميهاي خود خواست تا با فراموش كردن ناكاميهاي گذشته فقط به لاليگا بينديشد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، مدافع پرتغالي رئال مادريد اظهار داشت: بايد به لاليگا احترام بگذاريم و بدانيم كه در وضعيت مطلوب اما بسيار حساس و سختي قرار داريم.
وي ادامه داد: كوپا دلري و ليگ قهرمانان را از دست داده ايم. اكنون فقط لاليگا را داريم و بازي هاي بسيار سختي در پيش داريم.
په په اظهار داشت: حريفان ما بيشتر براي رهايي از بحران، به پيروزي برابر ما ميانديشند. بايد با تمام قوا به ميدان برويم.
وي افزود: بازي هاي دو هفته آينده بسيار تعيين كننده هستند. بايد در هر دوي آنها به پيروزي برسيم.
خبرگزاري فارس: مدافع آلماني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در پايان فصل جاري به احتمال زياد به فروش ميرسد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكسپرس، كريستف متسلدر بعد از پشت سر گذاشتن مصدوميتهاي متوالي و دشوار مورد توجه باشگاه اسپانيايي قرار ندارد.
متسلدر 27 ساله كه مصدوم بود و مانند بيشتر اوقات فصل جاري خارج از ميدان مسابقه به سر برده، نتوانسته نظر مقامات اين تيم از جمله برند شوستر سرمربي آلماني كه گفته ميشد حامي اش است را به خود جلب كند.
منابع آگاه در اسپانيا خبر دادند رئال مادريد در پايان فصل جاري اين بازيكن را به تيمي ديگر واگذار خواهد كرد.
اين بازيكن در ابتداي فصل جاري در شرايطي كه عضو بروسيا دورتموند آلمان بود، با امضاي قرار دادي 2 ساله به عضويت رئال درآمد تا چون اولريش (اولي اشتليكه) مدافع مياني اسبق آلمان در دهه هفتاد در اين تيم خوش بدرخشد و به تجربيات تازهاي در فوتبال دست پيدا كند.
خبرگزاري فارس: مجله فرانس فوتبال در بيانيه رسمي خود اعلام كرد كه رئال مادريد برترين باشگاه قاره اروپا است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، مجله فرانس فوتبال در گزارشي باشگاه رئال مادريد را برترين حامي فوتبال در جهان اعلام كرد.
اين نشريه نوشت: رئال مادريد در 50 سال گذشته بيشترين سرمايه گذاري را در پرورش نيروي جوان و احداث آكادمي و كمكهاي بلاعوض در كشورهايي كه براي پيشرفت فوتبالشان مشكل دارند، داشته است. اين روند رو به رشد همچنان و با سرعتي چشمگير ادامه خواهد داشت.
باشگاههاي آ.ث ميلان ايتاليا و آرسنال انگليس در اين زمينه رتبه هاي دوم و سوم را در اختيار دارند.
در اين گزارش، تيمهاي اسپانيايي لوانته، اتلتيك بيلبائو و سويا به عنوان كم كار ترين و بي توجه ترين باشگاه هاي اروپايي به تاسيس آكادمي و كمك به كشورهاي كم بضاعت نام برده شده اند.
بعد ميان ميگن كه رئال مادريد فقط به فكر درامده!!!!!!!!!
راستي اين همون تيميه كه تا 5 يا 6 ساله پيش داشت ورشكست ميشد.........ولي الان نه تنها پولدارترين باشگاه دنياست بلكه هر دقيقه يك اكادمي ميزنه....نمونش همين بم خودمون............
ولي خداييش بايد از پرز تشكر كرد كه مشكلات رئال رئ حل كرد....تيمي رو كه نزديك به 200 ميليون دلار بدهي داشت رو به عنوان ثروتمندترين باشگاه دنيا تبديل كرد.....
پس زنده باد پرز.........
اين کلمه شرمنده برا بارسايي بودن نبود به رسم ادب بود و اينکه سوء تفاهم پيش نياد : بهتره سنجيده تر پست بديننقل قول:
مصاحبه ديارا با سايت رسمي باشگاه:
• پس از حذف مقابل رم در ليگ قهرمانان اروپا چه احساسى داشتيد؟
- واگذارى نتيجه به رم حادثه اى بسيار تلخ بود و باعث ناراحتى تمام بازيكنان تيم شد زيرا حذف از اين رقابت ها در شرايطى كه تمام اعضاى تيم نهايت تلاش خود را انجام دادند بسيار سخت بود. فكر مى كرديم با حفظ توپ و تسلط بر بازى به راحتى بتوانيم رم را شكست دهيم اما بايد اعتراف كنم كه عملكرد تيم در اين ديدار بسيار ضعيف بود و شرايط به هيچ وجه آن طور كه پيش بينى كرده بوديم پيش نرفت.
• تيم شما ۴ سال پياپى به هيچ عنوانى در ليگ قهرمانان اروپا دست نيافته است. سران باشگاه علت اين ناكامى را در ضعف بازيكنان و كادر فنى دانسته و هر سال اقدام به جذب مهره هاى جديد و تغيير سرمربى كرده اند. به نظر شما آيا رئال مادريد در فصل آتى به جذب بازيكنان و سرمربى جديد نياز دارد؟
- فكر نمى كنم كه صلاحيت اظهارنظر در اين مورد را داشته باشم زيرا صرفاً يك بازيكن هستم. تنها اينجا هستم تا بهترين عملكرد خود براى به موفقيت رسيدن تيم را انجام دهم.
• سال ۲۰۰۸ چه اتفاقاتى براى رئال مادريد رخ داده است و چرا اين تيم نتوانسته روندى را كه در نيم فصل نخست لاليگا در پيش گرفته بود را تكرار كند؟
- واقعاً نمى دانم اما معتقدم كه عملكرد تيم در سال ۲۰۰۸ كمى از سال قبل بهتر بوده است. گرچه ما از جام حذفى اسپانيا و ليگ قهرمانان اروپا حذف شده ايم اما هنوز به قهرمانى در لاليگا اميدواريم. بايد با اراده اى قاطع براى فتح اين عنوان بجنگيم. همچنين مى بايست با فراموش كردن ناكامى هاى اخير، اتحاد خود را حفظ كرده تا بتوانيم تنها عنوان قهرمانى باقى مانده را كسب كنيم.
• درخواست شما از هواداران رئال مادريد چيست؟
- درخواست من از آنها اين است تمام تلاش خود براى حمايت و تشويق از تيم محبوب خود را انجام دهند و شعار «همه براى يكى و يكى براى همه» را به ياد داشته باشند.
• شما بارها به خاطر جايگيرى هاى نامناسب خود موردانتقاد قرار گرفته ايد و شايعات فراوانى پيرامون خروج شما از رئال مادريد به گوش رسيده است. نظر شما در اين مورد چيست؟
- معتقدم هر فردى مى تواند عقيده اش را در مورد عملكرد من ابراز كند. شايد انتقادات آنها بجا باشد زيرا من نهايت تلاش خود را براى به موفقيت رساندن تيم انجام ندادم. از بودن در رئال مادريد احساس رضايت مى كنم و فكر مى كنم بايد بهترين عملكرد خود در تيم را انجام دهم تا بتوانم جواب منتقدان را بدهم.
• آيا تيم از نظر فيزيكى در شرايط مطلوب بسر مى برد؟
- مشكل رئال مادريد عدم آمادگى فيزيكى بازيكنانش نيست. فكر مى كنم شكست ما مقابل رم به دليل برترى حريف از لحاظ كارهاى تاكتيكى بود. بازيكنان رم شيوه درست اداره كردن بازى را مى دانستند و سرانجام نتيجه مطلوب را كسب كردند. حريفان رئال مادريد نيز هنگامى كه اين تيم عملكرد خوبى ارائه مى دهد در نهايت تسليم مى شوند و نتيجه را واگذار مى كنند.
• آخرين توصيه شما به هواداران رئال مادريد چيست؟
- از آنها مى خواهم تا ۱۸ مى به تشويق و حمايت خود ادامه دهند تا بتوانيم در آن روز جشن قهرمانى را برپا مى كنيم.
نمي تونم اينكارو بكنمنقل قول:
در ضمن اون پست اول من خطاب به شما نبود كه اومدي پست دادي
اينجا كلوب رئالي هاست عزيز
و همونطور كه ميدوني آب ما و شما تو يه جوب نميره:27:
سلام........
دوستان هستيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زيدان برترين بازيكن تاريخ رئال!!!
بعد از يك نظر سنجي يك هفته اي بهترين بازيكن تاريخ رئال مشخص شدودر اين ليست 100 نفر حضور داشتند كه 10 نفر اول عبارتند از:
۱-زیدان
۲- دی استفانو
۳-رائول
۴-برنابئو
۵-کاسیاس
۶-کارلوس
۷-بوتراگئنو
۸-هیرو
۹-هوگو سانچز
۱۰-پوشکاش
بازیکنانیکه الان در ترکیب رئال هستند در کل لیست:رائول،کاسیاس،راموس،ش ستر،میاتوویچ،گوتی ،نیستلروی و سالگادو
به نظر من واقعا عجيبه..........نظر من اينطوريه.....:
اگه از نظر دلم بخوام بگم رائول اول..........
اما از نظر عقلي دي استفانو اول..........
به نظر شما چه كسي برترين بازيكن تاريخ رئاله؟؟؟؟؟؟؟؟
اوووووووف خیل خسته شدم باور میکنید که از صبح که بابمون بیدارم کرده و هی برو دنبال این کار و برو دنبال اون کار اخه نزدیکای عیده و باید خونه تکونی بکنیم و از قالیشویی گرفته تا ....واس همین هی در به در دنبال کارا بودم و همین الان یه کم راحت شدم و سریع اومدم که ببینم چه خبره اقا این که چارلز عزیز خبر 10 بازیکن برتر رو گذاشت باهاش خیلی حال کردم واقعآ زیدان تک تو دنیا به نظر من از مارادونا و پله هم بهتره.
سلام احمد جان...........خدا قبول كنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(منظورم قاليشويي و ...)
ما كه امسال ميريم خونه دايي تويه تركيه.....و حال مي كنم كه هيچ كاري نمي كنم!!!!!!!!!!!
راستي زيدان خوبه اما نه بهتر از رائول..............
موافق نيستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي در مورد نيكلاس كيج بايد بگم كه منم دنبال عكس هستم........اگه گير اوردم حتما ميزارم.......
مصاحبه په په:
بازيكن اين روزها آماده ي خط دفاع رئال اعتقاد دارد تیم باید به سختی بجنگد تا قهرمان شود.مصاحبه ی او با سایت رئال مادرید را در این پست می گذارم.
شما با فاصله ۸ امتیاز در صدر جدول هستید ولی هنوز نمی توان گفت رئال قهرمان است...
ما با اختلاف قابل توجهی با تیم دوم داریم ،ولی لیگ هنوز تمام نشده و ما باید سخت بجنگیم چون حریفان سختی در پیش داریم.
در مورد شایعاتی که در مورد رفتن شوستر است چه فکر می کنی؟...
او به ما اعتقاد دارد و من شخصا او را به عنوان مربی دوست دارم.تیم با او هماهنگ است ولی به هر حال تصمیم نهایی با مدیر باشگاه است.ما همیشه سعی خود را برای پیروزی می کنیم.و من مطمئنم در پایان فصل نتیجه تلاشمان را می بینیم.
ریازور،ورزشگاه بی رحمی است....
ما می دانیم بردن آسان نیست،آنها سویا را برده اند و حالا با انگیزه ی زیاد مقابل ما بازی می کنند و ما باید سخت کار کنیم تا آنها را شکست دهیم.
چند تا از بازیکنان مقابل شما خیلی انگیزه دارند...
هر بازیکنی مقابل رئال بهترین بازی اش را انجام میدهد و من می دانم خیلی ها از شکست رئال خوشحال می شوند
چگونه باید بازیکنانی مانند آگرو را از تکل های خشن مدافعان حفظ کرد؟..
همه ی بازیکنان باید محافظت شوند،در ضمن آگرو هم تنها بازیکنی نیست که در خطر است به وضعیت روبن نگاه کنید..
آیا فکر می کنی این فصل پس از حذف شدن از جام قهرمانان به هدر رفته ..
نه.ما در حال حاضر برای فتح بهترین لیگ جهان می جنگیم،این هم افتخار بزرگی است.
سلام به همه دوستان
نظر باطني من به عنوان برترين بازيكن رئال كسي نيست جز داش زيزوي خودمون:31:
اما متعصب ترين و با مرام ترينشون كسي نيست جز خودم :31:رائول گونزالز بلانكو:19:
من اينجا دارم گل ميزنم، بعد شما از زيدان نام مي بريد؟ :27:
كي فصل پيش آقاي گل شد نامردا؟
4تا بازي نبودم، باختين كه!
بدون من نتونستين رم رو تو خونه ببريد!
رائول توهم گلت آفسايد بود كه بابا! چي ميگي تو؟ :31:
بچه ها خبر جديد كه حتما ديگه تا الان همتون خونديد ( ولي برا كامل بودن آرشيو خبريمون باز هم ميگم) اينه كه سرمربي تيم برزيل براي بازي دوستانه مقابل سوئد بازيكنان مورد نظرش رو به تيم دعوت كرد كه از اين ميان روبينيو باپتيستا و مارسلو، سه بازيكني هستند كه از رئال ميرن، ضمن اينكه سوپر استار شهر كاتالان، رونالدينيو، به تيم اصلا دعوت نشد!!!!
بنده نگفتم که با ادب تر از شما هستم : ولي توي قوانين فروم اگه نگاه کني خبرهايي که باعث بر هم نخوردن نظم تاپيک نميشه عيب نداره گفتنشنقل قول:
اينکه اينجا مختص طرفداراي رئاله و لا غير : يکم جاي فکر داره که چرا همچين چيزي تو قوانين نيست
بهتره در غالب پيشنهاد اين رو به مديران اطلاع بدين به جاي تمسخر و ...