هر جایی گذاشتم ناجور در اومد نمی شه یه جای مشخص شده گذاشت؟
Printable View
هر جایی گذاشتم ناجور در اومد نمی شه یه جای مشخص شده گذاشت؟
نقل قول:
باید بزاری قبل از این
کد:</body>
</html>
اگر هم بخوای وسط باشه باید بزاری بین این کد و بعد بزاری اونجا..
کد:<div align="center"> </div>
اگه بخوام کنار زیر یکی از کامپانت ها بیفته چی؟
می خوام اندازه دقیقا درست در بیاد
نقل قول:
دوست عزیز توی قالبهای جوملا توی فایل ایندکس یه موقعیتی برای تعریف ماژولهای محتلف و .. وجود داره شما باید اونو توی کد ها پیدا کنید و بزارید اتونجا ..
این چیه ؟؟؟ به چکار میاد؟
System Settings
Secret Word : WyYMDewVP2xdabgM
سلام من میخواستم جوملا بر روی هاست لینوکس و سی پنل نصب کنم اما این هاست پوشی فشرده بعد از اکستراکت کردن کامل نمیکنه و میگه دیسک پر شده
جوملا دو تا سایز داره یکی 12مگابایت و دیگری سایز بر روی دیسک که 40مگابایت هست تقریبا هاست من این سایز دومی را میگیره در حالی که نباید اینجوری باشه باید چی کار کنم هاست را هم گفتم اکانت را دوباره ساخت برام اما هنوز درست نشده
جوملا را به صورت زیپ نشده آپلود کن (البته خیلی وقت میگیره .. اما به نظر تنها راه همینه) چون احتمالا هاست شما از مجموع جوملا باز شده به همراه زیپ شدش کمتر فضا داره ... واسه همین نصفه کاره اکسترکت میکنه
فايل tar.gz را آپلود و آنزيپ كننقل قول:
برخي اوقات فايل zip مشكل بهم مي زنه
نقل قول:
درسته .. با برنامه 7z میتونی با پسوند tar فشرده کنی .. ......
یک سرچ کردم معرفی درست و حسابی از LMS کامپوننت مدیریت یک مدرسه مجازی نشده بود
این کامپوننت رو دارید و میدونید که میشه استفاده کرد قرار بدید
از چند سایت دیگه دانلود کردم ولی کارایی نداشته
مثل
کلمه عبور برای باز کردن فایل :کد:http://www.onlyaio.com/scripts/Joomla.LMS.v.1.0.4.SP1-TKT.rar
کد:www.onlyaio.com
براي ساخت منوي درختي ماژول swmenu رو دانلود كردم و رئي سايت نصب كردم ، تو منوي كامپوننت هم اومده حالا چطوري بايد ازش استفاده كنم و مرحله آخر كار رو انجام بدم ؟
اين همه آدم حرفه اي تو جوملا هستند ، كسي جواب منو نميده ؟ :18:نقل قول:
براي ساخت منو درختي پيشنهاد ديگه اي نداريد ؟
نقل قول:
برای دریافت این کامپوننت از این لینک استفاده کنید:
ابتدا مجموعه منویی رو که می خوایم به صورت آبشاری یا کشویی در بیاد رو انتخاب می کنیم و منوها و زیرمنوها رو می سازیم. اسم مجموعه منویی که من انتخاب کردم DHTML هست.کد:http://www.swmenupro.com/index.php?option=com_remository&Itemid=298&func=fileinfo&id=12
سپس جایگاهی که منو قراره توش نمایش داده بشه (داخل قالب) رو انتخاب می کنیم. من جایگاه user3 رو انتخاب کردم.
سپس کامپوننت رو از قسمت نصب کننده امکانات سایت، نصب می کنیم. ایشالا با موفقیت نصب میشه . 63
حالا از منوهای بالای بخش مدیریت سایت، وارد امکانات شده و SWMenufree رو پیدا می کنیم.
کنترل پنا این کامپوننت 5تا زبونه یا Tab داره. اولین زبونه Menu Module Settings هست.
به دلیل گستردگی این کامپوننت، فقط قسمت های مهمش رو براتون توضیح می دم. 4
توی قسمت Menu System سیستم منو رو انتخاب می کنیم. توی این ورژن نرم افزار (که رایگان هست) فقط دو سیستم وجود داره. Transmenu که زیرمنوها به صورت متحرک باز می شوند و Mygosu Menu که زیرمنوها یه دفعه ظاهر میشن. توی قسمت Menu source، تعیین می کنیم که کدوم یکی از مجموعه منوهای سایت رو می خوایم به صورت آبشاری در بیاریم. (من قبلا مجموعه منوی DHTML رو انتخاب کردم بودم). در سمت چپ تعیین می کنیم که عنوان منوها (DHTML) هم نشون داده بشه یا نه. بقیه حالت ها رو هم خودتون امتحان کنید، برای زیباتر شدن منو ها هست (مثل سایه و این جور چیزا) در قسمت Position & Access تعیین می کنیم که منوها در چه موقعیتی از قالب قرار بگیرن (user3) و اینکه کدام دسته از بازدیدکنندگان سایت قادر به دیدن منوها باشند رو هم می تونید اینجا تعیین کنید.
در قسمت پایین همین صفحه می تونید تعیین کنید که این منوها توی کدوم صفحات، کدوم قالب (ها) و کدوم کامپوننت ها نشون داده بشه.
بریم به زبونه بعدی : Size, Position & Offsets
توی این زبونه اول تعیین می کنیم که چینش منوها از چه سمتی (align) باشه. راست، چپ یا وسط. بعدش افقی یا عمودی بودن منوها رو تعیین می کنیم. در قسمت Menu item sizes می تونید اندازه منوها و زیرمنوها رو تعیین کنید. عرض و ارتفاع منوها و زیرمنوها.
توضیحات دقیقتر مربوط به گزینه های این زبونه رو در قسمت پایین همین صفحه که راهنمای این قسمت هست می تونید ببینید.
زبونه بعدی Colors & Backgrounds هست که توش میشه رنگ همه قسمت های منو از جمله رنگ زمینه، رنگ حاشیه، رنگ نوشته ها و عکس پس زمینه (در صورت نیاز) رو در مورد منوها و زیرمنوها تعیین کرد و یا تغییر داد.
در قسمت پایین همین صفحه، باز هم قسمتی برای معرفی اصطلاحات به کار رفته قرار دارد که با شکل نشان داده شده است. در کنار این قسمت، یک قسمت برای انتخاب رنگ مورد نظر و دریافت شماره اون هست که میشه با استفاده از اون رنگ همه قسمت ها رو تعیین کرد.
با حرکت ماوس روی این قسمت رنگی، کد رنگ مربوطه در قسمت پایین ستون نارنجی رنگ نشون داده میشه.
زبونه بعدی Fonts & Padding هست.
در این قسمت می تونیم فونت مورد نیاز در منوها و زیرمنوها رو تعیین کنیم. فاصله بین منوها و فاصله بین زیرمنوها رو از هر چهار طرف (راست، چپ، پایین و بالا) میشه تعیین کرد. اندازه فونت، جهت چینش نوشته های منوها و زیرمنوها و استایل فونتها (بولد، ایتالیک و...) رو میشه تعیین کرد.
در پایین این صفحه هم مانند کلیه صفحات قبلی، قسمتی هست که اصطلاحات به کار رفته در این صفحه (مثل فاصله منوها از اطراف و چینش اونها) رو با شکل به طور کامل نشون داده. حتی نمونه ای از خانواده فونت ها همراه با اندازه اونها برای انتخاب راحت تر اونا نشون داده شده.
و اما زبونه آخر : Borders & Effects
توی این صفحه می تونید ضخامت حاشیه ها و شکل اونها رو تعیین کنید. حاشیه ها می تونن خط معمولی، نقطه چین، خط نقطه و... باشند. این تنظیمات هم مثل کلیه تنظیمات این کامپوننت برای منوها و زیرمنوها به صورت مجزا تعیین می شود.
در این قسمت همچنین میشه درصد وضوح زیرمنوها و مدت زمان تاخیر در باز و بسته شدن زیرمنوها رو هم تعیین کرد.
قسمت پایین این صفحه هم برای سوزوندن دل من و شما درنظر گرفته شده. 24
تفاوت ورژن رایگان و تجاری این کامپوننت رو توش نشون داده. خب آدم دلش می خواد دیگه... 17
از forum.joomfa.org
نقل قول:
سلام دوست گرامی من این سیستم رو نسب کردم ولی مدیریتش برام فارسی نمیشه
ولی فارسی داره
دوم اینکه صفحه اصلی سایت برای دیگران قابل خاندن نیست و فقط وقتی من به عنوان آدمین
وارد میشم این صفحه باز میشه
چکار کنم درست بشه ممنونم:2:
اگه از فارسی ساز 1.5.5 روی 1.5.7 استفاده کنم مشکل پیش میاد؟؟
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد .. به راحتی استفاده کنید. ..نقل قول:
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم با قالبی که چند مدت پیش یکی از بچه ها گذاشت ..
قالب کاملا rtl نیست و بعضی جاهاش مشکل داره ..
م با عکس توض میردم اگر کسی میدونست کدوم کد ها رو باید تغییر بدم توی css بهم بگه تا تغییرش بدم ..
با تشکر
-----------------
مثلا توی این عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای اینکه بنویسه کتاب آموزشی Aspen ، نوشته : Aspen کتاب آموزشی
مثلا توی این عکس
دکمه ایمیل و چاپ به جای اینکه سمت چپ باشه اومده راست
اینجا هم اسم باید آخر باشه که اومده اول
دکمه ادامه مطلب
به جای اینکه اینطوری باشه
ادامه مطلب...
نوشته
...ادامه مطلب
اینجا اون Bullet ها رفتن سمت چپ !
------------
دوستان لطف اگر میدونستید که این موارد کدهاشون کجا هست که تغییرش بدم ممنون میشم ..
یه سوال دیگه
اللن از 1.5.2 استفاده میکنم اگه از mysql یه بکآپ بگیرم بهد بریزم توی 1.5.7 مشکلی که پیش نمیاد
سلامنقل قول:
ببخشید کدوم لینک؟
سلام ببخشید
اموزش کامل pdfدر کدوم تایپیکه
آیا کامپوننتی برای مدیریت بهتر بر روی صفحه تماس با ما هستش
میخوام یک لیست drop-down box داشته باشم که مثلاً لیست تمام استان ها رو داشته باشه و با انتخاب هر استان ایمیل برای همون استان فرستاده بشه
فکر نکنم همچین چیزی باشه ! ولی میتونی گروه بسازی ...نقل قول:
توی تماس با ما میشه چند contact داشت ولی با page های مختلف کاربر باید صفحه مورد نظرش ( ارتباط با ما ی مورد نظر ) رو انتخاب کنه
میخوام یک صفحه باشه باشه و یک فیلد drop-down box
گروه بندی ؟
کامپوننتش رو میتونی معرفی کنی ؟
سلام.
فایل php خلاصه مطلب در جوملا چیست؟
منظورت متنشه ؟نقل قول:
نه منظورم متن مطلب نیست.نقل قول:
منظورم این است که آن قسمتی که در جوملا تگ ها با توجه به آن در قسمت خلاصه مطلب ترجمه می شوند، چیست؟
در واقع من می خواهم یک کد آجاکس را طوری در جوملا قرار دهم که تنها در خلاصه و ادامه مطلب نمایش داده شود.
با تشکر
فروشگاه چه ورژني نصب كردي؟نقل قول:
شما يه پك كامل از اين فروشگاهه داريد ؟... با پلاگين و غيره ..؟
بايد قالبت را تغيير بدي و يك موقعيت در بالاي مطالب بسازينقل قول:
1. وقتي منو ميزني به يه مجموعه تو جوملا ... Articles » Category .... تو صفحه باز شده ليست مطالب اون مجموعه رو مي توني ببيني ...
چطور مي شه اين نوع نشون دادن ليست رو عوض كرد ؟... مثلا ليست با لينك " ادامه مطلب ... " باشه ... يا عكس جلوش قرار بگيره ...
يه كامپوننت هست كه ليست مطالب رو از مجموعه نشون مي ده ( فارسي هم هست)... اونو نمي خوام چون تو left ,right ,user1 , ... جا مي گيره ....
يه چيز مي خوام تو صفحه اصلي همون مجموعه كه منوش رو زدم ... بهم ليست قشنگ تري نشون بده ... نه تو كناره ها
اون طوري مي توني نمايش بدي
اين مشكل كامپوننت نيست
مشكل موقعيت هاست
نقل قول:
2. يه قالب رو با ازمون و خطا راست چين كردم ... همه چي درست شده ... ولي متن مطلبي كه مي نويسي ايراد داره ...
مثلا اين متن اينجوري نوشته شده تو اديتور رو :
"
سلام به شما عزيزان
با تشكر "
اينجوري نشون مي ده :
"
سلام به شما عزيزان
با تشكر "
يعني مياره اينور ... با تشكر رو اون سمت نشون نمي ده ... تو اديتور نشون مي ده ... ولي اينجا همه ور رمياره طرف راست
يك قالب را كه فارسي شده باز كن
و از روي اون الگو بگير
چند تا انجام بدي راه مي افتي
نمي دونمنقل قول:
. سطح دسترسي تو جوملا سه تاست ... تو cb مي شه يه كارايي كرد ... ولي مخصوص خودشه ... نمي شه بسط داد
مثلا من يه منو زدم ... براي ليست كاربران عضو سايت ... مي خوام فقط back end admin بتونه منو رو ببينه ... ولي هر كار بكني ... سه حالت بيشتر نداره ... public , registered , special
اين special هم كه همه از نويسنده تا مدير ارشد رو در بر مي گيره ... ولي من مي خوام از بعد از ناشر رو در بر بگيره ... كه نمي شه ... راهي هست؟
شايد براي اين كار كامپوننتي چيزي داشته باشه
بايد توي بخش اكستنشن زير مجموعه user بگردي
حذف كردم ... يه دونه لينك جديد بدهنقل قول:
فروشگاه چه ورژني نصب كردي؟
خوب فرقي نمي كنه كه ... اون موقعيت براي گذاشتن ماژول هست ... من نمي خوام تو موقعيت ها قرارشون بدم ...نقل قول:
بايد قالبت را تغيير بدي و يك موقعيت در بالاي مطالب بسازي
اون طوري مي توني نمايش بدي
اين مشكل كامپوننت نيست
مشكل موقعيت هاست
مي خوام تو خود قسمت مطلب قرار بگيره ...
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نمي دونم با چي ساخته شده يا چيه ... منظورم اينه خود مطلب كه تو مجموعه نشون داده مي شه ليستي باشه ... نه ماژول
لااقل يه راهنمايي بكن تو كدوم پارامتر دنبال درست كردنش باشمنقل قول:
يك قالب را كه فارسي شده باز كن
و از روي اون الگو بگير
چند تا انجام بدي راه مي افتي
محسن جون ممنون ...
سوالات تازه در راهه دي:
با سلام .
دنبال كامپوننتي مي گردم كه سوالات كاربران رو جواب بدم . بخشي مانند پرسش و پاسخ . مانند سايت تبيان . لطفا راهنماييم كنيد .
سلام
من با سرچ این تاپیک رو پیدا کردم
برای دانلود جوملا و یاد گرفتن کار با اون.
همه جا به پست اول ارجاع داده شده
ولی پست اول چیزی توش نیست و نوشته در حال ویرایش...
میخواستم ببینم کجا میتونم لینک دانلود و آموزش اولیه کار با جوملا رو پیدا کنم.
ممنون.
سلام..نقل قول:
سلام
من با سرچ این تاپیک رو پیدا کردم
برای دانلود جوملا و یاد گرفتن کار با اون.
همه جا به پست اول ارجاع داده شده
ولی پست اول چیزی توش نیست و نوشته در حال ویرایش...
میخواستم ببینم کجا میتونم لینک دانلود و آموزش اولیه کار با جوملا رو پیدا کنم.
ممنون.
تو همین تاپیک سرچ کنی فکر کنم بتونی پیدا کنی.
اگه پیدا نکردی بگو تا واست آپ کنم. فکر کنم من آموزش رو دانلود کرده بودم..
قبلاً تو پست اول بود. محسن خان آموزش ها رو برداشت که ویرایششون کنه. ولی فکر کنم خیلی سرش شلوغه..
واسه شروع میتونی بری به سایت جومفا :
سؤالی هم داشتی اینجا مطرح کنی، هستن بچه هایی که به سؤالات جواب بدن..کد:http://www.joomfa.org/
تاپیک پرباریه، بگردی توش همه چی میتونی پیدا کنی..
سلام عماد خان.
تو کجا اینجا کجا...
عجب فورومه کوچیکیه... :31:
سرچ کردم دیدم خیلیها همین مشکل منو داشتن و درخواست دادن یه جای دیگه آپ بشه ولی کسی این کار رو نکرده.
اگه این کار رو بکنی نه تنها من بلکه یه جماعتی فروم باز دعات میکنن.
حتما اگه مشکلی داشتم میام ازت میپرسم.ولی بزار قبلش دانلود کنم و یه کم باهاش ور برم.
موفق باشی.
مجيد خان اون آموزشي كه گذاشته بودن براي نسخه هاي قبله و با نسخه جديد جوملا يه كوچولو فرق داره ، محسن خان هم براي جلو گيري از سردرگمي بچه ها داره ويرايشش مي كنه ، تا اون موقع برو تو همون سايتي كه عماد گفت ( سايت اصلي جومفا )نقل قول:
سلام..
آره، پی سی خیلی کوچیکه :31:
:دینقل قول:
سؤالی هم داشتی اینجا مطرح کنی، هستن بچه هایی که به سؤالات جواب بدن..
بیخیال بابا.. :دینقل قول:
حتما اگه مشکلی داشتم میام ازت میپرسم.ولی بزار قبلش دانلود کنم و یه کم باهاش ور برم.
من تو سیستمم گشتم، آموزش ها رو پیدا کردم..
اگه خواستی بگو تا واست آپ کنم..
ولی قبلش پست امیر رو هم بخون :
دیگه با خودت.. :8:نقل قول:
مجيد خان اون آموزشي كه گذاشته بودن براي نسخه هاي قبله و با نسخه جديد جوملا يه كوچولو فرق داره ، محسن خان هم براي جلو گيري از سردرگمي بچه ها داره ويرايشش مي كنه ، تا اون موقع برو تو همون سايتي كه عماد گفت ( سايت اصلي جومفا )
سلام عمادخان...
من طبق فرموده شما رفتم سایت جومفا...
اول رفتم اینجا:
بعدش رفتم اینجا:
ولی با مشکل زیر مواجه شدم:
اگه ممکنه خودت برام آپ کن.
دستت طلا.
سلام دوستان
آموزش نصب نسخه جديد
و يك سري آموزش ديگه
از فردا شنجشنبه توي انجمن گذاشته مي شود
محسن
سلام
برای ورود به ادمین جوملا می بینید که دو بار یوزرنیم و پسورد متفاوت می خواد. اولین یوزرنیم و پسورد را یادم رفته و نمی دونم واقعا چیکار کنم.
راستی به cpanel دسترسی دارم و از دیتابیس هم اگر راهنمایی بفرمایید می تونم بگیرم فقط نمی دونم از کجا؟؟؟؟
لطفا خیلی فوریه
خب از ياد آوري كلمه عبور استفاده كنيدنقل قول:
تا پسورد بياد به ايميلتون
مشکل اینه که یاداوری نداره یعنی فقط 3 بار میاد و بعد از 3 بار اشتباه این پیغام رو میده:نقل قول:
Authorization Required
This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
سلام
امروز پنجشنبه است ساعت 12:15 ولی ما هنوز چیزی ندیدیم.