من که فکر کنم فصل دیگه هم انجلوتی بمونه
البته این اخری ها داره خوب کار میکنه...ولی دیگه باید بره و رایکارد بیاد
Printable View
من که فکر کنم فصل دیگه هم انجلوتی بمونه
البته این اخری ها داره خوب کار میکنه...ولی دیگه باید بره و رایکارد بیاد
پیشنهاد مسئولان چلسی به کارلتو
به نوشته روزنامه های انگلیسی کارلو آنچلوتی در صورت پذیرفتن هدایت چلسی مبلغ 56.6 میلیو یورو برای خرید های تابستانی در اختیار خواهد داشت...
سایت گل : به نوشته مطبوعات انگلیسی کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان در صورتی که هدایت چلسی را قبول کند مبلغ مناسبی برای خریدهای تابستانی این تیم لندنی در اختیار خواهد داشت.ظاهرا آنچلوتی در انتهای فصل تصمیم به ترک میلان گرفته است و قصد دارد قراردادی سه ساله با مسئولان استمفورد بریج به امضا برساند.
یکی از بندهای این قرارداد این است که رومن آبراموویچ حداقل مبلغ 56.6 میلیون یورو (50 میلیون پوند) برای خرید های تابستانی در اختیار مربی 49 ساله قرار خواهد داد.به نظر می رسد امانوئل آدبایور یکی از گزینه های اصلی خریدهای تابستانی آبی های لندنی است و قصد دارند برای جذب او 22.6 میلیون یورو هزینه کنند.مسئولان چلسی همچنین امیدوارند با پیشنهادی 17 میلیون یورویی یوری ژیرکف ملی پوش روسی زسکا مسکو را نیز به خدمت بگیرند.
چلسی همچنین قصد دارد کارلوس توس مهاجم آرژانتینی منچستریونایتد را که قرارداد قرضی اش با یونایتد در پایان این فصل به اتمام می رسد را به استمفورد بریج بیاورند.هنوز مشخص نیست که آیا یونایتد حاضر است برای قطعی کردن قرارداد توس مبلغ 22.6 میلیو یورو بپردازد یا نه.اگر یونایتد تبس را نخواهد چلسی با پرداخت این مبلغ او را جذب خواهد کرد.این در حالی است که تعدادی از بازیکنان فعلی چلسی از جمله فلورنت مالودا، نیکلا آنلکا و دکو تابستان امسال چلسی را ترک خواهند کرد.
آنچلوتی نگران بحران دفاعی میلان
مربی میلان در آستانه دیدار با تورینو از اوضاع خط دفاعی تیمش ناراضی است.
سایت گل: همه میگویند کارلو آنچلوتی در بازی فردا مقابل تورینو از زوج کا-پا-رو در خط حمله استفاده خواهد کرد ولی خود او بیش از همه نگران خط دفاعی است. او در نشست خبری پیش از بازی گفته که وضعیت مصدومیت پائولو مالدینی و محرومیت مارک یانکولوفسکی او را نگران ساخته: «مشکل اصلی در خط دفاعی است، محرومیت یانکولوفسکی از یک سو و وضعیت مالدینی هم از سوی دیگر کار را دشوار ساخته. مالدینی در چند روز اخیر با تیم تمرین کرده ولی در شرایط بازی قرار ندارد. باید در چند ساعت آینده ببینیم که آیا ریسک بازی دادن او را میپذیریم یا نه.»
مربی میلان همچنین درباره تغییر مربی تورینو اظهار نظر کرده: «باید مراقب باشیم، تورینو تحت هدایت مربی جدیدشان (کامولزه) پیشرفت کرده است. آنها از آرایشی خاص استفاده میکنند تا تمام مناطق زمین را تحت پوشش قرار دهند و انتظار دارم شکست سه هافبک آنها کار دشواری باشد. بازی تیم ما در چند هفته اخیر مطلوب نبوده و باید بهتر از اینها باشیم، به ویژه حالا که انتظار داریم مقابل تیمی مستحکم قرار بگیریم. کامولزه یک مربی حرفهای است و فکر میکنم کارهای خوبی در تورینو انجام خواهد داد چون رابطه خوبی با طرفداران تیم دارد
میلان آماده خرید آدبایور
میلان خواهان این مهاجم توگویی است و حاضر است برای خرید او پول زیادی بدهد.
سایت گل: میلان آماده مذاکره با آرسنال بر سر خرید امانوئل آدبایور است و اگر اوضاع پیچیده شود سیلویو برلوسکونی از ثروتش برای خرید او استفاده خواهد کرد.
روزنامه دیلیمیل ادعا کرده غولهای ایتالیا قصد دارند با 35 میلیون یورو او را به خدمت بگیرند. این بازیکن 25 ساله در میلان مورد ستایش است و کارلو آنچلوتی مربی این تیم روی او نظر مثبتی دارد. آدبایور میتواند زوجی عالی برای پاتو در خط حمله میلان باشد. البته آدریانو گالیانی نایبرییس باشگاه گفته میلان در تابستان مخارج زیادی نخواهد داشت.
آنچلوتی:به چلسی نمی روم
آنچلوتی معتقد است چلسی باشگاه بزرگی است اما علاقه ای به پست سرمربیگری این تیم ندارد...
سایت گل : رسانه های انگلیسی اخیرا اعلام کردند با اتمام قرارداد گاس هیدینک سرمربی فعلی چلسی در پایان فصل کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی میلان هدایت آبی های لندنی را برای فصل بعد به عهده خواهد گرفت اما آنچلوتی اعلام کرد تمایلی به مربیگری در چلسی ندارد.
قرارداد آنچلوتی با میلان در سال 2010 به پایان می رسد اما مسئولان روسونری تا کنون پیشنهادی برای تمدید قرارداد او ارائه نکرده اند.سرمربی اسبق یوونتوس از علاقه اش به مربیگری در یک تیم غیر ایتالیایی خبر داد اما قبول هدایت چلسی را رد کرد.او در گفتگو با کوریره دلوسپورت می گوید :"با وجود این که برای همیشه در میلان نخواهم ماند هدایت چلسی را نیز نخواهم پذیرفت.به زودی این شایعات به پایان می رسد.چلسی تیم بزرگی است اما من علاقه ای به هدایت این تیم ندارم."
رسانه های انگلیسی معتقدند آبراموویچ مالک چلسی قصد دارد با پیشنهاد مالی وسوسه کننده آنچلوتی را به لندن بکشاند اما با توجه به این اظهارات سرمربی میلان بعید به نظر می رسد او به آبی های لندنی بپیوندد.میلان هم اکنون برای کسب عنوان دومی در سری a با یوونتوس می جنگد در ادامه رقابت ها فردا به مصاف تورینو می رود
امیدوارم آنجلوتی از میلان بره.
آدبایور واقعا بازیکن خوبیه با اینکه قدش بلنده اما روی کارهای زمینی هم کاملا موثره.
امشب میلان - تورینو رو ببینید.
منم اميد وارم بره..!!!نقل قول:
امیدوارم آنجلوتی از میلان بره.
آدبایور واقعا بازیکن خوبیه با اینکه قدش بلنده اما روی کارهای زمینی هم کاملا موثره.
امشب میلان - تورینو رو ببینید.
ميلان بايد بيشتر به فکر دفاعش باشه ديگه اصلا مدافع به درد بخور نداره
چه عجب شبکه 3 میخواد بازی های میلان رو بذاره...
به امید برد میلان
انجلوتی مربی خیلی بزرگیه ولی این اتفاق برای تمام مربی ها میوفته که بعد از چند سال کار کردن با یه تیم دستشون برای حریف رو میشه
راه حلش هم دو تا کاره
1- تیم رو بصورت کاملا اساسی از نو ببندن(ثابت شده انجلوتی مرد این کار نیست)
2-مربی تیم رو عوض کنن
گزینه ی 2 باید 2 سال پیش اجرا میشد ولی سران میلان واقعا دارن دست دست میکنن
اگر 2 سال پیش رایکارد (که اون هم دقیقا مثل اجلوتی در بارسا تموم شده بود) رو میاوردن امسال توی لیگ قهرمانان جزو مدعیا بودیم نه توی جام یوفا
راستی اگه امشب میلان با دو گل ببره دوم میشه
نیمه اول 2 0 به نفع میلان.
گل اول آفسايد پيپو قشنگ تر از گل سالمش بود : در کل فک کنم آقاي آفسايد جهانه
چرا رونالدينيو نبود ؟!
4 بر يک شد انگاري
..
سایت گل: آدریانو گالیانی نایبرییس میلان قبل از دیدار این تیم مقابل تورینو با شبکه تلویزیونی میلان مصاحبه کرده و گفته اهداف تیمش سوم شدن است و نیازی نیست این تیم دوم شود: «هدف ما این است که در جمع سه تیم برتر به لیگ قهرمانان برسیم. پله دوم از نظر ورزشی مهم است، ولی در اهداف ما برای فصل بعد تغییری ایجاد نمیکند. در حال حاضر ما به فکر سوم یا دوم شدن نیستیم، فقط میخواهیم به لیگ قهرمانان برسیم.»
گالیانی سپس درباره اوضاع تیمهای ایتالیایی در اروپا گفته: «بدون ورزشگاههای جدید هرگز نمیتوانیم فاصله مالی بین خودمان و دیگر تیمهای بزرگ در اروپا را پر کنیم. ما در میلان در چند سال گذشته مدعی بودهایم چون رییس ما سرمایههای لازم را فراهم ساخته. در هر حال آینده برای ایتالیاییها بسیار تاریک به نظر میرسد و باید گامهای لازم را برداریم. باید از دست ورزشگاههای عمومی و استادیومهایی که دور آنها پیست دو و میدانی است خلاص شویم.»
13' Inzaghi F.
37' Inzaghi F.
60' Inzaghi F.
68' Kakà
90' Ambrosini M.
بازی 5 1 به نفع میلان تموم شد. میلان رده دوم جدول. یوونتوس سوم.
نیمه دوم اومد. فکر کنم یک پاس گل هم داد.نقل قول:
5 بر 1 به نفع ميلان
Genoa - Lazio 0 - 1
Juventus - Inter Milan 1 - 1
Palermo - Bologna 4 - 1
Roma - Lecce 3 - 2
Udinese - Fiorentina 3 - 1
Siena - Chievo 0 - 2
Cagliari - Napoli 2 - 0
Atalanta - Reggina 0 - 1
Catania - Sampdoria 2 - 0
Milan - Torino 5 - 1
دمش گرم ترکوند................!!!!!
ولی کاکا زیاد خوب بازی نکرد هنوز اماده نشد....:30:
ایول ایول.
فک یووه ای ها خورد.
فورزا میلان.
يه حركت انفجاري هم انجام داد! داره كم كم وحشي ميشه!نقل قول:
نیمه دوم اومد. فکر کنم یک پاس گل هم داد.
الان داره احساسي بازي ميكنه! به خودش بياد حله! دقايق آخر بازي كه ديگه فشاري روش نبود خيلي بهتر بازي كرد!نقل قول:
ولی کاکا زیاد خوب بازی نکرد هنوز اماده نشد....
اون صحنه ايكه توپو به بالاي دروازه زد من گفتم كا كا كه نبود! عدل خودش بود!
تبرییییییییک میگم
منم این برد و صعود به رده ی دوم رو تبریک میگم..
بعد کلی وقت یه بازی از میلان این شبکه 3 پخش کرد و دید که چه کار خوبی کرده..
واقعاً بازی یکطرفه و برای ما میلانی ها قشنگی بود..
حیف بازی رو ندیدم فکر کنم قشنگ بود
تبریک
سلام بر تمام ميلانيها.ما هم ميتونيم بيايم اينجا.بنده يك استقلالي و يك ميلاني 3 اتيشه هستم.مارو راه ميدين توي جمع بزرگان؟
بيا که خوشم امد از امدنت ...!!! تو که عين خودمي......!!!!!!!نقل قول:
سلام بر تمام ميلانيها.ما هم ميتونيم بيايم اينجا.بنده يك استقلالي و يك ميلاني 3 اتيشه هستم.مارو راه ميدين توي جمع بزرگان؟
منم تبریک میگم و امیدوارم که میلان همین شرایط رو ادامه بده.
سلام.ممنون داداش.فقط اينو بگم ميلان ميتونست با بازيكنايي كه داشت كل فصلو عين بازي قبل باشه.من نظرم اينه كارلتو خيلي ترسو و محتاد .تيم توي يه بازي گل ميخواد تازه دقيقه 80 مياد2 مهاجمه ميكنه
خوش اومدی فرشاد جان.. بزرگ اینجا فاشیست هستش :31:نقل قول:
در اینجا به روی همه بازه.. منم مثل خودتم..
خوشحالم که به خونه ی خودت اومدی.. :10:
سلام
بعد یه وقفه برگشتم...
از همه دوستان بابت پست های خبری و ... متشکرم
به فرشاد خان هم خوش امد میگم
کاکا تولدت مبارک!!!!
ستاره برزیلی میلان امروز 27ساله شد و باشگاه میلان و آندری شوچنکو برای او روزهای بسیار خوبی را آرزو کردند.
سایت گل: کاکا امروز تولد 27 سالگی اش را جشن گرفت و پیغامهای تبریکی را از سوی آندری شوچنکو و باشگاه میلان دریافت کرد. کاکا در سال 2003 از باشگاه سائوپائولو به میلان پیوست و در طول شش فصل حضور در این تیم توانست به قهرمانی دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، اسکودتو، سوپرکاپ اروپا ، جام باشگاه های جهان و سوپرکاپ ایتالیا دست یابد و همچنین به عنوان یک ستاره روسونری جایزه توپ طلایی و برترین بازیکن فیفا را نیز کسب کرد.
سران باشگاه برای این ستاره خود روزهای بسیار خوب را آرزو کردند و شوچنکو هم پیغام کوچکی برای ستاره برزیلی تیمشان دارد:« من روزهای مثبت و خوبی را برای کاکا آرزو می کنم. او همه چیز درزندگی اش دارد و امیدوارم که همیشه شاد باشد وبه عنوان یک بازیکن فوتبال و در جمع خانواده اش نیز روزهای شادی را پشت سر بگذارد.»
میلان هم بیانیه ای رسمی برای تولد ستاره شماره یک خود برروی وب سایت این باشگاه قرار داده است:« تولد ریکاردو کاکا را به او و به تمام میلانی ها تبریک می گوئیم.آرزوهای بسیار خوبی برای او از طرف خودمان و تمام هواداران برای او داریم.» و کاکا نیز از این موضوع تشکر کرده است. روسونری در حال حاضر در بوداپست به سر می برند وامشب در دیداری دوستانه به مصاف یکی از تیمهای مجارستان می روند.
کاکا رئال را تحسین کرد
ستاره روسونری تیم کهکشانی را تحسین و شایعه تمایل فراوانش برای در اختیار داشتن بازوبند کاپیتانی تیم مادریدی را رد کرد.
سایت گل: در هفته های اخیر ، مجددا شایعاتی مبنی بر حضور احتمالی کاکا، ستاره برزیلی باشگاه میلان در رئال مادرید به گوش می رسد و این در حالی است که کاکا همیشه اعلام کرده که می خواهد باقی عمر فوتبالی اش را در ترکیب روسونری به پایان برد.
او در گفت و گو با روزنامه ای مجارستانی حرفهای خوبی برای باشگاه مادریدی داشت. کاکا در مورد باشگاه رئال مادرید گفت:« رئال تیمی استثنایی است ولی همان طور که بارها و بارها گفته ام، من اصلا نمی خواهم تا میلان را ترک کنم ولی باز هم می گویم: من میلان را دوست دارم و می خواهم برای مدت زمانی طولانی در این تیم توپ بزنم.» این ستاره 26 ساله، در مورد احتمال پیوستنش به تیمهایی انگلیسی از جمله منچسترسیتی ادامه داد:« من در ماه ژانویه پیشنهاد آنها را رد کردم، چرا که همه در میلان می دانند که ما آینده بسیار روشنی را پیش رو داریم. من علاقه فراوانی به میلان دارم و همین علاقه است که مرا سالهای سال در اینجا نگاه خواهد داشت. تیم ما تیمی است که از بازیکنانی شکل گرفته که مدت زیادی است در رختکن این تیم هستند و این اصلا بد نیست. هر چند که گهگداری لازم است تا تغییراتی اهمال شود. این دقیقا همان سیاستی است که تیم ما دنبال می کند.زمانی که مالدینی بازنشسته شود، فکر می کنم کاپیتان بعدی تیم ما آمبروزینی یا گتوزو خواهد بود. ولی من از به بازو بستن بازوبند کاپیتانی بدم نمی آید و شاید روزی این کار را بکنم.»
کیاردرآرزوی بازی درمیلان،اینتر،یووه
سایمون کیار مدافع پالرمو از اینکه مورد توجه باشگاه های بزرگ سریA قرار گرفته است خوشحال است امیدوار است در پایان فصل به یکی این تیم ها بپیوندد...
سایت گل : سایمون کیار مدافع دانمارکی پالرمو از میلان، یوونتوس و اینتر خواست تا او را در مهلت نقل و انتقالات جذب کنند.مدافع 20 ساله دانمارکی پالرمو که تابستان گذشته از باشگاه دانمارکی اف سی میدتیلند به سری A آمد در این فصل نمایش درخشانی در پالرمو داشته و توجه تیم های بزرگ اروپایی را به خود جلب کرده است.
او چهار سال دیگر با پالرمو قرارداد دارد اما احتمال پیوستنش به تیم دیگری در تابستان را رد نمی کند.کیار در گفتگو با Sportmediaset.it می گوید :"من اکنون بازیکن پالرمو هستم اما هیچکس نمی داند در مهلت نقل و انتقالات چه اتفاقی رخ خواهد داد.من آرزو دارم روزی در تیم های بزرگ سری A نظیر میلان، اینتر و یوونتوس بازی کنم."
این درحالی است که مائورتزیو زامپارینی رئیس پالرمو شایعات اخیر را تکذیب کرد و گفت به هیچ عنوان ستاره های تیمش را نمی فروشد.البته یک پیشنهاد مالی مناسب به احتمال فراوان می تواند نظر زامپارینی را تغییر دهد.
یک خبر خوشحال کننده:
قرارداد امرسون فسخ شد
امرسون هافبك برزيلى روسونرى بر اساس يك توافق دو طرفه با مسئولان ميلان قراردادش را با اين تيم فسخ كرد. به گزارش وب سايت ميلان هافبك ۳۳ ساله روسونرى طبق توافق با باشگاه و به دليل مشكلات شخصى قراردادش را با اين تيم فسخ كرد. بازيكن اسبق تيم ملى برزيل در سال ۲۰۰۷ بعد از يك فصل حضور در رئال مادريد به ميلان آمد. او در طول اين ۲ فصل نتوانست جايگاه ثابتى در تركيب اصلى ميلان پيدا كند و در اكثر مواقع بازيكنى نيمكت نشين بود. او در طول مدت حضورش در ميلان تنها ۳۵ بازى براى اين تيم انجام داد. هافبك سابق تيم هاى رم، يوونتوس و بايرلوركوزن برنامه اى براى آينده خود اعلام نكرده و گفته مى شود احتمالاً او هم مثل رونالدو راهى ليگ برزيل مى شود.
گتوسو در تمرينات ميلان آفتابى شد
ايوان گنارو گتوسو هافبك محبوب ميلان بعد از ماه ها دورى از ميادين به دليل جراحى زانو به تمرينات اين تيم بازگشت و باعث خوشحالى كادر فنى و همتيمى هايش شد.رينو از دسامبر گذشته به دليل مصدوميت شديد در جريان بازى ميلان مقابل كاتانيا در اين فصل تنها ۱۱ بار براى ميلان به ميدان رفته و با توجه به شروع تمرينات به نظر مى رسد او در روزهاى حساس به كمك ميلانى ها بيايد. پيش از اين گفته مى شد او تا پايان فصل نمى تواند ميلان را همراهى كند اما بازگشت زود هنگام او باعث شده تا او بتواند حداقل در ۲ بازى پايانى فصل ميلان را همراهى كند. اين در حالى است كه كاخا كالادزه و دانيله بونه را دوران نقاهت بعد از مصدوميت را پشت سر مى گذارند و به زودى آماده حضور در تركيب روسونرى خواهند شد.
چزاره مالدینی: پائولو مربی نمیشود
چزاره مالدینی گفته پسرش پائولو بعید است هدایت تیمی را در دست بگیرد.
سایت گل: پائولو مالدینی ستاره کهنهکار میلان قصد دارد در پایان فصل بازنشسته شود. دوران بازی این بازیکن 40 ساله به آخر خود نزدیک شده است.
چزاره مالدینی، مربی سابق تیم ملی ایتالیا فکر نمیکند بازیکنش آن طور که بعضیها حدس میزنند مربی شود: «نه، او بعد از دوران بازی رو به مربیگری نخواهد آورد. در حال حاضر چیزی مشخص نیست و گزینههای بسیاری پیش روی اوست که حتی بعضی از این گزینهها خارج از فوتبال است.»
چزاره مالدینی همچنین درباره اوضاع فعلی تیم ملی ایتالیا زیر نظر مارچلو لیپی میگوید: «به نظر من لیپی به تمام بازیکنانی که در جام ملتهای اروپا بازی کردند توجه دارد و تیم او کاملا جدید نیست. درباره آنتونیو کاسانو هم باید بگویم دعوت نکردن از او تصمیم شخصی لیپی است و باید به آن احترام گذاشت.»
چزاره درباره اوضاع میلان هم اظهار نظر کرده و گفته اعتقادی به این ندارد که باشگاه میلان تحولی بزرگ داشته باشد: «میلان برای مدعی شدن و پیروز شدن احتیاج به بازسازی کامل تیم ندارد. چند تغییر لازم است ولی احتیاجی به تغییرات بزرگ نیست. آنها بعد از این همه سال جای خالی پسر من را حس خواهند کرد ولی به نظر من تیاگو سیلوا گزینه بسیار خوبی است.»
ستایش بکام از میلان
دیوید بکام گفته بسیاری از بازیکنان حاضرند از دستمزدشان کاسته شود ولی در میلان بازی کنند.
سایت گل: دیوید بکام حاضر شده از بخش عمده دستمزد خود بگذرد تا بتواند مدت بیشتری به صورت قرضی در میلان بماند. او گفته هیچ تردیدی درباره این تصمیم خود نداشته: «از یک چیز مطمئنم، بسیاری از بازیکنان در اروپا هستند که حاضرند از جیب خود پول بپردازند تا در باشگاهی مثل میلان بازی کنند.
من هر کاری کردهام تا بتوانم تا انتهای فصل در میلان بمانم.» گفته میشود کارلو آنچلوتی در تابستان به چلسی میرود ولی این بازیکن 33 ساله اعتقاد دارد کارلتو در میلان خواهد ماند: «وقتی به میلانلو آمدم آنچلوتی داشت انگلیسی یاد میگرفت. هر بار سعی میکنم اشتباهات او را تصحیح کنم او روی این اشتباهات خود تاکید میکند و میخندیم. اما خبری از چلسی نیست.»
این بازیکن سابق منچستریونایتد در یادگیری زبان ایتالیایی مشکل دارد: «پیشرفت زیادی نداشتهایم. میتوانم به داور تبریک بگویم یا به پیپو بگویم گل خوبی زدی. مالدینی انگلیسی حرف میزند و گتوزو هم هست که انگلیسی حرف میزند که در آن مسلط است. حرفهای او را به خوبی درک میکنم.»
آنچلوتی:جرارد لیورپول را ترک نمی کند
کارلو آنچلوتی سرمربی روسونری معتقد است احتمال این که استیون جرارد کاپیتان لیورپول راضی به ترک آنفیلد شود تقریبا صفر است...
سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی میلان علاقه زیادی به جذب استیون جرارد کاپیتان لیورپول در مهلت نقل و انتقالات تابستانی دارد اما او معتقد است جرارد به سختی آنفیلد را ترک می کند.
کاپیتان لیورپول در طی چند سال اخیر مورد توجه میلانی ها قرار گرفته اما اکنون که میلان قصد دارد در مهلت نقل و انتقالات تغییراتی اساسی در خود ایجاد کند تا با قدرت در رقابت های فصل بعد حضور یابد، بحث خرید جرارد بار دیگر بر سر زبان ها افتاده است.
آنچلوتی در گفتگو با روزنامه مجارستانی Nemzeti Sport می گوید :"جرارد بازیکن فوق العاده ای است اما بعید به نظر می رسد لیورپول را به مقصد تیم دیگری ترک کند.ما بازیکنان زیادی را برای جذب کردن در نظر داریم اما اکنون و قبل از پایان فصل نام بردن آنها کمی زود است." کاکا هافبک برزیلی میلان اخیرا اعلام کرد :" اگر دست من بود به هر قیمتی شده جرارد را به سن سیرو می آوردم."
بکام:آنچلوتی زبان انگلیسی می خواند
دیوید بکام به خبرنگاران اعلام کرد آنچلوتی زبان انگلیسی می خواند...
سایت گل : دیوید بکام هافبک ملی پوش میلان که از زمان حضور قرضی اش در این تیم تا به حال دو گل به ثمر رسانده و چندین پاس گل برای هم تیمی هایش مهیا کرده به خبرنگاران اعلام کرد که آنچلوتی ، کاندید مربیگری چلسی، در حال یادگیری زبان انگلیسی است.
بکام تنها بازیکن میلان است که زبان مادری اش انگلیسی است بنابر این آنچلوتی می تواند برای بهتر ارتباط برقرار کردن با بکام زبان انگلیسی یاد بگیرد اما نمی توان قبول کرد که مربی یک تیم برای ارتباط برقرار کردن با بازیکنش زبان او را یاد بگیرد.شاید اخبار اخیر مبنی بر پیشنهاد چلسی به کارلتو موجب شده او به دنبال یادگیری زبان انگلیسی باشد.
بکام می گوید :"وقتی من به میلان آمدم آنچلوتی مشغول یادگیری زبان انگلیسی بود، هر وقت من تلاش می کردم اشتباهات انگلیسی اش را تصحیح کنم او روی اشتباهش پافشاری می کرد و در پایان هر دو می خندیدیم." بکام بلافاصله بعد از ای گفت :"البته من هیچ چیز در مورد چلسی نمی دانم."
اگر آنچلوتی هدایت چلسی را بر عهده بگیرد به شمار مربیان ایتالیایی در انگلیس و ایرلند اضافه خواهد شد.فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس، جووانی تراپاتونی سرمربی تیم ملی ایرلند و جان فرانکو زولا سرمربی وستهم هم اکنون در بریتانیا مشغول کار هستند.
رقابت با بازيكن انگليسي ميلان
همسر ديويد بكام عضو تيم ژيمناستيك گالاكسي شد
خبرگزاري فارس: همسر بازيكن انگليسي تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا به ازاي هر ماه فعاليت در ژيمناستيك، 3 هزار دلار ميپردازد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از واشنگتن پست، ويكتوريا بكام از ابتداي ماه آوريل در تيم ژيمناستيك لوس آنجلس گالاكسي امريكا به فعاليت پرداخته است.
وي با پرداخت حق عضويت 3 هزار دلاري در ماه، تصميم گرفته به موازات فعاليت ورزشي همسرش، خود نيز به اين رشته مشغول شود.
ويكتوريا 35 ساله در اين باره گفت: "از مدت ها قبل تصميم روي آوردن به ژيمناسيتك را داشتم. براي اينكه به لحاظ ورزشي با ديويد رقابت كنم، عضو گالاكسي شدم. "
مطابق اين گزارش، ويكتوريا در دوران نوجواني و سال هاي قبل از ازدواج با كاپيتان اسبق تيم ملي انگليس، در اين رشته فعاليت كرده است.
ديويد بكام در فوتبال با باشگاه لوس آنجلس گالاكسي قرارداد دارد و اكنون به صورت يار قرضي در تيم آ.ث ميلان بازي مي كند.