با اومد پارس آنلاین و شاتل در مرکر چمران باید دید این فن آوا قیمتهاشو کم میکنه یا همچنان رویه قبل رو ادامه میده
Printable View
با اومد پارس آنلاین و شاتل در مرکر چمران باید دید این فن آوا قیمتهاشو کم میکنه یا همچنان رویه قبل رو ادامه میده
سلام دوستان
من قبلاً از لایزر سرویس داشتم حالا میخوام تغییر سرویس بدم
لیست قیمتها رو خیلی دیر میشه پیدا کرد و در دسترس نیست
256/128 گروه سرویسهای P (سرویس اقتصادی) چقدر سرعت دانلود داره؟؟؟
دانلود رایگان شبانه داره یا نه؟ چون تو سایت جیزی در مورد این موضوع گفته نشده
هزینه رانژه داره؟؟(اینم تو سایتش نوشته نشده) اگه داره چقدره؟
این نکته که در پایین تعرفه ها نوشته :
"سرعتهای ارسال و دریافت تمامی سرویسها برای مصارف خانگی ( Kbps 128/128 ) می باشد."
تو تعرفه ها کلاً 256 نوشته شده ولی این نکته دیگه چیه؟؟
در ضمن من ساکن تهران هستم
عزیز فن آوا یه مدته حالی به حالی شده
من سرویسم 512 روزانه بود که دانلود شبانش 256 هستش،یعنی روزا 60 میگرفتم و شبا 30
الان حدود یک ماه و 10 روزه که سرعتم چه روزانه و چه شبانه رفته رو 240 کیلوبایت !!!
یعنی حدود شبی 3.7 گیگ دانلود دارم ! اگه شانس بیاری سرویست اینحوری میشه،اگرم بدشانس باشی همون چیی که بهت اعلام میکنه رو میده،نه یک ذره کمتر و یا بیشتر
برای اون مشکل 128 هم میتونی از نماینده های فن آوا سرویس بگیری،اون ها تا 2 مگ رو به همه میدن :10:
اینجور که شما میگید 1 ماهه اینجوریه پس چیز گذری نبوده و انگار واسه همیشه همین میمونه ، هوم؟!نقل قول:
عزیز فن آوا یه مدته حالی به حالی شده
من سرویسم 512 روزانه بود که دانلود شبانش 256 هستش،یعنی روزا 60 میگرفتم و شبا 30
الان حدود یک ماه و 10 روزه که سرعتم چه روزانه و چه شبانه رفته رو 240 کیلوبایت !!!
یعنی حدود شبی 3.7 گیگ دانلود دارم ! اگه شانس بیاری سرویست اینحوری میشه،اگرم بدشانس باشی همون چیی که بهت اعلام میکنه رو میده،نه یک ذره کمتر و یا بیشتر
برای اون مشکل 128 هم میتونی از نماینده های فن آوا سرویس بگیری،اون ها تا 2 مگ رو به همه میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این توصیفات شما ، قبلاً اگه کسی 128 میگرفت دانلودش 16 بود و اگر 256 دانلودش 32، درسته؟
پس شما الان در هر دقیقه حدود 12 مگ دانلود دارید و یک ساعتش میشه720 مگ
حالا اگه کسی 256 بگیره اونوقت 360 مگ در هر ساعت دنلود داره و تو 6 ساعت شبانه میشه با کم کاستیه سرعت 2 گیگ هر شب دانلود داره!!!! این که خیلی خوبه :دی
این نمایندگی ها که میگید واسه کجاها و چه مناطقی هستند؟؟
یکم چپکی گرفتی حرفهای من رو :دینقل قول:
ببین
فن آوا سرویس هاش معمولا اینجورین : 128 : 16
256 : 32
512 : 64
و ....
یعنی همون چیزی رو که بهت میگه رو میده،مثلا اگه میگه 512 بهت 64 میده،جوری که امکان نداره از 70 بالاتر بیاد و از 55 پایین تر بره
به صورت نرمال سرعت شبانه فن آوا نصف سرعت روزانته،یعنی وقتی اکانتت 512 هستش شبانت 256 میشه که از 2 تا 7 صبح 500 مگ حدودا دانلود داری
این قضیه من یه چیزه عجیبیه ! فک میکنم اتفاقیه که سرویس من اینجوری شده،چون من الان حدود 1 سال و 9 ماه هستش که از فن آوا سرویس دارم به جز این دفعه حتی 1 بار هم نشده که سرعتم بالا پایین بشه
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی :)
نمایندگی ها هم همه جای تهران اگه پورت خالی باشه سرویس میده مشکلی ندارن:46:
برادر اصلاً هم چپکی نگرفتم
خیلی ببخشید ولی شما خوب نگرفتی
منم گفتم:
و به طبع اون 512 رو 64 تا سرعت داشتیدنقل قول:
با این توصیفات شما ، قبلاً اگه کسی 128 میگرفت دانلودش 16 بود و اگر 256 دانلودش 32، درسته؟
ولی حالا که اینجوری شده سرعتتون حدوداً 4 برابر باید شده باشه
ولی این اتفاق انگار فقط واسه شما نیفتاده
چون تو 2 صفحه قبل هم من چندتا پست با همین مضمون پست شما دیدم، انگار واسه خیلیا اینجوری شده
درمورد نمایندگی ها ، من فکر کردم شما زیر مجموعه های شرکت فن آوا رو منظورتونه
داداش من :)نقل قول:
من چاکرم
شما الان به من بوگو چی میخوای من جواب بدم
این نمایندگی ها درواقع همون زیر مجموعه ها هستن،اما همیشه خودشون رو به اسم نماینده معرفی میکنن !
سلامتی شما ;)نقل قول:
شما الان به من بوگو چی میخوای من جواب بدم
شما خودت کدوم شهری؟
و از کدوم نمایندگی گرفتی؟
++++++++++++++++++++
ویرایش:
من حواسم نبود تو 2 صفحه قبل خود شما از سرعتت تعریف کردی :)
من الان دو ساله از فن آوا سرویس 512 میگیرم.
از مهرماه سال قبل تا حدود 2 هفته پیش سرعت دانلودم از 512 کیلوبیت به 1 مگابیت ارتقا پیدا کرد و از دو هفته پیش هم از 1 مگابیت به 2 مگابیت ارتقا پیدا کرد.
اینم بگم که از همون اول سرعت دانلود شبانه و روزانه من برابر بود و شب ها افت سرعت محسوسی نداشتم.(مگر چند شب انگشت شمار!)
اما هستند کسانی هم که همین الان از سرعت پایین سرویس هاشون مینالن!
پس نمیشه بطور قطع گفت که اگر شما هم از فن آوا سرویس بگیری ، حتما کیفیت سرویست خوب خواهد بود!
سلام دوست عزیز این لینک لیست قیمت هاستنقل قول:بعضی از سرویسا شبانه داره دقیقترشو باید از واحد فروش سوال کنیکد:http://www.fanava.com/fanavadp_services.html
هزینه رانژه مثل همه شرکتا 10000 تومان به اضافه ابونمان مخابرات
سلام دوستان
كلا نظرتون در مورد شركت فن آوا چيه؟
اين شركت رو براي گرفتن سرويس اينترنت پرسرعت، پيشنهاد مي كنين؟
آيا براي هميشه سرعت دانلود، به اين شكل، عالي مي مونه؟
( من تو فكر وايمكس بودم كه يه دفعه متوجه شدم شركت فن آوا همچين سرعتي رو ارائه مي ده، با نمايندگيش تو شهرمون كه صحبت ميكردم، ميگفت از 512 به بالا هر سرويسي رو بگيري با سرعت دانلود 2 مگ ميتوني دانلود كني)
سرعت من خیلی کم شده
112 نهایتشه
از وقتی مدام قطع و وصل میشد و به شرکت زنگ زدم و شماره کارت و پورت دادم !
اشتباه کردینقل قول:
نباید زنگ میزدی پشتیبانی
من سری اول زنگ زدم،سرعتم از 240 اومد رو 60 !
نمیدونم چی شد دوباره سرعتم رفت بالا،ایندفعه چند بار قطع شد ولی زنگ نزدم،به محض زنگ زدن سرعت رو میارن پایین
این استادی که اینجا از فن آوا بودن دیگه سر نمیزنن؟نقل قول:
برای من الان سه شبه که فایل برای دانلود میذارم ، اینترنت قطع میشه و دانلود ها نیمه کاره میمونه!:41:
نه،از فن آوا رفته ایشوننقل قول:
سلام دوست عزیر کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
سلام من کارمند یخش فنی فن اوا هستم مشکلی تو سرویس داشتین بگیدنقل قول:
سلامنقل قول:
مرکز شهید بهشتی هستم.
جریان این قطعی ها چیه؟ (البته فقط شب ها هستش!)
سپنتا #$#% شده !!
این فن آوا 128 نامحدودش چجوریاست ؟!
مرسی :46:
یکی در مورد این سرویسای خلیج فارس توضیح میده
سرعت دانلودش چنده؟
آقا سلامنقل قول:
به شما بگیم سرعتمون خوبه نمیری کمش کنی :دی ؟
این قضیه چیه ؟ من 512 بودم الان حدود 2 ماهه شدم 2 مگ
خود شرکت با برنامه ریزی این کارو کرده ؟
سلام به دوستان قدیمی فناوایی !
من میخوام یه اکانت ۱ ماهه رپید بگیرم...گفتم اگر کسی پایست دوتایی بگیریم که بصرفه باشه
کلا ۲۰ تومن درمیاد که نفری ۱۰ تومن میفته...من برا دانلود شبانه میخوام. اگر کسی هست پ.خ بده.
عزیزمنقل قول:
نمیتونی اشتراکی از رپید استفاده کنی
آی پی تغییر کنه اکانتت بلاک میشه
فقط با یک آی پی میتونی دانلود کنی
این صحبت شما تجربیه یا نظریه است ؟!!!نقل قول:
چون تو سری قبل از این تغییرات اخیر رپید من خودم اشتراکی استفاده کردم و مشکلی نبود (اون موقع هم همه میگفتن که نمیشه و .... ) .....الان که تغییراتی داده نمیدونم.
یکی لطفا تست سرعت از نامحدود 64 و 128 بزاره
اگه هم کسی میدونه سرعتشون معمولا چنده بگه ممنون میشم
اول باهاشون تماس بگیر ببین این سرویس رو ارائه میدن یا نه!نقل قول:
من چند وقت پیش میخواستم سرویس نامحدود 128 بگیرم گفتن این سرویس رو نداریم.
برای تصمیم گیری به لیست سایتشون اکتفا نکن و باهاشون تماس بگیر چون همه اون سرویس هایی رو که قید کردن ، ارائه نمیدن!
دوست عزیزنقل قول:
من نماینده فروش رپیدشیر بودم , از هر نماینده ای هم در ایران سوال کنید همین نظر را دارند
این درسته که فن آوا در مرکز چمران فقط سرویس S میده؟
من زنگ زدم نمایندگی اصفهان گفت سرویس خلیج فارس داریم
در مورد سرویسهای اقتصادی هم گفتن کمترین سرعت 256 هست و ما روی دو برابر بستیم
یعنی اگه 256 بگبرید ما روی 512 میبنیدیم که سرعت دانلوذ میشه 64
حالا موندم خلیج فارس بگیرم یا سرویس اقتصادی با ترافیک بالا
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
من شنیدم خلیج فارس خسلی شانسیه و به افرادی که باهات share هستن بستگی داره؟
سرعت دانلود خلیج فارس رو نپرسیدی متوسط رو چنده؟
متوسطشو نه ولی گفت ممکنه یه بار 7 و 8 بشه دانلودتون !نقل قول:
زرشکنقل قول:
متوسطشو نه ولی گفت ممکنه یه بار 7 و 8 بشه دانلودتون !
7 و 8 میخواستیم که dial up بود!
نقل قول:
خوب شیر 512/64 همینه دیگه
ممکنه سرعتت 8 باشه ممکنم هست 64 باشه !
سرویس P هم بد نیست
سلام
من قبلا از شرکت آسیا تک اینترنت می گرفتم چون قیمت سرویساش رو گرون کرد رفتم از گیتی نت گرفتم موقعی که خطم رانژه شد فهمیدم از فن آوا هست واقعا سرعتش افتضاح محضه شبا سرعت دانلودش در اینترنت 512 روی 7 یا 8 کیلوبایت بر ثانیه است . روز ها هم بیشتر از 40 تا 50 نیست.
به نظر من اگر کسی می خواد اینترنت بگیره از شاتل بگیره بهتره
این که دلیل نمیشه چون سرویس شما بده ، برای بقیه هم بد باشه!نقل قول:
سرویس 512 من الان 10 ماهه که شده 1 مگ! روز و شب هم فرقی نداره! تازه یک ماه هم شده بود 2 مگ! (اینم دلیل نمیشه که من به بقیه بگم بیاین از فن آوا سرویس بگیرین! توی ایران اینترنت شانسیه!)
واقعا دزدن دهنمم سرویس شد همش قطعی همش اعصاب آدم خورد میشه همش هم میگه مشکل از خودتونه
یکی نیست بگه اگر مشکل از ما بود همون یه بارم وصل نمیشد شما که پهنای باند ندارید غلط میکنید به ملت اینترنت میفروشین:2:
شما که در انگلیس سکونت دارید مگر شرکت قحطه که رفتید از فناوا گرفتی ؟! :دینقل قول:
جدای از شوخی تو منطقتون مگه شرکت دیگری نیس؟ کدوم منطقه اید ؟
ما اینترنتمون تو انگلیس کابلیه :31: اینو برای همسر ایرانیم گرفتم گفته من دوست دارم با نت ایران وصل شم :31:نقل قول:
شرکت که بود ولی چون قبلا ازش سرویس داشتم و قیمتش 3 4 تومنی کمتر بود از فن آوا گرفتم اون موقع هنوز کارش تو دهات ما نگرفته بود بهتر خدمات میداد البته قطعی داشت ولی خیلی کمتر، اگر میدونستم الان مار خوردن افعی شدن و به این افتضاحی خدمات میدن میرفتم از یه شرکت دیگه میگرفتم، معلوم نیست یه مثقال پهنای باند رو به چند نفر میفروشن :19: