سلام به همه دوستان
چطوري ميشه از سلامت يه پاكت پيسي دست دوم (جهت خريد) مطمئن شد؟
ممنون
Printable View
سلام به همه دوستان
چطوري ميشه از سلامت يه پاكت پيسي دست دوم (جهت خريد) مطمئن شد؟
ممنون
:8:نقل قول:
چاکرم:40:
مطمئن باش که واسه بلوتوث همه کار کردم ولی درست نشد....
نظر شما ملاک اصلی ماست :10:
همونطور که شما گفتین واقعا بدون پاکت نمیشه ...هر میاد خونمون میگه چه خونتون سوت وکوره :31:
و واقعا پاکت خیلی امکانات داره که Symbian نداره ولی من که نگفتم پاکت نباشه گفتم I900 بره که رفت و N96 بیاد که اومد و تا 2 "3 روزه دیگه هم یا HD یا HD2 میگیرم...صفا!!:8: به نظر من هر کی میخواد حرفه ای موبایل داری کنه باید یه نوکیا غیر لمسی با دوربین و قدرت صدای بالا و امکاناته منحصر به فرد مثل Live TV بگیره که نمونش N96 و اصلا براش قاب نندازه و نگرانه خش افتادنش نباشه و البته یه پاکت صفحه بزرگ مثل HD2 بگیره و بزاره توکیف مخصوص و ازش به عنوان یه لپتاپک کوچولو استفاده کنه و ازش به خوبی محافظت کنه....اینم ایده های فوق العاده ی من برای موبایل داری:5:
سلام
دوستان بنده 600 تومن بیشتر پول ندارم به نظر شما touch pro 2 بگیرم یا منتظر بمونم x2 پایین بیاد ؟؟ من به قدرت و سرعت اعتقاد زیادی دارم و صفحه کیبورد. ولی تو بررسی gsmarena نوشته بود که سرعت x2 پایینه.
حالا من خودم انتخابم پرو2 هست ولی این گوشی که اومد مردد شدم ولی وقتی بررسی ایکس 2 رو خوندم باز مصمم شدم که پرو2 بگیرم. در هر حال قاطی کردم که منتظر اون بمونم یا اینو بگیرم. یکی هم اینکه من الان تو مالزی ام این گوشی پرو 2 حدود 700 تومن قیمتشه اما تو ایران 600 تومنه!!!جفتشونم چینین!! x2 هم همچین بساطی داره یعنی اینجا با اونجا فجیع اختلاف قیمت داره.... حالا به نظر شما از ایران بگم بفرستن بهتره یا از اینجا بگیرم؟؟؟
نقل قول:
سلام.
واسه اینکه سرعت برات مهمه یک نگاهی هم به امنیا 2 بنداز ضمن اینکه پرو 2 هایی که تو ایرانه تایوانیه.(لااقل اونی که من گرفتم و یه چند تایی که دوستان گرفتن همه تایوانیه).وقتی اینقدر اختلاف داره (الان ایران فکر میکنم یاس 580 باشه).خوب از ایران واست بفرستن بهتره هم ارزونتر گرفتی هم تایوانیشو گرفتی.:11:
ایول بابا پرو 2 هم گرفتی ؟!! مبارک...انشا الله برات بترکونه!! ببخشید که فضولی میکنم ولی میشه یه لیست از پاکت هایی روکه داری بزاری؟؟!:10: در ضمن اگه فروشنده ای من یکیشونو خریدارم...چیا داری؟؟؟:40:نقل قول:
نقل قول:
سلام.
پرو 2 رو که حالا نگرفتم ,زمانی که یک هفته بود اومده بود گرفتم.والا PPC هایی که دارم رو هم دوستان میدونن یه چند تایی هست.:46::11:
خوب چرا ناز میکنی بگو دیگه:31:.......شاید مشتری خوب پیدا نکردی که نفروختی....ولی من مشتری هستم:10:
تا اونجا که میدونم اکسپریا دایاموند و امنیا داری درسته؟؟و البته پرو2
دوستان من میخوام htc hd ام رو بفروشم, اینجا تاپیک مناسبی براش مشاوره در این مورد هست یا نه ؟ :20:
اگه هست دوستان لطف کنن بگن که چه قیمتی برای فروش دست دومش خوبه ؟ من آخرین عددی که شنیدم حدود 350 بوده :13:
پک فروشی اینه :
خود گوشی (!) + یک قاب ژله مانند (خودم 18 خریدم) + حدود 50 تومن برنامه که یاس کرد تو پاچه ام ! گارمینش که هیچی (میتونین دانلود کنین) , ولی یه دیکشنری تقریبا خوب هست و اس پی بی کامل موبایل و پچ اضافه ی فایل اکپلورر و یه سری از اینجور چیزا ... :46:
واللا من از قیمت خبری ندارم ولی راجع به فروش چند تا چیز بت بگم بد نیست . ..نقل قول:
1. اگه گوشی اصلیته بزار کنار یه چیز دیگه بردار .
2.سعی کن بیشتر به آنا بفروش تا به مغازه دار .
3. سریع بفروش
4.اگه پکش کامل نیست کاملش کن بعد بفروش .
5. حواستم باشه داری گوشی 2 HTC تو ایرانو رد می کنیا (یعنی اگه چیزه خاصی مثلا HD2 چشتو نگرفته و براش له له نمی زنی از لحاظ مالی به فروشش نمی صرفه .
خیلی کم بهت گفتن! مواظب باش بزخری نکنن!
من همین چند روز پیش HD م رو فروختم 420
اتفاقا همون hd2 چشمم رو گرفته که میخوام اینو رد کنم :40: :8:, ولی با توجه به این که چیزی که از این فروشنده ها دیدم :2: و این عددی که این دوستمون این پائین زده (420 تومن :27:) میخوام حتما به فرد بفروشم, و از اون طرف ممکنه یه کم طول بکشه, برای همین باید قرض بگیرم و اونو بخرم تا بتونم اینو بفروشم (به همون دلیل مورد اولی که گفتین). پکش کامله, ولی میخواستم اگه بشه مموری 8 گیگش رو بردارم که مجبور نشم یه بار بریزم روی کامپیوتر و دوباره بریزم رو یه مموری جدیدی که باید پول براش بدم ... :23:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من که خیلی خوب فروختین, به شخص فروختین دیگه ؟ و دیگه این که اگه اینطوریه, کس دیگه ای رو هم میشناسین که بخواد ؟ من تقریبا برای فروش سریعش هم آماده ام :46:
دوستان من زیاد پول ندارم می خوام یه گوشی تو حدود 550 تومان بگیرم چی بگیرم خودم نظرم بین Hero و i8000 هست نمی تونم از قیافه هیرو بگزم اما انگار i8000 یه چیز دیگست درسته ؟کسی HD2 دست دوم حدود 600 سراغ نداره؟البته HD هم دیدم بد نبود حالا من بنده خدا چیکار کنم
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
با این ایده خسته نشی خوب ادم عاقل پول هر دو گوشی را می زنه روهم می ره گوشی جدیده اچ تی سی 1 گیگ هرتزی را می خره یا موتورولا جدیده را هان !!!نقل قول:
نه ! به مغازه دار فروختم ! البته از نوع نسبتا" با انصافش!نقل قول:
گریه می کنم ها !!! خوب یه کسی جواب بده دیگه حداقل بگین HTC HD بهتره یا Samsung i8000
hd2 یا hd1 ؟نقل قول:
اگه hd1 منظورته امنیا ازش بهتره
oled
مموری داخلی
cpu قویتر
دوربین قویتر و فلش
باتری قویتر
اسپیکر و هدفون قویتر
ویندوز موبایل 6.5
و...
سامسونگ i8000 ،ویندوزش 6.5 هست؟!نقل قول:
نقل قول:
در ایران خیر ... اما به تازگی رام 6.5 به دست مایکروتل رسیده که اگر شما با گارانتی گوشیتون رو بگیرید به محض اینکه بصورت رسمی در ایران وین 6.5 رو امنیا 8000 عرضه بشه ... بصورت رایگان برای شما نصب میکنند
نقل قول:
سلام.
خیر 6,1 هست ولی قابل ارتقاء به 6,5 .(6,5 رسمی براش تو سایت سامسونگ هست).
سلام دوست من ایمیل شما رسید در هر حال من خریدارم...ولی مشکل اینجاس که من شهرستانم و باید پستی معامله کنیم(البته اگه راه دیگه ای بلدی بگو ها؟؟!!) کرمانشاه هستم فامیلی چیزی اینجا ندارین؟؟ البته من الان 340 بیشتر ندارم ولی اگه میخوای من بعد 20 اسفند ازت 380 میخرم و رم 8 گیگتم نمیخوام وردار واسه خودت:20:...من مشتری پایه ای هستم خواستی SMS بدی بگو تا شمارمو بدم؟؟نقل قول:
دوست گرام...:31: من ایده ام چندین جا مطرح شده و چندین جایزه ی مطرح اروپایی گرفته !! باور ندارین تو گوگل سرچ کنین Real Madrid Cups :27: می بینین که هفت هشتا انواع جایزه رو گرفتم ....البته از شوخی که بگزریم ....ایده ی من کاملا سنجیده و درسته چون من این ایده رو واسه کسانی گفتم که حرفه ای موبایل داری میکنن و حدودا 5 ساعت در روز موبایل دستشونه!!! :11:نقل قول:
HTC Touch HD الان قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان حدودا بدون گارانتیش 550 هست و با گارانتی 590 :46:نقل قول:
البته من از دیاموند2 هم خوشم میاد دوستانی که با این معامله پستی موافقن و دیامنوند2 شونو میفروشن من ازشون 320 خریدارم و اول حتی میتونین اول از واریز شدن پول مطمئن بشین بعد گوشیو پست کنین!؟
سلام دوستان
بوی این اومد که کسی b7320 داره :دی ، منم اومدم یه سوالاتی بپرسم ..
من این گوشی توی ذهنم هست اما چند تا سوال برام پیش اومده ..
اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم ..
یکی کیفیت ساخت بدنه و.. کلا جوندار بودنش و ... چون خودم توی دست گرفتمش ولی احساس کردم پلاستیک خوبی نیست جنس بدنش :دی
یکی سرعتش، با توجه به ویندوز موبایل بودنش و بعد از مدتی که تعدا برنامه ها بالارفت و یا مموری سنگین شد ، سرعتش خوبه ؟
طبق اجربه شخصی که داشتم ، بعضی گوشی های سامسونگ و یه بعضی سری ها گوشی های فوق العاده خوبی از آب در میان ولی بعضی هاشون نه ، فوق العاده مزخرف.. میخاستم ببینم این جزو کدوم دسته هست ..
کلا اگر نکات بالا پایینی داره این گوشی بگید ممنون میشم چون یکی زا گزینه های خرید هست ..
--
راستی ، B 7330 که داداش بزرگه ی اینه ، وارد بازار شده ؟ اگه شنده چنده قیمتش ؟
خیلی ممنون دوستان
اینجور که به نظر میرسه Hero مشکل زیاد داره و احتمالا خیلیا میخوان بفروشن....من ازتون 350 میخرم ولی خوب چون شهرستانم پول رو اول به حسابتون میریزم بعد گوشیو واسم پست کنین.....هر کی طالبه یا علی....اگه هم خواستین یه N96 بهتون میدم با 40 تومان روش!!! (:
نقل قول:
والا یه مقدار هزینه محدوده ، یعنی نهایت تا 350 میتونم پول بدم ( البته میدونم که این قیمت برای یه پاکت پی سی خوب کمه به خاطر همین اگر گزینه ی خوب و مناسبی توش در نیاد حتما اجباری برای خرید پاکت پیسی ندارم ، بیشتر به خاطر این که سیمبین و جاوا و ... رو قبلا داشتم ، میخاستم تجربه متفاوتی با ویندوز موبایل داشته باشم اکا اگر هم نشد ملالی نیس :دی :دی ) .. که البته میشه با این قیمت تاچ2 گرفتم اما ..
من راحتی کار برای تایپ و اسمس و... برام خیلی مهمه ف به همین خاطر سراغ کیبور qwerty رفتم ، اما تاچ 2 کیبورد نداره ... البته اگر همون کیبورد تاچ داخلیش هم راحت و مناسب باشه مشکلی نیست ، چون من راحتی و سرعتش مهمه برام نه نوعش ...
ممنون ، من توی کامنتهای جی اس آرنا خوندم که خیلی ها از سرعتش گله داشتن، کند نیست ؟نقل قول:
توی یکی دوتا کامنت عجیب هم خوندم که نوشته بود اکثر برنامه های winmo روش نصب نمیشه یا کلا با نصب برنامه مشکل داره ، ایا همینطوره یا فقط یه حرفه ؟
ممنون
بچه ها کلی میگم برای گوشی هایه زیر مشتری پایه هستم...
1-دیاموند2.....بین 320 تا 340
2-تاچ اچ دی.....بین 350 تا 380
3-هیرو ..........بین 350 تا 370
سلام من می خوام یک پاکت پی سی بخرم که ebookبخونم 700 تو مان راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
سلام.
شما باید خواسته هایی که مد نظرتون هست رو بفرمایید تا دوستان بتونن با توجه به خواسته های شما بهترین گزینه ها رو پیشنهاد بدن.:11:
پاکت نخر اگه استفاده حرفه ای و زیاد میخوای بکنی در رابطه با خوندن پی دی اف... 2 راه داری:نقل قول:
1- پی دی اف ریدر بخری
2-آی پد داره عرضه میشه.. یکم صبر کن و آی پد بخر
یا علی:11:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
خدا بد نده!!!!!! این مدال اخطار چی بود آریان بهت دادن؟؟؟!!!!!! افتخاری هست واسه هرکس که تونسته یه اخطار بهت بده ..چرا که شاعر میفرماید : اگر با دیگرانش بود میلی چرا ظرف مرا ..... !! :40::40:نقل قول:
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
:40:
سلام.نقل قول:
خوبی داداش رسیدن بخیر. :11:
تکل خطرناک رفتم اخطار گرفتم.:31::21:
هنوز نرسیدم .. از جمعه مزاحم میشم.. البته باید adsl رو رو به راه کنم قبلش.. جان آریان خیلی پشیمونم دیر شروع کردم واسه خوندن.. اگه 2 ماه قبل تر میشستم پاش میزدم تو گوش تهران.. اما الان خدا عالمه.. در ضمن کلا هم زده شدم و حال ندارم سال دیگه بخونم .. شاید کنکور آزاد رو شرکت کنم و برم دانشگاه آزاد ولی اسم دانشگاه آزاد که میاد :2: .. اونم تازه واسه ارشد .. خودمو کشتم رفتم سمنان سراسری حالا بخوام ارشد رو آزاد بخونم کل سختی این چند سال بی اهمیت میشه... وای چقدر حرف نامربوط زدم..دوستان هرکس به اندازه ی کرمش یه دعا بکنه واسه ما... یا علی:11:نقل قول:
میبینم که تاپیک مشاوره هم شده چت روم ...
پس پروفایل و گروه ها واسه چیه ؟
سلام
من 400 هزار تومان معادل 4,000,000 ملیون رایال دارم
و ممکن نیست بتونم 401 تومن هم خرج کنم (به استسنای دایاموند 2 )
میخوام گوشی تووپ باشه دیگه
چی بگیرم ؟ (ترجیحا بالای 350 -360 نره)
سلام
من بین x1 و htc touch2 l,knl
کدومشو بگیرم
گل محمدی عزیز تجربه ی ایکس 1 رو داره.من پیشنهادم 3 جی هستش.
سلام اینو یکی از بچه ها گفت نظر شما چیه؟
نقل قول:
من یه پیشنهاد براتون دارم که پشیمون نمی شید....صبر کنید امنیا لایت بیاد ایران، واقعا ارزش صبر کردن داره....تو همین رنج قیمت هستش و ویندوز موبایله (نسخه 6.5) و البته صفحهش بزرگتر از تاچ 3 جی هستش و سخت افزار خیلی خوبی داره و....
به نظر من دایموند 2 بهتر از امنیا لایته مخصوصا در دیزایننقل قول:
اینم مقایسه این دو گوشی
کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2837&idPhone2=2689
امنیا لایت قیافش خیلی سرد هستش و ادم ازش خسته میشه .در ضمن به نظر من ویندوز موبایل = HTC
من مدتی گوشی p990 داشتم
الان میخوام گوشیppc بگیرم
به نظر شما بین x1 و htc touch 2 کدوم بگیرم بهتره:19:
یکم سلیقه ایهنقل قول:
ولی من باشم تاچ 2 رو میگیریم
چون با x1 کار کردم و به خاطر رزلوشن بالا آیکن ها و نوشته ها بسیار ریزند.
البته اگه امنیا رو هم بتونی نو پیدا کنی از این دو بهتره