نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad nasimafza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
384 لايزر دوستمون میگفتند که حدود 45 هست ...
مودم هم همش خریدنی هست ..
شما با لايزر تماس بگیرید ببینید چی میگننقل قول:
2344166
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad nasimafza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
384 لايزر دوستمون میگفتند که حدود 45 هست ...
مودم هم همش خریدنی هست ..
شما با لايزر تماس بگیرید ببینید چی میگننقل قول:
2344166
من می خوام سرویس adsl بگیرم - تو نظر سنجی که نگاه می کنم اول شاتل دوم صبا نت و سوم لایزر هست
میشه یه راهنمایی کنید خدمات و قیمت هر یک از این ارائه دهندگان به چه صورت هست
ممنون میشم راهنماییم کنید
آقا هر کاری کردی بگو منم انجام بدم - همسایه هم که هستیم خوبهنقل قول:
الان به نظر من شاتل واقعا خوبه !!
لایزر گفت همون 843 هم ممکنه بشه و یا نشه ..
گفت که ما بیاید درخواست بدید ما میریم درستش میکنیم .. اگر شد که خدا رو شکر اگر نشد پولتون رو پس میدیم
سلام
کسی میدونه بهترین سرویس دهنده حوالی 4راه زندان تا عادل آباد کدوم یکیه ؟
اصلاً شرط یه اتصال خوب چیه ؟!
پیش شماره مناسب ، ساپورت مخابرات منطقه یا چیز دیگه ؟
نقل قول:
حالا شما درخواست دادی؟؟؟ رفتن دنبال کارت ؟؟؟ هر خبری شد به منم بگو تا همون کارو بکنم ... من که گیج شدم ... دمت گرم
آره قیلتر خیلی کرده.مال منم سرعتش بین 12-15 هست. سایت youtube هم قیلتره +خیلی سایت های دیگه...نقل قول:
من رفتم لاوان ثبت نام کردم فقط امیدوارم که خطم Pcm نباشه
آقا بالاخره چیکار کردی؟؟؟ جواب دادن؟نقل قول:
دوستان میشه شماره تمام شرکت های گفته شده رو به بنده بدید من تو منطقه بنی هاشمی هستم با پیش شماره 750 اما هنوز جایی پیدا نکردم که به این منطقه Adsl بده
ممنون میشم شماره ها رو لطف کنید باتشکر
آقا من هنوز مشکل دارم به پارس آنلاین.
نمیدونم مشکل از کجاست.
دیروز و امروز و کلا روزهای تعطیل من برای وصل شدن به اینترنت مسیبت دارم.
مرتب قطعی دارم.
توی طول هفته هم این قطعی رو دارم ولی خیلی کمتر.روزی 2-3 بار.
حالا من چیکار کنم.فکر میکنید مشکل از کجا باشه؟؟؟؟؟؟؟
خط من وصل شد .
خیلی عالییه
من گفتن بهم وصل شده ولی چون 50 - 50 هست باید ببینید لینک میگیرید یا نه ..
اومدن تست کردن لینک نگرفتن ..
اما یارو رفته مخابرات گفتن باید یه چیز دیگه رو هم که توی محلتون هست بیایم درست کنیم ..
حالا منتظرم تا فردا ...
کسی نیست به من کمک کنه ؟
با این شماره تماس بگیر شرکت امین نت هست و منطقه پانصددستگاه و لشکری و ... رو ساپورت میکنهنقل قول:
6271299
الان تو شیراز به جز شاتل isp دیگه ای هست که ADSL بدون محدودیت دانلود بده؟؟
جریان مودمهای خاص چیه که میگن حتما باید برای فلان ISP از فلان مارک استفاده کنی؟یعنی من با مودم AZTECHنمیتونم از شاتل اشتراک بگیرم؟
منطقه وصال رو غیر از امین نت جای دیگه ای ساپورت نمیکنه دلیلش چی هست؟
نقل قول:
لایزر نامحدود میده
نقل قول:کد:http://www.kara-amin.com/services.asp
کسانی که از امین نت اشتراک گرفتن لطفا بگن الان وضعیت خوبی دارن یا نه ؟
نقل قول:
دوست عزیز شرکتی که فرمودید مثل این که همچین نظم درستی نداره من هر وقت زنگ میزنم کسی بر نمیداره
از من میشنوی دور و بر امین نت نرو.مثل من پشیمون میشینقل قول:
به این شماره زنگ بزننقل قول:
2345511 الی 15
راستی واسه منطقه وصال اگه غیر از امین نت شرکتی رو پیدا کردی که این منطقه رو ساپورت کنه حتما به من اطلاع بده.
این شماره ای که فرمودید مال چه شرکتیه ؟نقل قول:
دفتر مرکزی امین نتنقل قول:
واسه پیش شماره 750 غیر از امین نت اگه کسی جایی رو سراغ داره اعلام کنه.
امين نت افتضاحه ......
امروز 4شنبه از ظهر تا حالا اینترنت من مشکل داره.واسه بقه هم همینطور ه؟آراکس و منطقه هم مخابرات ایمان.
من که حدود 20 روزه با صبا مشکل بهم زدم. چراغ لینک چشمک زنه. مخابرات اومده خونمون خط را چک کرده میگه از لحاظ ما مشکل نداره. از صبا نت اومدن خونه نفهمیدن مشکل چیه. حالا قرار شده اسپیلتر مخابرات را برام عوض کنند.
راستی من یک خط دیگه دارم که pcm هست کجا باید تقاضا بدم pcm را بردارند؟ اصلا این کار را می کنند؟ چقدر طور میکشه؟
می خوام اگه بشه با این خط دیگه از شاتل بگیرم.
صبانت مشکل داره ؛ سرعت افتضاح هستش ...
تولد حضرت مهدی بود که واسه من از 50 اومد روی 10~20 ؛ البته بعد 1 دقیقه ...
اما الان خیلی دیر وصل میشه یا اصلا نمیشه ... شبانه هم امشب دیگه بدتر از شب های دیگه هست 15 !!!
دوستان دیگه صبازپرت ی همین مشکلات رو دارن !؟
برای کم هم قرار شده از الفو چک کنند و سایدم اسپلیتر رو توی الفو عوض کنند ...
نقل قول:
حامد جان مثل اینکه هیچ کس از پارس آنلاین نگرفته ..
شما خطتون فیبر نوری نیست ؟> ؟ ؟
آره ظاهرا.والا نمیدونم.منطقه ما فرهنگ شهر هست.فیبر نوری هست؟نقل قول:
حامد جان مثل اینکه هیچ کس از پارس آنلاین نگرفته ..
شما خطتون فیبر نوری نیست ؟> ؟ ؟
نقل قول:
پیش شمارتون چند هست ؟ ؟ ؟ ؟
سلام
دوستان عزیز
منزل ما خیابون خلیلی هست . خط های خیابون خلیلی خیلی وقته فیبر نوری شده . خطهای ملاصدرا هم چند روزی هست فیبر نوری شده . یکی نیست به اینا بگه شما که عرضه ندارید خدمات بدین بشینید سر جاتون نمی خواد پیشرفته بشید فیبر نوری بیارید . پارسال بود تقریبا که از صبا Adsl گرفتم . صبا تنها مرکزی بود که به فیبر نوریا ADSL می داد . خیلی عالی بود . مثل رویا . سرعت بالا . بدون نیاز به شماره گیری با مودم . قبل از اینکه ویندوز کاملا بالا بیاد اینترنت وصل بود . سرعت خفن 50 کیلو بر ثانیه . اکانت ارزون 3ماه 30 تومن . ولی این رویا به سرعت از بین رفت و یک دفعه طی یک عملیات انتحاری و شهادت طلبانه مخابرات گور به گور شده کابل برگردون کرد و چراغ خوشگل مودم خوشگلم چشمک زن شد . حدود 5 ماه از اون روز می گذره و من در آرزوی اینترنت پر سرعت هستم . خواستم وایرلس بگیرم بعضی از شرکتا می گفتند ماهی 100 تومن و بعضی می گفتند هزینه اولیه 700 تومن . خلاصه برگشتیم به زمان تیرکمون و نیزه . اینترنت دایال آپ .
حالا کسی می تونه منو از این فلاکت نجات بده ؟ راهی چاره ای اینترنت ماهواره ای ( با دیش ) با کوفت با هر چی .
من 2 ماه و نیم این مشکل رو داشتم . هر 4 یا 5 روزی یک بار چراغ ثابت می شد و اینترنت وصل می شد . به محض اینکه به هر دلیلی مودم ریست می شد لینک می پرید و تا چند روز بعدش ثابت نمی شد . خودمو خفه کردم آخرش اشتراک 3 ماهم تموم شد و نتونستن درستش کنند . به آقای عسکری توی صبانت و یک نفر دیگه توی مخابرات هم 100 بار زنگ زدم فایده نداشت .نقل قول:
نقل قول:
دوست من اردلان هم خونشون رحمت آباده اونم از صبا گرفته ....
آقا شما چی شد کارت یه توضیح بده ...... من منتظرم ببینم واسه شما وصل میشه یا نهنقل قول:
راستی مودم رو از خود لاوان بهت دادن یا قبلا داشتی . مارکش چیه و چند گرفتی ؟؟؟؟
من از لاوان 256 گرفتم.3روزه وصل شد. الان هم با 28-29 دانلود مي كنم . تا حالا كه مشكلي نداشتم .