درودنقل قول:
دوست عزیز من هم نگرانم و هم نمی تونم تمرکز حواس داشته باشم .
ممنون می شم راهنماییم کنید
درودنقل قول:
دوست عزیز من هم نگرانم و هم نمی تونم تمرکز حواس داشته باشم .
ممنون می شم راهنماییم کنید
دوست گرامینقل قول:
اگر شما بخواهید از زدن تستهای یک درس کاملاً صرفنظر کنید، لطمه جدی خواهید خورد. با وجود اینکه ضریب این درسها کم هستند، ولی باز هم تاثیر گذارنده هستند. اگر عامل موفقیت شما در آزمون نباشند، عامل بازدارنده هستند. شما باید در حد تعادل و در حد متوسط یعنی به اندازهای که بیشتر داوطلبان کنکور این درس را میزنند، بتوانید تستهای این دو درس را بزنید.
ممکن است که این درسها خیلی برای شما دشوار باشند! اما سوالات آسان در این درسها یافت میشوند. شما میتوانید با شناسایی نقاط قوت و ضعف خود و تقویت نقاط قوت خود در این درسها، دستکم 20٪ این درسها را در کنکور بزنید و ضرر زیادی نکنید.
کنار گذاشتن یک مبحث به مراتب بهتر و مفید تر از کنار گذاشتن یک درس است. پس شما میتوانید در درس زبان، تنها تستهای واژگان را بزنید. شاید بتوان این گونه تستها را سادهترین تستهای این درس به شما آورد. در مورد گرامر هم کافی است مباحث تست خیر را یاد گرفته و بر آنها مسلط شوید.
در مورد فیزیک نیز چنین مباحثی وجود دارند که مهم و یا آسان هستند و با زدن تستهای مربوط به این گونه مباحث، در حد متعادل تست های این درس را بزنید و کمتر ضرر کنید.
میبینم که شما زودتر از من اومدید و بحث رو شروع کردید.:31:نقل قول:
این نخستین آزمونی از سازمان سنجش بود که دادم. به نظر من سوالهای ریاضی و فیزیک خوب و تقریباً آسون بودند. ولی در مورد شیمی نظری ندارم.
عربی هم سوالاتش خوب بود. فکر کنم دین و زندگی آسون بود. چون با وجود اینکه دین و زندگی نخونده بودم، کلی از سوالات رو جواب دادم! زبان انگلیسی هم خوب بود . البته متن کلوز به نظر من گیج کننده بود. من که نفهمیدم متن کلوز در مورد چی بود!!!!
ولی در کل آزمون خوبی بود.
امروز ادبياتش واقعا سخت بود ( آزمون جامع سنجش )
جامعه آماري.
از جامعه آماريش بگيد.
ضمنآً من فكر نميكنم اين آزمون و حتي آزمون بعدي مشخص كننده دانش واقعي شركت كننده ها باشن؛بچه ها هنوز تموم نشدن و يا جمع بندي نكردن پس نمي تونه نتايجش واقعي باشه.
راستي به نظرتون تو يه آزمون كه تداخل وجود داره كدومو برم؟سنجشو يا كانونو؟
راجع به جامعه ی آماری چیز زیادی نمیدونم ولی شرکت کننده ها معمولا همیشه آماده هستننقل قول:
اونایی که میخوان آماده باشن مطمئن باش که آماده میشن و دانش واقعی خودشونو نشون میدن
به نظر من سنجشو بری خیلی بهتره البته بازم بستگی به نظر خودت داره
:31:سلام(بعد از تقریبا 2 ماه)
به همتون تبریک میگم (بخاطر افزایش پست ها)(26 تا از پستای منو حذف کردن:31:)
دوباره کانون اینجا روبه راه شد ولی تراز من ...:41:
دو آزمون پیش شدم 6550(کمبود ساعت مطالعه رفتم تو 20 و 25 )
سهیل جویای ترازت بودم(خیلی برام خوشحال کننده بود )
.................................................. .................................................. ...
در مورد سنجش
ادبیات خیلی سخت بود و شیمی(برای من)(این دو درس رو انتظار بالای 70 داشتم:41:)
درصدای سنجش
ادبیات 50%
عربی 72%
دینی 80%
زبان 72%(4 تا غلط تو close test :31:)
ریاضی 62%(خیلی اسوووووووووووون بود که ترسیدم آخری ها رو اشتباه زدم)
فیزیک 62%(مثل ریاضی)
شیمی 46 %(یکی بگه چراااااااااااااااا؟ )
..............................................
در کل خیلی الکی بود اصلا انتظار این سوالات آسون رو نداشتم(من هیچی نخونده بودم اینجوری شد)
:11::11::11: بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــای
نقل قول:
خيلي ممنون بابت راهنماييتون :11:
من میخوام کنکور سراسری شهر خودم قبول شم
تا حالا هیچی نخوندم!
تا کنکور هم روزی یکی دو ساعت میتونم بخونم
به نظر شما تو این یکی دو ساعت چی بخونم بهتره؟
بستگي به رشتتون داره.درسهايي كه ضريبشون تو كنكور زياده رو تو اولويت خوندن قرار بديد. اول مفهومي بخونيد بعد تست بزنيد. البته روزي يكي دو ساعت كمه سعي كنيد بيشتر بشه ولي هنوزم فرصت داريد.نقل قول:
رشتتون رو بگيد تا من يا دوستان بتونيم بهتر كمكتون كنيم كه چه درسهايي رو توي فرصت باقي مونده بخونيد.
من این جور که حساب کردم ادبیاتا 61% زده بودم.
بعد از این آزمون سنجش من به یه نتیجه ای رسیدم که:
ادبیات خوندن با شیوه همیشگی دیگه فایده نداره(منظورم اینه که کتابا باز کنی و از روش بخونی و یا از رو گاج بخونی)
الان باید ادبیاتا موضوعی خوند .مثلا فقط بشینی لغت بخونی(از کتابی مثله تب کنکور)یا فقط املا
اینکه کتابا باز کنی و از رو متن که می خونی معنی لغتا بگی فایده نداره چون تو کنکور دیگه متنا نمی دند
آقا من 2 ما دیگه کنکور دارم بگید چه کار کنم عمومی هارو خوندم ولی تو دیفرانسیل و انتگرال موندم.کمممممممممک
دوست عزیز شما اول بفرمایید رشتتون چیه تا بتونم کامل راهنماییتون کنمنقل قول:
بازم به نظرم دیفرانسیل و انتگرال رو که نمیتونی بخونی فعلا بزارشون کنار و برو سر تخصصی ها
سلامنقل قول:
چشم من در خدمت شما هستم اشاا... تا شب میگم باید چی کار کنین
قربونه همه:10::11:
منم با موضوعي خوندن موافقم. توي ادبيات بهترين كتاب گاج. من خيلي از آرايه ها و ارتباط معنايي شعرها رو از همين كتاب ياد گرفتم.نقل قول:
سلام سعید چطوری پسر خوبینقل قول:
کجایی چند وقتی نبودی ها
ممنون سعید جان
راستی سعید cloze نه close:31:
الان نمیتونم جواب بدم
اخه شارژ ADSL
ام تمومه باید برم شارژ ش کنم(الان با دایل آپ(زغالی) اومدم):27:
ولی عصری میام
مرسی
قربانت
سهیل
سلام دوستان
من نمی تونم سر جلسه ی ازمون تمرکز حواس خودم رو حفظ کنم و به شدت نگرانمی شم .
خصوصا وقتیکه می خوام اختصاصی ها رو بزنم . به همین دلیل یکم سرعت عملم کم می شه .
منتظر راهنمایی های شما هستم
رشتم ریاضی-فیزیک میخوام IT قبول شم!نقل قول:
چطورنقل قول:
بر اضطراب امتحان علبه كنيم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ما پيش از امتحان يا وقايع مهم ديگر، درجاتي از نگراني يا تنش را تجربه ميكنيم.
در واقع كمي ترس و نگراني، ما را برميانگيزد و به كمكمان ميآيد. ولي نگراني بيش از حد ميتواند مشكل ايجاد كند مخصوصا اگر در جريان آمادهسازي و انجام امتحانها مزاحمت ايجاد كند.
مقابله با اضطراب
اولين گام اين است كه بين 2 نوع اضطراب تمايز قائل شويم. اگر اضطراب شما نتيجه مستقيم عدم آمادهسازي باشد آن را واكنش طبيعي و منطقي در نظر بگيريد ولي اگر كاملا آمادهايد ولي با اين حال هنوز وحشت زده و يا حساس هستيد واكنش شما منطقي نيست. با اين كه هر دوي اين اضطرابها طبيعي تلقي ميشوند( چون هر كسي ممكن است آنها را تجربه كند) ولي محققا آنچه اهميت دارد به دست آوردن دانش و اطلاعات در زمينه چيره شدن بر آثار اين گونه اضطرابها است.
تغيير دادن نگرشهاي خود
با تغيير دادن ديدگاه خود درباره تجربه امتحان، ميتوانيد از مطالعه كردن لذت ببريد. اين كار عملكرد شما را بهبود ميبخشد. زياده از حد به نمره اهميت ندهيد. نمره نه بازتابي از ارزش فردي شماست و نه ميتواند موفقيت آينده شما را پيشبيني كند. نكات زير را در نظر بگيريد:
- به خودتان بگوييد كه يك امتحان تنها يك امتحان است. چيزهاي ديگر هم در زندگي هست.
- بعد از امتحان به خودتان پاداش بدهيد، به طور مثال فيلمي تماشا كنيد، براي غذا خوردن بيرون برويد، ديداري با دوستان داشته باشيد و... .
- از تجسم احساسهاي منفي پرهيز كنيد.
-
شيوههايي طرح ريزي كنيد كه كار شما را در نيمسال تحصيلي بعدي بهبود بخشد. به خاطر داشته باشيد كه منطقيترين انتظارات اين است كه سعي كنيد هرچه را ميدانيد تا آنجا كه ميتوانيد، نشان دهيد.
روز امتحان
براي اينكه بتوانيد روز امتحان بهترين كارآيي را داشته باشيد بايد:
- شب امتحان به موقع بخوابيد و به اندازه كافي استراحت داشته باشيد. خستگي ناشي از بيخوابي موجب ميشود در بهياد آوردن مطالبي كه ياد گرفتهايد با مشكل مواجه شويد.
- صبحانه سبك و مناسب بخوريد و اگر به آساني مضطرب ميشويد از نوشيدن قهوه يا چاي غليظ پرهيز كنيد. حتي كساني كه قهوه را خوب تحمل ميكنند اگر روز امتحان در مصرف آن زيادهروي كنند ممكن است احساس سبكي سر، دلهره و دلشوره كنند.
- كاري كنيد كه ساعتي قبل از امتحان احساس آرامش كنيد. مرور توام با عجله مطالب درسي در آخرين دقايق شروع امتحان، تسلط شما بر كل مفاهيم درسي را زايل ميكند و به آن آسيب ميزند.
- تمرينات تن آرامي و تنفسي ميتواند براي اين امر مفيد باشد. براي آموزش آن از مشاوران كمك بگيريد.
- سعي كنيد زود در محل امتحان حاضر شويد اين عمل به آرامش شما كمك ميكند. حتي الامكان محلي را انتخاب كنيد كه از درها، پنجرهها و ديگر عوامل پرت كننده حواس دور باشد.
- از همكلاسيهايي كه اضطراب ايجاد ميكنند و سكون و ثبات شما را برهم ميزنند، پرهيز كنيد.
- اگر انتظار شروع امتحان موجب اضطراب شما ميشود با خواندن مجله يا روزنامهاي توجه خود را از امتحان منحرف كنيد.
- براي سؤالات چند گزينهاي ، ابتدا تمام گزينهها را بخوانيد سپس گزينههاي آشكار غلط را كنار بگذاريد. اگر در مورد گزينههاي باقيمانده هنوز مردد هستيد به اولين برداشت خود تكيه كنيد آنگاه سريع علامت بزنيد. مراقب واژههاي گمراه كنندهاي چون«تنها»، «هميشه» يا«اكثرا» در سؤالات باشيد.
- با شتاب امتحان ندهيد. ساعت مچي به همراه داشته باشيد و سرعت پاسخگويي خود را براي هر سؤال هر از چند گاهي وارسي كنيد. اگر به نظر ميآيد نميتوانيد كل سؤالات امتحان را پاسخ دهيد بر آن بخشهايي متمركز شويد كه پاسخ آن را به خوبي ميدانيد. اگر وقت اضافي داريد و تنها اگر مضطرب و مشوش نيستيد پاسخهاي خود را مجددا وارسي كنيد.
اگر اضطراب ادامه يابد
گاهي اوقات اضطراب ممكن است ادامه يابد و مانع شود از تمام توان خود براي گرفتن نتيجه خوب استفاده كنيد. وقتي اين مسئله رخ داد سعي كنيد توجه خود را با شيوههاي زير از اضطراب منحرف كنيد:
- از ممتحن سؤالي بپرسيد.
- اگر اجازه داريد، چيزي بنوشيد يا به دستشويي برويد.
- چيزي بخوريد.
- نوك مداد را بشكنيد و سپس آن را تيز كنيد.
- لحظهاي به پاداش پس از امتحان كه براي خود در نظر گرفتهايد فكر كنيد.
راهنما برای داوطلبان جهت مطالعه : تاریخ و چگونگی مشاهده و اصلاح اطلاعات ثبت نامی داوطلبان آزمون سراسری سال 1387
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاصله بين sair و برداريد
نقل قول:
اگه یه کم میگشتین تو همین تاپیک متوجه میشدین که قبلا هم این خبرها گذاشته شده بود
قابل توجه داوطلبان آزمون سراسري سال 1387
داوطلبان گرامي براي ويرايش اطلاعات ثبت نام اينترنتي آزمون سراسري 87 مي توانيد از ساعت 16 امروز مورخ 26 فروردين ماه سال 87 به سايت سازمان سنجش مراجعه نماييد
کد:www.sanjesh.org
داوطلب گرامي توجه به نکات ذيل الزامي است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره پرونده 7 رقمي را به دقت در قسمت خواسته شده وارد نماييد .
در صورتي که در مراحل ويرايش اطلاعات ثبت نام نتوانستيد به سيستم وارد شويد يک بار ديگر پنجره ها را بسته و از ابتدا وارد شويد. توجه داشته باشيد که شماره پرونده 7 رقمي را به دقت در قسمت خواسته شده وارد نماييد .
اگر در صفحه اي که اطلاعات کارت اعتباري شما دريافت مي شود با پيام «کارتي با چنين مشخصاتي موجود نمي باشد » مواجه شديد ابتدا به دقت اطلاعات کارت اعتباري خود را با اطلاعاتي که وارد نموده ايد تطبيق دهيد در صورتي که از ورود اطلاعات کارت اعتباري خود مطمئن هستيد ممکن است شماره پرونده خود را در ابتداي ورود به سيستم اشتباه وارد نموده باشيد و لازم است تمام پنجره ها را بسته و مراحل را از ابتدا آغاز نماييد.
کار ويرايش شما فقط زماني پايان يافته است که در انتها شماره پرونده 7 رقمي خود را مجددا مشاهده نماييد
هم اکنون قرار گرفت
ابتدا صفحه ای باز میشه
باید شماره پرونده را وارد کنید
بعدا باید بعد از تایید و ادامه گام بعدی
در مرحله دوم
کد رهگیری و شماره پرونده
و همچنین عبارتی که در کادر قرار داده شده عینا تایپ کنید
بعد از تایید
صفحه ای میاد که
بالاش نوشته شده
اطلاعات فردی شما به شکل زیر به دست ما رسیده
در این حالت می توانید بعضی اطلاعات رو ویرایش کنید
هر داوطلبی فقط یک بار حق ویرایش اطلاعات را دارد
کار شما فقط زمانی به پایان رسیده است که در پایان شماره پرونده خود را مجددا دریافت کرده باشید
میتوانید نمراتی که از طرف اموزش و پرورش به سازمان سنجش داده شده را مشاهده کنید
دقت کنید هم باید نمره درست باشد هم سال امتحان دیپلم
ولی تو شماره ملی 00 اول رو گذاشته
در صورتی که پرینتی که الان جلوم هست 00 اول شناسنامه توش هست
شما هم ببینید 00 اول شناسنامه هست یا نه؟؟
بعد بگید تا من ببینم 00 اولشو بذارم یا نه
با تشکر
احتیاجی نیستنقل قول:
بعد بگید تا من ببینم 00 اولشو بذارم یا نه
خواهش میکنم وظیفه بود.نقل قول:
در ضمن بیشترش راهنماییهای کانون بود.:31:
سلام
می خواستم ببینم منظور از بند 34 - معدل کتبي ديپلم(سال سوم دبيرستان) چیه؟
هرکسی یه جواب به من داده
یکی میگه معدل کل سال سوم . یکی دیگه میگه معدل کتبی نهایی سال سوم
ممنون میشم جواب بدید
معدل كتبي نهايي سال سوم رو ميگن. كه جمع نمرات بعضي از دروسه. و فقط هم براي سال سومه .توي گواهي ديپلم هم نوشته شده.نقل قول:
شما چقد آنلاينيد!!
بچها اين بسته آموزشي تست قرمز چطوره؟
ارزش داره آدم بگيره قيمتش چند 85000؟
داره گولت میزنه سهیل گولشو نخورنقل قول:
میخواد راه به درت کنه (جدی نگیرید(: )
من تا حالا همه ی درسا رو با هم جلو می بردم ولی این طوری هم خیلی بیشتر طول میکشه و هم چون باید دوره هم بکنم بازم یه قسمتی از وقتم هدر میره. به نظر شما همین روش رو ادامه بدم و یا این که به صورت کتاب کتاب پیش برم؟! من هنوز ادبیات رو هیچی نخوندم و از بقیه ی عمومیا هم تقریباً نیمی از کتاب مونده و در اختصاصی کمی اوضام بهتره.توی این سنجش آخریه درصد همه ی درسام بین 42 تا 66 بود. به من بگید دارم خوب پیش میرم یا نه؟من عضو کانون هستم ولی متأسفانه همراه برنامه پیش نرفتم. لطفاً به من بیچاره بدبخت پشت کنکوری که سال پیش دانشگاهی هستم کمک کنید. ما الآن تقریباً مدرسه نمیریم تا امتحانای ترم ولی مطالعه ی من در حدود روزی 6 ساعت بیشتر نیست با این وجود انتظار میکشم تا زود تر کنکورو بدم و راحت بشم.فقط میخوام رتبم تو کنکور زیر هزاربشه! به نظر شما میشه؟
اگه مي خواي زير 100 بشي بايد همه رو تقريباً بالاي60 بزني اگه بتوني ميشه
البته بستگی دارهنقل قول:
ولی من موافقم
به طور نسبی بالای 65 درصد
رتبتون 1000 زیر میشه
شما نباید عمومی ها ول میکردیدنقل قول:
چون به هر حال دروس عمومی هم با اهمیت هستن
حالا اگه میزان ساعات مطالعتون رو بالا ببرید
مطمئنا میتونید قبول شید جایی که دلتون میخواد
6 ساعت کمه باید بیشتر بخونید
ممنون
نه دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط:deer
دوستان زمان ثبت نام ازمونهای جامع سنجش تمام شده
اینو بخون
تو سایت
شرکت تعاونی خدمات سازمان سنجش نوشته
نقل قول:
برای ثبت نام در مراحل بعدی آزمون از روز دوشنبه 2/2/87 به سایت مراجعه نمایید
ممنون
00 رو چیکار کردی سهیل
سلام به رقبای محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متاسفانه به خاطر مشکلات پشت سر هم نتونستم درست حسابی تست بزنم همتونم میدونین که وقت چندانی باقی نمونده.
میخواستم یه کتاب برای تحلیلی ، گسسته و دیفرانسیل معرفی کنین که زیاد حجیم نباشه(مثل گاج) و تستای کنکورش زیاد باشه که بشه تو این دو ماه تست هاشو زد.
(ضمنا من مشکل مفهوم درس ندارم فقط تست کم زدم و کتاب نیاز دارم!)
ممنون.
دوست عزیز من هم عضو کانون هستم و نتونستم با برنامه ی ازمون پیش برم ولی برای رتبه ی زیز هزار 6 ساعت در روز کمه . البته اگر همین 6 ساعت رو مفید می خونی عالیه . چون خیلی ها 14 ساعت می خونن ولی درست نمی خونن یا اون جوری که باید بخونن نمی خونن .نقل قول:
دوستان شما هیچ کدوم از درساتون تموم شده یا نه ؟
من به دلیل نگرانی که داشتم دوباره دارم از پیش 1 می خونم .هر چی می خونم باز هم فکر می کنم باید بیشتر بخونم . نمی تونم یک درس رو کلا تموم کنم ببوسم بزارم کنار . چه کار می تونم بکنم .منتظر راهنمایی شما دوستان هستم.
پیروز باشید
دوست عزیز من هر جا رفتمبرای دریافت کارت ثبت نام هیچ جا گیرم نیومد و حتی پست مرکزی شهرمون فگت ثبت نام تموم شده :23:.نقل قول:
از این که گفتید ممنونم ولی کجا می تونم کارت ثبت نام تهیه کنم ؟؟؟؟؟؟:44: