وقتی میخوایم درایوی رو فرمت کنیم ، اگه تیک Quick Format رو بزنیم یا نزنیم چه فرقی میکنه ؟
Printable View
وقتی میخوایم درایوی رو فرمت کنیم ، اگه تیک Quick Format رو بزنیم یا نزنیم چه فرقی میکنه ؟
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم با کامپیوترم :
به محض قرار دادن سی دی یا دی وی دی ریستارت میشه ولی اگه کا با cd , dvd ندم ریستارت نمیشه دمای سی پی یو هم 46 45 هست
کلا 2 تا هارد یه cd rom , dvd روش نصب هست :41: کابلارو جا بجا کردم فرقی نکرد حتی جدا جدا نصب کردم بازم نشد
لازم هست بگم که یک بار پاور سوخت مارک green خریدم نمیدنم مدلش چیه .
سلام تازه ویندوز سون نصب کردم مودمم زولتریکسه مشکل پیدا کرده و ارور 678
سلام . یه مشکلی دارم . سیستمم یه چند وقتیه ، هی 2-3 ساعتی که روشن میمونه ، یهو از اسپیکر یه صدای ناهنجار مثل گیر کردن یه نوار کاست میده بعد یه تصویر آبی میاد و کلی نوشته مینویسه و ریست میشه .
cpu : core2dou 2.4
vga : 9800
hdd : 500 که حدود 100تاش خالیه .
ویندوز xp که حدود 2 ماهه که ریختم .
سیستم خنکه (به اندازه کافی فن داره)
مشکل چیه ؟
ممنون.
سلامنقل قول:
رم سيستمت چيه؟
مدل دقيق هاردت رو بگو هارد در حالت معمول صداي اضافي نداره؟
اگه تیکشو بزنی فقط فهرست جدول FAT ( یا هر سیستم دیگه ) پاک میشه !نقل قول:
اگه تیک نزنی ، کلان سیستم فرمت بندی درایو پاک میشه و فرمت انتخابی ایجاد میشه !
هیچ کس نیست به من کمک کنه؟ من موندم برم پاور بخرم یا خیر از طرفی نوع پاور هم نمیدونم 400w یا 600w بگیرم فراسو خوبه؟نقل قول:
dual 4gb (2gb + 2gb) مارکش هم فکر کنم oczنقل قول:
هارد هم seagate هست . صدای غیر عادی هم نمیده . فقط موقعی که شدید ازش کار میکشم یه کم صدای خوندن میده که فکر کنم طبیعیه .
خب اول رم هاتو جدا از هم تست كن بزار سيستمت يه مدت كار كنه ببين مشكل نداشته باشهنقل قول:
راستي ويندوزت 64 بيتي؟
نه . 32 بیتی .نقل قول:
این که الان گفتی ، یعنی ممکنه اشکال از رم باشه ؟
ارور صفحه مرگ يا صفحه آبي كه داخلش يه تعداد نوشته وجود داره مربوط ميشه به حافظهنقل قول:
رم ها اولين حدس هست اول اينو امتحان كن اگه مشكل داشتي هنوز ميريم سراغ موارد بعدي
پردازنده و هارد و رم هر 3 داراي حافظه هستن كه ميتونه باعث اين موضوع بشه و گاها مشكل پاور سيستم د رابطه با عدم تامين توان سيستم هم ميتونه اين موضو رو ايجاد كنه
آقا شهاب دستت درد نکنه . رم ها رو چک کردم . یکی از رم ها درست جا نرفته بود . فکر کنم برا همون بود درسته ؟ حالا فعلا که 4-5 ساعته از قصد سنگین باهاش کار میکنم ، چیزیش نشده ، ببینم چی میشه . علی الحساب تشکر .
موفق باشید .
ايشاالله كه مشكلتون حل بشه من كاري نكردم عزيز تلاش و وقتي كه خود گذاشتي باعث حل مشكلت شدنقل قول:
سلام دوستان
من یه مشکل دارم به این صورت که وقتی میخوام از دو تا هارد اکسترنال وسترن همزمان استفاده کنم فقط یکیشون رو بالا میاره و اون یکی رو نمیشناسه
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟
سوال من اینه که هاردها رو جدا میزنی سالم هست تک تک؟نقل قول:
اگه اینطور بود این مشکل شاید به دلیل اینه که هارد اکسترنال شما سری پاسپورتی هست
این سری از هارد های اکسترنال آداپتور برق ندارن وولتاژ برق مورد نیاز خودشونو از USB تامین میکنند
وقتی شما هارد هارو تک تک میزنید مشکلی ندارید
ولی وقتی دوتایی با هم میزنید به خاطر افت ولتاژ این اتفاق میفته و یکی بهش ولتاژ نمیرسه و کار نمیکنه
به همین دلیل برای اینکار از USB HUB های بدون آداپتور استفاده نکنید
یا اگر یکی از هارد هارو به USB جلو زدید اون یکی رو به USB عقب بزنید
سلام
امروز سیستم دوبار ناگهان خاموش شد
انگار برق قطع شده باشه
نمیدونم سی پی یو باشه یا چیز دیگه
اگه همون وقت روشنش کنیم روشن نمیشه چند دقیقه که خاموش باشه دوباره روشن میشه
(جاش همینجا بود دیگه ؟! )
با سپاسنقل قول:
بله تکی مشکلی نیست دوتایی که با هم میزنی هر دو رو میشناسه ولی فقط درایو یکیشون تو مای کامپیوتر میاد (طبق تصویر N ):13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد هم پاسپورتی نیست اداپتوری هست:27:
راههایی که گفتید رو امتحان کردم جواب نداد
پاورم هم گرین 885 هست و مشکل برق و اینا هم ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید:45:
احتمالا ممکنه به خاطر این باشه که سیستم از یه حد بیشتر نمیتونه درایوها رو نشون بده
اگر نعداد درایوهاتون کمتر بود ممکن بود که درایو اون یکی هارد رو هم نشون بده
سلام به همه
برای یکی از دوستام ویندوز عوض کردم و بعد متوجه شدیم که سی دی های گرافیک و صداش رو گم کرده
چطور میتونم از اینترنت براش نصبش کنم؟
پیشاپیش ممنون
نقل قول:اينم سريالشکد:http://dl3.-------------.com/software/user/hadi-arjmand/software/Uniblue%20DriverScanner%202010%202.2.3.10.www.-------------.com.rar
DS-G06F4-3F0C0-72B34-03C90-20201-000G0
اميدوارم كارتو راه بندازه
---------- Post added at 09:20 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
سلامنقل قول:
سيستمت رو از لحاظ دما چك كن ببين دماي پردازنده بالا نباشه
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
سلامنقل قول:
ميشه بگي ظرفيت هر دو هارد چقدره؟
بعد 2تا عكس بزار برام يكي وقتي هيچ كدوم وصل نيست و يكي وقتي هر2 وصلن ممنونت ميشم
بنده یک مدته یک مشکلی دارم
وقتی با برنامه Power DVD میخوام فیلمی رو نگاه کنم همون صفحه آبی رنگ میاد و بعد مدتی سیستم رستارت میشه
ولی با مدیا پلیر همچین مشکلی ندارم
یک مشکل دیگه هم هست:
زمانی هم که در حال بازی هستم بعد مدتی یکدفعه یک خط باریک و بلند توی بازی دیده میشه
مثلا از دست کارکتر بازی یکدفعه یک چیز بلند و درازی میزنه بیرون و تا ته صفحه میره :13:
یا این که از روی زمین یک چیزی مثل ستون تا آسمون میره :18:
توی همه گیم ها هم این مشکل رو دارم
مشکل از چیه؟!
سلام دوستان
من تو مجموعه کینگ 2010 که دارم یه dvd اختصاص داده برای ویندوز 7 حالا هم 32 بیت هم 64 بیت !
الان ویندوز لپ تاپ مو عوض کردم اول یه XP sp3 ریختم بعدم این ویندوز 7 و ریختم نسخه (Ultimate) که به گفته خودشون کاملترینه !!!
حالا میخوام بدونم واقعا اینطوره اون یکی بهتر نیس ؟
که قبل از سرو کله زدن واسه درایورا اگه اون نسخه بهترو اینو پاک کنم اونو نصب کنم !!
ممنون میشم کمکم کنید :11:
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
فک کنم تراشه گرافیکت کم میاره یا اینکه چیپ ستش نیم سوز شده !!نقل قول:
بازم نظره بقیه شرطه :11:
رمتون رو هم با یه رم سالم عوض کنید ببینید مشکل حل میشه..نقل قول:
با سلام
دو روز پیش سی دی رام من گیر کرد و دیگه جا نرفت خواستم درستش کنم در کیس و رو باز کردم و سی دی رام رو یکم کشیدم بیرون اخه سیم های پاور که جدا نمیشد.(با ر اولم بود) همینطوری که بود درش رو باز کردم ولی چیزی ازش سر در نیاوردم اخه فکر میکردم جائیش شکسته باشه. بعد که کابلا رو به مادربرد وصل کردم دیگه کامپیوتر روشن نشد . (یه خرابکاری که کردم جارو برقی رو گرفتم توی کیس البته روی قدرت کم بود) . وقتی بار اول که دکمه کیس رو زدم اون چراغ جلوی کیس روشن شد ولی برای دفعات بعد دیگه روشن نمیشد یه بار هم cmos رو دراوردم دوباره چراغ روشن شد ولی دیگه نه!!
به نظر شما مشکل از کجاست .
ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدید.
سیم های مشکی و سبز رو هم اتصال کوتاه دادم مثل دفعات قبل برای بار اول led جلو کیس روشن شد و فن روی Cpu یه تکون کوچیک خورد ولی ئفعه دوم که تکرار کردم هیچ اتفاقی نیافتاد!!!
مشکل از کجاست؟
نقل قول:
بنظرم ممکن وقتی داشتی با جارو داخل کیس رو تمیز میکردی دستت به سیم اتصال های led و کلید های خاموش / روشن و ریست کیس گیر کرده و از محلشون خارج شده !!
چون که میگی هیچ عکس العملی نشون نمیده ، ممکن علت این باشه !
چندتا راه حل دیگه ام ممکنه باشه ، اما قبل از همه اینا توصیه میکنم دفترچه مادر بوردتو نگاه کنی و نقشه قرار گیری سیم های درگاه جلویی کلید روشن و خاموش اینا چک کنی و همینطور از داخل مادربوردو . بعد نتیجه رو بگو :20:
و یادت باشه همیشه با دستگاهی که باد رو به بیرون میده دستگاتو تمیز کنه نه دستگاه های مکنده !!
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
با این حال سیم اصلی پاور (منبع تغذیه برق) رو که میره به مادر بورد و چک کن ، ترجیحا دربیار و دوباره جا بزن !!نقل قول:
جامپری که مربوط به clear cmos هست رو برداشتم رو دو تا پین کناریش گذاشتم و دوباره به حالت اول برگردوندم درست شد.
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
ولی چی کار کنم که در سی دی رام بیرونه و هنوز جا نرفته؟!
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
سلام دوستان من یک نت بوک Asus Eee 4GB گرفتم کار کرده.الا 2 ساعت هست زدم شارژ اما این چراغ باطری رو نارنجی هست میگم از شارژ در ارمش یا باید به رنگ سبز بشه؟ممنون میشم راهنمایی کینید
با سلام. کسی می تونه کمکم کنه؟
سیستممو که روشن می کنم این error میده : OC Fail setting. بعد F1 می زنم تا رد بشه. ولی بعدش جاهی مختلف هنگ می کنه. بعضی مواقع قبل از Windows Starting. بعضی وفتا بعد از Windows Starting. بعضی وقتا ویندوز بالا میاد و ریست میشه. بعضی وقتا هم بعد از یه مدت کارکردن ریست میشه. بعضی اوقات هم همون اول که سیستم روشن میشه هنگ میکنه !
تاپیکهای این انجمنو () خوندم و عمل کردم. یکی دو بار error نداد ولی دوباره همونطور شد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398438
خلاصه دارم دیوونه میشم. لطفا کمکم کنید
سلام دوستان
چند وقت پیش وقتی یه فیلم رو میذاشتم پخش شه چند دقیقه اش پخش می شد اما وسط فیلم یهو یه خط ها و شکل های عجیبی کل مانیتور رو میگرفت. کیس روشن بود حتی چراغ کول دیسک هم روشنه اما مانیتور یه همچین شکلهایی رو با فاصله 5-10 ثانیه پشت سر هم نشون میداد اما الان حتی وقتی یه پوشه که توش یه دونه فایل فیلم هست رو باز می کنم اینجوری میشه مانیتور رو عوض کردم هیچ تاثیری نداشت
علاجشم فقط ریسته
windows xp sp2
cpu intel 2.4g
ram 256
hdd 40g
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
من بعد از نصب ویندوز برنامه Km Player رو که نصب و اجرا میکنم ، فک کنم از آخرین ورژنهاش باشه
همونی که تو دی وی دی های کینگ جدیده هست !!!
باز که میکنم میخوام فیلم ببینم زیر نویس رو هیچ جوره لود نمیکنه و نشون نمیده !
drag & drop کردم نشد ، لود زیر نویس زدم نشد کلی انگولکش کردم اما به هیچ صراطی مستفیم نشد !
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
سلام خسته نباشید
ببخشید سیستم من موقع روشن شدن دو الی سه بار باید دو شاخه پاور رو در بیاری و دوباره داخل سه راه بزنی تا روشن بشه لطفا راهنمایی کنید مشکل از چه سخت افزاری ست و طریقه بر طرف کردن اون مشکل از سه راهه هم نیست
سلام
من مادر بودرم ep41 هستش
4 تا جای رم داره
دوتا سفید آبی بقل هم
دوتا سفید آبی دیگه هم بقل هم
من دوتا رم 2 دارم چه جوری بزنم بهتره
سلام
یادمه قبلا جای حروف "ژ" و"پ" رو روی کی برد بدون نرم افزار واینجوری که یادمه از قسمتaccessories اینکارو انجام دادم
الان یادم نیست کجا بوده سرچم کردم فقط نرم افزارهایی رو دیدم برای انجام اینکار
میخواستم راهنماییم کنید همون راه قبلیمو اجرا کنم
وقتي شما با چنين مشكلي مواجه ميشيد دو علت ميتونه باشه:نقل قول:
اول پاور
دوم مادربورد
پيشنهادم اينكه شما ابتدا پاور كيستون رو عوض كنيد ببينيد آيا مشكلتون حل ميشه يا نه.
شاد باشيد :40:
شما بهتره رم رو در دو رنگ يكسان قرار بديد. به اين صورت شما از قابليت Dual Channel ميتونيد استفاده كنيد.نقل قول:
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
آيا با تمامي مديا پليرهاي ديگه هم چنين مشكلي داريد يا اينكه فقط در The KM Player اينطوريه؟نقل قول:
آثا من یک DVD WRITER نو خریدم و به مادربوردم که اونهم نو هست وصل کردم ، سیستم بایوس اونو شناخته ولی دی وی دی رو بالا نمیاره.
چون وقتی با فلش مجبور شدم ویندوز نصب کنم ، توی ویندوزم متوجه شدم آیکون دی وی دی رایترم هست ولی وقتی بازش میکنم ، سینی دی وی دی رایتر رو بیرون میده و مینویسه :
PLEASE INSERT A DISK ...
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم درست بشه.
سلام من لپتاپم جدیدا داره خود بخود ریستارت میشه
مدلش هم dell inspiron 6400 که 3 سالی میشه خریدم
آیا لپتاپ ها هم مشکل فن پیدا میکنن اگر آره چجوری باید حلش کرد
واقعا اینجا محشره !!!!!!!!!
رفتم گارانتی ، تست کرد ، توی برگه نوشت :
cd/dvd نمیخواند
پس مشخص شد چنین مشکلی سخت افزاری بوده و کاری به نحوه ی نصب و تنظیمات سیستم نداشته !
قراره برام عوضش کنه .
جالبه برام که این مورد رو اینجا کسی تجربه نکرده باشه :18:
سلام
من یه مشکل عجیب دارم!
وقتی وارد هر بازی میشم بعد هز حدود 10 الی 15 دقیقه صفحه آبی ظاهر میشه و سیستم ریست میشه. اولش تو بازی های سنگین مثل COD7 اون هم روی گرافیک High اینجوری میشد اما الان تو همه ی بازی ها اینجوری میشه حتی رو گرافیک Low.
جالب اینجاست که خارج از محیط بازی هیچ مشکلی ندارم. RAM رو بردم گارانتی تست کرد مشکلی نداشت.آنتی ویروس های مختلف رو هم نصب و آپدیت کردم اما سیستم پاک بود.
یه نکته مهم اینکه وقتی سیستم رو روشن میکنم بایوس بوق نمیزنه