بالاترين ظرفيت مموري كه تو بازار هست چقدره؟ قيمت؟ ميشه با P4 باهاش كار كرد؟
Printable View
بالاترين ظرفيت مموري كه تو بازار هست چقدره؟ قيمت؟ ميشه با P4 باهاش كار كرد؟
سلام فلش ها اندازه های مختلفی دارن ولی بیشترین اون باید 64 گیگ باشه
بازم برای اطلاعات بیشتر می تونی به این سایت مراجعه کنی.
امیدوارم مفید باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:
با درود
دوستان می تونن یه فلش جهته بک آپ اطلاعات مهم(حسابداری) به من معرفی کنن؟
برام فقط کیفیت موندگاری ملاکه .
بجه ها کدوم مدل پاتریوت سرعتش از همه بالاتره؟؟ میشه قیمت جدودیش هم بذارین.الان 8 گیگ تا 25 تومان اینا چی خوبه؟؟:11:
پر سرعت ترین فلش usb2 پاتریوت مدل ریج هست که 8 گیگ اش 30 تومنی میشه سرعت رایت هم حدود 22. مدل های flashJet 600 از Trancsend هم سرعت رایت 16 دارن و تو رنج قیمت شما هست.
قیمتای USB3 چقدره؟:11:نقل قول:
من قیمت 16 گیگ یو اس بی 3 silcon power blaze رو 37 تومن دارم و 16 گیگ transcende flashjet 700 usb 3 رو 35. 16 پاتریوت supersonic usb3 هم 52. 8 گیگ رو ندارم. اگه میخوای تا 25 هزینه کنی تو بازار بگردی 16 usb2 خوب گیرت میاد. من trancsende flashjet 600 رو 31 تومن خریدم . تو تست که زدم سرعت رایتش تا 18 هم میره. معمولا هم سرعت رایتش رو 16 هست.
با سلام خدمت دوستان
فوری فوری
من یه فلش دارم که وقتی به سیستم متصل میکنمش فقط درایورشو میشناسه ولی باز نمیشه
و میخواد فرمت بشه ک وقتیم میزنم برای فرمت شدن ارور میده و نمیذاره فرمت بشه
اروری که میده اینه the disk is write protected
خیلی خیلی ممنون
سلام.
چرا بعضی از دستگاه ها(رادیو پخش، دی وی دی، ستتاپ باکس و ...) با بعضی از فلشها کار میکنن ولی با بعضی دیگه کار نمیکنن؟
مثلا من Patriot Xporter دارم. دی وی دی سونی، رادیو پخش ماشینمون(سونی)، یه ----- که الان اسمش یادم نیست، با هیچکدوم کار نمیکنه. ولی با یه فلش که تا الان اسمش رو نشنیده بودم(دانشگاه بهم داده بود) کار میکنه.(کفر آدم در میاد.)
چرا؟
سلام
به نظر شما کدومش خوبه ؟
TDK Trans-It 8G
یا
silicon power touch t01 8G
باتشکر
کسی نیست جواب بده ؟نقل قول:
سلام دوست عزیز به نظر من OCZ و Patriot از همه بهتره.
خواستی به این لینک مراجعه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه فلش 8گیگ سیلیکون پاور دارم
اوایل یه چن مگی کمتر از 8گیگ حجمش بود اما الان درکمال تعجب شده 7 گیگ!!!!
چرا؟
راهی هس درستش کنم؟
سلام.نقل قول:
معمولا ، تغییر که نمیکنه ، ولی اگر روی فرمت NTFS باشه حجمش یکم کمتره ( حدوده 70 مگ برای خودم ) ، ولی درعوض سرعتش بیشتر.. حالا یکبار با Fat32 فرمت انجام بده ببین چی میشه
با آرزوی بهترینها..
معمولا این چیز طبیعی است که دقیق 8 گیگ نباشه وبعد از استفاده هم به دلیل سوختن (الیته این اصطلاح علمی اش نیست) برخی از قسمت های حافظه کمتر هم بشود. ولی تا 1 گیگ به نظرم زیاده. آبا با وسبله خاصی استفاده می کنید؟ مثلا ما یه دستگاه پخش داشتبم بهش فلش می خورد می تونستی بهش دستور بدی مموری رو فرمت کنه یا یه چیزی رو پاک کنه و اینا. بعد یه مدت دیدم فلش هایی که با اون کار می کنه به شدت افت حجم داره خوب دیگه با این وسیله اطلاعات فلشو سرو سامان ندادم. در ضمن ببین مطمئینی ویروسی فایل مخفی ای چیزی توش ندارینقل قول:
اول از همه باید پارتیشن فلش رو پاک کنید وquick formatنقل قول:
سپس فلش رو low level format بکنید
درست نشد فریم ویر فلش رو آپدیت کنید
جناب میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
پارتیشن فلشو چجوری پاک کنم؟
low level format چجوری کنم؟
فریم ورشو چجوری آپدیت کنم؟
وقتی فلش به سیستم وصل است از diskmanagment میتونی پارتیشنو پاک کنی و دوباره ایجاد و فرمت سریع بکنینقل قول:
برای low level format و اپدیت فریم ویر از نرم افزار های مخصوص خود فلش باید استفاده میکنی میرید سایت سازنده فلش و نرم افزار هاتونو مطابق با مدل فلش دانلود میکنید
برادر ما آماتوریمنقل قول:
این diskmanagment کجاس؟
واس آپدیت فریم ویر هم باید USB Flash Drives و Protable Hard Drive Armor A80 PHD Firmware Update Tool رو دانلود کنم؟
تو سایتش اینارو پیدا کردم که فک میکنم ربط داشته باشه
برای دسترسی به disk managemnet رو my computer راست کلیک کنید گرینه ی manage بعدشم disk managment پارتیشن فلش رو پیدا کنید و پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت سریعنقل قول:
باید تست کنید ببینید با اون نرم افزار میشه فریم ویرشو آپدیت کرد یا نه من برای فلش ترنسد خودم از نمر افزار online recovery استفاده میکنم
یک نرم افزار هم برای فرمت فلش باید باشه اونو دانلود کنید و قبلش فلش رو low level format بکیند
سلام!
یه رم ریدر داشتم سیمش قطع شد رفتم یکی دیگه خریدم حالا وقتی هر 3 رم میکرو اس دی که داشتم بهش وصل میکنم میگه باید فرمت کنی ولی بدبختی فرمت هم نمیشه با
1 pc دیگه هم امتحان کردم نشد:41:
به نظر شما چش شده؟این رم ها ممکنه بسوزه؟؟
سلام به نظر من فلش مموری های کینگ مکس باعرض معذرت مثل قاطر میمونن خستگی ناپذیر وعمر طولانی دارند اگربه انجمن ها سری بزنید می بینید که کمتر ازخرابی آنها بحث می شه
یه فلش hp v145w 16gb گیگ دارم که 2 ماهی میشه خریدمش ، الآن وقتی میزنم به سیستم فقط 2 گیگ خالی میشناستش ، چند بار هم فرمت کردم نشد
مشکل کجاس ؟
يه سوال داشتم نميدونم جاش اينجاست يا نه چند وقتي هست كه تو شركت ما پورتهاي usb رو بستن يعني وقتي usb رو وصل مي كني به كامپيوتر اونو ميشناسه ولي براي نصبش يوزر و پسورد ادمين ميخواد! راهي هست كه بشه بازش كرد؟ پرينتر با usb وصل ميشه ولي اونو ميشناسه. رجيستري رو هم نميشه دستكاري كرد واردش ميشه ولي چيزي رو نميشه تغيير داد در ضمن برنامه هم اكثرا نميشه نصب كرد رو كامپيوتر ديگه
الان بهترین کول دیسک از نظر سرعت read و write تو بازار چیه ؟ قیمتاش چه جور ؟
دوست عزیز فکر کنم نوع یوزر شما رو عوض کردن و از حالت ادمین خارج کردن بخاطر همین نه برنامه جدیدی نصب میشه و نه درایور جدیدی درایور پرینترهم از قبل نصب بوده رو سیستم دوستان منم یه سوال داشتم من یه فلش 8 گیگ دارم بهترین فرمت برای این فلش چیه؟ ntfs یا exfat یا fat32 ؟ من سرعت رایت و رید فلشم به ترتیب 15 و 25 مگابایت برثانیه اس
اينارو كم خودمم ميدونستم راه حل چيه؟نقل قول:
برای برنامه ها بهرت ه از نسخه پرتابل استفاده بشه برای فلش هم اگه یه بار پسورد وارد شه دیگه لازم نیست هر دفعه اونو وارد کنید بهتره از مسئول ای تی شرکت خواهش کنید براتون موقع نصب پسورد رو وارد کنن تا دفعات دیگه لازم نباشهنقل قول:
فلش هاي hp همينطور مسخره ان. قاتي هاي عجيب غريب ميكنن. فلشت رو بزن به لينوكس ببين ميتوني اونجا درست كني يا نه.منم اين سري دو تا hp 165w خريدم هر دوشون دچاره يه مشكل شدند.وقتي وارد usb مي كني، usb 1.1 ميشناستشون. بايد بزنمشون به linux ubuntu تا يه مدتي درست شن!!نقل قول:
سلام فلش من پر اهنگه و تو دی وی دی پلیر و ماشین هم میخونه همش رو ، ولی میزنم به کامپیوتر هیچ چی نشون نمیده ، در حالی که پره.
یه روش هست که میشه از cmd درست کرد ، میشه اون راهو بگین.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فلشت ویروسی شده و پوشه هاتون هیدن سیستمی شدننقل قول:
کافی در فلدراپشن تیک
hide protected operating system file
رو بردارید تا فایل ها معلوم شنپ
برای درست شدنشون میتونید پوشه جدید بسازید و آهنگها رو بریزید داخل او.ن و قبلی رو پاک کنید یا از نرم افزار file attribute changer استفاده کنید
با cmd هم میشه ولی من بلد نیستم ولی مشکل و درد سر زیاد داره
دادش هاید رو که همه بلدن ، میگم هیج جوری نمیشه دیدشون ، اول من با cmd درستش میکردم که یه کد داشت ، تو کد attrib هم بود ولی الان یادم رفته.نقل قول:
میشه یه نفر راهنمایی کنه
:33:سلام. من یک فلش رمزدار میخواهم.:15:
میدانم چند چور فلش رمز داریم:
1- فلشی که میزنیم توی پورت usb یک صفحه باز میشود که باید رمز را توش وارد کنی.
2- فلشی که 2 قسمت( یا شاید پارتیشن دارد یکی مثل فلش معمولی است و یکی دیگر باید با رمز واردش بشیم .
البته باید این را هم بگم که انواعی وجود داری که با اثر انگشت یا قفل سخت افزاری باید باز بشن که اینها فلش قفلداره نه رمز دار.
حالا من از نوع دوم ( دو قسمت) لازم دارم وپارسال یکی از دوستانم یک tdk ایجوری خرید . اما من امسال رفتم پایتخت گیر نیاوردم.(دو قسمتی). اصلا انگار فروشنده ها نمیدانستند من چی میگم. یتو کل پایتخت فقط از 3 طبقه 2تا در طبقه همکف داشتند که یکی میگفت همه tdk ها رمز دارند اما از نوع اول.
حالا میشه شما راهنمایی کنید؟ کسی قیمت دارد؟ نوع و مارکش را هم لازم دارم و البته اینکه از کجا میتوانم پیدا کنم.
متشکرم
یک فلش مموری 16 گیگابایتی می خواستم تهیه کنم
1.در حدود 30 هزار تومان
2.به هیچ عنوان دنبال جنس بدرد نخور نیستم که فردا بدنش مشکل پیدا کند یا سرعت کم غیر معمول داشته باشه یا 16 گیگی باشه که 2 گیگ بیشتر نشون نده یا از این دست مشکلات عجیب غریب
3.تا حد امکان طراحی ساده و ترجیحا رنگ تیره
4.اگر فاقد در باشه خیلی بهتر است از نمونه هایی که پورت USB در داخل فلش جمع میشود
چه برند هایی را میشه یهشون اعتماد کرد
دقبقا.الان بهترین برند فلش چی هست؟نقل قول:
سلام بچه ها
کسی اینجا برنامه ای سراغ نداره که بشه کاری روی فلش کرد که توی هیچ سیستمی نشه فرمتش کرد؟
ممنون
سلام دوستان
ی مورد فوری هست ممنون میشم کمک کنید.از اشناها ی مموری 2 داره بعد خراب شده معلوم نیست چشه عکس های بچش توشه هی ب من میگه درستش کن.مموری گذاشتم روی گوشیم وصل کامپیوتر کردم فقط برای چند دقیقه میشه دیدش عکس هاش هم معلوم نیست کجان نه تو کامپیوتر نه توی گوشی به هیچ وجه فرمت نمیشه؟حالا چیکار کنم؟
فلش 16 گيگ و usb3 چنده و چه ماركي خوبه؟
HP خوبه.من خودم دارم.نقل قول:
فلش 16 گيگ و usb3 چنده و چه ماركي خوبه؟
سلام
من یه مدته مشکل پیدا کردم وقتی فلشو وصل میکنم اون پایین مینویسه this device can perform better if .....
میگ هبه یه usb high speed وصلش کن. سرعت کپ هم زیر 1 مگابایت هست. هر فلشی که میزنم اینطوری میشه.