اگه تو اکسل 2007 کار میکنی کافیه بری تو بخش Page layout از اونجا دکمه Sheet right-to-left رو انتخاب کنی.نقل قول:
Printable View
اگه تو اکسل 2007 کار میکنی کافیه بری تو بخش Page layout از اونجا دکمه Sheet right-to-left رو انتخاب کنی.نقل قول:
اکسل 2003 چی؟نقل قول:
سلام
دوستان من میخام از عدد 1000 تا 1000000 رو تو یه ستون اکسل درج کنم اما بلد نیستم . دونه دونه هم که نمیشه این کارو انجام داد . اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم چون شدیدا کارم لنگه.
با تشکر
توی 2003 ، توی منوی tools/option/international تیکهای View current sheet right to left و right to left رو بزنین درست می شهنقل قول:
visual basic editor رو باز میکنی و کد زیر رو وارد میکنینقل قول:
Private Sub Worksheet_Activate()یه فایل نمونه فرستادم
For i = 1000 To 1000000
Cells(i - 999, 1).Value = i
Next i
End Sub
اول اینکه وقتی این فایل رو باز میکنی یادت باشکه از طریق Option ماکرو فایل رو فعال کنی
کد:http://h1.ripway.com/daniel007/test.xlsm
شما ابتدا اعداد نمودار رو وارد كن و بعد از اينكه اونا رو انتخاب كردي از سربرگ insert و از قسمت chart هر كدوم را خواستي انتخاب كن تا نمودار وارد بشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
برا كار به اين سادگي نيازي به استفاده از VBA نيست
با اين گونه پاسخها كاربرا بيشتر سر در گم ميشن تا راهنمايي
+++++
شما ميتونيد براي اين كار به راحتي در خانه مورد نظر بنويسيد 1000 و مربع كوچيك گوشه پاييني آن خانه رو به سمت پايين بكشيد
اون موقع تا هرجايي كه اين كارو ادامه بديد اعداد به ترتيب درج ميشن
مطلب شما در صورتی که اختلاف دو عدد انتهایی و ابتدایی ناچیز باشه متینه ، اما اگه یه نگاهی به عدد انتهایی این دوستمون بندازید (1000000) با با راهنمایی شما زیر دکمه چپ موسش علف سبز میشه!!!!نقل قول:
بنده برای اینکه دوستمون سردرگم نشه فایل آماده رو هم واسش قرار دادم تا مشکلی پیش نیاد
يعني راهي نداره؟نقل قول:
البته دليلت درسته در اين موردنقل قول:
ولي بايد گفت كه اينكار خيلي هم طول نميكشه
همچنين شما بايد سطح اطلاعات شخص رو هم بدوني كه تازه طرف سر در گم نشه
++++++++
و مورد آخر اينكه بصورت پيش فرض در اكسل اصلا اون تعداد سطر وجود نداره كه بخواد اعداد متناظرش ايجاد بشه
باسلام و صبح بخير
آيا امكان دارد كه آموزش نرم افزار اكسل بصورت كامل بدون پي دي اف كه بصورت ورد باشد برايم ارسال كنيد باتشكر رنجبر
باسلام وصبح بخير
آيا امكان دارد آموزش اكسل بصورت كامل برايم ايميل فرمائيد.
ايميل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر
رنجبر
سلام دوستان:
من یه فایل اکسل درست کردم و حالا نیاز دارم روی کاربرگم یه combobox بذارم!
میخوام وقتی مقدار یک سلول مشخص فرضا ً A1، مثلا ً وقتی برابر 1 است تو لیست combobox مقادیر a و b ظاهر بشه و من بتونم یکی از مقادیر A یا B رو انتخاب کنم!!و وقتی تو سلول A1 برابر 2 است مقادیر C و D و E نمایش داده بشه و من بتونم یکی از این سه مقدار رو انتخاب کنم و بهمین ترتیب....
دوستان نمیخوام تو اکسلم فرم بسازم!فقط میخوام COMBOBOX رو روس صفحه بذارم!
دستوری که باید بنویسم چیه؟میشه کمکم کنید!من VB بلد نیستم!همین فایل رو هم کلی طول کشید تا ساختم!تا حالا فقط از توابع خود اکسل استفاده کردم ولی الان لازم شده ماکرو نویسی کنم کخه من بلد نیستم!میشه برای مثال بالا دستورشو بهم بگید.
خیلی فوریه!
ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
قبل از شروع در یکی از خانه عدد 1000 را می نویسیم و درحالیکه این خانه انتخاب است :
:40: برای اینکار در اکسل 2007 از Editing گزینه fill و سپس Series
:40: در اکسل 2003 از منوی Edit گزینه Fill series را می زنیم.
سپس :
Columns
Step value:1
Stop Value: 1000000
اگر لازم باشد می توانید با انتخاب گزینه Growth سری حسابی نیز در اکسل درج کنید.
خیلی ساده اس:نقل قول:
IF(A1<100, 1,IF(AND(A1>100,A1<150),2,0)
دوستان توی سون فونتی که جدول رو نشون میده مشکل داره خیلی بد نشون میده در صورتی که فونت رو درست کردم و اونی که میخوام گزاشتم ولی اونو نشون نمیده بلکه فقط وقتی رو خونه کلیکی میکنم نوارد بالا نوشته داخل خونه رو با اون فونت مشخص شده نشون میده
کسی میدونه مشکل از چیه؟فکر کنم تو ورد هم همینجوری باشه
راستی افیس 2007 هم نصب کردم
سوالتون نامفهومهنقل قول:
يه بار ديگه دقيق تر و بااستفاده از عكس مطلب مطرح كنيد
دوستان تمام پروژه دانشگاه من به همین مثال بنده!!!نقل قول:
میشه کمکم کنید!و اگه امکان نوشتن یه همچین دستوری هم نیست لااقل اونو بگید تا یه فکر دیگه ای بکنم!
سلام دوست عزيزنقل قول:
راه حل سوال شما كمي حرفهاي هست و در عين حال ساده
فقط دقت ميخواد
من چند تا پيش فرض ميذارم
خانههاي A1 تا A3 به ترتيب داراي مقادري روبرو هستند a,b,c
خانههاي A5 تا A4 به ترتيب داراي مقادري روبرو هستند d,e
....
حالا ميخواهيم اگر خانه B1 عدد 1 باشه C1 بشه a,b,c و اگه نه بشه d,e
- در خانه C1 كليك كن
- از منوي Data گزينه validation رو بزن
- از كادر بازشده و در قسمت Allow گزينه List رو انتخاب كن
- در باكس Source فرمول زير رو قرار بده
Ok و تمامکد:=IF($A$1=1,$B$1:$B$3,$B$4:$B$5)
موفق باشيد
سلام و مرسی از توجهتون!نقل قول:
متاسفانه این کدی که نوشتین رو ارور داد و گفت فرول ایراد داره!منم هرچی سعی کردم نتونستم ایرادشو بفهمم!
راستی من میخوام مقادیر لیست شده تو یه Combobox قرار بگیره! و نیاز دارم که برای کمبوم یه کد بنویسم!من درواقع اون کد رو میخواستم!اگه میشه در اون مورد کمکم کنید.
وقت همه بخیر
من باید تعداد زیادی ساعت ورود و خروج درج کنم .اما وارد کردن نشانه ثانیه : کار وقت گیری است.راهی برای این هست.
سلام
چطوری میشه چک باکس وارد اکسل کرد. فایل پیوست نمونه رو ببینید. این چک باکسها چطوری طراحی شده؟
کد:http://filmestan.persiangig.com/hasan.rar
سلامنقل قول:
شما اونا رو بصورت عدد وارد كن بعد براحتي با فرمولها قابل تبديل هستن
مثلا براحتي ميشه 1530 رو تبديل كرد به 15:30
سلامنقل قول:
اينها در قسمت developer آفيس 2007 و در نواز ابزار form در آفيس 2003 موجود هستند
میشه بگید دقیقا چه تابعی این عمل رو انجام میدهنقل قول:
متشکرم.
این فایل رو چک کننقل قول:
برای مشاهده کد کافی وارد vb Editor بشی
کد:http://h1.ripway.com/daniel007/test.xls
من این مساله که در پست قبل پرسیده بودم حل کردم.در سلول A1 ساعت بدون درج علامت ثانیه وارد کنید .مثلا 420 "برای جدا کردن 4به عنوان ساعت و 20 برای دقیقه از این فرمولها استفاده کردم .با تغییر دادن اعداد آخر فرمول تعداد جدا کردن اعداد تغییر میکند.ودر آخر دو سلول شامل ساعت و دقیقه را با هم جمع کنید.(در سلول B1 دستور LEFT و در C1 فرمول RIGHT رابنویسید.)
ولی در هنگام اعمال ریاضی روی ساعتها بعد از عدد 959 که ساعت 9:59 است این روش جوابگو نیست که با یک دستور IF براحتی مشکل حل شد.
A B C
=LEFT(A1; LEN(A1)-2) =RIGHT(A1;LEN(A1)+1)
=C1/(0.4)
=C2/3600
=B1/24
مرسی از همگی بچه ها من این مشکل رو اینطوری حل کردم!البته با کمک یه دوست حوب!نقل قول:
و میشه گفت 80 % مسیر و ایده کار همون دوست بود ولی....
روی سفحه یه کمبوباکس گذاشتم!
در قسمت کدنویسیش این کد رو برای رویداد Mouse Move نوشتم!
Private Sub ComboBox1_MouseMove(ByVal Button As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal X As Single, ByVal Y As Single)و در حال حاضر کارم رو انجام داده!
If (Cells(21, 3) = "a") Then
ComboBox1.Clear
ComboBox1.AddItem "A"
ElseIf (Cells(21, 3) = "b") Then
ComboBox1.Clear
ComboBox1.AddItem "B1"
ComboBox1.AddItem "B2"
ElseIf (Cells(21, 3) = "c") Then
ComboBox1.Clear
ComboBox1.AddItem "C1"
ComboBox1.AddItem "C2"
ComboBox1.AddItem "C3"
End If
End Sub
بازم مرسی از نظراتتون.
دوستان یه سوال مبتدیانه
عدد 14....0912 رو که می زنی توی اکسل به صورت 14...912 نشون میده چی کار کنم که این صفر رو هم نشون بده
.
.
.
.
.
اگه دقيقا همونطور كه گفتم وارد شده باشه (1530) ميشه براحتي و با تابع Right و Left اينكارو بكنينقل قول:
اگه نه و ثانيه هم داشته باشه بايد از تابع mid كمك بگيري
يه مطالعه اي بكن نتونستي بگو تا فرمول بذارم
بازم تاكيد ميكنم براي كار به اين سادگي استفاده از VBA نيازي نيستنقل قول:
ولي هر طور راحتيد همونطور عمل كنيد
شما كافيه اون خونه را با فرمت text فرمت بندي كنيدنقل قول:
سلام دوستان
سوالی در مورد sumif دارم .
میخواهم در بین سل های زیاد فقط یک تعداد را انتخاب کنم ولی متاسفانه error میدهد لطفا مرا راهنمایی کنید به چه صورت از بین چندین سل مثلا 5 سل را بصورت پراکنده انتخاب کنم
ممنون
سلام
من در يك صفحه جدولي شامل چهار ستون دارم اول نام استانها / دوم نام شهرستانها/ سوم روستا / و چهارم جمعيت.
مي خواهم در صفحه ديگر در يك سلول فرمولي بدهم كه شرطي باشد مثلا جستجو كند كه اگر استان تهران بود و اگر شهرستان كرج بود، تعداد جمعيت روستاهاي شهرستان را جمع كند.
قبلاً از شما راهنمايي شما تشكر مي كنم.
سلام
من یه سری سوال داشتم
اولی اینه که من میخوام یه نمودار بکشم که مثلا مساحت بر زمان باشه
اما هرکاری که میکنم مساحت بر دفعات ـه ! یعنی مساحت بر 1,2,3,...
چه جوری میتونم کاری کنم به جای این اعداد رو زمان این کار رو بکنه ؟ اصلا این کار رو میکنه ؟
یه سوال دیگه این ـه که ما یه نمودار مساحت بر زمان داریم میخوایم دقیقا بر عکسش کنیم یعنی بشه زمان بر مساحت
این رو باید چیکار کنیم ؟ هر کاری کردم و اعداد رو تغییر دادم یا به کل خراب شد یا تغییری نکرد
و آخرین سوال ابن ـه که میتونیم وسط یک نمودار نقطه ای مثلا از نقاط میانگین یک خط رسم کنیم ؟
یعنی یک خط میون نمودار نقطه ای ممکنه ؟
اگه اکسل جوابگوی اینها نیست ، لطفا یه برنامه تخصصی برای کشیدن نمودار معرفی کنید
اینم عکس و فایل نمودار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://stashbox.org/648578/2009-10-02_165618.jpg
من این نمودار هارو برای شنبه نیاز دارم . ممنون میشم اگه جواب بدینکد:http://stashbox.org/648576/Book1.xls
خب اين چه ربطي به فرمول sumif دارهنقل قول:
شما با كليد كنترل خانه مختلف رو انتخاب كن
همين
سلام دوست عزيزنقل قول:
در افيس 2003 تابع sumif تنها با يه شرط قابل اجراست ولي در 2007 تابعي هست به ام sumifs كه تا چندين ظرط رو پشتيباني ميكنه
پيشنهاد ميكنم ديگه اين آفيس 2003 رو كه براي 7-8 سا پيش هست بذاريد كنار و رو بياريد به 2007
البته تا چندي ديگه 2010 هم مياد و برخي هنوز گير هستن توي 2003 !!!!
از spss استفاده كنيد نه اكسلنقل قول:
پس اکسل جواب نمیده !؟ میگم چرا هیچکی بلد نبود :دینقل قول:
مرسی از جوابتون . پس SPSS به صورت کامل نیاز های من رو بر طرف میکنه ؟
ولی متاسفانه نمی تونم SPSS رو تا شنبه جور کنم ( دایل آپ و این حرفا )
باید با دست بکشم ...
دوستان دستور if رو چطوري بنويسم که چند تا مورد رو با هم چک کنه که اگه يکي از اونا بود انجامش بده؟
قضيه از اين قراره که توي خونه مورد نظر مثلا B2 قراره يکي از اعداد 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 و 10 وارد بشه ميخوام بگم چک کنه اگه يکي از اينا بود رنگ خونه مثلا سبز رنگ بشه(يا هر رنگ دلخواه ديگه اي) اگه اينا هم نبود قرمز بشه در حالتي هم که اصلا خونه خالي بود همون سفيد بمونه حالا چي بايد برا اون خونه بنويسم؟
يه سوال ديگه هم اینکه من يه ستون رو کامل رنگ زرد کردم ولي اون خط هاي حايل هم ناپديد شده چطوري رنگ کنم که همه خطوط پر رنگ و واضح باشه؟
ودر اخر من جدول مثلا 50 در 50 هست میشه کاری کرد بقیه سطر ها و ستون دیگه ظاهر نشن؟وقتی کلید وسط ماوس رو میچرخونم تا .... میره پایین همچین برا ستون ها همینجور کلا یه جوری بشه تو محدوده مورد نظر من فیریز بشه
با تشکر
ویرایش :
راستی اون دستور که مثلا برا خونه B2 قراره بنویسم باید فرومولش رو کجا بنویسم؟ اگه بزارم تو خونه B2 وقتی عداد و وارد کنم فرومول پاک نمیشه؟