سلام cpu دو هسته ای با فرکانس Default 3.6ghzوجود نداره.نقل قول:
Printable View
سلام cpu دو هسته ای با فرکانس Default 3.6ghzوجود نداره.نقل قول:
از سري كور وجود نداره شما فركانس 2000 دو هسته اي سري كور بخري سريعتر از 3600 دو هسته اي پنتيوم D هستنقل قول:
پردازنده های 2 هسته ای اینتل هم چند نسل دارند (اینجا هم تکنولوژیها متفاوته.)نقل قول:
نسل اولشون Pentium D هست. بعد از اون تکنولوژی های جدیدتری برای دو هسته ای ها اومد. سری "Dual Core با معماری Core" و سری Core2Duo ی 65 نانومتری و نهایتا Core2Duo ی 45 نانومتری.
همان طور که آقای میکرو سیستم گفتند یه خاطر بهتر بودن تکنولوژی Core2Duo
مثلا یه پردازنده 2 هسته ای Core2Duo با فرکانس 2.0 خیلی بهتر از پردازنده 2 هسته ای Pentium D با فرکانس 3.6 کار می کنه! (توی سری Core2Duo هنوز فرکانس 3.6 نیامده)
پس باید توی Core2Duo ها دنبال بالاترین فرکانس بگردی (نه توی همه دو هسته ای ها!) که البته دوستان معرفی کردند. بالاترین فرکانس موجود مربوط به مدل E8600 هست. (هرچند برای خرید مناسب نیست چون قیمتش نجومیه.) برای خرید از بین دو هسته ای های اینتل با توجه به میزان بودجه این دو گزینه مناسبه:
تو مایه های 120-140 تومان با فرکانس 2.5: مدل اینتل E7200
تو مایه های 170-190 تومان با فرکانس 3.0: مدل اینتل E8400
بچه ها من مي خوام كارت گرافيك يك گيگ ببندم مي خواستم ببينم سي پي يو 2 هسته اي خوب با فركانس بالا كه به درد من بخوره چي تو بازار هست با قيمت
اول از همه بودجت رو مشخص كننقل قول:
2 اينكه مدل مادربورد انتخابيتو بذار تا بهتر بشه راهنمائيت كرد
دوستان ایا q9450 با قیمت 300ت نسبت به qq6600 با قیمت 190ت می ارزه؟
بعد اینکه با توجه به انیکه اولی 45نانومتری هست و همچنین دستوراتSSE4 رو هم ساپورت می کنه...
سلام مگه قیمت 9450 300تومن شده؟!:18:اینجارو ببین.نقل قول:
[HTML]http://www.------------.ir/themes/shop/2008/07/_q9450.php#more[/HTML]
اگه بخواي اوركلاك كني نه چون قابليت اوركلاك Q6600 به علت باس كمتر بيشتره در ضمن Q6600 با يه مادبرد 100 تومني هم ميتوني تا فركانس 3600 اور كني ولي واسه رسوندن 9450 به همين فركانس حداقل بايد 300 تومن واسه مادبرد هزينه كنينقل قول:
به نظر اساتید میزان کش سطح اول چقدر تاثیر داره؟؟؟ که در بیشتر پردازنده های AMD این مقدار بیشتر از اینتل هست؟ :11:
آیا می ارزه بخاطر همین اختلاف بین دو پردازنده E7200 اینتل و AMD Athlon 6000 پردازنده AMD رو انتخاب کنیم؟:20:
كش سطح اول يك مقدار معين هست كه پردازنده هاي AMD و اينتل از اون ميتونند بهره ببرند و بيشتر از اون فايده اي نداره AMD بيشتر ميتوني از كش سطح اول بهره ببرهنقل قول:
اما شما براي مقايسه به بنچماركها توجه كن و كاري به اينها نداشته باش
اگر قصد اوركلاك هم داري به قابليت اوركلاك هم توجه كن
ممنون حالا اگه مثلا maximus ii formula را داشته باشم ، به صرفه هست؟نقل قول:
اگه بخواي اوركلاك كني نه چون قابليت اوركلاك Q6600 به علت باس كمتر بيشتره در ضمن Q6600 با يه مادبرد 100 تومني هم ميتوني تا فركانس 3600 اور كني ولي واسه رسوندن 9450 به همين فركانس حداقل بايد 300 تومن واسه مادبرد هزينه كني
کلا از نظر اختلاف قیمت میگم که ایا به صرفه هست؟
به اعتقاد من نه به صرفه نيستنقل قول:
خوب من یک مقداری در اورکلاک پردازنده AMD وارد هستم حالا اینتل رو هم کار کردم فکر میکنم با این وجود که پردازنده های AMD یک مقدار سخت تر اور میشه اینتل رو راحت تر میتونم تا نهایتش اور کنم درسته؟:11::8:نقل قول:
بله كاملا درستهنقل قول:
سلام دوستان
ممکنه منو راهنمایی کنید...
الان بهترین cpuها با قیمت هاش رو ممکنه اعلام کنید
ممنون
E2180 حدود 65نقل قول:
E7200 حدود 125
Q6600 حدود 190
سلام
از بین سی پی یو های زیر کدام بهتره؟
همونی که تیره کردم ولی از همه الان گرونتره .نقل قول:
اولي و دمي كه از رده خارجندنقل قول:
سومي خوبه
چهارمي گرونه
پنجمي عاليه
ششمي هم گرونه
هفتمي از رده خارجه
هشتمي هم خوب نيست
بچه ها من حداقل يك ميليون پول دارم و مي خوام يك سيستم توپ ببندم تا اذيتم تا چهار تا پنج سال نكنه فقط هم مي خوام روي كيسم خرج كنم حالا مي خوام يك سيتم توپ با قيمت هر قسمتش برام معرفي كنيد اعم از كارت گرافيك و سي پي يو و مادربورد و رم وغيرهنقل قول:
سی پی یو هانقل قول:
بچه ها من حداقل يك ميليون پول دارم و مي خوام يك سيستم توپ ببندم تا اذيتم تا چهار تا پنج سال نكنه فقط هم مي خوام روي كيسم خرج كنم حالا مي خوام يك سيتم توپ با قيمت هر قسمتش برام معرفي كنيد اعم از كارت گرافيك و سي پي يو و مادربورد و رم وغيره
دو هسته ای : Intell E8400 قیمت اطراف 180 تومن
4 هسته ای : intell Q6600 قیمت اطراف 200 تومن
اگه صبر کنی میتونی سی پی یو های جدید 4 هسته ای اینتل رو مثل Q8200 با پرفورمنس خوب بخری.
با 150 تومان بهترین Cpu برای سیستمی که قرار ه روش Ati Hd 4870 ببندم چیه؟!
ایا برای این کارت گرافیک مناسبه؟!
میشه پردازنده سیستم رو عوض کرد؟مثلآ الان پردازنده سیستم من AMD athlon 64 3500 هست حالا امکانش هست که این رو بردارم و یه مدل از Phenom که 2هسته ای هست رو نصب کنم؟
اگه بتونی 20 تومن بزاری رو پولت و پردازنده اینتل E8400 3.0Ghz رو بگیری عالی میشه و براحتی جواب سیستمت رو میده:11:نقل قول:
نه دوست عزيزنقل قول:
ممکنه mainboard شما 939 پين باشه که اصلا نمي توني از فنوم استفاده کني حتي از 2 هسته اي 940 پيني هم نميتوني استفاده کني.
در ضمن فنوم ها 3 و 4 هسته اي هستند نه 2 هسته اي.
همچنين بر فرض اينکه مين بورد شما 940 پيني باشد ( سوکت سي پي يو ) اگه شما فنوم ببندين فقط از 2000 تاي FSB او ميتوني استفاده کني و 3500 تاي اون هيچي.
مگر اينکه مين بورد 4 هسته اي ساپورت بگيري.
مادبرد شمانقل قول:
باس 1333
پردازنده هاي 45 نانومتري
و پردازنده هاي 4 هسته اي رو ساپورت نميكنه
مواظب باش.
بهترين چيزي كه ميتوني بخري E4700 هست كه اونم به سختي پيدا ميشه و گرون هم هست ولي E4600 كه اختلاف چنداني هم نداره هم خيلي ارزونتره هم راحت پيدا ميشه.
مادربورد خوب که اینا رو ساپورت کنه چیه؟!نقل قول:
چنده؟!
asus p5qنقل قول:
140 تومن
حالا اگر این مادربورد رو بگیرم.نقل قول:
تا 150 CPU خوب چی میشه گرفت؟!
آیا پردازنده ی خوبیه؟!
170 ميتوني Q6600 tray(بدون فن) بخري البته يه فن هم بايد واسش بخرينقل قول:
اين چهار هسته ايه و واسه بازيهاي اينده كه چهار هسته اي ساپورت ميشند مناسبه
سلام دوستان....
آیا قیمت Q9450 همون 330 تومن هست؟ قیمت Q9300 چنده؟
با تشکر...
سلام.نقل قول:
نه! اولی با گارانتی HST الان دور و ور 380 تومان.
دومی هم با همون گارانتی 285 هزار.
9450 رو خیلی گرون گفتی.اطراف 350 تومن هست.نقل قول:
سلام.
نه! اولی با گارانتی Hst الان دور و ور 380 تومان.
دومی هم با همون گارانتی 285 هزار.
دوست عزیز من مدل مین بوردت رو نمیدونستم وگرنه با این مین بوردی که داری نمیتونی از E8400 که گفتم استفاده کنی:41:نقل قول:
حالا اگه همون 20 تومن رو که گفتم بزاری رو پولت یعنی 170 تومن میتون GHz E8400 3.0 بگیری به این دلیل که این cpu مخصوص بازیهای امروزی هست و بخوبی همه رو ساپورت میکنه ولی اون 4 هسته ای خدا میدونه کی بازی ساخته بشه که برای اجرای اون 4 هسته ای بهتر باشه!!:18:این صحبت اینده هست و تا اون موقع cpu های جدیدتر و بهتر نسبت به Q6600 وارد بازار میشه:46:پس نتیجه اینکه E8400 بهترین گزینه هست:11:
سلام دوستان
در حال حاضر بهترین پردازنده intel 3.0GH هستش؟
به طور کلی quad بهتره یا duo یا extreme ؟
45nm بهتره یا 65nm ؟
سلام دوستان
میشه درباره ی نانومتر هم کمی توضیح بدین.
در ضمن دو هسته ای چهار هسته نما چیه.
هر چي نانومتر كمتر باشه پردازنده خنكترهنقل قول:
دو هسته اي يعني دوتا پردازنده
چهار هسته اي يعني چهار تا
بستگي به كاري داره كه ميخواي با كامپيوتر انجام بدينقل قول:
45 نانو بهتره
هی به من گفتن صبر کن قیمتها ارزون میشه
قیمت q9300 از 280 تومن رسید به 330 تومن علت این افزایش فیمت چیست و چرا q6600 روز به روز ارزون تر میشه
خلاصه یکی که سرش تو بازار ه به ما بگه بازم صبر کنم تا ارزون بشه یا به هین 6600 راضی بشم و دستگام رو جمع کنم؟
لابد موجوديش تو بازار كم شده دوباره كه بازار پر شد ارزون ميشه همين اتفاق چند وقت پيش واسه 6600 افتادنقل قول:
مادبردت چيه؟