چندمین قرار بچه های شیرازی پی سی ورلد
مورخ:29/4/86 ساعت 17
مکان:باغ ارم
حاضرین:
خودم(محمد دیگه(
محسن (mohsenkhan)
مسعود(lord_theone)
اردلان (ardalan_zapata)
علی (Mr.k2)
غایبین:
امید(omidshsh)
بعد از یه مدت مدید طولانی دراز طولانی بروبچ همت کردن و قرار ملاقات Ok شد البته بازم مثل همیشه داشتیم افرادی که بدقولی کننن...:13:
10 دقیقه مانده به 5 در مکان مقرر حاضر شدم...بارش نصف و نیمه بارون + یه سری مسایل دیگه(!!!!) قابل توجه بود...:5:
نظاره گر اومدن محسن بودم که دو دوست جدیدمون یعنی اردلان و علی اومدن.حالا نمیدونم یا من خیلی تابلو بودم یا اونا خیلی باهوش چون خیلی سریع شناختن!:31:
اردلان و علی همکلاسی هستن در رشته صنایع شیمیایی ضمن اینکه مثل من دانش و کامپیوتر می خونن...:21:
شاه داماد ما هم نمایان شدن و محسن عزیز هم به جمع ما پیوستن.خوش و بش و آشنایی...:10:
در حال سبز شدن بودیم که مسعود هم اومد...آخ آخ دیدید یادم رفت پول بلیت رو با محسن حساب کنیم؟!شرمنده محسن جان...:9:
وارد باغ شدیم...هوا گرم بود.
بحث با سخت افزار شروع شد...کاملا پر بار و به روز.
تنها عکسی هم که از بچه ها گرفتم در کنار یه در فوق العاده قدیمی-آورده شده از موزه از اینای فرانسه و منقش به اسم های مختلف ایرانی به همراه تاریخ نوشته شدن یادگاری بود!!
(پیوست)
از راست به چپ:محسن-مسعود-اردلان-علی
کل باغ رو زیر و رو کردیم...فضا کاملا رمانتیک بود.چرا؟گوش کنید:
(پیوست)
آخ ببخشید!موقع گرفتن عکس صدا Mute بوده!:31:
خوب که راه رفتیم و باغ و متر کردیم که کم و زیاد نشده باشه یه جای دنج پیدا کردیم و نشستیم...:7:
حالا دیگه جهت بحث هم عوض شده بود!از دسته مسعود...از دست در رفته این پسر...امان از ADSL!اگرم VPN گرفت که دیگه هیچی!:32:
اردلان و علی هم از بچه های نیک روزگارن.بنده خدا اردلان یه بار کاشته شده بود!واسه این تا دقیقه 90!سایت رو چک کرده بود!:46:
بحث های موجود:طراحی سایت-موبایل-مقالات-سخت افزار-----کلمات از اینا ***** شده و سرورهای واقع شده در چین و روسیه!!
جو کاملا صمیمی و دوستانه...بهتر از این نمیشد...
ساعت 18:30 بود که یواش یواش قصد رفتن کردیم...دوباره بارون گرفت.باور نمیکنید؟خودتون ببینید:
(پیوست)
مسعود هم همچنان گرم توضیح بود!چی می گفت؟خودتون ببینید خب!:3:
(پیوست)
این وسط مسئولیت من دوبرابر شد چون باید علاوه بر محسن یه کیس مناسبم واسه مسعود پیدا کنم!:20:
تویه راه برگشت هم دوباره بحث داغ داغ بوده!مخصوصا بحث بازی های جدید مثل جوجه کوچولو!
خیلی خوش گذشت...جای همه دوستان خالی...:10:
نکته اخلاقی قرار:اعتیاد زلزله زندگی!(حالا چه از نوع موادش چه از نوع اینترنتش!)
پسوورد فایل ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]